28/8/13

Σκηνές Σοκ στην απελευθερωμένη Λιβύη: Ισλαμοφασίστες ισοπεδώνουν αρχαία Ελληνική Νεκρόπολη (προστατευόμενη και από την Unesco!)

Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
Αντίθετα, η “πολιτισμένη” Δύση, μπουκωμένη από το μαύρο χρήμα του Κατάρ, των Τούρκων και του Σόρος, ενισχύει τα σκοταδιστικά καθεστώτα στο καταστροφικό τους έργο.

Πρόκειται για τη νεκρόπολη της Αρχαίας Κυρήνης, που αποτελεί την παλαιότερη Ελληνική πόλη (700 π.χ) που ιδρύθηκε στα Ανατολικά παράλια της Λιβύης.
Η Νεκρόπολη είναι τεράστια και καλύπτει 10 τετραγωνικά χιλιόμετρα με όλο το μεγαλείο της Κυρήνης από το 600 έως το 400 π.χ. Περιλαμβάνει 1200 τάφους και χιλιάδες διάσπαρτες σαρκοφάγους .
Παρά το ότι όλη η έκταση έχει χαρακτηρισθεί ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco, το ισλαμοφασιστικό καθεστώς που εγκαθιδρύθηκε μετά την εισβολή των δυτικών, ξεριζώνει συστηματικά κάθε αρχαίο μνημείο για να φτιάξει δρόμους, σπίτια κ.α. προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές.
ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!
Ο Λίβυος αρχαιολόγος Ahmed Hussein, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Bayda αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής:
Η Αρχαία νεκρόπολη της Κυρήνης είναι από τις σημαντικότερες του πλανήτη. Τα ταφικά μνημεία και οι σαρκοφάγοι χρονολογούνται από το 600 π.χ. και βρίσκονται στον δρόμο που οδηγεί στο κέντρο της Αρχαίας πόλης της Κυρήνης.
Η νεκρόπολη ήδη έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά σε 2 από τα 10 τ. χλμ! Περίπου 200 μνημεία και τάφοι έχουν καταστραφεί όπως και ένας τομέας όπου τα αρχαία έχουν πεταχτεί σε διπλανό ποτάμι, λες και είναι σκουπίδια!
Ο “υπουργός πολιτισμού” παραμένει άφαντος παρά τις εκκλήσεις μου. Ήδη ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του παγκόσμιου μνημείου, έχει καταστραφεί ανεπανόρθωτα”
Και η Ελλάδα κύριε; Η Ελλάδα, υμνεί τον σφαγέα Κεμάλ. Το ελληνόφωνο κρατίδιο είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος των σκοταδιστών εδώ και δεκαετίες. Από την εποχή που οι Έλληνες εκτός των στενών συνόρων του κρατικού εκτρώματος θεωρήθηκαν “ξένοι υπήκοοι”…
>

2 σχόλια:

  1. Εδω να δεις τι γινεται με τα παντα προοδευτικα μας μυαλα οθωμανοσοβιετ:

    - Το ισχυρότερο brand name στον κόσμο, πουλάει παντόφλες...!
    http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1860573

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηδενικη ανοχη απεναντι στους ισλαμοφασιστες των Muslim Brothers (MB).


    - The Mallawi Museum looted and destroyed by members of the criminal organization called the MB
    http://www.danielpipes.org/comments/209318

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.