31/12/11

Ισραήλ: Γέννησε … ένας έγκυος άνδρας!

Ο Thomas Beatie, ο πρώτος έγκυος
άνδρας στην ιστορία
Εμείς το αναφέραμε στις 13 Σεπτεμβρίου 2011. ... Το έκανε στις 19 Δεκεμβρίου 2011. Ο Yuval Topper, 24 χρονών, ένας ισραηλινός τρανσέξουαλ, γέννησε ένα μωρό στο γιατρικό  κέντρο Sheba Medical Center. Ο Topper είναι ο πρώτος ισραηλινός τρανσέξουαλ που έμεινε έγκυος και γέννησε. Είχε υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου πριν από τρία χρόνια.

Οι συστολές του Topper άρχισαν την Πέμπτη το βράδυ, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού προς τη Ιερουσαλήμ. Λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης στους δρόμους, αυτός και ο φιλαράκος του, αποφάσισαν να γυρίσουν και να γεννήσει στο
Τελ Αβίβ.

«Θέλαμε να γεννήσουμε στην Ιερουσαλήμ, στο Όρος Scopus, ένα νοσοκομείο όπου λάβαμε άριστη θεραπεία στο παρελθόν, αλλά αναγκαστήκαμε να κινηθούμε προς τη Σάμπα για να γεννήσω σύντομα», δήλωσε ο Topper. «Το προσωπικό του νοσοκομείου μας αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια και προσοχή».

Ο Topper εξέπληξε το ιατρικό προσωπικό ενός νοσοκομείου στο κέντρο του Ισραήλ, πριν από λίγους μήνες, μετά την επίσκεψη του στο τμήμα επειγόντων περιστατικών για γυναίκες, όπου τους ενημέρωσε για την αλλαγή φύλου του και για το γεγονός ότι ήταν έγκυος.

«Όλοι ήταν σε κατάσταση σοκ», δήλωσε ένας ασθενής του νοσοκομείου που βρισκόταν στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης όταν ο Topper ήταν εκεί. «Έμοιαζε με άνδρα με κάθε τρόπο και επέμενε το ιατρικό προσωπικό να του μιλήσει σαν να ήταν άνδρας».
Δεν γνωρίζουμε ούτε το όνομα ούτε το φύλο του μωρού ... Ευχόμαστε όμως να μπορέσει να μεγαλώσει και να ζήσει με κανονικό τρόπο.
Elinor Cohen-Aouate - JSSNews

4 σχόλια:

  1. Κριστιάν
    μας μπέρδεψες Πρωτοχρονιάτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάββα, όχι εγώ, αυτός ο φλώρος!
    Εύχομαι το 12 να παράγει λιγότερες ηλιθιότητες από το 11! Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εδω ταιριαζει το " ομορφαντρα μου.........δεν πειραζει θα σου βαλω και σως για να γλυστραει"
    Ερωτηση . Ειναι ο πρωτος "αντρας" που γενναει παγκοσμιως ?
    Διαπιστωση . Το παιδακι την εχει βαμμενη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.