30/3/10

Άνοιξε πόλεμο με το προξενείο

Μιλώντας χθες από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο κ. Παπαγεωργόπουλος εκτόξευσε ευθείες βολές ακόμη και για τον ρόλο που διαδραματίζει στον δρόμο προς τις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου προξενείο ξένης χώρας.

“Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσω τους Θεσσαλονικείς ότι ακόμη και προξενείο ξένης χώρας προχώρησε σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και υποβοήθησε συγκεκριμένες εκδηλώσεις, για να επιτύχει την απομάκρυνση του Παπαγεωργόπουλου από τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, γιατί οι θέσεις του στην υπεράσπιση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας δεν είναι αυτές που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας αυτής”, κατήγγειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Παρ’ όλες τις πιέσεις που δέχθηκε από εκπροσώπους της αντιπολίτευσης ο κ. Παπαγεωργόπουλος απέφυγε να κατονομάσει τα κέντρα ή την προξενική αρχή που υπονοούσε. Στενοί συνεργάτες του, πάντως, εκτιμούσαν ότι με αυτή την αιχμηρή αναφορά του ουσιαστικά φωτογράφιζε το προξενείο των ΗΠΑ.
http://www.makthes.gr

9 σχόλια:

  1. Ὅταν οἱ Η.Π.Α. καταλάβουν τί σύμμαχο χάσανε στὰ Βαλκάνια, ὁ σύμμαχος θὰ ἔχη ὁριστικὰ χαθῆ.
    Ὅλα ὅσα κάνουν ἐναντίον τῶν πειθήνιων συμμάχων τους, διογκώνουν ἕνα κύμα ἀντιαμερικανισμοῦ, τὸ ὁποῖο σὲ βάθος χρόνου δὲν θὰ τοὺς βγῆ σὲ καλό.
    Κάπως ἔτσι μία παγκόσμια ἡγεμονικὴ δύναμις καταντᾶ περιφεριακὴ ἡγεμονικὴ δύναμις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Θεσσαλονίκη είναι η πιο τυχερή πόλη της Ελάδας. Διότι έχει για προστάτιδά την Αγία Τριάδα: Ψωμιάδης - Παπαγεωργόπουλος - Άνθιμος, οι οποίοι την οδηγούν, χρόνια τώρα, στις λεωφόρους του μέλλοντος. Είναι φυσικό λοιπόν να μας ζηλεύουν όλοι και ειδικά οι Αμερικανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρες μαρες κουκουναρες...Για το τουρκικο προξενειο πρεπει να λεει στη Θρακη.Εκει γινεται ο πολεμος τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2:48

    αγία τριάδα δεν θα τους πω, αλλά πάντως η φωνή τους - έστω κι απλώς ως φωνή- είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ για τα εθνικά θέματα.Γι' αυτό βάλθηκε η παρακμιακή νεοταξίτισσα Αθήνα(δηλαδή η εξουσία), μέσω των μεγαλοκάναλων της και των καλοπληρωμένων δημοσιογράφων τους, να δημιουργήσει θέμα για τη Θεσσαλονίκη,ώστε να επηρεάσει τον κόσμο αρνητικά, έναντι των δύο αυτών πολιτικών και φυσικά του Μητροπολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άντε ρε πες μας που πήγαν τα 50 μύρια ευρώ που φαγώθηκαν στο Δήμο και άσε τις Μακεδονικές φανφάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα είναι προφανές ότι μιλά για το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής. Αυτό δίνει γραμμή στους μουσουλμάνους ψηφοφόρους. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε;

    Αυτό που εγώ δεν καταλαβαίνω είναι, γιατί δεν λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Πάγκαλος το έχει κατ' επανάληψη πει, άλλο ότι δεν κάνει τίποτε για να το κλείσει, μεταφέροντάς το αλλού.

    Δεν χρειάζεται τουρκικό προξενείο η Κομοτηνή, διότι οι ανάγκες της Θράκης, αν έχει, καλύπτονται απ' αυτό της Θ/νίκης. Ο ρόλος του έχει κατά κόρον καταγγελθεί ότι υπερβαίνει τα εσκαμμένα, λοιπόν; Η Θράκη είναι όντως περιοχή μειωμένης (ελληνικής) κυριαρχίας; Η "κ." Δραγώνα τι λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξυπνήστε!!!
    Εκλογες πλησιάζουν και όπως κάθε σωστός "πολιτικός" προσπαθεί να αναμορφώσει την δημόσια εικόνα του.

    Μην ξεχνάτε μια συνωμοσία και ο ξένος δάκτυλος έχει πάντα απηχηση.

    Βρε ουστ επαγγελματίες πολιτικοί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την δεκαετία του 90 το αμερικανικό προξενείο Θεσσαλονίκης είχε φτάσει στο σημείο να περιοδεύει στην Βόρεια Ελλάδα αναζητώντας "καταπίεσμένους Μακεδόνες" επί πληρωμεί. Πιο πρόσφατα (σύμφωνα με καταγγελία του Λιάνη) είδαμε τον Αμερικανό πρόξενο να υποστηρίζει "πολιτιστικές" εκδηλώσεις στη Μελίτη Φλώρινας σε συνεργασία με αυτονομιστικές οργανώσεις από Ελλάδα και Σκόπια.
    Μετά από όλα αυτά οι υπαινιγμοί του Σαχίνη ή του Παπαγεωργίου για ανάμιξή του Προξενείου στην εκλογική κούρσα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης δεν φαντάζουν ούτε αβάσιμοι ούτε εξωφρενικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην άθλια «ελληνοφρένεια» του ΣΚΑΪ, αυτή που έχει σα σήμα της την Ελληνική σημαία ανάποδα –κάποτε ανάρτησε και την αμερικάνικη αλλά εκεί κώλωσε και την ανάρτησε κανονική-, οι μισές ατάκες διακωμωδούν τον κ. Ψωμιάδη και το Σεβασμιώτατο. Είναι γνωστό το πού το πάνε, όμως δυστυχώς επηρεάζουν πολύ κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.