28/3/10

Οργή Αλβανών για τα ρατσιστικά συνθήματα

Εκατοντάδες Αλβανοί πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από την ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα διαμαρτυρόμενοι για τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν από άνδρες των ΟΥΚ κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.

Όπως μεταδίδει το Epirus Gate στην συγκέντρωση συμμετείχαν και δυο βουλευτές. Δείτε το Βίντεο
Οι συγκεντρωμένοι έκαψαν ελληνική σημαία όπου επάνω της ήταν γραμμένο το όνομα του Πρόεδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δήμαρχου Χιμάρας Βασίλη Μπολάνου.

Σε τεράστια πανώ οι διαδηλωτές είχαν γράψει συνθήματα όπως «Η Ελλάδα η ντροπή της ΕΕ.» καθώς και συνθήματα για τους τσάμηδες. Όπως αναφέρουν τα Αλβανικά μέσα ενημέρωσης, Ελληνικές Σημαίες κάηκαν και σε άλλες πόλεις της Βορείου Αλβανίας,όπου πραγματοποιήθηκαν παρόμοιες συγκεντρώσεις.

Συγνώμη του έλληνα πρέσβη
Στο μεταξύ,με ανακοίνωσή του το ίδιο το αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως μετά την αντίδραση του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και του ΥΠΕΞ κ. Ιλίρ Μέτα σχετικά με το επεισόδιο όπου μέλη των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προσέβαλλαν τους αλβανούς και άλλους γειτονικούς λαούς, ο Έλληνας πρέσβης κ. Νικόλαος Πάζιος γνωστοποίησε στον Αλβανό Υπουργό Εξωτερικών,την αποφασιστικότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης να καταδικάσει το γεγονός και να τιμωρήσει σκληρά τους ενόχους.

Ο πρέσβης κ. Πάζιος εξέφρασε στον κ. Μέτα τη συγγνώμη της Ελληνικής κυβέρνησης.
http://www.theinsider.gr

11 σχόλια:

  1. θίχτηκαν οι αλβανοί,,χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ;
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙ-ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ!

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟ-ΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΛΑΝΟ!
    ΝΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Na απελαθουν και να ερθουν Κινεζοι στη θεση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εξωτερική πολιτική με ρατσιστικά συνθήματα. Καμαρώστε τους παλλικαράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...

    Μακάρι να έβγαινα ψεύτης ρε γαμώτο, έστω και μια φορά.

    ¨Ημουν σίγουρος ότι θα το εκμεταλλευόταν η εχθρική προπαγάνδα το περιστατικό όπως και έγινε.

    Ας όψεται ο ανεγκέφαλος Λιμενικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ. ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΙΠΤΑΜΕΝΟ" ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. Η ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥ (ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ) ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΑΛΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΔΩΣΕ ΑΦΟΡΜΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρυσοχυδη, τα βλεπεις αυτα? Οσο για τους Αλβανους ερχεται η μερα... κι αυτη τη φορα το ΝΑΤΟ δεν θα σας σωσει γιατι κι εμεις ειμαστε στο ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι, οι "κακόμοιροι" οι αλβανοί θίχτηκαν τόσο πολύ που αναγκάστηκαν να σχεδιάσουν χάρτες που δείχνουν την Αλβανία μέχρι την Άρτα! Όχι, όχι, δεν το έκαναν επειδή το πιστεύουν ρε κουτά!!!! Απλά το έκαναν για να μας πειράξουν μωρέ, επειδή εμείς είμαστε φασίσταροι και ρατσίσταροι που πιστεύουμε πως η Ελλάδα φτάνει πιο πάνω από την Λαμία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @28 Μαρτίου 2010 9:47 μ.μ.

    Την "εξωτερική πολιτική" δεν την έκαναν οι ΟΥΚ. Η Ελευθεροτυπία έβγαλε το βιντεάκι (του οποίου αμφισβητείται η ηχητική γνησιότητα) για να πουλήσει τις κιτρινάδες της! Άρα τα παράπονά σου στην Ελευθεροτυπία, που θέλει με φασιστικές μεθόδους να "συνετίσει" άπαντες στις καινούργιες αρχές της ελληνικής(;;;) αλίτ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί αυτοί εδώ σε μας τι κάνουν τι φωνάζουν δλδ .Επειδή φοβόμαστε να μιλήσουμε ή μήπως δεν γνωρίζουμε πως μας βλέπουν ή τι σκέπτονται για μας.
    Όταν έκαιγαν τις Ελληνικές σημαίες στα γήπεδα που έπαιζαν με την Ελλάδα και έβριζαν Θεούς και δαίμονες όταν έκαναν ότι έκανα στο κέντρο της Αθήνας ''κάποιοι'' όχι όλοι έτσι για να αποφεύγουμε την απολυτότητα μη μας πουν και εθνικιστές.
    Και στο φινάλε όλοι εκείνοι που κατηγορούν τώρα είτε τους λιμενικούς είτε όλους όσους εκφράζουν κάποια ''ακραία συναισθήματα'' ελάχιστοι όταν βρίσκονται στο περίγυρο τους δεν κάνουν το ίδιο.
    Αλλά είπαμε Έλληνες και έλληνες λαός διπρόσωπος και μονίμως σε διχόνοια. Αν ειπώθηκε αν λέχθηκε αν αποτυπώθηκε όπως πραγματικά έγινε καλώς ή κακώς είναι συναισθήματα που πάρα μα πάρα πολλοί Ελληνες νιώθουν είτε τα εκφράζουν είτε όχι και το ίδιο συμβαίνει και στην αντίπερα όχθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Περι Χρυσοχοίδη ο λόγος...

    Μιλώντας για την πολιτική του από τότε που ανέλαβε ένα έχω να πω.Και οι προδότες πιο πατριωτικά θα έπρατταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.