31/12/11

Ευχές για το 2012


5 σχόλια:

  1. Κριστιάν,καλή χρονιά.Έχω μια απορία,τα ανθρωπάκια στη φώτο χορεύουν ή είναι η χαρακτηριστική στάμπα της σήμανσης,στο πάτωμα,μετά απο φόνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρήστο, στην ίδια εικόνα οι άνθρωποι (φαντάζομαι και οι γάτες) βλέπουν διαφορετικά πράγματα. Εγώ σκιές βλέπω από παιδάκια που χορεύουν μπροστά στον ήλιο. Καλή χρονιά να έχεις, σκιές να δεις και όχι οδυνηρές "στάμπες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Matrix Test
    Εδω και πολλες δεκαετιες χρησιμοποιειται παντου,απο στρατιωτικες σχολες μεχρι σοβαρες βιομηχανιες και ακομα και στα ...ψυχιατρεια.Σου δινει εικονα διφορουμενη και αναλογα με την ψυχικη σου συγκροτηση θα την ερμηνευσεις διαφορετικα.Δεν εχει σημασια τι εχει η εικονα η τι υπονοει,τιποτα απο αυτα.Σημασια εχει πως θα την περιγραψεις εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σχόλιο και η ευχή αποδεικνύουν ότι τα ανθρωπάκια όντως, είναι στάμπα της σήμανσης.Θα μπορούσαν να ήταν και κάτι σαν την σκιά που άφησαν οι Ιρακινοί στους τοίχους(που μάλλον εξαϋλώθηκαν) όταν ένα καταφύγιο χτυπήθηκε από κάποιο από αυτά τα "ζεστά " όπλα που χρησιμοποιούν σε ορισμένες περιπτώσεις οι Αμερικανοί.
    Ο ήλιος ίσως να μην είναι ακριβώς ο ήλιος ...θα μπορούσε να προσληφθεί και σαν έκρηξη ίσως "τόσο ζεστή όσο και ο ήλιος" , όπως είχε πει κάποτε ο Χάρυ Τρούμαν στους Ιάπωνες.
    Νομίζω ότι το βρήκα, αλλά και λάθος να κάνω δεν μπορώ να μην επισημάνω ότι με τον Κριστιάν έχουμε απόλυτη σύμπτωση απόψεων λίγο έως πολύ στα πάντα.Καλή Χρονιά σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως παιδιά, λένε ότι, για να δει κανείς το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ - μετά τη βροχή - πρέπει νάχει τον ήλιο από πίσω του. Τελικά ισχύει το πίσω μου σ' έχω σατανά (Δόγμα Χάρυ Τρούμαν κατά Nemo) ή το ήλιος και βροχή παντρεύοντ' οι φτωχοί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.