29/12/11

Ελληνες χορηγοί του Τουρκικού Ισλαμοφασιμού


Πολλοί Έλληνες γνωρίζουν το σύγχρονο πρόσωπο της κατ' ευφημισμόν "Τουρκικής Δημοκρατίας" μέσα από τις τουρκικές σειρές που κατά κόρον προβάλλονται στα Ελληνικά media.
Ετσι Πολλοί Έλληνες δεν ξέρουν τίποτα για το Κουρδιστάν και για το Κουρδικό Έθνος όπως και δεν ξέρουν τίποτα και για το Κουρδικό ζήτημα.
Ενα ζήτημα που προέκυψε όταν οι ιδρυτές της σύγχρονης Τουρκίας και οι συνεργάτες τους μέσα απο κατάλληλους διπλωματικούς ελιγμούς κατάφεραν να  συμπεριλάβουν το μεγαλύτερο τμήμα του Κουρδιστάν μέσα στα επίσημα σύνορά της Τουρκίας και στην συνέχεια πιστοί στο γενοκτονικό τους παρελθόν διακήρυξαν αυτοβούλως ότι οι Κούρδοι σαν λαός είναι ορεσίβιοι Τούρκοι που ξέχασαν τη γλώσσα τους και την καταγωγή τους, ότι Δεν υπάρχουν Κούρδοι ότι  είναι σκηνίτες Τούρκοι που ζουν στα βουνά και πήραν  το όνομά τους από τον ήχο που κάνει το χιόνι, όταν περπατάνε πάνω σ' αυτό: Καρτ-κουρτ.
Δεν ξέρουν τίποτα για την φρικτή πραγματικότητα στην οποία οι Κούρδοι είναι υποχρεωμένοι  να ζουν κάθε μέρα στο Βόρειο Κουρδιστάν - στο τμήμα  της πατρικής γης  των Κούρδων που σήμερα βρίσκεται  υπό τουρκική κατοχή εντός των επίσημων συνόρων της Τουρκίας και υπό τον έλεγχο της Τουρκικής Κυβέρνησης.
Πολλοί Έλληνες και άλλοι Ευρωπαίοι πολίτες, επιλεγούν η Τουρκία ως τουριστικό κατά τις διακοπές τους τους. Νομίζω ότι αξίζει να συμπεριλάβουν σε αυτές- εκτός από όλα αυτά που οι Τούρκοι επιλέγουν να τους δείξουν  και που τονίζουν το λαμπρό προφίλ της Τουρκίας ως σύγχρονη δημοκρατία και πρότυπο ισλαμικής χώρας για τον δυτικό και ευρωπαϊκό κόσμο- και μια επίσκεψη σε Κουρδικές περιοχές.
Καταλαβαίνω ότι τα Ελληνικά Τουριστικά Πρακτορεία δεν είναι εύκολο στα τουριστικά πακέτα που προσφέρουν να εντάξουν και Πόλεις και Χωριά του Κατεχόμενου Κουρδιστάν.Καταλαβαίνω και την δυσκολία να δείξουν το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας μέσα από φωτογραφίες μια δυσκολία που χαρακτηρίζει και τα Ελληνικά ΜΜΕ, τους  Ελληνικούς Ιστότοπους και τα Ελληνικά Ιστολόγια όταν αναφέρονται στην τρομοκρατία που ασκεί το επίσημο τουρκικό κράτος και το τουρκικό παρακράτος
Μα πρέπει να ξέρουν κάτι:.Η σιωπή και η αποδοχή της τουρκικής εισβολής και κατοχής του βόρειου τμήματος της Κυπριακής Δημοκρατίας, των εγκλημάτων που διέπραξε και διαπράττει η Τουρκία στα κατεχόμενα αρχέγονα Ελληνικά Χώματα και την οποία επιβάλλουν έλληνες δοσίλογοι μέσα απο πολλά "κανάλια" ενισχύει την τουρκική επεκτατικότητα και προκλητικότητα. Το ίδιο και η Άγνοια.
Τα χρήματα που αφειδώς προσφέρουν έμμεσα με την αποδοχή των τουρκικών τηλεοπτικών σήριαλ, άμεσα με  την αγορά τουρκικών προιόντων  και την επιλογή ως προορισμού τους για τις διακοπές τους- ως επί το πλείστον στα τουρκικά παράλια κατα τον Ελληνα Υπουργό Πολιτισμού Κο Γερουλάνο  - αποτελούν χορηγία στην Τουρκία να συνεχίσει το έργο της πιστή στις αρχές της και στο γενοκτονικό της παρελθόν.
Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο οι μικρές μου δυνάμεις αυτό μου επιτρέπουν να γράφω.
 Έλληνες συνειδητοποιείτε τι κάνετε.Οι επιλογές σας έχουν ως αποτέλεσμα τα χρήματα που εσείς δαπανάται, να χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της κατασταλτικής και επεκτατικής πολιτικής της Τουρκίας.
Η επιλογή είναι δική σας κάποιοι Έλληνες για να υπάρχει σήμερα η Ελλάδα και να είναι Ελληνική έπεσαν θύματα επίσημων πολέμων αλλά και του ακήρυκτου πολέμου που η Τουρκία εδώ και χρόνια έχει κηρύξει απέναντι στην Ελλάδα
Έλληνες συνειδητοποιήστε τι κάνετε.Οι Επιλογές σας ενισχύουν το τουρκικό φασιστικό κράτος στο να συνεχίσει να κατέχει το βόρειο τμήμα της Κύπρου και το Κουρδιστάν, στο να συνεχίσει να επιβουλεύεται Αιγαίο και Θράκη.
Οι Επιλογές σας ενισχύουν το τουρκικό φασιστικό κράτος και παρακράτος στην κατασταλτική του πολιτική στα Κατεχόμενα Αρχέγονα Ελληνικά Χώματα  και απέναντι στον περήφανο Κουρδικό Λαό
Οι Επιλογές σας ενισχύουν το τουρκικό φασιστικό κράτος στο να δίνει δυναμική στα νεοοθωμανικά του όνειρα.
Η επιλογή είναι δική σας ευελπιστώ στην σύνεση σας.
*Μια μικρή προσαρμογή του άρθρου του Κουρδικού Ιστότοπου ekurdnet στα Ελληνικά δεδομένα
** Τα όσα αναγράφονται στο παρόν θέμα  δεν αποτελούν παρά δικές μου σκέψεις

1 σχόλιο:

  1. Ποιός δεν θα συμφωνήσει με τα αναρτηθέντα από Εσένα Φίλε Πατριώτη Ακρίτα !

    Όντως έτσι είναι όπως γράφεις!

    Πράγματι, βλέπουμε τις τουρκικές σειρές και όσοι από εμάς σκέπτονται, βλέπουν κάτι παλιόμουτρα εγκληματιών, εμπόρους θανάτου που με τα ναρκωτικά που εμπορεύονται, δηλητηριάζοντας τις Ευρωπαϊκές νεολαίες, ζούν και πλουτίζουν.

    Βλέπουν την κατάντια της σημερινής Ελλάδος. Το αίσχος των εμπορικών καναλιών που προάγουν την βρωμερή τουρκική προπαγάνδα.

    Θυμούνται τι κακουχίες έχουν περάσει οι γονείς τους και οι ίδιοι, καθώς και τι αίμα προσέφεραν οι πρόγονοί τους για να ζουν αυτοί, μα και οι διάφοροι ... Γερουλάνοι (!), ελεύθεροι και να απολαμβάνουν πράγματα αδιανόητα τις δεκαετίες του 40, 50 και 60 ....

    Δυστυχώς, ζούμε σε περίεργες εποχές .....

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.