11/12/11

Συνελήφθη στρατιωτικός γιατρός που απήλλασσε επώνυμους από τη θητεία

Συνελήφθη στρατιωτικός γιατρός που απήλλασσε επώνυμους από τη θητεία
Στρατιωτικός γιατρός με το βαθμό του ταξίαρχου, ο οποίος παλαιότερα υπηρετούσε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ και κατηγορείται ότι συμμετείχε σε «παραδικαστικό» κύκλωμα και ότι χορηγούσε βεβαιώσεις σε επωνύμους προκειμένου να μην υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία, συνελήφθη στη Νότιο Αφρική. Μεταξύ των επωνύμων που εκτιμάται ότι «λούφαραν» τη θητεία του, είναι ηθοποιοί, σεναριογράφοι και άλλοι.

Πρόκειται για τον 63χρονο Μ. Ν. ο οποίος εντοπίστηκε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν διαβιβασθεί από το Τμήμα Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας στις Αρχές της Νότιας Αφρικής.

Ο στρατιωτικός γιατρος φυγοδικούσε από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η υπόθεση του αποκαλούμενου «παραδικαστικού» κυκλώματος.

Σε βάρος του γιατρού, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε 18 υποθέσεις απαλλαγών επωνύμων από το Στρατό είχε εκδοθεί Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, σε βάρος του γιατρού εκκρεμούσαν 2 Εντάλματα Σύλληψης του Εφέτη-Ανακριτή Αθηνών για τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ' επάγγελμα, 1 Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή του Στρατοδικείου Αθηνών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της παθητικής δωροδοκίας κατ΄ εξακολούθηση καθώς επίσης και 3 ερήμην καταδικαστικές αποφάσεις του Εφετείου και του Στρατοδικείου Αθηνών με συνολική ποινή φυλάκισης 8 ετών και 6 μηνών για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της σωματικής βλάβης από αμέλεια, της ανυποταξίας, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαιώσεως και της παθητικής δωροδοκίας.
http://www.ethnos.gr

4 σχόλια:

  1. Με την Ελλαδα τι γινεται?????????
    Ολοι "παρθενες" ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καυτές αεροσυνοδοί της Ολυμπιακής αναστατώνουν το ΥΠΕΘΑ
    Δημοσιεύτηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2011 στην κατηγορία Sexy,Κοινωνια

    Αναστάτωση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας από την «επέλαση» καλλίγραμμων αεροσυνοδών που πήραν μετάταξη από την Ολυμπιακή. Πώς αντέδρασαν οι ναύαρχοι του ΓΕΝ στην εικόνα των καυτών αεροσυνοδών;

    Η μετάταξη πρώην αεροσυνοδών από την Ολυμπιακή Αεροπορία [1] στο ΥΕΘΑ, και πιο συγκεκριμένα στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού [2], προκάλεσε σχόλια και επευφημίες.

    Οι πολυμήχανοι ναύαρχοι του ΓΕΝ κατόρθωσαν και άρπαξαν τις πιο όμορφες από τις 40 συνολικά αεροσυνοδούς που πήραν το δρόμο για το Χολαργό.

    [3]Οι αιθέριες αεροσυνοδοί έκαναν εμφάνιση στο ΓΕΝ με καυτά μίνι και άγριες διαθέσεις και οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί δεν άργησαν να «πέσουν». Δείτε φωτογραφία από τις όμορφες «αμαζόνες των αιθέρων» από τη κοπή της πίτας στο ΓΕΝ.

    Οι πανέμορφες κοπέλες, όπως και οι υπόλοιπες 37 αεροσυνοδοί που μετατάχθηκαν στο ΥΕΘΑ, αυτή τη περίοδο εκπαιδεύονται στα νέα τους καθήκοντα, έχοντας όμως προβλήματα.

    Κατά κοινή ομολογία, οι πρώην αεροσυνοδοί της Ολυμπιακής που πήραν μετάταξη στο ΓΕΣ και το ΓΕΝ έχουν δώσει μια άλλη νότα στις υπηρεσίες του ΥΠΕΘΑ. Η «εισβολή» των εντυπωσιακών αυτών παρουσιών στα γραφεία έχει βοηθήσει στο να αλλάξει προς το καλύτερο το κλίμα και οι υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί αφήνουν στην άκρη το αυστηρό τους ύφος, ελπίζοντας σε στενότατη συνεργασία.
    http://www.fimes.gr/2011/02/aerosynodoi-ypetha-olympiaki/print/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σάκης γατζώθηκε στο τζιπ για να μην πάει στρατό ...

    Σάκης: "ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΌΤΑΝ".

    Στην εκπομπή "Φώτης και Μαρία LIVE" ξέθαψαν μια παλιά συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στον Νίκο Μαστοράκη που μιλούσε για τον στρατό.

    Τελικά, ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Διοικητής κατέβηκε τα σκαλιά και παρέδωσε στον Σάκη το ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ, μπροστά στις κάμερες των ΜΜΕ της εποχής (1995?)!!!

    Αθάνατη Ελλαδάρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΔΩΣΕΙ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΑΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΑΛΑ;;;;;;

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.