27/4/17

Η απίστευτη υποκρισία Ερντογάν και ισλαμιστών στην Τουρκία - Την ξεσκεπάζει ο Γιλμάζ Οζντίλ

Η πολιτική υποκρισία του Ερντογάν!

  • Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (φωτ.: EPA / Γραφείο Τύπου Τούρκου προέδρου)
Ο Γιλμάζ Οζντίλ, σε σημερινό του άρθρο στην εφημερίδα Sözcü, θίγει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα από το οποίο μπορούν να εξαχθούν εξαιρετικά συμπεράσματα για την λεγόμενη «ηθική» των πολιτικών που ασκούν πολιτική με βάση το «Ισλάμ».
Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε εμείς, αφήνουμε τον Τούρκο αρθρογράφο να σχολιάσει και τους αναγνώστες μας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Εμείς πάντως βγάλαμε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα!
Του Γιλμάζ Οζντίλ (Yılmaz Özdil), εφ. Sözcü.
Περί Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Έχει προσφύγει στο ΕΔΑΔ ο ηγέτης του αιώνα;
Ναι έχει προσφύγει. Είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση, είπε ότι δεν ήταν δίκαιη η δίκη και προσέφυγε στο ΕΔΑΔ. Τότε κανένας δεν βγήκε να πει: «Έι, ηγέτη του αιώνα, από τη μια λες ότι η Ευρώπη είναι μια συμμαχία των σταυροφόρων και από την άλλη με την προσφυγή σου στο ΕΔΑΔ καταγγέλλεις τη χώρα στους Σταυροφόρους». Το είπε κανένας; Όχι. Ήταν το συνταγματικό του δικαίωμα και το χρησιμοποίησε.
Προσέφυγε και δεύτερη φορά στο ΕΔΑΔ;
Ναι, προσέφυγε και δεύτερη φορά. Ενώ είχε διαγραφεί η ποινή για την καταδίκη του από το ποινικό του μητρώο, το Ανώτατο Δικαστήριο δεν το δεχόταν. Τότε ο ηγέτης του αιώνα είπε ότι καταπατήθηκε ο νόμος και προσέφυγε στο ΕΔΑΔ. Κανένας δεν του είπε τότε: «Έι ηγέτη του αιώνα, λες ότι η Ευρώπη είναι η γη των γκιαούρηδων, αλλά με την προσφυγή σου στο ΕΔΑΔ καταγγέλλεις τη χώρα στους γκιαούρηδες». Δεν του είπε κανένας. Γιατί αυτό ήταν το συνταγματικό του δικαίωμα και το χρησιμοποίησε.
Προσέφυγε και τρίτη φορά στο ΕΔΑΔ;
Ναι, προσέφυγε και τρίτη φορά. Κατά του Ανωτάτου Εκλογικού Συμβουλίου. Υπήρχε πολιτικός αποκλεισμός και του απαγορευόταν το εκλέγειν και το εκλέγεσθαι. Δήλωσε ότι η απόφαση του ΑΕΣ ήταν άδικη, νομικά αβάσιμη και εσφαλμένη, και για να δικαιωθεί τότε, προσέφυγε στο ΕΔΑΔ. Του είχε πει κανείς τότε: «Έι, ηγέτη του αιώνα, λες ότι η Ευρώπη είναι Ναζί και μετά με την προσφυγή σου στο ΕΔΑΔ καταγγέλλεις τη χώρα στους Ναζί;». Δεν του το είπε κανένας. Γιατί ήταν το συνταγματικό του δικαίωμα και το χρησιμοποίησε.
Ο θρήσκος πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Αμπντουλλάχ Γκιούλ, προσέφυγε στο ΕΔΑΔ;
Προσέφυγε και αυτός. Η σύζυγος του, η Χαϊρουνισά, φορούσε μαντίλα και δεν μπόρεσε να εγγραφεί στο πανεπιστήμιο. Είπε ότι παραβιάστηκαν τα δικαιώματά της και προσέφυγε στο ΕΔΑΔ. Βγήκε κανένας τότε να πει: «Έι, θρήσκε πρόεδρε, όταν ήσουν στην αντιπολίτευση έλεγες ότι η Ευρώπη είναι η ένωση των χριστιανών, θα βάλουν την Τουρκία στο σκυλόσπιτο που έχουν στην αυλή, και τώρα με την προσφυγή σου στο ΕΔΑΔ καταγγέλλεις τη χώρα στην ένωση των χριστιανών με το σκυλόσπιτο;». Δεν του το είπε κανένας. Ήταν το συνταγματικό του δικαίωμα και το χρησιμοποίησε.
Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.