9/12/11

Μυστήριο με «ύψιστης εθνικής σημασίας» επιχείρηση της ΕΥΠ

Μιλούν για προσπάθεια αποτροπής μιας δυσμενούς απόφασης για τη χώρα
Βασίλης Γ. Λαμπρόπουλος
Μυστήριο καλύπτει μεγάλη επιχείρηση της ΕΥΠ που βρίσκεται σε εξέλιξη και η οποία χρηματοδοτείται με μεγάλα ποσά από τα απόρρητα κονδύλια των μυστικών υπηρεσιών. Σε αυτήν την άγνωστη επιχείρηση της ΕΥΠ αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής ο οποίος δεν θέλησε να προχωρήσει σε καμία άλλη διευκρίνιση.
Για «υψίστης εθνικής σημασίας υπόθεση» και για «μεγάλη απειλή κατά της χώρας», μιλούν αναλυτές της λεωφόρου Κατεχάκη
Σύμφωνα με ορισμένους αναλυτές της λεωφόρου Κατεχάκη«η υπόθεση στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Παπουτσής είναι ένα ιδιαιτέρως σημαντικό εθνικό ζήτημα, σε μία προσπάθεια των ελληνικών αρχών να αποτρέψουν μία ιδιαίτερα δυσμενή απόφαση για τη χώρα. Πρόκειται για ένα ζήτημα του οποίου καμία παράμετρος δεν έχει δημοσιοποιηθεί και το διακύβευμα για την Ελλάδα είναι τεράστιο. Τη σχετική σημαντική πληροφορία είχε αρχικώς η ΕΥΠ κι αυτή χειρίζεται το υψίστης σημασίας ζήτημα με απόλυτη μυστικότητα».
Συγκεκριμένα ο κ. Παπουτσής στην ομιλία του στη Βουλή, σε σχέση με τους ελέγχους της ΑΔΑΕ στην ΕΥΠ και στα «μυστικά κονδύλια» ανέφερε τα εξής: «το 2009 εκταμιεύτηκαν προς την Υπηρεσία συνολικά για απόρρητες δαπάνες 7.226.000 ευρώ, από τα οποία 4.526.000 ευρώ ήταν για απόρρητες δαπάνες και 2,7 εκατομμύρια για μισθοδοσία υπαλλήλων στο εξωτερικό. Το 2010 εκταμιεύτηκαν 8,6 εκατομμύρια για απόρρητες δαπάνες από τα οποία 5,9 εκατομμύρια για απόρρητες και 2,7 για μισθοδοσία του εξωτερικού. Ομως, από τα 5,9 εκατομμύρια το ποσό του 1.200.000 προβλέπεται για επιχείρηση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν έχει ανακοινωθεί, έχει ήδη μεταφερθεί στο επόμενο έτος και βεβαίως υπάρχει στην Υπηρεσία. Αν η επιχείρηση ολοκληρωθεί μέχρι τότε, έχει καλώς, αν δεν ολοκληρωθεί, τότε αυτομάτως το ποσό αυτό θα παραδοθεί στον επόμενο Διοικητή της ΕΥΠ».
Αρχικώς μετά τη δήλωση του κ Παπουτσή αναπτύχθηκαν σενάρια ότι αυτή η επιχείρηση της ΕΥΠ ίσως σχετίζεται με απόπειρα παρείσφρησης σε ένοπλες ομάδες και εγκληματικές οργανώσεις ή με δημιουργία δικτύου άντλησης σημαντικών οικονομικών πληροφοριών με την παρουσία πρακτόρων της ΕΥΠ και συνδέσμων της υπηρεσίας στις Βρυξέλλες αλλά και σε άλλες χώρες που θεωρούνται κέντρα αποφάσεων για το μέλλον της χώρας. Μάλιστα για αυτήν την «οικονομική» διάσταση της δράσης της ΕΥΠ είχε επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου που ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον διοικητή της υπηρεσίας κ. Κωνσταντίνο Μπίκα.
Πάντως άτομα που γνωρίζουν την παρασκηνιακή δράση των μυστικών υπηρεσιών ανέφεραν ότι «πρέπει κάποιος να προσέξει στην ομιλία του κ Παπουτσή ότι μιλά μεν για εν εξελίξει επιχείρηση της ΕΥΠ, όμως επισημαίνει ότι ακόμα από πέρυσι δεν έχουν δοθεί καθόλου χρήματα για αυτήν. Και αυτό ίσως δείχνει την ιδιαιτερότητα αυτής της επιχείρησης...».
Πηγή

11 σχόλια:

  1. Οι πραγματικά μυστικές επιχειρήσεις δεν ανακοινώνονται, ούτε γίνεται λόγος γι'άυτές..

    Θέλουν να δικαιολογήσουν την υπέρμετρη αύξηση των μυστικών κονδυλίων, χωρίς βέβαια να φανερώσουν την αιτία της, που και σε ποιούς και για ποιόν λόγο διατίθενται χρήματα απο αυτά τα μυστικά κονδύλια.
    Στην προσπάθεια να γαντζωθούν στην εξουσία για λίγο ακόμα ώστε να ξεπουλήσουν περισσότερα, πληρώνουν την πέμπτη φάλαγγα εντός Ελλάδας ώστε να κατασκοπεύει όλους τους Έλληνες σε Όλες τις πόλεις τις Ελλάδας. Φτιάχνουν μαύρες λίστες με ανεπιθύμητους για το καθεστώς τους.Εκεί πάνε τα λεφτά, την στιγμή που ανεργία πλήττει την Ελλάδα, κάποιοι Ιούδες ευημερούν εξαιτίας των μυστικών κονδυλίων και κατσκοπεύουν ως προέκταση των δημόσιων υπηρεσιών ασφαλείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαντάζομαι τι μπορεί να είναι αλλά μάλλον δεν κάνει να το πω

    Άς το πάρει το ποτάμι, όλα τα χρήματα πάνε σε εκπαιδευτή πατινάζ για να διδάξει τον Παπουτσή ώστε να πάρει μέρος στο Dancing on ice

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμερικανός A/ΓΕΕΘΑ: "Έρχεται πόλεμος στην Ευρώπη λόγω ευρώ"!

    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=29268&Itemid=139&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

    [...Σε πρωτοφανείς δηλώσεις γα μετατροπή της ευρωζώνης ή και της Ε.Ε. σε ένα τεράστιο πεδίο μάχης ανάλογο με αυτό του Β'Π.Π. ή στην καλύτερη περίπτωση δημιουργία ενός σκηνικού ου θα χαρακτηρίζεται από εσωτερική βία και συνοριακές συγκρούσεις, πορχώρησε ο ανώτατος στρατιωτικος ηγέτης των ΗΠΑ, ο Αρχηγός του Μικτού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ στρατηγός Martin Dempsey.Η ζοφερή πρόβλεψη για αυτά που πρόκειται να συμβούν στην Ευρώπη, έχουν δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή, αφού δεν βγαίνουν από το στόμα κάποιου τυχαίου, αλλά από τον ηγέτη της ισχυρότερης πολεμικής μηχανής παγκοσμίως, ο οποίος έχει στην διάθεσή του, εκτός των άλλων και τεράστια επιτελεία ειδικών αναλυτών...Συμβαίνουν πράγματα τα οποία σπρώχνουν την ευρωζώνη προς την άβυσσο, όχι της δημοσιονομικής αποτυχίας, αλλά προς τον όλεθρο του πολέμου. Ποτέ στο παρελθόν Αμερικανός στρατιωτικός και μάλιστα της εμβέλειας του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ δεν είχε κάνει δηλώσεις για κάτι που στο τέλος είναι εσωτερική υπόθεση της Ευρώπης.Η αναφορά ενός τόσο σημαίνοντος προσώπου για ένα γενικευμένο ρεύμα κοινωνικών αναταραχών και επανάληψης των διεθνικών συγκρούσεων στην Ευρώπη σημαίνει πως αυτό που επιχειρεί να προβλέψει ο ίδιος μπορεί και να πάρει εφιαλτικές διαστάσεις, διαστάσεις οι οποίες θα απειλήσουν τη σταθερότητα σε όλη στην ευρωπαϊκή ήπειρο.Το θέμα είναι τι κάνουμε στην Ελλάδα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, τον μοναδικό οργανισμό, την μοναδική κρατική οντότητα που λειτουργεί ακόμα σε ανετκά επίπεδα: Η πολιτική ηγεσία, απο οποιοαδήποτε κόμμα και αν προέρχεται, τις ρίχνει στην απόλυτη ένδοια, τις καταδικάζει να στερούνται αξιοπρέπειας, τις συκοφαντεί με συνθυματολογία περασμένων δεκαετιών. Και αφήνει την χώρα, εν τέλει, απροστάτευτη...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΑ εχουν προβλεφθει στην κοινωνια που ζουμε για πληρη ελεγχο των ανθρωπομαζων μεσω πληρως ελεγχομενων με καθε τροπο και μεθοδο ανθρωποκουρελιων=

    «Οι Ομοφυλόφιλοι κυβερνούν την Ευρώπη!»
    Δεκέμβριος 9, 2011.

    Η ομοφυλοφιλική τάση, μέχρι πρόσφατα, ήταν ένας σίγουρος τρόπος για να τελειώσει κανείς την πολιτική του καριέρα.
    Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια στην δημόσια αρένα, ολοένα και περισσότεροι πολιτικοί παραδέχονται δημόσια την αγάπη που έχουν για το ίδιο φύλο, και ένας τέτοιος, της σειράς αυτής, είναι ο νέος πρωθυπουργός του Βελγίου, Elio Di Rupo, που μετά από 541 ημέρες ακυβερνησίας κατάφερε να σχηματίσει κυβέρνηση στο βελγικό κράτος.
    Αυτός είναι ένας από τους πολιτικούς που δημόσια ομολόγησε τον ομοφυλοφιλικό του προσανατολισμό.

    Ο Rupo, πρώην καθηγητής χημείας, πρώτος γαλλόφωνος πρωθυπουργός του Βελγίου, στα τελευταία 32 χρόνια, είναι ένας ομοφυλόφιλος που κατέχει μία από τις υψηλότερες θέσεις στο κράτος.
    Επίσης είναι και ο πρώτος μεταξύ όλων των χωρών των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που παραδέχθηκε ανοικτά ότι είναι ομοφυλόφιλος από το 1997, όταν σε σχετική ερώτηση για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του είπε ‘ναι’, είμαι ομοφυλόφιλος!
    Η επόμενη ερώτηση που του τέθηκε ήταν αν προτιμά να πηγαίνει με αγοράκια κάτω των δεκατριών ετών. Απάντησε ότι θα προτιμούσε να σκοτωθεί παρά να κάνει κάτι τέτοιο. Σύντομα όμως αποδείχτηκαν ότι οι πληροφορίες αυτές ήταν ψευδείς.

    Ο πιο γνωστό ομοφυλόφιλος πολιτικός ήταν ο Jörg Haider, αρχηγός της Συμμαχίας για το Μέλλον της Αυστρίας (BZO) που το 2008 σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

    Επίσης η πρόεδρος της κυβέρνησης της Ισλανδίας η Johanna Sigurdardottir που δήλωσε ότι είναι λεσβία. Μια ‘ιδιότητα’ που δεν προκαλεί καμία εντύπωση στη χώρα της.

    Επιπρόσθετα, μια διάσημη λεσβία είναι η Ulrike Lunacek, η οποία είναι εκπρόσωπος της Αυστρίας στο Ευρωπαϊκο Κοινοβούλιο.

    Όπως επίσης και ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκουίντο Βεστερβέλε, ο οποίος επισκέφθηκε τη Σερβία συνοδευόμενος από τον σύντροφο της ζωής του.
    --
    Πηγή: Alo (Srbja)
    Μικρές Εκδόσεις Γιῶργος Ἐχέδωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλού χρειαζεται απείρως περισσότερη διαφάνεια και αφήνουν τα πάντα στο σκοτάδι, και αλλού χρειάζεται σιγή ασυρμάτου και το κάνουν πρωτοσέλιδο...

    Για μια ακόμα φορά μένω άφωνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορεί ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων να είναι top secret, αλλά για την ΚΥΠ ενημερώνουμε όλο τον κόσμο!!!

    Μπορεί να μου πεί ο υπουργός πόσες αναπηρικές συντάξεις μαιμού έχουν βρεθεί και τι έχει γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδω μιλαμε για το ιδιο ατομο, του προοδευτικου Εθνομηδενιστη Χριστο Παπουτση, που δηλωσε στη Βουλή:

    Παραπολιτικη, "Παπουτσής: Προτιμώ ένα σπασμένο μάρμαρο από ένα σπασμένο κεφάλι"
    http://www.parapolitiki.com/2011/12/blog-post_4896.html

    "... Μάλιστα άκουγα χθες ένα κόμμα, την Δημοκρατική Συμμαχία της κ. Μπακογιάννη, να ζητάει την παραίτηση μου γιατί λέει δεν ισοπεδώσαμε τη διαδήλωση των μαθητών προχθές και γιατί η αστυνομία επέτρεψε να σπάσουν ένα μάρμαρο, γιατί ένα μάρμαρο ήταν αυτό το οποίο έσπασαν στην πλατεία Συντάγματος. Εγώ θέλω να πω καθαρά. Ότι προσωπικά προτιμώ ένα σπασμένο μάρμαρο από ένα σπασμένο κεφάλι, είτε παιδιού 13 χρόνων, είτε αστυνομικού. Είναι η αντίληψη μου. Είναι η αντίληψη της παράταξής μας. Είναι η δημοκρατική μας συνείδηση. ..."

    Σχόλιο Παραπολιτικής: Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά ο Παπουτσής είναι ευαίσθητος και δημοκράτης και όλοι οι άλλοι είμαστε... ...αναίσθητοι και φασίστες. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι καταφέρνει να χρησιμοποιεί τη θέση του Υπ.Προστασίας του Πολίτη για να κάνει δημόσιες σχέσεις.

    Θα τον καταπιούμε πάντως κι αυτό τον άθλιο λαϊκισμό, εδώ έχουμε δεχθεί ότι μπορεί να είναι μέχρι και υποψήφιος για αρχηγός...



    Θελουμε και τα παθαινουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το "υψιστης σημασιας...μυστικο" με το οποιο "ασχολουνται" οι πατριωτες μαλλον παραπληροφορηση ειναι για να μας κανουν να το βουλωσωμε διαφορετικα θα ειμαστε προδοτες των (διατρητων) ..."μυστικων".Κατι σαν "στεκαμαν" που παιζαμε πιτσιρικαδες,κατι απο "μικρο ηρωα Γιωργο Θαλαση" αλλα απο μυαλο μη το ψαχνωμε.καταρα εχει πεσει στον Τοπο αυτο.

    Οσον αφορα Andpik περι αναπηρικων συνταξεων μαιμου ,αν και οι "πρακτορες" μας το δικαιουνται για βαρυ αλτσχαιμερ που κουβαλανε, γνωριζω γιατρο ορθοπεδικο που στην δευτεροβαθμια του ΙΚΑ εβγαλε πολλα πολλα εκατομμυρια ,βιλες κλπ και ποτε δεν χρειαστηκε να εξασκησει το επαγγελμα του,τον πιασαν,τον διωξανε (απλα ,τον διωξανε και ουτε γατος...)και μετα αυτοι που τον στηριζανε σιγουρα απο....αγαπη,στο ΙΚΑ, τον επανεφεραν κλπ.Το ονομα του ειναι γνωστο σε ολο τον Πειραια αλλα κανεις δεν διανοειται να κανει ελεγχο,μετα ποθεν εσχες και στα εγγονια του και μετα να τα παρει πισω το ΙΚΑ και να στειλει αυτον στην στενη.Και μετα βγαινουν οι κοπανοι και μιλανε οτι δεν θα εχου χρηματα να δωσουνε στα γεραμματα σε καποιους ταλαιπωρους.Βρε αντε στο διαβολο ολοι τους.Επαναστατικο Δικαστηριο χρειαζεται,αλλα να δουμε που θα χωρεσουνε οι χιλιαδες παρομοιοι νεο-σκατο-ελληναραδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι πολωνεζα,τι ελληνιδα,κοινη η μοιρα των λαων.Σημερα αυτη και αυριο η γειτονεισα.Αν μπορουσε να τα διαβασει ο γιατρος που ανεφερα παραπανω που εκανε περιουσια σε βαρος των συνταξιουχων.δες την ειδηση=

    Η 42χρονη μάνα, προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το μωρό της, επειδή δεν είχε χρήματα ούτε για φαγητό - Συγκλονισμένοι όλοι όσοι την γνώριζαν και όσοι αντίκρισαν το τραγικό θέαμα...
    Το δυόμιση ετών παιδί της προσπάθησε να πνίξει μια νεαρή γυναίκα επειδή δεν είχε χρήματα για να του αγοράσει τα απαραίτητα για να ζήσει. Πρόκειται για μια 42χρονη γυναίκα, που αγκάλιασε το παιδί της και βούτηξε στη θάλασσα για να πνιγεί εκείνη μαζί με το βλαστάρι της!
    Το τραγικό περιστατικό, σημειώθηκε σύμφωνα με το cretalive.gr, το βράδυ της Τετάρτης (07-12-2011) στο Ηράκλειο και η μάνα με το παιδί σώθηκαν χάρη στην επέμβαση των περαστικών που την είδαν να αγκαλιάζει το γιο της και να πέφτει στα παγωμένα νερά στην περιοχή της Αλικαρνασσού.
    Η περίπτωσή της έχει συγκλονίσει λιμενικούς, αστυνομικούς αλλά και τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται η ίδια και ο μόλις 2,5 ετών γιος της!
    Αξίζει να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για κάποια γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα. Οι γιατροί του νοσοκομείου είναι σαφείς και ξεκαθαρίζουν πως η νεαρή γυναίκα από την Πολωνία, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως ψυχολογικό πρόβλημα, απλώς είναι απελπισμένη από την κατάσταση που βιώνει, όχι μόνο εκείνη, αλλά κυρίως το μικρό της παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ..."ΚΥΡΟΥΣ¨ΤΗΣ Ε.Υ.Π ΠΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΝΕΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΤΟ ΒΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Υ.Π ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΩΣΟΥΝ ΜΥΘΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    Η ΜΙΚΡΗ - ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΥΠ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΕ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΩΣ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΟΥΝ ΟΙ ..."ΑΝΑΛΥΤΕΣ" ΤΗΣ ΕΥΠ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ (ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΠ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ) ΕΧΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΚΟΡΑΝΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ, Ο ΑΤΥΠΟΣ ΤΩΡΙΝΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΙ Ο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΠ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΧΕΙΜΑΙΡΕΣ...

    Η ΕΥΠ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ (ΥΠΠ) ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΧΘΕΣ. http://isxys.blogspot.com/2011/12/blog-post_1770.html

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στους ανθρώπους που έχουν πουλήσει τα πάντα στους ξένους, σε αυτούς που δήλωναν να πάρει την σημαία ο αέρας στα ιμια, σε αυτους που πούλησαν τον οτσαλάν και θα θυσίαζαν την ζωή ενός έλληνα αξιωματικού, σε αυτούς που δεν έχουν ιερό και όσιο εμπιστοσύνη και ανοχή μηδεν!!!Τώρα τους έπιασε ο πόνος για το έθνος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.