30/3/10

Μετά το Πάσχα η κατάθεση του ν/σχ για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη

Αμέσως μετά το Πάσχα προτίθεται το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να προωθήσει προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, σε συνεννόηση και συντονισμό με την τοπική κοινωνία του Έβρου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου.
Απαντώντας σε δήλωση του υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της ΝΔ Μιχάλη Γιαννάκη, για την αναβολή της πρώτης διαβούλευσης του νομοσχεδίου, το υπουργείο σημειώνει ότι «ο αγωγός Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη αποτελεί έργο εθνικής προτεραιότητας, όπως πρόσφατα κατεγράφη και κατά την επίσημη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Μόσχα».
Προσθέτει δε ότι «υπήρξε προσωρινή αναβολή, επειδή στο τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο, λόγω της σπουδαιότητας του φορολογικού νομοσχεδίου, τελικά δεν συζητήθηκε -όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί- και το νομοσχέδιο για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, προϋπόθεση απαραίτητη πριν την προώθηση του νομοσχεδίου στη Βουλή».
NAYTEMPORIKH

3 σχόλια:

  1. Λιγο ασχετο ,αλλα τα Σκοπια αναφερονται στον χαρτη σαν "MACED."

    Κατω δεξια στον χαρτη αναφερει source :
    Helenic Petroleum
    Δηλαδη στα Ελλληνικα Πετρελαια ετσι λενε τα Σκοπια ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάντησε όσοι μιλάνε πια για αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη να πρέπει να βάλουνε ... μπούργκα, διότι πρέπει να ντρέπονται να κυκλοφορούν. Αν δεν έχουν, μία κνισάρα κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΤΟΝ ΧΤΙΖΑΝΕ

    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΚΡΕΜΙΖΟΤΑΝΕ....

    ΣΥΝΕΠΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ) ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.