30/12/11

Δεν χαιρετάνε… μουτζώνουν

Έπεσε το κάστρο του δικομματισμού…Για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ βλέπει τη σκόνη του ΚΚΕ! Ο κόσμος πλέον είναι απογοητευμένος, πιο δύσπιστος από ποτέ και το δείχνει απαντώντας τους με την ανοιχτή παλάμη.Σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB το ΠΑΣΟΚ μεταξύ των κατοίκων της Αθήνας είναι πλέον τρίτο κόμμα.


Στην Αθήνα όπου κατοικεί το 30% του πληθυσμού της χώρας το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να συγκεντρώνει 10,1% των ψηφοφόρων και να κατατάσσεται στην τρίτη θέση, καθώς το ΚΚΕ με 10,3% περνά δεύτερο, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,6% και η Δημοκρατική Αριστερά με 8,1%.

Η κοινωνία έπαψε πλέον να έχει μνήμη χρυσόψαρου γεγονός που καταγράφεται… Αυτοί όμως δεν καταλαβαίνουν τίποτα, μόλις αντιληφθούν ότι θίγονται τα συμφέροντά τους, με την επίφαση...
της ιδεολογίας και της ανιδιοτέλειας ξεκινούν την προπαγάνδα… Ζούμε δύσκολες στιγμές, η χώρα μας πρέπει να πάρει την νέα δανειακή σύμβαση, άλλες φορές επικαλούνται την ενότητα που πρέπει να έχουμε ως κοινωνία και δεν ξέρω τι άλλο, για να κάνουν ότι δεν ακούν.

Και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό έχουμε και τον προβληματισμένο ΓΑΠ, ο οποίος δεν «ξέρει» αν θέλει να φύγει!!! Εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτός έχει κολλήσει στην καρέκλα της εξουσίας χωρίς να έχει καταλάβει ότι είναι πολιτικό «πτώμα» και τρέχει σε συναντήσεις από δω και από εκεί ενώ εκφράζει και την στήριξη του στον Λουκάκο.

Όσο για τον Αντωνάκη μόνο τις κορώνες του ακούμε και από τηγανίτα τίποτα…Μέσα στις χρονιάρες μέρες βιώνουμε «αντιδικίες» μεταξύ κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ αλλά και του ΛΑΟΣ που μπήκε στο παιχνίδι από το παράθυρο!!!

Και εμείς το μόνο που μπορούμε να αναμένουμε είναι το «κούρεμα» των επικουρικών συντάξεων, καθώς και «κούρεμα» των ιδιωτών Κατόχων Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου με τον τίτλο PSI που έτσι και αποτύχει, θα μας… γα..σουν!!!

Μήπως ήρθε η ώρα η δυσαρέσκεια να μην εκφράζεται μόνο στις δημοσκοπήσεις αλλά και στην πράξη στέλνοντας τους όλους για κούρεμα και γιατί όχι και για χαλάουα;
http://harryklynn.blogspot.com/

3 σχόλια:

  1. Πιστεύει κανένας ότι είναι δυνατόν να υπάρξει προεκλογική περίοδος στην Ελλάδα δίχως φενόμενα βίας;

    Είμαστε σοβαροί; Προσωπικά,έτσι και κάνει το λάθος κανένας απο δαύτους να με πλησιάσει θα βλαστιμήσει την ώρα και τη στιγμή που του πέρασε απο το μυαλό να πολιτευτεί.

    Εκτός απο το κούρεμα και τη χαλάουα,υπάρχει και το μαύρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύει κανείς ότι οι ΧΟΡΤΟΛΙΒΑΔΙΩΤΕΣ του Λ.Α.Ο.Σ και του Κ.Κ.Ε. θα σεβαστούν το έγγραφο ενός ΘΕΡΜΟΠΥΛΙΩΤΗ του ευνομούμενου της Εκκλησίας του Δήμου, περισσότερο από ότι οι ΧΟΡΤΟΛΙΒΑΔΙΩΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.ς τιμούν τον Αντύπα και τους κολίγες του Κιλελέρ?

    Δε νομίζω! απεναντίας είναι θαρρώ ευθύνη των πολιτών, στο χώρο που ο καθένας ψηφίζει, να απαλύνουν το βάρος του σταυρού του μαρτυρίου ΜΑΣ, από τα λαμόγια του πολιτικού τους χώρου, που απολαμβάνουν την ασυλία των ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ανομημάτων τους στη βουλή.

    Δε με νοιάζει τι κόμμα ψηφίζει ο καθένας, απαιτώ όμως να ρίξει το σταυρό του, στο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ του κόμματος που ακούει και σέβεται τους νόμους και τον πολίτη, κι αν η λίστα είναι ελλιπείς, από τώρα ΑΚΟΜΑ μπορεί και ΠΡΕΠΕΙ να συμπληρωθεί.

    Όμως κακά τα ψέματα, η ψήφος είναι σαν το κερί, το ρίχνουμε και μας λιώνει σαν το κερί, για τον απλούστατο λόγο, ότι εναποθέτουμε τις ελπίδες στους λειτουργούς τις Εκκλησίας του Δήμου ή του οίκου του Θεού, κι από την άλλη μιλάμε για ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ή όπως κι άλλοι, για το θεάνθρωπο-ΛΟΧΙΑ, ε! ΑΥΤΟΣ είναι άλλου ΜΑΣΑΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

    Bέβαια όλα είναι θέμα παιδείας, ως και αυτοπεποίθησης ΚΑΙ για αυτο-θεραπεία, κόντρα στη πολιτική σηψαιμία των διαπλεκόμενων στους ΟΓΑ, πριν τους περιβάλλουν με το μανδύα της ασυλίας του βουλευτού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 291+1 χοντρός ,μας εύχονται Χρόνια-Πολλα ! http://youtu.be/1_tPiLHK8jY

    Όσο για την 'καρέκλα' του ... ΓΑΠ
    http://youtu.be/hrIARL2SC0I

    ...αλλά και από μένα σε όλο τον κόσμο , τις θερμότερες ευχές μου για Υγεία , Υγεία και πάλι Υγεία . Όλα τ άλλα θα έρθουνε -ή μάλλον ,θα τα φέρουμε μόνοι μας - όταν υπάρχει υγεία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.