15/12/11

Ο Υπουργός Ασφάλειας του Ισραήλ φθάνει στην Κύπρο-Επίσκεψη Αμερικανού ΥΠΑΜ στην Τουρκία

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ Ο Υπουργός Ασφάλειας του Ισραήλ Yitzhak Aharonovitch πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο από Πέμπτη μέχρι Σάββατο.Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κύπρο, ο κ. Aharonovitch θα έχει συναντήσεις με τον Αν. Διευθυντή Φυλακών, τον Αν. Διευθυντή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα, και Λιμενική Αστυνομία στη Λάρνακα.Θα έχει επίσης συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Λουκά Λουκά, την Παρασκευή


 Επίσκεψη Αμερικανού ΥΠΑΜ στην Τουρκία

Επίσκεψη Αμερικανού ΥΠΑΜ στην Τουρκία

Οι σχέσεις Τουρκίας – Ισραήλ και οι εξελίξεις στο Ιράκ θα είναι στο επίκεντρο των συνομιλιών που θα έχει με την πολιτική ηγεσία της Τουρκίας ο Υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ, Λεόν Πανέττα, ο οποίος θα επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες την Τουρκία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Χουριέτ", η Τουρκία θα εστιάσει στην ενίσχυση του αγώνα κατά της ''τρομοκρατίας''. Στη διάρκεια της επίσκεψης του, ο κ. Πανέττα θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογο του, Ιζμέτ Γιλμάζ, ενώ επιθυμεί να έχει συνάντηση και με τον Πρόεδρο Αμπτουλάχ Γκιουλ, τον Πρωθυπουργό, Ταγίπ Ερντογάν και τον ΥΠΕΞ, Αχμέτ Νταβούτογλου.

 .www.kathimerini.com.cy
http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/31259

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.