27/4/17

Ποιος δουλεύει ποιον - Η Δικαστικοί του ΣτΕ ανησυχούν που η πολιτεία δεν καταδίκασε την εισβολή του Ρουβίκωνα

Έγινε την Τετάρτη - Δικαστικοί ΣτΕ: Ανησυχούμε γιατί η πολιτεία δεν καταδίκασε την εισβολή του Ρουβίκωνα

Προειδοποιούν ότι τέτοιες ενέργειες είναι πιθανό να αποτελέσουν προάγγελο ακόμη χειρότερων εγχειρημάτων στο μέλλον
Την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι δεν υπήρξε επίσημη καταδίκη από την πολιτεία της εισβολής του Ρουβίκωνα στο κτήριο του ΣτΕ την Τετάρτη εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ένωση των Δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Αφού κάνει λόγο για το «πολιτιστικό σωματείο» όπως έχει μετατραπεί ο Ρουβίκωνας, η ένωση στην ανακοίνωσή της προειδοποιεί για πιθανά ακόμα χειρότερα εγχειρήματα στο μέλλον επειδή ακριβώς δεν υπήρξε η καταδίκη αυτή.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με αφορμή την ‘’επίσκεψη’’ στις 26-4-2017 γνωστού ‘’πολιτιστικού σωματείου’’ στο Δικαστήριο, τη βιντεοσκόπηση των ενεργειών των μελών του και τη διανομή του σχετικού υλικού στον ηλεκτρονικό τύπο η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας εκφράζει:

»α) την ανησυχία της για το γεγονός ότι δεν έχει εξασφαλισθεί ακόμη επαρκής φύλαξη του κτιρίου του Δικαστηρίου και

β) την απογοήτευσή της για την παράλειψη των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας να προβούν σε οποιασδήποτε δήλωση που να αποδοκιμάζει τις ενέργειες αυτές, οι οποίες είναι πιθανόν να αποτελέσουν προάγγελο ακόμη χειρότερων εγχειρημάτων στο μέλλον απέναντι σε έναν θεσμό ταγμένο να υπηρετεί τον πολίτη».
Πρώτο Θέμα

2 σχόλια:

 1. Είναι μια ακόμη ψηφίδα στο ψηφιδωτό τής έλλειψης θεσμικών αντανακλαστικών στην δήθεν "δημοκρατία" μας.
  Η Εκτελεστική Λειτουργία ΟΦΕΙΛΕΙ να προστατεύει αποτελεσματικά όλα τα Δικαστικά καταστήματα και πολλώ μάλλον εκείνα των μεγάλων (και πλέον εκτεθειμένων σε κινδύνους επίθεσης) Δικαστηρίων. Είναι προφανές ότι αυτό ισχύει κατ' εξοχήν για το Συμβούλιο τής Επικρατείας, το οποίο εξ ορισμού, ελέγχει κατά το Σύνταγμα την νομιμότητα τής λειτουργίας τού κράτους.
  Αλλά εδώ είναι "κράτος Καρανίκα". Ποιός "4711" να δώσει εντολή σε ποιές αστυνομικές υπηρεσίες να θωρακίσουν τα Δικαστήρια; και γιατί;
  Αυτοί οι αλήτες που παριστάνουν και το πολιτιστικό (sic) Σωματείο μάλιστα πιθανότατα είναι φιλαράκια κάποιων από το ανίερο συνονθύλευμα απίθανων υποκειμένων κάποιων από τις συνιστώσες που ενσωματώθηκαν στο "αριστερό" κόμμα και στελεχώνουν την κομματική κυβέρνηση που έχει την στιγμή αυτή την διακυβέρνηση τής χώρας. Και πιθανότατα μέτρα προστασίας των Δικαστηρίων και άλλα μέτρα που θα εμπόδιζαν τις θεαματικές performances με τις οποίες παρεμβαίνει στα πολιτιστικά και πολιτικά πράγματα τής χώρας αυτό το μπουλούκι ύποπτων αργόσχολων πολυτελείας (---jeep.com/limited-editions/2017/wrangler/rubicon-hardrock/index.html ή και --www.ebay.com/bhp/jeep-rubicon).
  Εύλογα ενοχλήθηκαν οι Δικαστές τού Σ.τ.Ε. Αν και προσωπικά διαφωνώ που χρησιμοποίησαν γι' αυτούς τούς αλήτες τον "φερετζέ-τίτλο" τού δήθεν "πολιτιστικού σωματείου" ˙ εφ' όσον , όπως υποθέτω , στους επίσημους και δηλούμενους σκοπούς του νομικού προσώπου που συμπτύξανε δεν θα αναφέρεται και το γιουρούσι σε "ναούς" θεσμικών οργάνων τής Πολιτείας.

  Υ.Γ. Το Σ.τ.Ε. ακόμα και αν κάποιες φορές ενοχλεί με κάποιες αποφάσεις του (δεκτικές κάποτε και δίκαιας αυστηρής έως οξύτατης κριτικής) είναι πάντοτε το μόνο θεσμικό ανάχωμα στην αυθαιρεσία των κρατικών αρχών είτε αυτή εκφράζεται με σαφώς ολιγαρχικές ή άλλες παρεμβάσεις, είτε εκφέρεται με την παράλειψη οφειλόμενης ενέργειας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Την εγκριση της νομιμης λειτουργιας του 'πολιτιστικου σωματειου' με το Ρ στο κεντρο του λογοτυπου τους,απο που την πηραν,μηπως από το Super Market της γειτονιας τους ;.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.