22/4/18

Μια πολύ σοβαρή πρόταση - Σόιμπλε: Προτείνει ευρωπαϊκό νόμο για το άσυλο

Σε συνέντευξή του στην Welt am Sonntag

Τη θέσπιση ενός ευρωπαϊκού νόμου για το άσυλο,ζήτησε ο πρόεδρος της γερμανικής Βουλής Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «Ένας ευρωπαϊκός νόμος για το άσυλο πρέπει να υπάρξει, επειδή αυτό είναι αυτό που χρειαζόμαστε: ενιαίες διαδικασίες, ενιαίες υπηρεσίες», δήλωσε ο Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην Welt am Sonntag.
Ο Β. Σόιμπλε. υποστήριξε επίσης τη στενή συνεργασία μεταξύ της Ομοσπονδιακής Βουλής και της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, ιδίως στον τομέα της αμυντικής πολιτικής. «Αν θέλουμε να σημειώσουμε σοβαρή πρόοδο στον τομέα των κοινών προμηθειών στον τομέα των εξοπλισμών, τότε πρέπει να εξευρωπαϊσουμε τις πολιτικές προμηθειών και πωλήσεων εξοπλισμών. Αυτό είναι επίσης καθήκον των κοινοβουλίων να το αντιμετωπίσουν».
ΒΗΜΑ

4 σχόλια:

  1. Να υποθέσω ότι τον "Ευρωπαικό Νόμο" περί μετανάστευσης θα τον γράψει ο Σόρος, ή κάνω λάθος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΥΛΟ σε ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ?Θα δικαστούν για ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ τα ΟΡΝΕΑ της ΕΕ

      Διαγραφή
  2. ΟΤΙ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΩΡ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.
    ''...Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα....''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΟΙΜΠΛΕ-ΣΟΡΟΣ θέλει να καταστρέψει τα Εθνη -Κράτη της Ευρώπης.
    Ουτε ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
    Επί πλέον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΥΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!
    Thanos Tzimeros
    26 Φεβρουαρίου 2016 · Αθήνα ·
    ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΥΛΟΥ;

    Πέφτοντας σε σχόλιο νομικού, που εργάζεται μάλιστα και στο γραφείο του Συνήγορου του Πολίτη, η οποία με εγκαλούσε για προηγούμενο σχόλιό μου, διότι, λέει και οι Αφγανοί και οι Σομαλοί δικαιούνται ασύλου, νομίζω ότι πρέπει να φωτίσω μια άλλη απάτη της αριστερής μπουρδολογίας: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "δικαίωμα ασύλου" ως νομική έννοια! Προκαλώ όποιον έχει αντίθετα επιχειρήματα να με διαψεύσει.
    Κανένα διεθνές κείμενο (σύμβαση Γενεύης 1951, πρωτόκολλο Ν. Υόρκης 1967, Οικουμενική Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Συνδιάσκεψη ΟΗΕ για το εδαφικό άσυλο 1977, κ.λπ.) δεν προβλέπει τέτοιο δικαίωμα. Η παροχή ασύλου σε πρόσφυγες πολέμου δεν είναι δεσμευτική για τα κράτη, τα οποία πρώτα σταθμίζουν το αν απειλείται η τάξη και η ασφάλειά τους.
    Σε απλά Ελληνικά: το ότι στην πατρίδα σου γίνεται πόλεμος κι εσύ έφυγες από εκεί δεν υποχρεώνει ΚΑΝΕΝΑ κράτος να σε δεχθεί. Αν θέλει θα το κάνει. Όλα τα κείμενα που αφορούν στα δικαιώματα των πολιτικών προσφύγων αναφέρονται στην συμπεριφορά του κράτους προς τον πρόσφυγα ΑΦΟΥ του έχει χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο φυσικά μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή. Αν για παράδειγμα το ISIS ηττηθεί και οι καταδιωκόμενοι μαχητές του έρθουν στην Ευρώπη, θα τους χορηγήσουμε πολιτικό άσυλο; Το λέω διότι πολύ κεφαλομάντηλο και light μπούργκα πέφτει σε όσους μουσουλμάνους επέλεξαν την χριστιανική έως άθεη αλλά χειμαζόμενη Ευρώπη ως "δεύτερη πατρίδα τους" κι όχι την πάμπλουτη και ομόθρησκη Σαουδική Αραβία.
    Το ότι νομικοί μιλάνε για "δικαίωμα ασύλου" είναι ενδεικτικό της κατάντιας της Παιδείας και της επιστημονικής τους ανεπάρκειας. Πριν την εισβολή των δήθεν προσφύγων είχαμε την εισβολή των δήθεν επιστημόνων, αποφοίτων (ορθότερα: αποφύτων) των δήθεν Πανεπιστημίων και όσων με τέτοιες προδιαγραφές εκφέρουν δήθεν πολιτικό λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.