31/5/17

Όταν τρεις 14χρονοι καταδικασμένοι σε 80 ώρες κοινωνικής εργασίας στο μυαλό του Γαβρόγλου γίνονται Γιάννης Αγιάννης

Ο Κώστας Γαβρόγλου έχει δείξει ότι μπορεί να εντυπωσιάσει σε επιδόσεις λαϊκισμού. Η απόφαση να καταργήσει τις πανελλήνιες εισαγωγικές στα ΑΕΙ, θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια προβλήματα όταν 80 χιλιάδες θα μπορούσαν να γίνουν πρωτοετείς στην ιατρική.
 Η σκέψη των μεταπτυχιακών στα ΤΕΙ αποσυνέδεσε τα διδακτορικά με την ανώτατη παιδεία. Αφήνοντας περιθώρια διδακτορικά να δίνουν όχι μόνο τα λύκεια και τα γυμνάσια αλλά και οι παιδικοί σταθμοί. Στα ελαφρυντικά του Κώστα Γαβρόγλου καταλογίζεται ότι συνεργάζεται με τον Κώστα Ζουράρι. Στα επιβαρυντικά ότι σε λίγο θα τον έχει ξεπεράσει.
Η χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για την ποινή 80 ωρών κοινωνικής εργασίας σε τρεις μαθητές του 1ου γυμνασίου Ρεθύμνου που μετείχαν πέρυσι σε καταλήψεις δεν ήταν μόνο παράνομη, εξοργιστική. Ηταν και απελπιστικά ανόητη.
«Το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με αφορμή την καταδικαστική απόφαση σε κοινωνική εργασία τριών μαθητών του 1ου Γυμνασίου Ρεθύμνου που πήραν μέρος στις καταλήψεις του περασμένου Σεπτεμβρίου, θεωρεί απαράδεκτη την αντιμετώπιση των μαθητών από την πλευρά του διευθυντή του σχολείου που προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση χωρίς να έχουν διαπιστωθεί φθορές εντός του σχολείου» που ανέφερε η ανακοίνωση δημιουργούσε το εξής σκεπτικό. 

Ότι οι γυμνασιάρχες πρέπει να περιμένουν να γίνουν καταστροφές και αφού γίνουν και τις βρουν αρκούντως ικανοποιητικές να καλούν την αστυνομία. Γνωρίζοντας ότι τις ζημιές θα πληρώσουν τα κορόιδα που λέγονται φορολογούμενοι. Επίσης η ανακοίνωση δημιουργεί το ερώτημα τι σημαίνει «απαράδεκτη συμπεριφορά». Είναι κάτι σαφές που τιμωρείται από το δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα ή κάτι επαναστατικό και όμορφο που υπάρχει στις ευαισθησίες του υπουργού; Με την ανακοίνωση στη συνέχεια να γίνεται ακόμα καλύτερη.
Για τη συνέχεια Liberal

1 σχόλιο:

  1. Ακούς εκεί 80 ώρες κοινωνικής εργασίας στα 14!!! Είναι προσβολή, όταν σκεφτείς ότι θα κάνεις κοινωνική αφαίμαξη για εκατοντάδες χιλιάδες ώρες από τα 35 σου και μετά. Λίγο υπομονή βρε εγληματολόγοι ποινικολόγοι κλπ
    ΥΓ Ο Γαβρόγλου πόση ώρα άραγε κάνει πρόβα στο καθρέφτη του κάθε πρωί για να συντηρήσει και μας μοστράρει την καλωσυνάτη καλοαριστεροστυλαρισμένη φάτσα του και πόση ώρα χρειάζεται φωνητικές ασκήσεις και να μας κοιμίσει με την μειλίχια φωνή του;! Δεν είναι εύκολο να στήνεσαι και να λες τα ακαταλογίστου, θέλει δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.