13/7/09

Όταν η αθλιότητα, η αμορφωσιά, η διαφθορά και η ανηθικότητα φορούν τον μανδύα της δημοσιογραφίας


του Σάββα Καλεντερίδη
Η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, την ημέρα που έχει ως κύριο άρθρο της το ζήτημα της διαφθοράς, σε άλλη σελίδα της δημοσιεύει ένα άθλιο και κατάπτυστο άρθρο υπό τον τίτλο "Η αργκό των κακοποιών και οι κώδικες των μυστικών υπηρεσιών" που υπογράφει η δημοσιογράφος Μαριλή Μαργωμένου.
Αν και έχουμε δεχτεί τόνους λάσπης από "δημοσιογράφους" που, προφανώς, εκτελούσαν εντολές των κέντρων στην Ελλάδα και το εξωτερικό που διέπραξαν το έγκλημα της παράνομης σύλληψης και παράδοσης του Οτζαλάν στους Τούρκους διώκτες του, σε καμμία περίπτωση δεν απαντήσαμε με επιστολή ή δημοσίευμα, γιατί ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία συγγραφής και έκδοσης του βιβλίου μας "Παράδοση Οτζαλάν, Η Ώρα της Αλήθειας", με το οποίο δόθηκαν οι πρέπουσες απαντήσεις σε όλους και σε όλα και για το οποίο βιβλίο, ανάμεσα σε δεκάδες δημοσιεύματα-κριτικές, δεν υπάρχει ούτε μια κριτική που να αντικρούει αυτά που αναφέρονται σ' αυτό.
Τη φορά όμως αυτή, μετά από πολύ σκέψη, αποφασίσαμε να απαντήσουμε, γιατί η αθλιότητα και η ανηθικότητα ξεπερνούν κάθε όριο.
Πρώτον, η επιλογή της δημοσιογράφου να βάλει στην ίδια σειρά και στο ίδιο τσουβάλι τους μαφιόζους-κακοποιούς και τους τρομοκράτες, με εκείνους που υπηρετούν στις μυστικές υπηρεσίας της πατρίδας μας και ΟΧΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΏΝ, ΌΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, δηλαδή ανθρώπους που κατά σύστημα καταπατούν το νόμο και εγκληματούν σε βάρος της κοινωνίας και της πατρίδας, όπως είναι οι μαφιόζοι και οι τρομοκράτες, με ανθρώπους, αξιωματικούς ή πολιτικό προσωπικό, που υπηρέτησαν ή υπηρετούν αθόρυβα και έντιμα την πατρίδα, με τεράστιο κόστος για τους ίδιους, τις οικογένειές τους και πολλές φορές με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής, συνιστά ολίσθημα που αποτελεί τον ορισμό της αθλιότητας και της κατάφορης αδικίας.
Δεύτερον, ξεπερνώντας, με όποια δυσκολία, την επιλογή αυτή, του τσουβαλιάσματος δηλαδή, η αναφορά στις συνομιλίες μεταξύ του υπουργείου εξωτερικών και της πρεσβείας της Ελλάδος στην Κένυα, την περίοδο που διαδραματιζόταν η υπόθεση Οτζαλάν και η επίρριψη της ευθύνης της επιλογής των "κωδικών" στην ΕΥΠ και συγκεκριμένα στον υπογράφοντα, συνιστά δεύτερο ολίσθημα, αφού ποτέ δεν έλαβα μέρος στις τηλεφωνικές συνομιλίες που αναφέρεται η κ. Μαργωμένου, τις οποίες τηλεφωνικές συνομιλίες έκαναν αποκλειστικά και μόνον διπλωμάτες. Αν η κ. δημοσιογράφος έρριχνε μια ματιά στην έκθεση Κωστούλα, δεν θα έκανε αυτό το ολίσθημα, που πλήττει μια υπηρεσία του ελληνικού κράτους και καταρρακώνει την τιμή και την υπόληψή μου.
Τέλος, θα κλείσουμε με τις ευθύνες των αρμοδίων της εφημερίδας στο εν λόγω θέμα. Αν μη τι άλλο, είναι ανακόλουθο και άκρως υποκριτικό να έχουμε αφιερώσει το κύριο άρθρο μας σε θέματα διαφθοράς, ηθικής και αγωνίας για την πορεία της κοινωνίας και της πατρίδας και την ίδια στιγμή, σε μια άλλη σελίδα, με τέτοιου είδους δημοσιεύματα να διευρύνουμε τις έννοιες της ανηθικότητας, της αθλιότητας και της εθνικής-ιδεολογικής διαφθοράς και μετά τις σακούλες με τα μαύρα χρήματα και τις φημολογούμενες διασυνδέσεις δημοσιογράφων με ξένες υπηρεσίες, όπως π.χ. τη CIA, να ταυτίζουμε την έννοια της δημοσιογραφίας με την κακία, την αμορφωσιά, την ανηθικότητα, την αθλιότητα και την αντεθνική συμπεριφορά.
Αιδώς...

25 σχόλια:

  1. Η ευγένεια, η ευπρέπεια του λόγου, το ήθος αποτελούσαν ανέκαθεν στοιχεία του Ελληνικού Πολιτισμού. Σε όλους αυτούς που το ξεχνούν , όποιοι κιαν είναι, όπως κιαν λέγονται, όπου κιαν κατοικούν, για όποιο θέμα κι'αν γράφουν μια λέξη ταιριάζει γραικύλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθένας ἔχει δικαίωμα νὰ γράφη ὅτι θέλη, ἰδίως γιὰ νὰ γεμίση τὶς σελίδες μιᾶς ἐφημερίδας.
    Πρέπει ὅμως, γιὰ νὰ εἶναι ἀντικειμενικός κάποιος, νὰ πῆ τί λύσεις προτείνει ἐπὶ τοῦ θέματος.
    Πῶς κατὰ τὴν γνώμη τῆς κυρίας Μαργωμένου θὰ πρέπη νὰ μιλοῦν οἱ μυστικὲς ὑπηρεσίες;
    Οἱ δημοσιογράφοι πῶς μιλᾶνε μεταξύ τους γιὰ δημοσιογραφικὰ θέματα μεγάλης σημασίας, ποὺ θέλουν νὰ τὰ βγάλουν πρῶτοι στὸν ἀέρα;
    Δυστυχῶς, ἐδῶ στὴν Ἑλλάδα ἔχει κλονισθῆ σοβαρὰ ἡ σχέση κράτους - πολίτη, διότι ἡ πολιτικὴ φαυλοκρατία θεωρεῖ τὸ κράτος λάφυρο τοῦ νικητῆ τῶν ἐκλογῶν,
    ἔτσι βρίσκουν χῶρο τέτοια ἄρθρα καὶ γράφονται.
    Ἐπίσης μεγάλη ζημιὰ ἔκανε καὶ ἡ χούντα, διότι ἰδιοποιήθηκε τὸ κράτος καὶ κατ' ἐπέκτασι καὶ τὶς μυστικές του ὑπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοσιογράφος είσαι και φαίνεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του κ. Αλαφούζου με αιχμή την εφημερίδα Καθημερινή και τον τηλεοπτικό σταθμό SKY, αποτελεί στην χώρα μας τον δούρειο ίππο της «νέας τάξης πραγμάτων» για την άλωση της Εθνικής συνείδησης με σκοπό την επέμβαση στην νομή της εξουσίας μέσω της αόριστης πολιτικής θέσης της «οικολογίας» και των οικονομικών συμφερόντων που αυτή αντιπροσωπεύει ως «πράσινη ανάπτυξη». Ο Εθνομηδενισμός του συγκροτήματος, θα πρέπει να αναλυθεί υπό το πρίσμα της ανάδειξης «νέων οικονομικών τζακιών» που επιχειρείται τελευταία την χώρα μας, εν όψει του 4ου κοινοτικού πλαισίου στήριξης, όπου τα παλαιά τζάκια συγκρούονται με τα νέα, αμφότερα δε πρόσκειται πολιτικά στις «ευρύτερες προοδευτικές και δημοκρατικές» δυνάμεις. Δυστυχώς το πρόβλημα της χώρας μας είναι ότι η «μεγαλοαστική τάξη», είναι δέσμια της «επαρχιακής» της παράδοσης και συνεπώς δεν έχει Εθνική συνείδηση, σε αντίθεση με τις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές, για τον λόγω αυτό ευρίσκεται σε διαρκή συμμαχία ιδεών και απόψεων με την αριστερά και την ρηχή διανόηση της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σάββα, τό ήθος τού καθενός φαίνεται, και για σένα έχει μιλήσει η ιστορία, τό βιβλίο σου, καί η έκθεση τού πρέσβη Κωστούλα, πού είναι επίσημο, κρατικό έγγραφο.
    Μήν πτοείσαι απο τίς μικρότητες τού καθενός.
    Νά ξέρεις, ότι εμείς σάν Πόντιοι, είμαστε περίφανοι γιά την στάση σου, τότε.
    Γιά τον απελπισμένο αγώνα σου, μαζί με τον έντιμο πρέσβη, κύριο Κωστούλα, να φυγαδεύσετε τόν ΑΠΟ,προδομένοι απο τό Ελληνικό Κράτος.
    Ασε τούς μικρούς στόν βούρκο τους.
    Συνέχισε, όπως και τότε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Σάββα, άλλο ένα έμισθο σούργελο, από τα αμέτρητα που υπάρχουν στην Ελλάδα.
    Δημοσιογράφοι της πυγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κ. Μαργωμένου, τους κωδικούς που αναφέρεις στο άρθρο σου τους εφηύρε ο κ. Παπαϊωάννου, πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο. Ήταν κολλητός του κ. Πάγκαλου και τον έστειλε στο πιο πρίσιμο πόστο η κ. Μπακογιάννη.
    Να επανορθώσεις και να κατηγορείς τον κ. Παπαϊωάννου και το υπουργείο εξωτερικών με τις ίδιες κατηγορίες και ευθύνες που επιρρίπτεις στον κ. Καλεντερίδη και την ΕΥΠ.
    Αν δεν το κάνεις, πρέπουν πολύ περισσότερα από αυτά που έγραψε ο Καλεντε΄ριδης στο άρθορ του για σένα και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κίμων έχει απόλυτο δικάιο. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ο ΣΚΑΙ αποτελούν το μεγαλύτερο μέσο προπαγάνδας για την Εθνική αποδόμηση.

    Οι υπόλοιποί δεν υστερούν σε αυτή την προσπάθεια αλλά ο οίκος Αλαφούζου έχει το πλεονέκτημα ότι περιβάλλεται από ένα πέπλο κεντροδεξιάς εγκυρότητας. Βέβαια αυτό δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσει. Όταν μάλιστα οι νεοφιλελεύθεροι ψευδοπροοδευτικοί και στα δύο μεγάλα κόμματα συμβαδίζουν με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

    Όσοι έχουν ανοικτά τα μάτια ας καταλάβουν ότι οι αρθρογράφοι της ΚΑΘΗΡΙΝΗ΅και των λοιπών εφημερίδων θα αδράξουν κάθε ευκαιρία για να σπιλώσουν κάθε εθνικό θεσμό. Η αποδυνάμωση των εθνικών θεσμών ενισχύει την δύναμη των λιγοστών αλλά παντοδύναμων βαρώνων που ελέγχουν την ενημέρωση, και μεγάλο μέρος της οικονομίας.επιπλέον εξυπηρετεί γεωστρατηγικά συμφέροντα τρίτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ..καταρρακώνει την τιμή και την υπόληψή μου.

    Τα μάτια μας Κύριε Σάββα, τα μάτια των Ελλήνων στρατιωτών που εκεί στην εσχατιά απέναντι στους Τούρκους, ηταν περήφανα όταν φωναζαν Οτζαλάν και PKK , όταν έδειχναν την μπλούζα με τον ΑΠΟ και έβλεπαν την ταραχή τους.

    Τα μάτια μας ήταν πάλι περήφανα όταν είδα Ελληνα αξιωματικό να ξεπλένει την ντροπή δωσίλογων δίνοντας τον νυν υπερ παντων αγώνα να σώσει το σύμβολο ενός λαού απέναντι σε έναν βάρβαρο λεηλάτη και κατακτητή.

    Σύμβολο έγινες Κε. Σάββα σύμβολο ενός λαου που πάντα θα έχει το θάρρος να λέει τον φόνο φόνο την λευτεριά λευτεριά και τον ενοχο ενοχο.

    Ας απολογηθούν εκείνοι που ειπαν τα ευχαριστώ, που είπαν για το στρατηγό αέρα που δεν εριξε την σημαία, εσυ δεν έχεις να απολογηθείς σε κανεναν και για τίποτα.

    Εσυ συνεχίζεις Κε Σάββα και το λέω δημόσια και καθαρά , ότι κιαν φέρει η ζωή, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΑΙ ΣΟΥ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ & ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ γιατι ο αγώνας δεν τελείωσε αυτό μας λές πάντα και δεν θα τελείωσει όσο Τουρκος πατεί αρχέγονα ελληνικά εδάφη.

    Και πάντα θα σε λέω Κύριε Σάββα έτσι πρέπει σε ανθρώπου σύμβολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ.


    ΣΠΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προς κonion
    φίλε πες μου πως μπορείς και γράφεις με πολυτονικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ἐγώ πάντως, πρίν ξεκινήσω νά γράφω σέ πολυτονικό, πρῶτα πρῶτα μοῦ κάνουν μαλάξεις. Στό διά ταῦτα τώρα, ποιός ἀπό μᾶς ἔστειλε κείμενο διαμαρτυρίας στήν ἐφημερίδα; Διότι, ἐάν κανείς δέν τό κάνει ἡ συγκεκριμένη θά γράψει καί χειρότερα.

    Ἰόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ κ. Καλεντερίδη,υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που αναγνωρίζουν την τιμιότητα σου,τον πατριωτισμό σου και τα υψηλά ιδανικά για τα οποία πλήρωσες και θα πληρώνεις τίμημα μεγάλο.Στους χαλεπούς καιρούς μας δεν θέλουν ανθρώπους ακέραιους και αταλάντευτους.
    ΑΚΡΙΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητε κ.Καλεντεριδη.Η συνειδηση του κοσμου ειναι αλανθαστο κριτηριο και σ'αυτο το σημειο εχεις κερδισει την εκτιμηση του κοσμου.Αλλωστε οπως γραφουν ο Κιμων και ο Ελληνοψυχος,το παιγνιδι εχει αρχισει και στην Καθημερινη και τον Σκαι.Το απογευμα των ευρωεκλογων γυρω στις 1805 και πριν κλεισουν οι καλπες,δημοσιογραφος του σταθμου εκανε απο αερος προπαγανδα υπερ του τρεμοπουλου.Θελει η ...... και η χαρα δεν την αφηνει.Τωρα βεβαια ειμαι λιγο μπερδεμενος.Απο την μια Μεγαλοι Ελληνες και απο την αλλη τρεμοπουλος,πως κολαει ?.Λες να αναβιωσε καμια Ιντελιτζενς Σερβις ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στήν Έλλάδα οι προδότες ασχολήθηκαν μέ τήν πολιτική, οι κλέφτες έγιναν εκδότες καί εργολάβοι δημοσίων έργων καί τά σκουλήκια έγιναν δημοσιογράφοι. Γι' αυτό αγαπητέ Σάββα, μήν πτοείσαι. Ο απλός Ρωμιός είναι μαζί σου καί έχει τά ίδια ιδανικά μέ αυτά πού έχεις εσύ. Είμαστε μαζί σου καί στό τέλος θά τούς νικήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΤΑΝ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.-

    http://spynews-gr.blogspot.com/2009/07/blog-post_13.html

    Διαβάστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. προς Ἰόλαος
    δεν το λεω με ειρωνεια,θέλω καί εγώ να γράφω,γι'αυτο ρωτάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ισως το ιστολογιο να ενοχλησε καποια συμφεροντα....οποτε η τακτικη της ..λασπης ειναι η προσφιλης μεθοδος υπονομευσης ενος ανθρωπου.
    ετσι νομιζουν δηλαδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ ΝΑΙΑ, εγώ διέκρινα μια τάση χειραφέτησης στην εκπομπή οι Μεγάλοι Έλληνες. Δεν σου έκανε εντύπωση η πολτικοκοινωνική ταυτότητα των καλεσμένων, με λίγες εξαιρέσεις, και η εμμονή τους με τον Παπανικολάου. Δεν θεωρώ ότι τα επιτεύγματα του κ. Παπανικολάου επισκιάζουν το μεγαλείο και την ηγετική φυσιογνωμία του Μ. Αλεξάνδρου, του Ε. Βενιζέλου, του Πλαστήρα, και των Αρχαίων φιλοσόφων και ηγετών. H ακόμη του Καζαντζάκη. Αλλά αυτοί οι κύριοι είμαι σχεδόν βέβαιος ότι προσπαθούν να πολεμήσουν την ιδέα της Ιστορικής συνέχειας του Ελληνισμού.

    Δεν σας έκανε εντύπωση ότι δεν συμπεριλήφθηκε ούτε ένας Βυζαντινός στην λίστα των μεγάλων Ελλήνων. Βέβαια είχαν το θράσσος να συμπεριλλάβουν τον... Λάκη! Ένας Βελλισάριος, ένας Παλαιολόγος, ένας Ισήδωρος ή ένας Αρτέμιος (Αρχιτέκτονες της Αγίας Σοφίας)!

    Και ναι! Να είσαι σίγουρος ότι η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έχει υπόψην της κάθε άρθρο που γράφεται για αυτήν στο διαδίκτυο.

    Πάντως σου προτίνω να διαβάσεις το παρακάτω. Έχει συμβολικό και εύπεπτο χαρακτήρα που ίσως αποτυπώνει τι συμβαίνει στον οίκο Αλαφούζου.

    http://ellinopsychos.blogspot.com/2009/02/blog-post.html

    Όταν μιλάμε για την Καθημερινή, μιλάμε για τους πλέον ύπουλους προπαγανδιστές. Αυτό το γράφει κάποιος που κάποτε τους διάβαζε και τους παρακολουθούσε με εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συγχαρητήρια για το ήθος που αποδεικνύετε πως έχετε , με την απάντησή σας.
    http://math-telos-agras.pblogs.gr/2009/07/o-a-o-ay-a-is-os-ai-h-a-io-h-a-o-o-a-o-ai-h-osio-a-ia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φίλε Σάββα μην πτοείσαι. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε ανεβάζουν ακόμα περισσότερο στην υπόληψή μας. Αυτόν τον συρφετό που ονομάζονται ΄΄δημοσιογράφοι΄΄ τους έχω γνωρίσει από κοντά και μπορώ να πω οτι είναι ότι πιό σιχαμερό και γλοιώδες έχω γνωρίσει.
    Και θα συμφωνήσω με τον Ιόλαο. Αύριο θα στείλω μία επιστολή στην φυλλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ "ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ" ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ, ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ. (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ).
    ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κο ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
    Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΡΘΩΠΟ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΣΑΝ ΗΔΗ ΣΤΟ "ΤΡΑΠΕΖΙ" ΣΤΟ BLOG TOY Κου ΦΩΤΙΑΔΗ (spynews). ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ BLOGS.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ "ΟΜΙΛΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ" ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΑ. ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΒΒΑΘΑ. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΣΤΟ:
    http://costas-cavathas.blogspot.com/2009/07/blog-post_12.html
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ.
    Κε ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ...ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    Π. ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ενημέρωσα και τον Κο.Σάββα οφείλω να το πώ και σε εσας καθαρά , δεν υπάρχει περίπτωση να αναρτηθεί απο μένα ξανά δημοσίευση της Καθημερινής αν δεν ζητήσει η Εφημερίδα δημόσια Συγνώμη.Κάποτε σε αυτό τον τόπο κάποιοι πρέπει να μάθουν να πληρώνουν για τα "λάθη" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι πλέον φανερό, πως ο Ινφογνώμων ενοχλεί πολύ....... πολλούς!

    Η Lady M.M., η οποία ως γνωστόν δεν έγραψε τυχαία αυτές όλες τις ...... χυδαιότητες.... φαίνεται πως "εκτελεί συμβόλαια"!

    Μην λησμονούμε και την επίθεση κατά του περιοδικού ΡΕΣΑΛΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σε άρθρό της Δωρας Aντωνίου στην Καθημερινή την 14/07/09 μεταξύ άλλων αναφέρεται:
    «...ή υποθέσεις που έχουν να κάνουν με καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων (πρόσφατο παράδειγμα η υπόθεση απαγωγής Πακιστανών...».

    Αθλία παράγραφος της «Καθημερινής», που αποσκοπεί στην απαξίωση της ΕΥΠ στο θυμικό των Ελλήνων, αφού παρουσιάζει την ανάκριση αλλοεθνών μουσουλμάνων, εν δυνάμει τρομοκρατών, εισελθόντων ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ στην χώρα μας με την βοήθεια της ΜΙΤ, σαν ακραία «φασιστική» πρακτική.


    Ο κ. Αλαφούζος προφανώς, μετά την υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου στα Ελληνικά χωρικά ύδατα από πλοίο ιδιοκτησίας του το 1993, αν ενθυμούμαι καλώς, σε συνδυασμό με την δραστηριότητα της ΕΥΠ στους χώρους του κοινού και οικονομικού εγκλήματος , έχει κάθε συμφέρον να εργάζεται για την αδρανοποίηση της ΕΥΠ.

    Σε αυτό το πλαίσιο τοποθετείται και η επίθεση από την εφημερίδα στον κ. Καλεντερίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.