28/4/17

Τουρκικό τεθωρακισμένο στέκεται εκεί που... περνά ένας αντιαρματικός πύραυλος - Δείτε τι γίνεται

Τις προηγούμενες δυο μέρες, μετά τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς εναντίον Κούρδων στο Ιράκ και τη Συρία, ο τουρκικός στρατός επιτίθεται στις πόλεις Γκίρε Σπι και Ντιρμπεσιγιέ, που βρίσκονται στη Ροζάβα, πάνω στα σύνορα με την Τουρκία.
Οι δυνάμεις YPG και YPJ, που είναι μονάδες ανδρών και γυναικών των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας, αντέδρασαν, ανταποδίδοντας τα πυρά.
Από μια τέτοια ανταπόδοση σε τουρκικό φυλάκιο της περιοχής Γκίρε Σπι είναι τα βίντεο που ακολουθούν:






8 σχόλια:

  1. Αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας γιατί και τα δικά μας δεν έχουν σύστημα αυτοπροστασία που τα καθιστά το ίδιο ευάλωτα και δεν παν να είναι Leopart!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστοτατος!!!....ίχνος ενεργής προστασίας ακόμη και ΤΑ δελ...βορά στα ΚΟΡΝΕΤ....απλά πράγματα είναι φαίνεται ελέω τρόικας...κινέζικα ιδεογραματα....για αυτούς οι παίρνουν αποφασεις Η ΕΝΟΙΑ του πολλαπλασιαστη ισχυως.....άγνωστα κινέζικα ιδεολογιματα!!!!....

      Διαγραφή
  2. Εύχομαι το ΓΕΣ να τα έχει υπόψιν του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «...Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί...»

    @ Κριστιαν; Που χάθηκες βρε φίλε; Σου πέρασε η αλεργία στα «ανώνυμα μηνύματα»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Bαραγανε κανα ντουμανι τα μεμετια βλεποντας τη θεα κ τους βαρεσε ενα αλλο ντουμανι λιγο πιο δυνατο.ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.