14/7/09

Που το πάει η Άγκυρα με τη τακτική των υπερπτήσεων


Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να δείξει η Αγκυρα πόσο υπολογίζει τις αμερικανικές... νουθεσίες για να σταματήσει τις υπερπτήσεις της στο Αιγαίο. Επειτα από ένα μικρό διάστημα σχετικής νηνεμίας, η τουρκική Πολεμική Αεροπορία προχώρησε χθες σε τέσσερις υπερπτήσεις στο Αγαθονήσι και στο Φαρμακονήσι, πιστή στην πάγια πολιτική της για «γκριζάρισμα» της συγκεκριμένης περιοχής. Η ελληνική πρεσβεία στην Αγκυρα προχώρησε χθες σε διάβημα στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, χωρίς όμως να υπάρξει και διαφοροποίηση της στάσης της γείτονος. Ηδη εντός του πρώτου εξαμήνου του 2009 έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες υπερπτήσεις από όσες ολόκληρο το 2008.

Η συνεχιζόμενη τουρκική παραβατικότητα στο Αιγαίο, η διαμάχη για το θέμα της λαθρομετανάστευσης, η επίμονη προσπάθεια της Αγκυρας να συνδέσει την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης με τα δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, αλλά και η σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιεί ο επικεφαλής της τουρκικής διαπραγματευτικής ομάδας στις συνομιλίες με την Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ) Εγκεμέν Μπαγίς έχουν προκαλέσει σοβαρή ανησυχία σε υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών. Και ήδη υπάρχουν εισηγήσεις περί της σκοπιμότητας ή μη μιας επίσκεψης της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη στην Αγκυρα (το διήμερο 18-19 Αυγούστου). Σύμφωνα μάλιστα με ορισμένες πληροφορίες, το Μέγαρο Μαξίμου είναι κοινωνός αυτών των προβληματισμών.

Oι τουρκικές υπερπτήσεις πραγματοποιήθηκαν σε δύο φάσεις. Το κύριο μέρος έλαβε χώρα χθες το πρωί. Ενας σχηματισμός οκτώ μαχητικών αεροσκαφών (αποτελούμενος από τέσσερα F-4 και τέσσερα F-16) εισήλθε στο FΙR Αθηνών νοτίως της Σάμου στις 10.57. Στις 11.03 δύο F-4 πραγματοποίησαν υπερπτήση άνωθεν του Φαρμακονησίου σε ύψος 2.600 ποδών και στις 11.04 τέσσερα F-4 πραγματοποίησαν και δεύτερη υπερπτήση πάνω από το Αγαθονήσι σε ύψος 2.500 ποδών. Την ίδια ώρα δύο F-16 πέταξαν επίσης πάνω από το Αγαθονήσι στα 12.000 πόδια. Ο σχηματισμός εξήλθε του FΙR Αθηνών στις 11.19.

Η δραστηριότητα της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας συνεχίστηκε και το απόγευμα, όταν άλλος ένας σχηματισμός οκτώ αεροσκαφών (τέσσερα F-4 και τέσσερα F-16) εισήλθε στο FΙR Αθηνών βορείως της Χίου στις 16.32. Στις 17.00 δύο F-16 και τέσσερα F-4 προχώρησαν σε νέα υπερπτήση πάνω από το Αγαθονήσι, σε ύψη από 2.100 ως 5.700 πόδια, προτού εξέλθουν του FΙR Αθηνών νοτίως της Σάμου στις 17.01.
hellenicbusiness

21 σχόλια:

  1. ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ.
    ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;;
    KAI ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ.Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΩ 10 ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ 5 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΔΑΦΩΝ.
    ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως υποψιάζομαι ότι κάποια πράγματα είναι μιλημένα, κανονισμένα, έχουν πέσει τα λεφτά και εμείς (ο κέρατας που λένε...) θα το μαθει τελευταίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βέτο ΤΩΡΑ!
    Ούτε ένα βήμα παραπάνω προς την ΕΕ!
    Τι θα κάνουν μετά τα μεμέτια; Πόλεμο; Τόσο το καλύτερο. Θα πολεμήσουμε, δεν φοβόμαστε!
    Και θα δείξουν και το πραγματικό τους πρόσωπο σε κάτι βορειο-Ευρωπαίους που τους υποστηρίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχως, φρονώ ότι συντόμως η χώρα θα δεχθεί επίθεση στην συγκεκριμένη περιοχή η οποία έχει στοχοποιηθεί ήδη από την Τουρκία.

    Ο αντικειμενικός στόχος των Τουρκων είναι να δώσουν άλλοθι στην ελληνική ηγεσία να αποδεχθεί την αναθεώρησιν της συνθήκης της Λωζάνης.

    Μετά θα μοιραστεί το Αιγαίο και η Κύπρος και θα ακολουθήση η Κοσοβοποίησις της Θρακης, εκτός εάν...

    ΖΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Τούρκοι είναι γνωστό το τι θέλουν αλλά αυτό που δεν ξέρω είναι το πόσα πήραν οι πολιτικοί μας για να πάνε με τα νερά τους.Ήμαρτον πια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είδατε πουθενά να θέτει το θέμα των παραβιάσεων επίσημα και με βαρύτητα ενώπιον διεθνών ΜΜΕ ο Πρωθυπουργός στις επισκέψεις του σε Ισπανία σε Ιταλία κλπ τώρα που τρέχει για την λαθρομενάστευση; Είδατε να το θέτει πουθενά ο Γεώργιος ο Ευδαίμων και Περιχαρής στα διάφορα συνέδρια π.χ. Σύμης-λέγε με και τρώω πίνω και κερνάω εις υγείαν του κορόϊδου Ελληνικού λαού και βγάζω και δεκάρικους; Κλίνω προς την άποψη ότι είναι δοσμένα τα περισσότερα που ζητάει η Άγκυρα, εμείς θέλουμε να πάει το πράμμα σιγά σιγά, όμως αυτή με τις υπερπτήσεις και τους πλόες έξω από Ραφήνα (δίκην, μη κοιτάτε μόνο τα Φ16 μου κοιτάτε τι μπορώ να κάνω και με τον στόλο μου) κλπ τα επισημαίνει και τα "σημαδεύει" επίμονα τελευταία όπως το άγριο ζώο σημαδεύει με ούρα την περιοχή του, γιατί βιάζεται λόγω διεθνούς αβεβαιότητας και συγκυρίας και τα άλλο ζώο (εμείς) μυρίζει και δεν...πάει...!!!
    Ε, ρε αέρηδες που έχουν να φυσήξουν στο Αιγαίο μόλις σκάσει μύτη στη εξουσία το Pan-Kάlos!!!
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η τακτική της Τουρκιάς θυμίζει σε κανέναν λιγο απο ισραιλ προς την αιγυπτο λίγο πριν αυτό διαλύσει στο έδαφος την αιγυπτιακή αεροπορία και προχωρήσει σε εισβολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρίσκουν και κάνουν.
    Ντόρες, ΓΑΠ, Τρεμόπουλοι κλπ πατριώτες, είναι προφανές πως ανθίστανται σθεναρά στην τουρκική επιθετικότητα!

    Με τέτοια εκπροσώπηση, στην καλύτερη των περιπτώσεων να καταδικαστεί το Φαρμακονήσι για επίπλευση κάτω από τουρκικό εναέριο χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ούτε βέτο,ούτε διαβήματα.
    Βάζεις πάνω μερικά αντιαεροπορικά πυροβόλα και μερικούς STINGER και εφόσον προπονούνται με εικονικές προσβολές στο επίπεδο μερικών εκατοντάδων μέτρων,πάνω από ΕΛΛΗΝΙΚΟ έδαφος,τους ΡΙΧΝΕΙΣ!!!,έτσι έχει και ..αληθοφάνεια η άσκηση!
    Εν τω μεταξύ έχεις έτοιμο και οπλισμένο τον αεροπορικό σου στόλο και τον υπόλοιπο στρατό σε συναγερμό - όχι επιστράτευση - για να μη φανεί ότι κλιμακώνεις.
    Από κει και πέρα πρέπει πολιτική ηγεσία και λαός να είμαστε έτοιμοι για όλα,όπως το 1987.Αυτά νομίζω.
    ΑΚΡΙΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ἔδῶ χρειάζονται κλιμακούμενες ἐνέργειες σὲ βάθος χρόνου.
    Μέσω αὐτῶν τῶν ἐνεργειῶν, δίνει στὴν Τουρκία νὰ καταλάβη ὅτι ἐὰν χοντρίνη τὸ παιγνίδι, ἡ Ἑλλάδα εἶναι ἕτοιμη γιὰ ὅλα.
    Δὲν πιστεύω σὲ διάφορα σενάρια, οἱ Τοῦρκοι ὅπου βλέπουν ἐνδοτισμὸ προχωροῦν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακρίτα, συμφωνώ μαζί σου, αλλά για αυτά τα αυτονόητα χρειάζονται όρχεις ..... και δυστυχώς οι όρχεις είναι αγαθό σε έλλειψη...Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://en.wikipedia.org/wiki/Bofors_40_mm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ....ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ....ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα,

    πιστεύω ότι ο ελληνκός λαός σε αρκετά μεγάλο ποσοστό είναι μη διατεθειμένος να εμπλακεί σε μια κατάσταση πολέμου με τους Τούρκους.

    Όπως έχει διαμορφωθεί η ζωή στην χώρα μας το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού είναι απασχολημένο με τα προβλήματα της καθημερινότητας -όπως τ΄αντιλαμβάνεται - και διόλου ή ελάχιστα με τις υπερπτήσεις πατρώων εδαφών από τα αφη της Τουρκίας ή γενικότερα από τις προκλήσεις των γειτόνων μας.

    Δεν ξέρω αν ορισμένοι από τους φίλους του blog έχετε βρεθεί ποτέ σε κουβέντα για τέτοια θέματα με τον απλό κόσμο.

    Οι εμπειρίες μου-ειλικρινά- δεν μου εμπνέουν ιδιαίτερη αισιοδοξία ξέρετε!
    Ο καθένας νοιάζετε για το σπίτι του για τα παιδιά τους ,την γκόμενα το αμάξι τις διακοπές του ....την οικονομική κρίση κ.ο.κ

    Φυσικά λησμονεί ότι αν δεν έχει την ελευθερία του δεν έχει τίποτε από ολα αυτά...Άντε να τον πείσεις όμως ...!

    Πιστεύω ότι η απαράδεκτη φράση του τότε ΥΠΕΞ το 1996 περί σημαίας ακούστηκε οικεία στα αυτιά πολλών ομοεθνών μας!και δεν εννοώ εκείνη την στιγμή όπου οι περισσότεροι εξ υμών είμασταν στην τσίτα αλλά μετά, όταν καταλάγιασαν τα πράγματα και επήλθε η ηρεμία ...αν επήλθε ποτέ...!

    Εκτιμώ- δίχως να θέλω να κουράσω- ότι η επιτυχία του Τούρκου όλα αυτά τα χρόνια είναι αυτό και μόνο αυτό και δυστυχώς επιτρέψτε να πω ότι δυστυχώς είναι το χειρότερο για ένα έθνος!
    Τα άλλα περί παραβάσεων και παραβιάσεων υπάρχουνε σχέδια υπάρχουν αποφάσεις χρειάζετε πολιτική βούληση όμως και κανείς μα κανείς πολιτικός δεν βάζει το μαχαίρι στο λαιμό του...


    Λυπάμαι αν στεναχώρησα κάποιους δεν είχα τέτοια πρόθεση απλά εξέφρασα την άποψή μου , όπως βλέπω εγώ τα ...πράγματα!

    ΥΓ=Στελέχη στις Ε.Δ υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν, πολίτες που θα έδιναν και την ζωή τους αν χρειασθεί υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν!
    Ο/Σ έχουμε και ας λένε τις μαλακίες τους ο κάθε παπαρομαλάκας!
    Όραμα σε αυτό τον λαό ποιός θα δώσει για να τον κάνει ΕΛΛΗΝΑ?για να τον τρέμουνε όλοι?

    ...Ποιός οι μιζαδόροι και τα λαμόγια?
    Ποιός? Ποιοί? Οι εκσυγχρονιστές?
    Οι μεταρρυθμιστές?

    Κατά πόσο υγιείς άτομα θα μπορέσουνε να αφυπνίσουνε τον γίγαντα που κοιμάται?Υπάρχει ακόμη χρόνος?
    Είδομεν...

    Φιλικά
    aias339m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ Α.Λ.,οι συγκεκριμένοι αδένες υπάρχουν σε αφθονία στο λαό και σε εξαιρετική έλλειψη στους πολιτικούς μας.
    Καταθέτω την προσωπική μου εξομολόγηση και σε παρακαλώ να με πιστέψεις.Το 1987, στην κρίση του Μάρτη ήμουν στα 27 μου,όταν χτύπησε μεσάνυχτα η πόρτα με την αστυνομία να μοιράζει τα ΦΑΠ σε όλη την πόλη(κάπου στον Έβρο).
    Παρουσιάστηκα ντυμένος στη μονάδα μου,στην καλύτερη κατά τη γνωμη μου μερική επιστράτευση και προετοιμασία μετά το 40!
    Με όλες τις μονάδες σε πολεμική σύνθεση,μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ήμασταν έτοιμοι να ξεπλύνουμε το ΟΝΕΙΔΟΣ της Κύπρου μας και να μην αφήσουμε δυσάρεστες υποθήκες στα παιδιά μας.Δεν είμαι πολεμοχαρής και δεν το παίζω ατρόμητος ήρωας, όλοι φοβόμασταν για το άγνωστο αλλά θα τους χτυπούσαμε με ότι είχαμε,υπήρχε η απόφαση!
    Η συνέχεια είναι γνωστή.Αυτό όμως που έμεινε σε μένα βαθιά χαραγμένο είναι ότι οι Τούρκοι αν πάρουν χαμπάρι ότι θα τα παίξουμε όλα για όλα και ότι είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.
    Αυτό είναι που νομίζω, πως δεν υπάρχει στις μέρες μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ (ΖΕΥΣ)

    Η στοχοποίηση των νήσων Αγαθονησίου - Φαρμακονησίου με τις συχνές υπερπτήσεις είναι για να στρέψουν την προσοχή εκεί παραπλανώντας μας.

    Στόχος των Τούρκων είναι κάτι μεγαλύτερο π.χ Σάμος, το οποίο μπορεί να δικαιολογήσει επιθετική ενέργεια και θερμό επεισόδιο στον λαό της Τουρκίας.

    Μην αποπροσανατολιζόμαστε εύκολα και πέσουμε στην παγίδα.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σωστή η άποψη περί Σάμου και ότι τα μικρά νησιά είναι το δόλωμα, αλλά να σκεφτούμε ότι αν είναι αποφασισμένοι για κάτι τέτοιο σίγουρα θα έχουν και από τούδε έτοιμες ομάδες με ανάλογο εξοπλισμό και σενάρια για αποσταθεροποιητικές ενέργειες και στην ηπειρωτική χώρα και κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα. Πρόγευση πήραμε τον Δεκ/08. Μην εκπλαγούμε αν δούμε ως συνεργάτες τους άτομα και ομάδες που ούτε καν θα ξέρουν, ορισμένοι ίσως, ότι δρουν για αυτούς, νομίζοντας ότι δρουν για ειρήνη δημοκρατία κλπ...
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ακόμη δέν έχουμε καταλάβει ότι: η επίθεση τών τούρκων είναι ζήτημα χρόνου. Καί ότι σέ περίπτωση σύγκρουσης,θά αντιμετωπίσουμε διμέτωπη μουσουλμανική επίθεση καί έκ τών έσω. Από τίς ειδικές δυνάμεις τών μουσουλμάνων πού βρίσκονται εδώ ώς.....μετανάστες. γιά τήν αντιμετώπιση τους Η ΕΛΑΣ λίγα θά μπορεί νά προσφέρει,ολιγάριθμη σχετικά. Θά χρειαστούμε οπωσδήποτε επιστράτευση εφέδρων. ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΏΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤ, ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΛΗΣΕΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ!!!! Τότε νά δείτε καμικάζι νά ανατινάζονται στόν ηλεκτρικό στό μετρό καί νά δείτε θύματα πού θά έχουμε!!!! ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΦΙΔΙΑ [ ΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΡΈΣ} ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ}!!!! Συννέλληνες καταλάβετε το. Τό πολιτικό κατεστημένο πού μάς κυβερνά Δμιούργημα τής προδοσίας τού κυπριακού ελληνισμού καί θά κλείσει τόν κύκλο του διχοτομώντας τήν κοιτίδα τού πολιτισμού μάς ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!! Μήν περιμένετε τίποτε από αυτούς εθνική συνείδηση καί υπερηφάνεια..... ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΩΦΕΛΕΙΑ ΠΑΓΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΜΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, { ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ} ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 12:46 έχεις απόλυτο δίκαιο.Η Ελλάδα δεν χρειάζεται να πολεμήσει.Μόνο να δείξει τα νύχια της.Και αυτό ισχύει για τουρκία και σκόπια.Ομως και πάλι οι όρχεις είναι αγαθό εν ανεπαρκεία στους κατέχοντες.... που διαπραγματευονται την αποκατάστασή τους μετά την συνταξιοδότηση... και στις λοιπές λούγκρες της αυτοκράτειρας θεοδώρας.Είμαι πολίτης-οπλίτης.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε Α.Λ. ,εγώ, εσύ και πολλοί άλλοι, αν χρειαστεί θα αγωνιστούμε, όχι για τους κατέχοντες,τους πολιτικάντηδες, τα λαμόγια,τους κλεφταράδες και τη λοιπή συνομοταξία.
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ είναι στο DNA των απλών ανθρώπων και των φωτισμένων ιδεολόγων.
    Πέρα από τα σχόλια μας και τις διαμαρτυρίες μας στα μπλογκς, ας κάνουμε και ορισμένα πράγματα πρακτικά όπως...
    ΑΚΡΙΤΑΣ Εθνοφύλακας-στοιχειάρχης Α/Τ FAGOT ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είναι πολύ σωστό αυτό που λέει ο ανώνυμος για την τζιχάντ!άκριτα οι εν Ελλάδι μουσουλμάνοι θα πάρουν το μέρος της Τουρκίας και θα πολεμήσουν υπέρ της με κάθε τρόπο!μην ξεχνάμε ότι όταν ο ελληνικός στρατός μπήκε στην Σμύρνη ο άθεος Κεμάλ κήρυξε Τζιχάντ!και όχι τίποτε άλλο εθνικιστικό ώστε να προσεγγίσει όλους τους μουσουλμάνους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.