17/7/09

Η ΕΕ καταδίκασε την επίσκεψη του Μεντβέντεφ στην Νότια Οσετία

Την επίσκεψη του Ντμίτρι Μεντβέντεφ την Δευτέρα στη Νότια Οσετία καταδίκασε η Ευρωπαϊκή Ένωση, τονίζοντας ότι πραγματοποιήθηκε χωρίς την άδεια από την Τιφλίδα.
"Η ΕΕ σημειώνει ότι ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ επισκέφτηκε την γεωργιανή περιοχή της Νότιας Οσετίας χωρίς προηγούμενη έγκριση της κυβέρνησης της Γεωργίας", ανέφερε η προεδρία της Σουηδίας σε ανακοίνωση της εξ ονόματος της ΕΕ.

"Η ΕΕ θεωρεί την επίσκεψη αυτή ασυμβίβαστη με την αρχή της εδαφικής ακεραιότητας και ανησυχεί για τις συνέπειες που θα έχει στις διεθνείς προσπάθειες για την σταθεροποίηση της περιοχής.
Η ΕΕ επαναλαμβάνει την υποστήριξη της στην κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Γεωργίας", αναφέρεται τέλος στην ανακοίνωση.
Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα που μαζί με τη Νικαράγουα έχει αναγνωρίσει την ανεξαρτησία των δύο περιοχών της Γεωργίας, της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσετίας.
iKypros
16/07/2009

5 σχόλια:

  1. Η ΕΕ μου θυμίζει αυτά τα κακότροπα κανίς που κάνουν γαβ-γαβ μπροστά από έναν μολοσσό και, ταυτοχρόνως κοιτάνε λοξά πρός το μέρος του αφεντικού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έμπαινε Δημητράκη μή μασάς....
    Όσο για την ΕΕ τα λόγια είναι περιττά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που,εκτός απο τους βλάκες που εξακολουθούν να "αλλοιθωρίζουν" προς την Αμερική, σ'αυτό το ιστολόγιο υπάρχουν και έξυπνοι άνθρωποι. Σαφως και η Ε.Ε. είναι το παράρτημα των ΗΠΑ επι Ευρωπαϊκού εδάφους και ως τέτοιο θα πρεπει να αντιμετωπίζεται.



    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ας μου θυμίσει καποιος, πότε καταδίκασε η ΕΕ τον Τούρκο πρωθυπουργό όταν επισκεύτηκε τα κατεχώμενα... α ρε κότες Ευρωπ(ε)οι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδω φιλοι μου,40 χρονια δεν βρηκαν να πουν μια κουβεντα για την κατοχη και τις σφαγες της Κυπρου παρα μονο κατι ψελισματα.Ποιο ΝΑΤΟ και ΟΗΕ μιλησε για ΕΠΙΘΕΣΗ χωρας σε αλλη χωρα ?.Ποιος εκανε αναφορα για σφαγες και εκκαθαρισεις των Ελληνων ?.Αντιθετα συμπραττουν στην αλοιωση της ιστοριας,ωστε να αποφυγουν μπελαδες.Ποια Ε.Ε. εγγυηθηκε τα συνορα της ευρωπης απο τις καθημερινες απειλες των αεροναυτικων παραβιασεων των τουρκων ?.Ακομα και για την λαθρομεταναστευση - βομβα στα θεμελια της χωρας,κατι μισολογα και διαθεση χρηματων για υποδοχη,δηλαδη θα μας πληρωνουν για να το βουλωνουμε [αντι να φροντισουν να σταματηση ΤΩΡΑ το κακο,ασε που τα χρηματα θα πανε παλι στις τσεπες των συνηθων λαμογιων].Ψαχνω απαντησει στο ερωτημα γιατι η Ελλαδα ειναι και ηταν παντα ασημαντη,ωστε να στηριχθει,σε σχεση με τους γυρω μας.Και καλα η τουρκια επι ψυχρου πολεμου ειχε συνορα με την ΕΣΣΔ και την 'προσεχαν'.Η αλβανια,η βουλγαρια,τα σκοπια,ειχαν και εχουν περισσοτερο βαρος απο την Ελλαδα ?.Αρα κατι αλλο συμβαινει.Φαινεται οτι μας θεωρουν τοσο δεδομενους [δουλους] που δεν μπαινουν καν στον κοπο να μας ριξουν κανενα κοκαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.