30/3/10

ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ «Μνημόσυνο πεσόντος» ο ρατσισμός!


Στήνουν άλλοθι όσοι στην παρέλαση φώναξαν τα υβριστικά για τους Αλβανούς συνθήματα
«Συναισθηματικό» άλλοθι επιχειρείται- από την πλευρά των εμπλεκομένων- να δοθεί στην ενέργεια ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος να φωνάξουν ρατσιστικά συνθήματα κατά των Αλβανών, στη διάρκεια της παρέλασης. Ο επικεφαλής του αγήματος, ανθυποπλοίαρχος τον βαθμό, φέρεται να ήταν παρών στο επεισόδιο της Μεγάλης Παρασκευής 26 Απριλίου 1997 ανοιχτά της Κέρκυρας, όταν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών σε καταδίωξη σκάφους, όπου επέβαιναν μέλη της αλβανικής μαφίας, έχασε τη ζωή του ο λιμενοφύλακας Μαρίνος Ζαμπάτης.

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ
«Συναισθηματικό» άλλοθι επιχειρείται- από την πλευρά των εμπλεκομένων- να δοθεί στην ενέργεια ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος να φωνάξουν ρατσιστικά συνθήματα κατά των Αλβανών, στη διάρκεια της παρέλασης. Ο επικεφαλής του αγήματος, ανθυποπλοίαρχος τον βαθμό, φέρεται να ήταν παρών στο επεισόδιο της Μεγάλης Παρασκευής 26 Απριλίου 1997 ανοιχτά της Κέρκυρας, όταν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών σε καταδίωξη σκάφους, όπου επέβαιναν μέλη της αλβανικής μαφίας, έχασε τη ζωή του ο λιμενοφύλακας Μαρίνος Ζαμπάτης. Ο ανθυποπλοίαρχος (του οποίου τα στοιχεία έχουν γίνει γνωστά) υπηρετούσε την περίοδο εκείνη στην Κέρκυρα και είχε λάβει μέρος στις επιχειρήσεις, ενώ οι πληροφορίες από την πλευρά των βατραχανθρώπων τον θέλουν να επέβαινε στο σκάφος που επλήγη από τα πυρά των παρανόμων και να είχε φιλική σχέση με το θύμα.

Ανώτατοι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος είναι πλέον πεπεισμένοι ότι βρίσκονται εμπρός σε ένα οργανωμένο σχέδιο. Επίσης έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως στο σχέδιο αυτό δεν μετείχαν και οι 36 άνδρες του αγήματος, κάτι που διερευνάται με μεγάλη προσοχή. Κατά μια εκδοχή, κάποιοι εκ των συμμετεχόντων, δήλωσαν πως με τον τρόπο αυτόν έκαναν ένα μνημόσυνο στη μνήμη του νεκρού συναδέλφου τους.

Η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος ωστόσο απορρίπτει όλη αυτή την παραφιλολογία. Μιλάει για μεμονωμένο, πέρα για πέρα κατακριτέο και ρατσιστικό συμβάν. «Πρόκειται για μια φθηνή και θρασύτατη δικαιολογία μερικών ανεγκέφαλων που δεν αμαυρώνει μόνο το Λιμενικό Σώμα,αλλά και τη μνήμη του Μαρίνου Ζαμπάτη» αναφέρουν στο «Βήμα» ανώτατοι αξιωματικοί του Σώματος που απαιτούν να εντοπισθούν οι υπεύθυνοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Στο γραφείο του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος αντιναυάρχου Θανάση Μπούσιου βρίσκεται πλέον ο φάκελος της υπόθεσης, καθώς έχει ολοκληρωθεί και επίσημα η Ενορκη Διοικητική Εξέταση. Πολύ σύντομα αναμένεται να επιβληθούν βαριές ποινές.ΒΗΜΑ

Δείχνει έξοδο στους βατραχανθρώπους
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Λουκάς Δημάκας


ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ από το Λιμενικό Σώμα των βατραχανθρώπων που φώναζαν ακραία και ρατσιστικά συνθήματα κατά Αλβανών και Σκοπιανών κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες τόσο από τις θιγόμενες γειτονικές χώρες όσο και από οργανώσεις στην Αθήνα.

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιώργος Πεταλωτής μιλώντας σε ραδιοσταθμό τόνισε ότι «είναι άκρως απαράδεκτο να υπάρχουν ακόμη τέτοιου είδους φαινόμενα στους κόλπους του ελληνικού στρατεύματος ή του ελληνικού Λιμενικού Σώματος». Γι΄ αυτό, πρόσθεσε, υπήρξε η «κάθετη ανακοίνωση» του υπουργού Προστασίας του Πολίτη αλλά και η αποφασιστικότητα «να μην ξαναεπιτρέψουμε σε τέτοιου είδους ακραία, ακροδεξιά και ρατσιστικά στοιχεία να δίνουν το “παρών” τους μέσα στις δημοκρατικές παρελάσεις». Ερωτηθείς δε από το Κανάλι 1 αν η τοποθέτησή του αυτή οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι υπεύθυνοι γι΄ αυτό θα βρεθούν εκτός Λιμενικού Σώματος, απάντησε «βεβαίως, αυτό είναι αυτονόητο». Πρόσθεσε ωστόσο ότι ακολουθούνται η δέουσα ένορκη διοικητική εξέταση και οι πειθαρχικές διώξεις καθώς, όπως είπε, «πρέπει να αποδεικνύονται και κάποια ζητήματα». Ο κ. Πεταλωτής στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι με τέτοια φαινόμενα δίνουμε δικαίωμα σε άλλες χώρες να κάνουν διαβήματα κατά της χώρας για δήθεν ρατσιστικές αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας.

Παρ΄ όλο που η Αθήνα δεν θεωρεί υπερβολικά τα διαβήματα που έγιναν- προχθές από τα Τίρανα και χθες από τα Σκόπια-, χαρακτήρισε διά του κυβερνητικού εκπροσώπου απαράδεκτο φαινόμενο και καταδίκασε το κάψιμο των ελληνικών σημαιών στην Αλβανία: «Μπορώ να πω ότι μια τέτοια ενέργεια είναι αντίστοιχη των ρατσιστικών διαθέσεων που εκφράστηκαν εδώ ή μπορεί ακόμα και χειρότερη».
ΝΕΑ

25 σχόλια:

  1. Του Κώστα Σαρρηκώστα

    Κάποιοι νεοέλληνες, προοδευτικοί κατά τα άλλα, καραδοκούν τελικά να δουν επί ξύλου κρεμάμενους όσους Ελληνες σε καθημερινή βάση «μάχονται» για την ασφάλεια και την ακεραιότητα της χώρας μας. Ξεχνώντας την πρόσφατη ιστορία τους, οι ίδιοι αυτοί νεοέλληνες με την πρώτη ευκαιρία δεν διστάζουν να λιθοβολήσουν ακόμη και τους πλέον μάχιμους υπερασπιστές της πατρίδας τους. Δεν σταματούν όμως εκεί. Σταυρώνουν αξιωματικούς και μια ολόκληρη ομάδα, η οποία στέκεται άγρυπνος φρουρός, σε Ιόνιο και Αιγαίο, ώστε όλοι εμείς να κάνουμε τις κοινωνικές και επαγγελματικές μας… φιγούρες.
    Ποιοι είναι όμως αυτοί που προτάσσουν ως καθήκον και ως συνείδηση την ασφάλεια της χώρας πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον -πράγμα σπάνιο για την κοινωνία μας- και πολεμούν με κίνδυνο ακόμη και τη ζωής τους;
    Ο λόγος για τους καταδρομείς του Λιμενικού Σώματος και ειδικότερα τα μέλη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.
    Ένα άξιο μέλος αυτής της μονάδας, το οποίο μάλιστα έχει παρασημοφορηθεί, είναι και ο Ανθυποπλοίαρχος που μόλις πρόσφατα τέθηκε σε διαθεσιμότητα με αφορμή τα όσα ατυχή έγιναν αλλά και επακολούθησαν της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, στο κέντρο της Αθήνας.
    Ο συγκεκριμένος αξιωματικός και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ετών του «ΑΤ», είναι ένα από τα καλύτερα στελέχη που διαθέτει το Λιμενικό και ο ελληνικός στρατός. Μεταξύ άλλων έχει:
    • Λάβει μετάλλιο ανδρείας μετά την επιτυχή επιχείρηση στην οποία ηγείτο τον Ιούλιο του 2000, όταν ένας πάνοπλος Τσέχος κακοποιός κατέλαβε ιστιοφόρο στο οποίο επέβαιναν 5 Ελβετοί και ένας Έλληνας.
    • «Οργώσει» με τους άξιους συναδέλφους του, το Ιόνιο και το Αιγαίο συλλαμβάνοντας εμπόρους ναρκωτικών και διασώζοντας εκατοντάδες λαθρομετανάστες.
    • Βρεθεί στην «πρώτη γραμμή» το βράδυ των Ιμίων, πραγματοποιώντας περιπολίες σε απόσταση 50 μέτρων από την βραχονησίδα.
    • Παλέψει για τη διάσωση επιβατών του «Σάμινα» και ναυτικών του «Δύστος».
    • Ήταν στην ίδια επιχείρηση -Μεγάλη Τετάρτη του 1996- ανοιχτά του Κόλπου της Παναγιάς, στη Θεσπρωτία, όταν Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών, που επέβαιναν σε φουσκωτό, άνοιξαν πυρ στο ελληνικό σκάφος με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 25χρονος Λιμενικός Μαρίνος Ζαμπάτης.
    Οι επιχειρήσεις στις οποίες τόσο ο συγκεκριμένος αξιωματικός όσο και οι συνάδελφοί του έπαιξαν τη ζωή τους κορώνα γράμματα είναι εκατοντάδες. Και το πράττουν δίχως ανταλλάγματα και μίζες, αλλά με μοναδικό τους στόχο την ασφάλεια και τη διατήρηση της ακεραιότητας της χώρας…
    Αυτοί είναι οι καθημερινοί μας ήρωες, που αθόρυβα, νύχτα και μέρα, μάχονται για την πατρίδα. Και αν κάποιος πιστεύει ότι δεν είναι έτσι, τότε «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗ ΟΡΘΗ ,ΒΛΕΠΕΙΣ. ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΚ ,ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙΣ ,ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΕΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΧΡΕΗ ,ΧΡΕΗ ,ΧΡΕΗ .
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ,ΣΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ .ΚΑΤΑΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ .
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόκειται για το θέατρο παραλόγου.
    Δεν μπορεί να υπάρξει διαφορετικός χαρακτηρισμός.

    Κάθε πικραμένος, που θεωρεί καθήκον του να αποδείξει ότι ΔΕΝ είναι ακροδεξιός, επιμένει να καταφέρεται με μένος κατά των αξιωματικών του λιμενικού, στερώντας τους ακόμα και το τεκμήριο της αθωότητας.

    Και ποιο το έγκλημα τους. Μήπως έκλεψαν;
    Όχι, τους κλέφτες στην Ελλάδα τους ψηφίζουμε για βουλευτές...

    Μήπως σκότωσαν;
    Όχι στην Ελλάδα τους δολοφόνους τους προστατεύουμε, γιατί είτε πρόκειται για αναξιοπαθούντες μετανάστες, ή είναι αριστεριστές επαναστάτες.


    Κανείς μα κανείς δεν καταδίκασε με τόσο σθένος τους πυρήνες για το φόνο και την τύφλωση που προκάλεσαν εχθές το βράδυ!!!

    Οι λιμενικοί όμως πρέπει να στερηθούν κάθε ελαφρυντικού λόγω ηρωικού προτέρου βίου και να απολυθούν ατιμωτικά!!!!

    και γιατί; Γιατί παραβίασαν μια διαταγή και εξέφρασαν τις πολίτικες τους πεποιθήσεις
    στην παρέλαση....

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

    Ντροπή μας, ντροπή στην κοινωνία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ κυρίως και της ΝΔ σε σειρά που να ξερουν και να γνωρίζουν απο παραμεθόριο και πατρίδα αυτοι οι ατσαλάκωτοι χαρτογιακάδες βγήκαν για να μας εκρπροσωπήσουν τόσο μέσα στην Ελλάδα αλλα δυστηχώς και στο εξωτερικό.
    Αμαυρώνουν την περηφάνια και το συναίσθημα του ελληνικού λαού.
    Ντρόπη μας που τους φέραμε να μας κυβερνήσουν και ντροπή σε όσους τους ψήφισαν κυρίως με γνώμωνα το ιδίον συμφερον.
    Οσο για τον Κάπτεν Χρυσοχοιδη ψάξτε τον πρότερο εππαγελματικό του βίο ώς δικηγόρος στην Βέροια και πόσο ΄΄δραστήριος΄΄ ήταν βάζοντας κυρίως υπογραφές και επικυρώνωστας έγγραφα και σήμερα μας το παίζει μεγάλος και τρανός.
    ρε θα σηκωθούν και οι πέτρες απο την θέση τους.

    Ντρόπη μας ΕΛΛΗΝΕΣ για όσα σήμερα υποφέρουμε και ακούμε απο αυτά τα πολιτικά τρωκτικά και τους αβανταδόρους ξεπουλημένους δημοσιογράφους των μέσων μαζικής αποχάυνωσης.

    ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά θα κάνει ο πεταλωμένος να δει τα βίντεο από τα συνθήματα που ακούστηκαν μπροστά στον πρόεδρο της ελληνικής δημοκρατίας, όταν αυτός επισκεύθηκε τα Τίρανα πριν λίγα χρόνια. Επίσης να δει τι ακούστηκε στην συγκέντρωση των σλάβων στο ελληνικό γραφείο της Βαρδαρίας.
    Δήμο Τσέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός είναι ο αξιωματικός των Ο.Υ.Κ. πoυ τέθηκε σε διαθεσιμότητα

    http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_333.html

    Τους άλλους δύο, μάλλον τους γνωρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Πεταλωτής μας τα είπε μισά :φυσικά και θα φύγουν από το Λιμεμικό όσοι διέπραξαν τέτοια πράγματα. Για τους πολιτικάντηδες που διαπράττουν τα μύρια όσα,τσιμουδιά.Αυτή είναι η ηθική τους. Και οι λιμενικαίοι με τα χρυσά ;;;Με ποιόν είναι ;;;Πάντως όχι με τα παιδιά "τους". Μάλλον γλύφουν πέταλλα.Ντροπή τους.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμεις συμπαραστεκομαστε στους ανδρες της μοναδας.
    Δεν εχουμε λοβοτομηθει ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι Ειδικές Δυνάμεις αποτελούνται από επίλεκτους, συνεπώς αφού η επιλογή των ανδρών που υπηρετούν εκεί δε γίνεται δημοκρατικά, ας αναμένουμε και τη κατάργηση τους από τη συριζοπρασινη κυβέρνηση και τον Κοεν-τζόγλου.
    Τους λαθρεμπόρους ναρκωτικών θα βάλουμε να τους καταδιώκουν δημοκρατικοί πολίτες κατά προτίμηση ΣΥΡΙΖΑιοι με τεράστιες κοιλίες, άπλυτοι και με εμφανείς τάσεις πισωγλεντισμού.

    Περίγελος όλων των βαλκανίων έχουμε καταντήσει. Μέχρι και οι Αλβανοί μας εξευτελίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόνος του ενήργησε τόσο ανεγκέφαλα ο "ήρωας" ή κρύβεται πίσω του κάποιος νοσηρός "εγκέφαλος" ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ..
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ...
    ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΣΟΙ ΣΠΕΥΔΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟ...
    ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ...
    ΟΛΑ ΟΣΑ ΦΩΝΑΖΑΝ -ΑΝ ΦΩΝΑΖΑΝ- ΗΤΑΝ ΑΣΤΟΧΑ...
    ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..
    ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω"

    Συμφωνώ.

    Ειδικά για αυτούς τους ηγέτες αυτής της χώρας (τους μοναδικούς στο κόσμο!) που φέρονται (και άγονται) ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ απέναντι στους ίδιους τους τους πολίτες. Θεός ξέρει τι έχουμε τραβήξει και τι τραβάμε απο αυτούς του κυρίους.
    Τα μόνα "μετάλλια" τους είναι ένα πτυχίο (άντε απο το Χάρβαρντ)και άντε και καμιά ντοκτορά.
    Και τέτοια περιστατικά το μοναδικό "δημοκρατικό" τους άλλοθι.Όπως κάποιων ντεμέκ αριστερών που "ψηλώνουν" όταν ακούνε ή μιλάνε για τη χούντα.
    Σαφώς και υπάρχουν εξέρετοι Αλβάνοι στη πανέμορφη χὠρα σας (εμένα με ξαπόστειλαν, γι'αυτο "χώρα σας")που όλοι τη θέλουν. Μήπως μίλησαν γι'αυτούς;
    Έκαστος στο είδος του. Και στην ειδικότητα του. Και στο χρέος του.
    Κάποιοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.

    Αν σκοτωναν όμως (μη γέννητο) κάποιο δικό μας ,αγαπημένο μας πρόσωπο ή άφηναν ανάπηρους εμάς τους ίδιους , τι θα κάναμε; θα παραμέναμε ήρεμοι και "δημοκρατικοί"; πάντα κάνω αυτή τη ερώτηση στον εαυτό μου. άλλο να βλέπεις ή να ακούς για κάποιο μαρτύριο και άλλο να το υφίστασαι ο ίδιος.

    Μακάρι βέβαια τα μνημόσυνα να γίνονται όπως έκανε ο Κολοκοτρώνης στο δολοφόνο του αδερφού του, που του έκανε τραπέζι (ωσάν σε άλλο Μυστικό Δείπνο) και του έδωσε και δουλειά να μη πεθάνει απο τη πείνα.

    Για να δούμε, "δημοκρατικοί", για να δούμε.
    Μακάρι να έρθει η ειρήνη στη γη και να μη γίνονται πόλεμοι, ούτε να υπάρχει μαφία, ούτε να υπάρχει πείνα, έγκλημα κ.λπ. για να μη χρειάζονται να υπάρχουν και φρουροί και να μη κάνουν χρήση όπλων. Μακάρι και να μην υπήρχαν και βακτήρια, να μην αρρωσταίναμε.
    Και βέβαια μετά θα το πέζαμε σίγουρα θεοί.

    Θανάσης Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κανείς Πεταλωτής και κανείς Χρυσοχοίδης δεν μπορούν να προκαταλάβουν την απόφαση της δικαιοσύνης - εάν υποθέσουμε ότι υπάρχει ακόμη δημοκρατία.
    Ηθικός αυτουργός της ενεργείας των ΟΥΚ είναι η κυβέρνηση και οι συνοδοιπόροι αυτής που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο απονομής ιθαγενείας στους λαθρομετανάστες. Είχαμε πάψει να πιστεύουμε ότι υπάρχουν ΑΝΔΡΕΣ στις ένοπλες δυνάμεις. Διαψευστήκαμε κατά τρόπον ευχάριστον από τους λιμενικούς οι οποίοι σε συμβολικό επίπεδο κινούμενοι έπραξαν το καθήκον τους καταφεύγοντας σε συνθήματα που απηχούν εν μεγάλω μέρει τα συναισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.
    Ο αχάριστος Αλβανικός λαός ο οποίος σε βάθος χρόνου κινείται υπούλως εις βάρος του λαού μας, αποτελεί απειλή για την ασφάλεια του.
    Κάποιος θα πρέπει να μιλήσει για το δικαίωμα μας να κυκλοφορούμε ελεύθεροι και να μην είμαστε κλειδαμπαρωμένοι από φόβο μήπως μας κατακρεουργήσουν οι "φίλοι" μας.
    Για να πω την αλήθεια το πρόβλημα μου δεν είναι οι Αλβανοί αλλά οι προδότες των κομμάτων που μας κυβερνούν και που παίρνουν εντολές από εξωθεσμικά κέντρα (ξένες μυστικές υπηρεσίες, τεκτονικές στοές κλπ).
    Εύγε στους ΑΝΔΡΕΣ του λιμενικού. Μεγάλη αντιστασιακή πράξις στην δικτατορία που έχει εγκαθιδρύσει στην πατρίδα μας ο κατά το ένα τέταρτο αστράτευτος "Έλληνας" που ακούει στο όνομα Goefrey.
    Δεν είναι ίδιον του ελληνικού λαού το μίσος προς τον διαφορετικό. Όμως δεν μπορούμε και να το βουλώσουμε στην πολυπολιτισμική λαίλαπα που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην οικονομική εξαθλίωση και την συρρίκνωση του ελληνικού έθνους.
    Κύριοι, το τελευταίο νομοσχέδιο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Άνθρωπος του καναπέ μέχρι πρότινος, λαμβάνω πλέον μέρος σε διαδηλώσεις μαζί με ανθρώπους που δεν ανήκουν στην άρχουσα τάξη αλλά δονούνται από αγάπη για την πατρίδα.
    Όσο υπάρχει η δημοκρατική αναρχία του διαδικτύου τα καθάρματα της Νέας Τάξεως όση προπαγάνδα και αν κάνουν θα αποκαλυφθούν. Πρέπει να αγωνιστούμε για να ξεφορτωθούμε τα μίσθαρνα όργανα της διεθνούς μασονίας που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο και μας ταλαιπωρούν από το 1974.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να κλαίει κανείς ή να γελάει με τους ανεγκέφαλους πολιτικούς που έχουμε!!!!!
    Αλήθεια έχουν κρατήσει όπλο στο στρατό αυτά τα «δροσερά παλικάρια» που στέλνουν σπίτι του κάθε Έλληνα πατριώτη που τολμά να εκφράσει κάτι διαφορετικό από το «σφάξε με αγά μου να αγιάσω»!! Αυτά τα «γιουσουφούκια» το ξέρουν ότι αν δεν ήταν μερικοί «τρελαμένοι» με το καθήκον τους θα είχε καταντήσει το κράτος μας τρείς φορές χειρότερο;
    Τη περιμένει ακόμα ο ΓΑΠ και δεν ξεπαστρεύει τον Βεροιότι !!!!!!!! μην τον μαλώσουν οι προστάτες του από το Νιού Γιορκ; Έλεος πόσοι πρέπει να σκοτώνονται κάθε μέρα και πόση να ληστεύονται για να πάει σπίτι του ο άσχετος αυτός υπουργός; Εύχομαι να χάσουν αυτά τα πολιτικά ραμολιμέντα κάνα δικό τους να δούνε τη ωραία να ζεις σε μια χώρα με σάπιους πολιτικούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι σίγουρος ότι ο πανάξιος αξιωματικός είδη έχει δεχτή πολλές προτάσεις για να εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα με περισσότερα χρήματα και καλύτερες συνθήκες εργασίες, αλλά με ποιους θα μείνουμε να φυλάμε σύνορα; Με κάτι "πεταλωμένα ποντικάκια"; Ή κάτι γκόμενους της κακιάς ώρας που έχουν προστάτες στο Νιού Γιορκ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παίδες τα βίντεο είναι “κατασκευασμένα” ,τεράστια προβοκάτσια για να πλήξουν την σχέση Ε.Δ και Ελληνικού λαού .


    http://adiavroxoi.blogspot.com/2010/03/blog-post_29.html

    Λ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ τραβηγμένο, πολύ! Μήπως ήταν αίτημα της προεδρίας? Αφορμής δοθείσες …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 30 Μαρτίου 2010 10:04 μ.μ.

    Κάνετε τον κόπο να διαβάζετε τα σχόλια που αναρτώνται εδώ μέσα, διότι επαναλαμβάνετε τα ίδια, κάνοντας τα απλώς copy/paste. Μπορείτε να δίνετε ένα σύνδεσμο, χωρίς να κάνετε αντιγραφή όλο το κείμενο.

    @ 1:00 π.μ.

    >εάν υποθέσουμε ότι υπάρχει ακόμη δημοκρατία<

    Γιατί, πότε υπήρχε;

    >ακούει στο όνομα Goefrey<

    Ποιος είναι αυτός ο "Goefrey";

    >Για να πω την αλήθεια το πρόβλημα μου δεν είναι οι Αλβανοί αλλά οι προδότες των κομμάτων που μας κυβερνούν και που παίρνουν εντολές από εξωθεσμικά κέντρα (ξένες μυστικές υπηρεσίες, τεκτονικές στοές κλπ).<

    Δηλαδή, εσύ προτιμάς να παραβλέπεις το εξόφθαλμο πρόβλημα, το οποίο είναι όντως (και) οι Αλβανοί και τρέχεις στα σκοτεινά άνδρα. Μπορείς να μου εξηγήσεις ακριβώς τι ρόλο παίζουν "οι τεκτονικές στοές"; Γιατί δεν επηρεάζουν π.χ. τον Βέλγο πρωθυπουργό, ο οποίος απερίφραστα δηλώνει ότι δεν θέλει άλλους Αλβανούς στο έδαφος του Βελγίου;

    Μπορείς να προσφέρεις στην πατρίδα σου, αφού σηκώθηκες από τον καναπέ, όπως λες, μόνον αν είσαι σαοβαρός και βλέπεις τον εχθρό κατάματα (εθελόδουλες κυβερνήσεις του αθηναϊκού κράτους και ανθέλληνες διαφόρων ΜΚΟ), αντί να τον αναζητάς σε διεθνομασονοεβραϊκοαμερικανικές συνωμοσίες. "Εσύ" (εννοώ και τον εαυτό μου) είσαι ο εχθρός του κράτους σου και της πατρίδας σου, διότι ΕΣΥ ψήφιζες τόσα χρόνια τα καθάρματα που κυβερνούν αυτόν τον τόπο και το έφεραν στα χάλια που τον έφεραν. Και τους ψήφιζες από ιδιοτέλεια, διότι θα σε βόλευαν ΕΣΕΝΑ ή κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο σε κάποια θεσούλα, ή θα σου νομιμοποιούσαν το αυθαίρετό σου. Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ @ 1:00 π.μ.

    >κατά το ένα τέταρτο αστράτευτος "Έλληνας" που ακούει στο όνομα Goefrey.<

    Αν εννοείς τον Γιωργάκη, έχει κάνει πλήρη θητεία στα Τ/Θ.

    "Μεγάλο μέρος της στρατιωτικής του θητείας ο κ. Παπανδρέου, αφού πέρασε τη βασική εκπαίδευση στον Αυλώνα, το πραγματοποίησε στον Εβρο σύμφωνα με δική του και πάλι επιθυμία. Η θητεία του ολοκληρώθηκε στην 30ή Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων (ΕΜΑ) κατά το χρονικό διάστημα 1978 - 1979."

    http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=16&artID=684538

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι έγινε ? Αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι μας έχουν προδώσει? Η κάνω λάθος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο δημοσιαγράφος που έγραψε αύτο το άρθρο πρέπει ν ντρέπεται ο ανθέλληνας και τιποτένιος.Έτσι είναι όσοι ήταν ικανοί έβγαλαν ΣΣΕ ΣΙ ΣΝΔ και άλλεα σχολές που θέλει τόλμη αρετή και αυταπάρνηση ενω ο κύριος την εύκολη λύση να γίνει δημοσιογράφος και πυροβολεί άξιους γράφοντας γελοιότητες.Εχει δει τι γίνεται στα Σκόπια,την Αλβανία και την Τουρκία?Έχει δεί τι γράφονται για τους Έλληνες?Τι θέλει ο κύριος να τραγουδάμε τσιγκολελετα ή να αδερφίζουμε σαν όλους τους ευνούχους που μας πασάρουνε.Να διαβάσει για την Σφαγή της Χίου,το Μεσσολόγγι την καταστροφή της Σμύρνης,τα Σεπτεμβριανά, τη Κύπρο,για τα εγκλήματα των κομιτατζήδων και τους τσάμηδες ο ψευτοπροοδευτικός άθλιος δημοσιογραφός.Ότι και να γράψετε ευτυχώς δεν μπορείτε να μας αφαιρε΄σετε τον πατριωτισμό και δεν θα καμψεται το ηθικό των ΕΔ, γελοία και υποκεινούμενα υποκείμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δημήτρης (Αρχάγγελος)31 Μαρτίου 2010 στις 6:55 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    30 Μαρτίου 2010 10:19 μ.μ.

    "ΜΕΤΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗ ΟΡΘΗ ,ΒΛΕΠΕΙΣ...."


    Ότι υπάρχει σχέδιο είναι αλήθεια. Αλλά, για να μη δίνουμε κι εμείς οι ίδιοι άλλοθι στους ψευτοκουλτουριάδηδες να χαρακτηρίζουν ό,τι λέμε ως ψευδή...
    να διορθώσω ότι η Χαρά Νικοπούλου, η ηρωική δασκάλα του Μεγάλου Δερείου, ζήτησε μετάθεση αυτοβούλως.

    Βέβαια, εδώ μπορεί ο καθένας να σχολιάσει διάφορα:
    π.χ. ότι δεν στηρίχθηκε (μάλλον πολεμήθηκε) από το ελληνικό κράτος και του εκπροσώπους του (τοπικού και κεντρικού επιπέδου)...

    ή ότι και που άντεξε τόσο (για όσους από εσάς δεν έχετε πάει έστω και σαν επισκέπτες στην περιοχή, μια βόλτα θα σας πει πολλά...) ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!

    κλπ

    Προς Θεού, όμως, ας μη γράφουμε ανακρίβειες

    Δημήτρης (Αρχάγγελος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα διαμαντια υπουργισκε χρυσοχοιδη
    δεν τα πετας ιδια αν δεν κοπιασες
    για να υπαρξουν.Η πατριδα χρειαζεται τους κομμαντος που εχει
    μοχθησει για να εχουν την αξια που
    θα χρησιμοποιησει στις δυσκολες στιγμες της.
    Ξυπνα ρε γραφια του υπουργειου ασφαλειας του πολιτη ...και παραμυθια αλλα πολλα απο τιτλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εχει ο καιρός γυρίσματα.

    Θα φιλοξενήσουν κάποια στιγμή κάποιον ξένο ηγέτη, και θα ψάχνουν για έμπειρους φύλακες.

    Που θα τους αναζητήσουν, στην αυλή του Παγκαλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο καθηγητής Νεοκλής Σαρρής
    για τους βατραχανθρώπους, μετανάστες και το ινφογνώμων:

    Τομές 30.3.10 2/3 - Προκαλεί η ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών

    http://www.youtube.com/watch?v=PTPdNphV9i8

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.