14/3/10

Επίπληξη προς το Ισραήλ από τη Χίλαρι Κλίντον


Η ΥΠΕΞ Χ. Κλίντον «επέπληξε» το Ισραήλ για την έγκριση κατασκευής νέων εβραϊκών οικισμών, τη στιγμή μάλιστα που την περιοχή επισκεπτόταν ο αντιπρόεδρος Τζ. Μπάιντεν.
Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, είπε την Παρασκευή στον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου, πως θα πρέπει να εργαστεί για την επανόρθωση των σχέσεων με την Ουάσινγκτον, έπειτα από μία αποτυχία σχετικά με τους εβραϊκούς οικισμούς που έχει υπονομεύσει τις προσπάθειες των ΗΠΑ να μεσολαβήσουν για νέες ειρηνευτικές συνομιλίες με τους Παλαιστινίους.

Η ευθεία γλώσσα που χρησιμοποίησε η Κλίντον προδίδει την απογοήτευση των ΗΠΑ εξαιτίας του ότι μία επίσκεψη του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν επισκιάστηκε από την έγκριση που έδωσε το Ισραήλ για την κατασκευή νέων εβραϊκών οικισμών σε κατεχόμενη γη.

Υπενθύμισε στον Νετανιάχου τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουν οι ΗΠΑ προκειμένου να προστατεύσουν το Ισραήλ από εχθρικούς γείτονες, είπε ο εκπρόσωπός της.

Μία ημέρα κατά την οποία οι ισραηλινές δυνάμεις απέκλεισαν τη Δυτική Όχθη και ανέπτυξαν ουλαμούς για την αντιμετώπιση των διαδηλώσεων γύρω από τις ιερές τοποθεσίες της Ιερουσαλήμ προκειμένου να συγκρατήσουν την οργή των Παλαιστινίων στη διάρκεια της εβδομαδιαίας μουσουλμανικής προσευχής, η Κλίντον αποκάλεσε την πρόσφατη έγκριση για κατασκευή οικισμών ένα «βαθιά αρνητικό σήμα σχετικά με την προσέγγιση του Ισραήλ στη διμερή σχέση... και υπονόμευσε την ελπίδα και την εμπιστοσύνη στην ειρηνευτική διαδικασία» .

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Ουάσινγκτον, ο εκπρόσωπος της Κλίντον Π. Τζ. Κρόουλι τόνισε: «Η υπουργός είπε πως δεν μπορεί να κατανοήσει πώς συνέβη αυτό, ιδίως υπό το φως της ισχυρής δέσμευσης των ΗΠΑ στην ασφάλεια του Ισραήλ» .

«Κατέστησε σαφές πως η ισραηλινή κυβέρνηση πρέπει να δείξει όχι μόνο με λέξεις αλλά με συγκεκριμένες πράξεις πως είναι δεσμευμένη στη σχέση αυτή και στην ειρηνευτική διαδικασία», είπε ο Κρόουλι λέγοντας πως η Κλίντον αισθάνεται «απογοητευμένη» .

kathimerini με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

20 σχόλια:

  1. Σιγά... μην μαλώνεις τα παιδιά. Έκαναν μια αταξία, και τι έγινε ; Η πρώτη είναι ή η τελευταία ; Εσύ τα κακοανάθρεψες, να ζουν εις βάρος άλλων, και τα μεγάλωσες με αυτές τις ηθικές αξίες που είναι κατάδικές σου. Τώρα αν σε ξεπέρασαν στην αξιοσύνη αυτό πρέπει να σε χαροποιεί, μια και δείχνουν πρόοδο και επιμέλεια στα μαθήματα που τους έκανες !

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα νεότερα είναι ότι και ο Ομπάμα επέπληξε τον Νετανιάχου με την ίδια αφορμή:
    http://haaretz.com/hasen/spages/1156251.html

    Και η αφηρημένη γενίκευση "έγκριση κατασκευής νέων εβραϊκών οικισμών"

    στην πραγματικότητα σημαίνει:

    1.600 κατοικίες στο Ramat Shlomo.
    Ναι, όλη η φασαρία γίνεται για
    1.600 κατοικίες σε ένα μέρος που ουδέποτε είχε άραβες κατοίκους.
    Ένα μέρος που βρίσκεται δίπλα στην υπερ-πυκνοκατοικημένη εβραϊκή γειτονιά Ramot. Αν ανοίξετε μια Παλαιά Διαθήκη θα βρείτε από που ξεκινάει η ιστορία της Rama (πληθ. Ramot)

    Και δίπλα στην άλλη εβραϊκή γειτονιά Sanhedria, που πήρε το όνομά της από τους εβδομηνταένα σοφούς, το Συμβούλιο των Εβδομήκοντα δηλαδή. Που η αρχαία παράδοση τοποθετεί εκεί τον τόπο ταφής τους.

    Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι ακόμα και ο "σκληροπυρηνικός" Νετανιάχου, είναι πρόθυμος να δώσει στους Άραβες τμήμα της Ιερουσαλήμ.

    "... everyone – including the Palestinians – understood that neighborhoods like Gilo and Ramat Shlomo would remain part of Israel in any final agreement, and that this has been the case in all the various plans drawn up over the years"

    http://www.jpost.com/Israel/Article.aspx?id=170912

    Έχετε δει την αραβική πλευρά να διακρίνεται από την ίδια υποχωρητικότητα;

    Κατά τα άλλα οι γενικεύσεις θυμίζουν παραμύθια με απόλυτα κακούς, δαιμονικούς Ισραηλινούς και απόλυτα καλούς, αγγελικούς Άραβες...

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. galia αυτή τη στιγμή δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα,η ενέργεια του Νετανιάχου ήταν καθαρά προκλητική και αποσκοπεί στο να δείξει ποιος έχει το πάνω χέρι,λόγοι εντυπωσιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χιλαρυ.
    Ακομα ενα επικοινωνιακο τρικ του πισινου. Η κυρια για οσους δεν το γνωριζουν εχει ενα τατουαζ με το αστερα του Δαβιδ σε αποκρυφο μερος του κορμιου της.


    Ο κατ' αποκοπην εκπρωσοπος τυπου του ΚΙΣ γνωστος και μη εξαιρεταιος σαγιαν (14 Μαρτίου 2010 1:55 μ.μ.) μας λεει,
    "...Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι ακόμα και ο "σκληροπυρηνικός" Νετανιάχου, είναι πρόθυμος να δώσει στους Άραβες τμήμα της Ιερουσαλήμ...."
    Και αφου μενουμε εκστατικοι απο την "προθυμια" και την "γαλαντονομια" του απλοχερη Νετανιαχου ερωτουμε:
    Που το βρηκε αυτο το "κομματι της Ιερουσαλημ" και τον εκοψε η προθυμια και η χουβαρνταδοσυνη να το δωση στους Αραβες;
    Το φερε απ' το σπιτι του ή το κουβαλησαν οι προγονοι του απ' την Πολωνια;



    Omadeon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Sapphire,

    Με όλο τον σεβασμό: Ο Νετανιάχου πάνω χέρι;;;
    Αυτός δεν κάνει άλλη δουλειά από το να απολογείται.
    Ξέρεις ότι δεν παραστάθηκε σήμερα στα εγκαίνια της ιστορικής Συναγωγής Hurva για να μην προκαλέσει τους αμερικανούς; Ξέρεις τί κράξιμο έφαγε για αυτό;
    Και πού είσαι ακόμα!
    http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3862611,00.html



    @ Omadeon,
    Την Ιερουσαλήμ την "βρήκανε" οι Ισραηλινοί εκεί ΑΚΡΙΒΩΣ που βρήκανε τη Θεσσαλονίκη, οι σημερινοί της κάτοικοι.
    Ή θα δεχθείς ότι υπάρχει ιστορική συνέχεια παρά την ισλαμική κατοχή,
    ή θα δεχθείς ότι και οι σημερινοί Θεσσαλονικείς είναι έποικοι.

    Αν εσύ θέλεις να φτύνεις τα συμφέροντα της ίδιας σου της χώρας προκειμένου να είσαι αντι-Ισραηλινός,
    είσαι άξιος της νεο-ελληνικής κατάντιας σου...

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 14 Μαρτίου 2010 1:55 μ.μ. ,αραγε τι παραπανω θα περιεχει ενα δελτίο τύπου της Ισραηλινής πρεσβείας για αυτο το θέμα;
    Κοπέλα μου, υπερέβης εαυτόν!Δεν βλέπεις οτι ακόμα και ο Ζαφείρης αγανάκτησε μ'αυτα που γραφεις!Οταν δεν "πειθεστε" μεταξύ σας, πως ειναι δυνατόν να πεισεις εμάς;


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να ποιοι ειναι οι Ελληνοφωνοι Εβραιοι. Αυτο κι αν ειναι προδοσια.
    Παρομοιαζουν την Ελληνικοτατη Θεσσαλονικη μας με την Παλαιστινη που εκλεψαν απο τους Παλαιστινιους το 45-47!!!!!
    Μια απεριγραπτη εβραιοσελιδα που εχει φαγωθει για "Μαρτυρικες πολεις" δεν αποσκοπει πουθενα αλλου για να μετατρεψη την Θεσσαλονικη υπο εβραϊκη επιρροην. Για σκεφθητε αν πραγματι και στα σοβαρα οι Γερμανοι αποφασισουν να αποζημιωσουν την Ελλαδα για τις καταστροφες ποιοι θα μπουν στην πρωτη γραμμη με το χερι απλωμενο, κι αν περισεψει τιποτε για τους πραγματικους Ελληνες θυματα.
    Τωρα αν οι Τουρκοι τους κλεισουν το ματι και τους πουν "η Θεσσαλονικη δικια σας" σκεφτητε ποιον θα πισωπλατοντουφεκανε οι Ελληνοφωνοι σε εναν υποθετικο πολεμο μεταξυ Ελλαδος και Τουρκιας.
    Δηλαδη εχουμε φιδια κολοβα στον κορφο μας.
    Νατος λοιπον ο σαγιαν (14 Μαρτίου 2010 9:06 μ.μ.) που τουλαχιστον εμαθε να ακουει και το ονομα του.

    Omadeon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Omadeon

    Πέρα από την κρίση επιληψίας που βάρεσες, να σου υπενθυμίσω ότι τα ιστορικά γεγονότα είναι αδιαπραγμάτευτα.

    Εσύ μίλησες για "έποικους" από την Πολωνία. Και εγώ σου μιλάω για "έποικους" από τον Πόντο και την Μικρασία.
    Εσύ είσαι το κτήνος της υπόθεσης που αποκαλείς επιζώντες του Ολοκαυτώματος ως "έποικους".
    Και δεν βλέπεις ότι και οι Πόντιοι και οι Μικρασιάτες ήρθαν με τον ίδιο τρόπο στη Θεσσαλονίκη, ως επιζώντες καταστροφής.

    Αν θέλεις να δεις ανθελληνικό φίδι και προδότη του Ελληνικού Έθνους
    να κοιταχτείς στον καθρέφτη σου.
    Με την ατέλειωτη ηλιθιότητα, τεμπελιά, αγραμματωσιά και κυρίως άρνηση να αναλάβετε τις ευθύνες σας, πήρατε την ωραιότερη ίσως χώρα του κόσμου και την κάνατε σαν τα μούτρα σας.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και για τον Τούρκο που είπες,
    η ελληνική κυβέρνηση παρέδωσε τον Οτζαλάν, η ελληνική κυβέρνηση δολοφόνησε τους Ήρωες πιλότους στα Ίμια, η ελληνική κυβέρνηση έχει υπογράψει την συνδιαχείριση του Αιγαίου, η ελληνική κυβέρνηση έχει καθιερώσει τα τούρκικα στα θρακικά σχολεία, η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί με νύχια και με δόντια να χώσει την Τουρκία στην ΕΕ και η ελληνική κυβέρνηση θα ελληνοποιήσει όλη την Ασία και την Αφρική που στέλνουν εδώ οι τούρκοι δουλέμποροι και πρεζέμποροι.
    Και η ελληνική κυβέρνηση είναι δημοκρατικά ελεγμένη από εσένα και από τα γιουσουφάκια σαν και σένα...


    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εβραιε, ισραελοφιλε, σαγιαν.
    15 Μαρτίου 2010 1:10 μ.μ.
    15 Μαρτίου 2010 1:05 μ.μ.
    Γιατι μας αυτοξεβρακωνεσαι Δευτεριατικα;
    Πως μπορεις να υπερασπιζεσαι την "ωραιοτερη ισως χωρα του κοσμου" οταν ο πισινος σου βρισκεται "ψυχη τε και σωματι" στην κλεμμενη γη της Παλαιστινης που ονομασες Ισραηλ; Οι "εποικοι" του Ποντου και της Μικρας Ασιας που μου "κοτσαρες" ειχαν, εχουν και υα εχουν δεσμους αιματος με την Μαννα Ελλαδα πεπλανημενε Ιουδαιε. Τι δεσμους ειχαν ή εχουν οι Πολωνεζοι και οι Χαζαροι με την Ιστορικη Γη της Παλαιστινης που μου τους συγκρινης και με τους Ποντιους και Μικρασιατες Ελληνες αδερφους ΜΟΥ πανουργε ανθελληνα;
    Η Ιστορια της Ελλαδος ειναι η συνηδεισις του Ελληνικου λαου αποκλειστικα και οχι οτι ψεμματα γραφετε στα αισχροβιβλια σας.

    Τελος το DNA του αιματος μου απεχει ετη φωτος απ' το ζουμι που κουβαλας στις φλεβες σου, απατρη προσφυγα εκ Ισπανιας και ανεπιθυμητε εποικε της Θεσσαλονικης απο το 1492.

    Omadeon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά παθαίνει όποιος ενημερώνεται από νεο-ναζιστικά καταγώγια.
    Του χαϊδεύουν τον εγωισμό, του φουσκώνουν τα μυαλά, ότι δήθεν είναι ο έξυπνος που κατέχει τα "μυστικά" της Ιστορίας και ότι όλοι οι άλλοι οι πτωχοί αγνοούν την "συνωμοσία". Kαι ψωνίζεται με το σύνδρομο του Ναπολέοντα προκειμένου να γίνει έρμαιο και φερέφωνο των ξύπνιων.

    Πως να το κάνουμε; αυτή είναι η εύκολη λύση. Και όταν ο άλλος είναι κούτσουρο αγραμματοσύνης, είναι εύκολο να πιστέψει ότι τα ξέρει όλα...

    Και το τί είναι το δικό σου το DNA αποδεικνύεται από το ότι δεν μπορείς καν να σκεφτείς ΕΝΑ λογικό επιχείρημα και πιθηκίζεις τα λασπόνερα μιας όχι Ιστορίας, αλλά παραφιλολογίας. Το τί είναι το δικό σου DNA φαίνεται από τα γραμματικά σου λάθη, από την παντελή έλλειψη στίξης και από την αλαλία που σε δέρνει.

    Αν ήταν οι Έλληνες σαν και εσένα, δε θα υπήρχε σήμερα Ελλάδα.
    Και τώρα που η πλειοψηφία των Ελλήνων έγινε σαν και εσένα, σε δέκα χρόνια δε θα υπάρχει Ελλάδα.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. omadeon βρίσκεσαι σε παραλήρημα!αυτά που γράφεις δείχνουν απλώς πως υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα.
    Η άποψη της Galia είναι αρκετά σοβαρή στο θέμα αυτό,βέβαια στη Θεσσαλονίκη ζούσαν και 40000 Έλληνες και η συνθήκες απελευθέρωσης από τον ελληνικό στρατό ήταν εντελώς διαφορετικές από την επιστροφή των Εβραίων στην Παλαιστίνη,επίσης από την κτίση της η Θεσσαλονίκη μέχρι το 1502 που εγκαταστάθηκαν οι Εβραίοι ήταν η πρωτεύουσα του βόρειου ελληνισμού και έβγαλε πληθώρα μεγάλων προσωπικοτήτων και όπως και να το κάνουμε άλλο 400 χρόνια με αδιάλειπτη όμως παρουσία του ελληνικού στοιχείου άλλο 2000 χρόνια.Επίσης,αν δούμε τον ρόλο των Εβραίων της Θεσσαλονίκης στον διωγμό των Ελλήνων αλλά και την γενικότερη συμπεριφορά τους στο θέμα αυτό θα δούμε ότι οι Εβραίοι φέρθηκαν άσχημα.
    Όσον αφορά το θέμα του εποικισμού πράγματι η κίνηση του Νετανιάχου είναι φαινομενικά ανεξήγητη,μόνο κακό κάνει στην παρούσα φάση και δίνει πάτημα σε ακραία στοιχεία να δράσουν βάρβαρα (μην ξεχνάμε και τον παραλογισμό της Χαμάς σε καμία περίπτωση,η Χαμάς βρίσκεται εκτός λογικής ειρηνικής επίλυσης του θέματος!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αλήθεια ομαδέον είσαι ο γνωστός blogger ομαδέον;;;γιατί η παραφροσύνη σου μου θυμίζει αυτών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτά παθαίνει όποιος ενημερώνεται από νεο-ναζιστικά καταγώγια.
    Του χαϊδεύουν τον εγωισμό, του φουσκώνουν τα μυαλά, ότι δήθεν είναι ο έξυπνος που κατέχει τα "μυστικά" της Ιστορίας και ότι όλοι οι άλλοι οι πτωχοί αγνοούν την "συνωμοσία". Kαι ψωνίζεται με το σύνδρομο του Ναπολέοντα προκειμένου να γίνει έρμαιο και φερέφωνο των ξύπνιων.

    Πως να το κάνουμε; αυτή είναι η εύκολη λύση. Και όταν ο άλλος είναι κούτσουρο αγραμματοσύνης, είναι εύκολο να πιστέψει ότι τα ξέρει όλα...
    Ta sunxaritiria mou stin aksiotimi Galia!Auto i peigrafi tairiazei apolita se istorika agrammatous sunomosiolagnous oi opoioi exoun to THRASSOS na katigoroun tous allous gia monopleuri Istoria (Minoas p.x.)
    Pros enimerosi tou exo upetisei kanonika statiotiki thiteia apo tis 18-052000 eos tis 18-02-2002
    ALLA AS MAS APANTISEI LOIPON O MONADIKOS LATOXOS TIS ANTIKEIMENIKIS ISTORIAS SE MERIKA EPOTIMATA
    1. (APO TON DEKEMVRIO EXEI TETHEI ALLA APANTISI DEN EXO AKSIOTHEI NA PARO ! GIATI ARAGE;) TI ITAN O NAVIS
    2, POIA ITAN I SXSEI TOU MOUFTI TON IESOSOLIMON AL- HOUSEINI ME TA WAFFEN SS KAI POI TA APOTELESMATA TIS
    (OMOIOS KAI AUTO EXEI TETHEI APO TON DEKEVRIO KAI DEEN EXEI APANTITHEI)
    3.AN POTE I SUNERGASIA ME TA WAFFEN-SS (OI OPOIA STIN VOSNIA EIXE KURIOS SERVOUS CHRISTIANOUS ORTHODOXOUS OS THIMATA) AN EXEI KATADIKASTEI APO TOUS PALESTINIUS
    (FATAH I HAMAS)
    4, POSES ISLAMIKES XORES EXOUN KATADIKASEI TIN GENOKTONIA TON ARMENION?
    5. POSES ISLAMIKES XORES ANTEDRASAN OTAN I TOURKIA KALESE EKPOSOPOUS APO TO PSEUDOKRATOS NA PAREVRETHOUN STIN TLEUTAIA DIASKEPSI KORUFIS TON ISLAMIKON XORON (EPIPLEON AN MPOREI AS MAS PEI GIATI PREPEI NA UPARXEI ENAS TETOIS ORGANISMOS ENO DEN YPARXEI ANTISTOIXOS ORGANISMOS GIA TIS ORTHODOXES, KATHOLIKES, PROTESTANTIKES, I ESTO GIA TIS INDOUISTIKES KAI VOUDISTIKES XORES?)
    ZITO I ELLADA IDIKAOISYNI KAI ISTORIKI ALITHEIA!
    PARAKALO NA DIMOSIEUTHEI IDIOS TO KOMMATI POU ANAFERETAI STIN STRATIOTIKI MOU THITEIA GIATI KAOOIOS PROSPATHEI NA DIMOURGEISEI PSEUDEIS ENTIPOSEIS ENANTION MOU RNO THA EIXE POLI ENDIAFERON NA TOU GINEI ENAS OIKONOMIKOS ELENXOS...
    Christos Voulgaris apo Londino

    KATHOLIKON PROTESTANTIKON ORHODOXON I ESTO VOUDIK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ sapphire

    Σε ευχαριστώ που κατάλαβες τί εννοούσα.
    Δε θα πω τίποτα για τη Θεσσαλονίκη,
    επειδή απεριόριστα σέβομαι τη νοημοσύνη σου. Είμαι σίγουρη ότι εάν ψάξεις περισσότερο το ζήτημα με πιο εξειδικευμένα στοιχεία όπως διάφορες απογραφές και τοπογραφία της παλιάς πόλης, θα αναθεωρήσεις άποψη για κάποια (λίγα) από αυτά που γράφεις.

    Αυτό που λες για τον Νετανιάχου, έχεις δίκιο γιατί και εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς τί γίνεται:

    Ο Biden πήγε για να συζητήσει για τις αραβο-ισραηλινές διαπραγματεύσεις αλλά και για τα πυρηνικά του Ιράν.
    Ενοχλήθηκε επειδή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του έγινε η αναγγελία για τις 1.600 οικιακές μονάδες.
    Μα μιλάμε για ένα κομμάτι της Ιερουσαλήμ που μόνο όταν δεις χάρτη θα καταλάβεις. Και για μια περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα σε δυο πυκνοκατοικημένες εβραϊκές γειτονιές. Δεν μιλάμε για εβραϊκό οικισμό στη Μέκκα.

    Και αν η αναγγελία γινόταν μετά την επίσκεψη δεν θα τον πείραζε;
    Και θα έπαιρνε θέση για τα πυρηνικά του Ιράν; Διότι τώρα δεν ακούσαμε κουβέντα.

    Επίσης, το άλλο που είπε ο Joe Biden είναι ότι ο Abu Mazen (AKA Mahmoud Abbas) είναι ο ιδανικός εταίρος για την επίτευξη λύσης της αραβο-ισραηλινής διαμάχης. Αυτό όμως δεν είναι αληθές διότι ο Mazen ήταν αυτός που παρέδιδε προσωπικά τις πληρωμές στις οικογένειες των βομβιστών αυτοκτονίας που σκότωναν ισραηλινό άμαχο πληθυσμό. Επίσης, είναι γνωστό ότι ο Mazen ήταν ενορχηστρωτής της intifada εδώ για είκοσι χρόνια.
    Το χειρότερο, όμως, είναι ότι ο Mazen δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα αφού δεν ελέγχει τον λαό του. Και εδώ φτάνουμε σε αυτό που είπες πολύ σωστά, για τη Χαμάς.

    Ο Νετανιάχου απολογήθηκε αλλά επακολούθησε και νέος γύρος επιπλήξεων. Αν όμως αποσύρει την έγκριση για την κατασκευή των σπιτιών, μπορεί να πέσει λόγω των αντιδράσεων η κυβέρνησή του.
    Επίσης, πρόσφατα ο Νετανιάχου υπάκουσε στις εντολές Ομπάμα και κατήργησε μπλόκα ασφαλείας. Το αποτέλεσμα ήταν από την πρώτη μέρα να δολοφονηθεί από άραβες ένας Ισραηλινός. Και η αραβική επιθετικότητα συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

    Δυστυχώς, με μονομερείς υποχωρήσεις δεν επιτυγχάνεις Ειρήνη. Απλά επιταχύνεις την καταστροφή σου. Και αυτό είναι ένα μάθημα που το ξέρουμε καλά εμείς οι Έλληνες.

    Επίσης, ξέρουμε καλά το άλλο μάθημα: Η σημερινή αμερικανική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι είναι φίλη του Ισραήλ. Αλλά όταν έχεις τέτοιους φίλους, τί να τους κάνεις τους εχθρούς;

    Αν η Αμερική έχει επιλέξει συμμαχία με τον ισλαμικό κόσμο διότι "είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσουλμανικά έθνη", όπως είπε ο ίδιος ο Πρόεδρος Ομπάμα, πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.
    Και όχι να κατηγορεί το Ισραήλ, ψάχνοντας αφορμές.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Επίσης,αν δούμε τον ρόλο των Εβραίων της Θεσσαλονίκης στον διωγμό των Ελλήνων αλλά και την γενικότερη συμπεριφορά τους στο θέμα αυτό θα δούμε ότι οι Εβραίοι φέρθηκαν άσχημα."


    ΕΕΕΕΕΕΕΕΠ!Ζαφείρη, τι ειναι αυτα που γραφεις αγόρι μου;Δεν φοβάσαι μηπως σου "τραβήξουν το αφτάκι" τα "αδελφάκια" σου;


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αξιότιμε κύριε Βούλγαρη,

    Σας ευχαριστώ πολύ.

    Δύσκολα τα ερωτήματα που θέσατε και όπως βλέπετε, απάντηση δεν προβλέπεται.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O GNOSTOS ISTORIKA AGRAMATOS THA MPORPUSE KAPOIA STIGMI (KATA PROTINMISI PRIN TON KOKKINO MAH) NA APANTISEI STIS EROTISEIS POU TOU EXOUN TETHEI I OI ISLAMISTES ISTROUKTORES TOU DEN TOU DEN EXOUN DOSEI AKOMA TIS APANTISEIS?
    EPISIS O FESTUNG- KOMMANDANT "KRETA" UND FURHER DER IRRENANSTASLT AS DOSEI VASI STO VIVLIO "OI STAURODFORIES APO TIN PLEURA TON ARAVON" GIA NA DEI TA AISTHIMATA TON ARAVON GIA TO VIZANTIO KAI KAT' EPEKTASI GIA TOUS ELLINES
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Beep...beep...beep...beep...beep...beep...'allo-'allo,εδω "FESTUNGS KOMMANDANT UND FUHRER DER IRRENANSTALT"!Λαμβάνει ο "μπαρμπα -Μυτούσης";"Μπαρμπα-Μυτούση", έλα "στο φως" της πρωτης σελίδας να "διασταυρώσουμε τα ξίφη μας"(αν και πολυ αμφιβάλλω οτι θα καταδεχτεις να το κανεις, καθότι δεν συναγελάζεσαι με "ουτιδανούς" και εγω -κατα δικη σου δηλωση-ειμαι ενας τετοιος),διοτι εδω πισω στο "σκότος" δεν σε διαβάζουν ουτε και οι κατσαρίδες!


    Μίνως.
    Υ.Γ.Ευχαριστούμε πολύ που μας εκανες την χαρη να υπηρετήσεις την στρατιωτική σου θητεία(θελω να πιστευω στην Ελλαδα και οχι αποσπασμένος σε καποια Ευρωπαϊκή πρεσβεια)!Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΑΙΩΝΙΩΣ!
    Υ.Γ2Και για τον Νάβη απάντησα σε ενα παλιοτερο post, αλλα ως φαινεται διέλαθε της προσοχής σου!Οθεν, μην επαναφέρεις αυτο το θεμα, διοτι θα αρχίσω να πιστευω οτι εισαι λιγακι "αργός"(με την Αγγλική έννοια του όρου)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.