13/12/11

Γιά την προσωπικότητα της χρονιάς σύμφωνα με το περιοδικό Time






Η Ιστορία της Φυλής Μας Είναι Γραμμένη με το Βαθύ Κόκκινο της Θυσίας και δεν Παραχαράσσεται.Ας το έχουν στην άκρη του μυαλού τους όλα τα ΜΜΕ και οι ιστότοποι Ελλάδας και Κύπρου που αναδημοσίευσαν την είδηση της βράβευσης του Τούρκου Ισλαμοφασίστα Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απο τους αναγνώστες του έγκυρου;;; περιοδικού Time σε διαδικτυακή ψηφοφορία ως ανθρώπου της χρονιάς ΞΕΧΝΏΝΤΑΣ την πιο τραγική πτυχή του Κυπριακού Προβλήματος , το οποίο αποτελεί  πρόβλημα διεθνούς δικαίου, λόγω της εισβολής και της παράνομης στρατιωτικής κατοχής του βόρειου τμήματος της Κυπριακής Δημοκρατία από την Τουρκία και της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του κυπριακού λαού.

10 σχόλια:

  1. Ακρίτα
    τα πήρες στο κρανίο με τις κουφάλες τους Τούρκους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω κατά πόσο θα έπρεπε πρόσωπα της χρονιάς να ήταν ΟΛΑ! της ΑΟΖ τα παιδιά!

    Πάντως άλλο οι διαξιφισμοί φιλίας των αεριτζήδων των ακάλυπτων επιταγών, κι άλλο οι φιλίες, εξαιρουμένων των ρατσιστικών!, μεταξύ των θρησκευόμενων ή μή πολιτών των ΛΑΩΝ!

    Όταν τα βρουν οι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες στον παράδεισο της ματαιοδοξίας τους, ΜΗ ξεχάσουν να ψηφίσουν για πρόσωπο της χρονιάς τον αναμενόμενο ΜΑΣΑΙΑ! των ιδιωτών τραπεζιτών!

    Ο Ερντογάν είναι στην ουσία το "ΠΡΟΣΩΠΟ θύμα" της χρονιάς προς κατανάλωση, μιας παρακαταθήκης της προϊστορίας Κυπριανών "μπατζανάκιδων" ως επιδόρπιο γευστικού ντολμά στη χλιδή της ΑΟΖ των "σαλονικιών" ΝΤΟΝΜΕΔΩΝ

    Κι από τη άλλη ο Γόρδιος Δεσμός, άντε να εξηγήσεις! τη συνεργεία στην στήριξη μιας παράνομης στρατιωτικής κατοχής του γείτονα σου, Παλαιστίνη, μέσω της οικονομικής συνεργασίας με τους θύτες ηθικούς αυτουργούς της δικαιοβασίας, ΚΑΙ του δικού σου ΚΑΙ του διεθνούς δικαίου!

    Ευτυχώς που ΓΕΝΙΚΑ! εξέλιπαν οι κάλοι από "κουφάλες" αξίας, εδώ και αιώνες, από από τη ΒΟΥΛΗση στα κρανία των Ελλήνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάββα με τους δικούς μας τα έχω που μια ζωή ξεχνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός των Ντονμέδων που ήταν 300 οικογένειες που αποσχίστηκαν από το σώμα των Σεφαραδιτών Εβραίων της θεσσαλονίκης, υπάρχουν και κυρίως υπήρξαν οι Ρωμανιώτες Εβραίοι της Ελλάδας.
    Οι οποίοι πολέμησαν στους Βαλκανικούς και στον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο γιατί θεωρούν την Ελλάδα πατρίδα τους.
    Δικαίως αφού βρίσκονται εδώ πολλές χιλιετίες. Πρώτη αναφορά για την διαχρονική ύπαρξή τους στον προφήτη Ησαία περί το 700 π.Χ.
    Πολλοί συμμετείχαν στην φιλική Εταιρία για την απελευθέρωση του Ελληνικού Έθνους, και έχουν δώσει πολλάκις το αίμα τους για την μητέρα Ελλάδα.
    Πολέμησαν και στο Αλβανικό μέτωπο, πολέμησαν και στα βουνά με τον ΕΑΜ και αφανίστηκαν στα Γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

    Αυτά για την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έ, εντάξει, σιγά το έγκυρο περιοδικό δηλαδή. TIME και Newsweek είναι απλά και μόνο όργανα προπαγάνδας τής αμερικάνικης άρχουσας τάξης. Το πρώτο λίγο πιο "σοφιστικέ", το δεύτερο λίγο πιο "λαϊκό". Όταν πλησίαζε η ώρα τής "καταιγίδας τής ερήμου", πρώτα δημοσιεύτηκε πρωτοσέλιδο με φωτογραφία τού Σαντάμ και τίτλο: "The butcher of Baghdad", με το οποίο βομβαρδίστηκε εκτεταμένα η κοινή γνώμη, και μετά ακολούθησαν οι κανονικοί βομβαρδισμοί. Το ίδιο και με τη Γιουγκοσλαβία, πρώτα πρωτοσέλιδο με φωτογραφία τού Μιλόσεβιτς και τίτλο: "The butcher of the Balkans", και μετά ακολούθησαν και πάλι οι κανονικοί βομβαρδισμοί...

    Τα ίδια και με τούς Τούρκους: Όταν ήθελαν να καταργήσουν το εμπάργκο και να αρχίσουν να τούς αποενοχοποιούν, έιχαν editorial με φωτογραφιούλα τού Οζάλ και τίτλο: "An ally deserves better". Τώρα πρέπει να προβάλουν τον Ερντογάν. Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καίτοι ελάχιστα μ' απασχολούν αυτές οι αμερικανιές, τα ετήσια "καλιστεία" κάποιων περιοδικών, δεν είδα πουθενά βάσει ποίων κριτηρίων κρίνεται κάποιος ως "προσωπικότητα της χρονιάς". Ο συγκεκριμένος, ας πούμε, γιατί θεωρείται "προσωπικότητα της χρονιάς";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά,έλεος....διαβάζω κάτι σχόλια του στύλ "σιγά το περιοδικό...." και άλλα τέτοια....Αυτά όμως τα" σιγά το περιοδικό" και άλλα "έντυπα" διαμορφώνουν την κοινή γνώμη της Αμερικής, πράγμα που αποδεικνύεται απο την ευρεία στήριξη που έχουν όλοι οι πόλεμοι κατά των "απείθαρχων" της Αραβικής Χερσονήσου και της Β.Αφρικής....Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι οι διεθνείς σχέσεις απαιτούν ΡΕΑΛΙΣΜΟ;Καλώς ή ΚΑΚΩΣ, ο τύπος παρουσιάζεται ως "μεγάλη προσωπικότητα" ενώ ο πρώην πρωθυπουργός μας κατανομάστηκε ως καταθλιπτικός και.....και τα λοιπά!!!Λοιπόν άντε να αλλάξεις τώρα άποψη στον Αγγλο , στον Αμερικάνο ,στον Γάλλο και τα άλλα Φραγκόπουλα....Ποιό Ελληνικό περιοδικό τόλμησε να κάνει μια κίνηση κατά της εικόνας του Τούρκου πρωθυπουργού....Είχε κανένα τα κότσια;Λοιπόν όταν θα απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα, τότε καλό είναι να αρχίσουμε να μιλάμε....μέχρι τότε"|ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΣΙΩΠΑΝ ή ΛΑΛΕΙΝ ΜΑΤΗΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. nsc, αν το σχόλιό σου απευθύνεται στο σχόλιό μου, μη μπερδεύεσαι. Ουσιαστικά το ίδιο λέμε. Στην πρώτη μου πρόταση δεν αμφισβήτησα τη σημασία τού περιοδικού, αλλά την εγκυρότητά του. Τη σημασία του έτσι κι αλλοιώς την έδειξα με όλο το υπόλοιπο σχόλιό μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ mas

    Διαβάζοντας το άρθρο αυτό, βλέπω ότι δεν εξαρτάται από την εγκυρότητα ή μη του περιοδικού το ποιος θα είναι η "προσωπικότητα της χρονιάς", αλλά από το πόσες ψήφους πήρε διαδικτυακά. Δεν απηχεί, δηλαδή, το αποτέλεσμα την γνώμη του περιοδικού, αλλά είναι προϊόν του αριθμού των θετικών ψήφων οποιουδήποτε έτυχε να κάνει "κλικ" μία ή περισσότερες φορές (ξέρουμε όλοι πώς γίνεται και πως γίνεται αυτό).

    Κατά την άποψή μου, λοιπόν, το εξώφυλλο δεν διαμορφώνει απαραιτήτως την κοινή γνώμη, διότι οι ψήφοι προέρχονται από όλον τον κόσμο.

    Όπως έγραψα και παραπάνω, δεν ασχολούμαι με τέτοιου είδους "πρωταθλήματα", αλλά βλέπω πολλή συζήτηση για θέμα μάλλον επουσιώδες.

    Τις προάλλες μας καλούσαν να ψηφίσουμε αν η Μακεδονία ... είναι ελληνική. Εκτός του ότι θεωρώ εντελώς βλακώδες να ψηφίζω για τα αυτονόητα, τι σοβαρότητα και τι απήχηση στην κ.γ. μπορεί να έχουν τέτοιας απύθμενης αφέλειας "δημοσκοπήσεις";

    Αν επρόκειτο για γνώμη του περιοδικού βασισμένη σε επιχειρήματα, απόψεις κλπ., τότε ναι, θα έλεγα ότι μπορεί να επηράσει το αναγνωστικό του κοινό. Δεν έχω πάρει το περιοδικό, αλλά δεν νομίζω να έχει κάποιο άρθρο σχετικό. Έχει; Γι αυτό ρώτησα και παραπάνω για τα κριτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά, του την "έπαιξαν" του Ερντογάν; Κρίμα πήγαν τόσα εκατομμύρια τουρκικοί και παλαιστινιακοί ψήφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.