19/3/10

Ευθύνες στους γκέι για τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα

Αμερικανός απόστρατος υποστήριξε ότι Ολλανδοί επίσημοι του είχαν εκμυστηρευτεί ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις απέτυχαν στη Σρεμπρένιτσα εξαιτίας της χαμηλής ηθικής που είχαν οι γκέι στρατιώτες.

Ο Gen Sheehan διατύπωσε την άποψή του στη Γερουσία των ΗΠΑ που συνεδρίαζε με σκοπό να επιτρέπει στους γκέι να υπηρετούν ανοιχτά στον στρατό των ΗΠΑ. Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι Ολλανδοί ηγέτες τού είχαν πει ότι η παρουσία γκέι στρατιωτών συνέβαλε στη σφαγή των Βοσνίων.

Οι Ολλανδοί δεν επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς του. Εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Αμύνης χαρακτήρισε τα σχόλια “πλήρη ανοησία”.

Η Σρεμπρένιτσα ήταν ένα ασφαλές καταφύγιο των Ηνωμένων Εθνών υπό την προστασία του ολλανδικού ειρηνευτικού στρατού. Το 1995 οι σερβοβοσνιακές δυνάμεις κατέκτησαν την πόλη εύκολα, σκοτώνοντας περίπου 8.000 μουσουλμάνους άνδρες και παιδιά.

Σύμφωνα με τον Gen Sheehan, ο πρώην επικεφαλής του προσωπικού του ολλανδικού στρατού, του είχε πει ότι η παρουσία των ανοιχτά ομοφυλόφιλων στρατιωτών στην ολλανδική ειρηνευτική δύναμη θεωρήθηκαν ως “μέρος του προβλήματος" που οδήγησε στην πτώση της Σρεμπρένιτσα.

Υποστήριξε ότι από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, ο ευρωπαϊκός στρατός είχε αλλάξει και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι "δεν υπήρχε πλέον ανάγκη για ενεργή ικανότητα μαχητικότητας".

Αυτή η "διαδικασία κοινωνικοποίησης, που περιλαμβάνει την ανοικτή ομοφυλοφιλία οδήγησε στο να δοθεί έμφαση στις επιχειρήσεις διατήρησης της ειρήνης" επειδή "δεν πίστευαν ότι οι Γερμανοί θα επιτεθούν ξανά ή ότι οι Σοβιετικοί θα γυρίσουν πίσω”, επεσήμανε ο πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ.

"Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ένας άνθρωπος του κύρους του μπορεί να αρθρώνει τις εν λόγω ανοησίες", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ολλανδικού υπουργείου Αμύνης.

"Η σφαγή της Σρεμπρένιτσα και η εμπλοκή των στρατιωτών των Ηνωμένων Εθνών ερευνήθηκε εκτενώς από την Ολλανδία, διεθνείς οργανισμούς και τα Ηνωμένα Έθνη. Ποτέ δεν υπήρξε καθ' οιονδήποτε τρόπο το συμπέρασμα ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός των στρατιωτών διαδραμάτισε κάποιο ρόλο" πρόσθεσε.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

8 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχαχαχαχαχα!!

    Πρέπει να ήταν και οι καλύτεροι πελάτες της ντόπιας αγοράς ναρκωτικών

    «Μαστουρωμένοι γκέι ολλανδοί κυανόκρανοι απωθούν τις Σερβικές δυνάμεις»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Από 'να π.στη όλα να τα περιμένεις" λένε στην Κρήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Υποστήριξε ότι από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, ο ευρωπαϊκός στρατός είχε αλλάξει και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι "δεν υπήρχε πλέον ανάγκη για ενεργή ικανότητα μαχητικότητας".

    Αυτή η "ενεργός μαχητικότητα" είναι που χρειάζεται σ' εμάς και είναι αυτή που προσέδιδε στους σχηματισμούς των ελλήνων την ποιοτική ανωτερότητα στους πολέμους της νεώτερης ιστορίας μας.
    Ας αφήσουμε λοιπόν στους ιμπεριαΛΗΣΤΕΣ το θηλυπρεπές προσωπικό κι ας δούμε τι ...καλά θα κάνουμε με τους τουρκαλάδες που έχουν αποθρασυνθεί και ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν μια ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΟΜΑΡΑ απ' τα παλιά πριν μας καβαλικέψουν... ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Οι Αμερικανοί δενβ μπορούν να χωνέψουν ότι κάποιοι αρνούνται να πολεμήσουν και να χάσουν τη ζωή τους για υποθέσεις που δεν αφορούν τους ίδιους αλλά ενδιαφέρουν ξένα συμφέροντα. Όταν δενυπάροχυν κίνητρα ούτε ιδανικά γιατί να πολεμήσεικανείς; Όσο για την εξίσωση "γκέι=δειλός" "΄αντρας=΄γενναίος" είναι γιαηλίθιους. Αντρες και όχι γκει είναι σε όλους τους πολέμους λιποτάκτες, προδότες, ριψασπιδες. Ο Αρχίλοχος προ δυομισυ χιλιάδων ετών αφιερώνει ποίημα σε έναν ριψασπιδα (τονεαυτό του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NA MANTPSO OTI O AMRIKANOS STRATIGOS HTAN OPADOS TOU BUSH TON OPOIO THA THEOREI MEGALO HGETI?ANAPOTIEMAI TI ALLI DIKAIOLOGIA THA VROUN OI AMERIKANOI GIA TIN ILITHIA POLITIKI TOUS STA VALKANIA KAI STIN MESI ANATOLI
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το άρθρο ή ο αμερικανός δεν μας λένε σε τί ΑΚΡΙΒΩΣ επέδρασε η...αδελφοσύνη...των Ολλανδών.

    Έτσι γενικά και αόριστα μπορεί να πει κανείς ότι πετούσαν αμφισεξουαλικές πάπιες και το παράδοξο κρώξιμό τους (διαφορετικό από τις στρέιτ ή εντελώς γκέι), επέδρασε στο ηθικό των κυανοκράνων...

    Απλώς οι Ολλανδοί τους γείωσαν όλους (σιγά μη πά να σκοτωθούν αυτοί για ξένο καβγά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.