29/12/14

Πρωτοχρονιάτικη Διακήρυξη του Σωματείου "Αδούλωτη Κερύνεια"

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ 2015  
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ
ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ
Συμπατριώτες, συμπατριώτισσες, 
Πάει ο παλιός ο χρόνος. Ερχεται  ο Νέος με τα δώρα, με τραγούδια με χαρά.
Πάει  ο παλιός ο  Χρόνος θυμίζοντας μας την ενανθρώπιση του Χριστού μέσα απο τη γιορτή των Χριστουγέννων και ανανεώνοντας μας την ελπίδα που φέρνει το μήνυμα της ενανθρώπισης του Χριστού. Το μήνυμα της Χριστιανοσύνης είναι ξεκάθαρο και νικηφόρο. Δύσκολος ο δρόμος της ζωής προς την ΑΝΑΣΤΑΣΗ,  αλλά τελικά νικηφόρος , φτάνει εμείς να επιλέξουμε να τον περπατήσουμε . Φτάνει με πίστη καιαποφασιστηκότητα να τον ακολουθήσουμε.

Γιαυτό,  συμπατριώτες / συμπατριώτισσες,

·         Αποτάξετε την ηττοπάθεια και την απελπισία που καλλιεργούν οι σημερινοί Φαρισσαίοι και υποκριτές , υπηρέτες του Τούρκου κατακτητή και των σατανικών ξένων συμφερόντων.
·         Κωφεύσετε στις σειρήνες της υποταγής στον αντίθρησκο Τούρκο κατακτητή. Το μέλλον που η υποταγή στον κατακτητή, μας επιφυλάσσει, εκτός του ότι το βιώσαμε απο το 1974 και μετά, εκτυλίσσεται πολύ πιο καθαρά με ότι συμβαίνει στη γειτονιά μας, στο ΙΡΑΚ και στη ΣΥΡΙΑ, σήμερα.  
·         Μην γίνεσθε βαποράκια του πολιτικού ναρκωτικού ότι,  40 χρόνια μετά το 1974 όλα έχουν χαθεί και ότι δεν υπάρχουν επιλογές, οτι τίποτε δεν γίνεται.
·         Μην παρασύρεσθε απο το σατανικό σύνθημα ότι υπάρχει μέλλον με τη νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων και τη νομιμοποίηση της τουρκοποίησης των κατεχομένων εδαφών μας. Προς θεού να μην αφήσουμε μια τέτοια κληρονομιά στα παιδιά μας. Θα είναι συνταγή είτε του αφανισμού, είτε του εξισλαμισμού τους.  Τα παιδιά μας δεν σηκώνουν και δεν θα αντέξουν ένα νέο προπατορικό, δικό μας, αμάρτημα τύπου Αδάμ και Εύας,  οι οποίοι υπέκυψαν στον πειρασμό του διαβόλου.
Ο σημερινός διάβολος που μας «σουξουλά» να νομιμοποιήσουμε την κατοχή της πατρίδας μας έχει πολλές μορφές. 
Ø      Είναι ο Τούρκος κατακτητής ο οποίος τρώει τα σωθηκά μας με την κατοχή και τα παράνομα έργα του πάνω στη γήμας.
Ø      Είναι οι Βρετανοί αποικιοκράτες(Κυβερνήσεις, οχι ο Λαός) οι οποίοι ήταν και εξακολουθούν να είναι οι πρωτεργάτες, συνομώτες ηθικοί αυτουργοί της τραγωδίας μας
Ø      Είναι οι υποκριτές , κοσμοκράτορες ( Όπως τους Ρωμαίους τότε)  Αμερικανοί ( Οι Κυβερνήσεις τους , οχι ο Λαός) οι οποίοι υποκριτικά και δόλια μας αποπροσανατολίζουν και υπονομεύουν την αντίστασή μας.
Ø      Είναι ο ΟΗΕ και οι Ευρωπαίοι, (Ηγέτες ,όχι οι Λαοί) μαριονέττες εντολοδόχοι των  Βρεττανών και Αμερικανών οι οποίοι αποτελούν τον επικίνδυνο μεσάζοντα.
Ø      Είμαστε τέλος και εμείς οι ίδιοι. Όσοι δηλαδή απο εμάς, είτε είμαστε απλοί άνθρωποι, πρόσφυγες και μή, επιχειρηματίες, εμπόροιΑκαδημαϊκοι, λόγιοι, επιστήμονες, κ.λ.π. , είτε όσοι απο τους Ηγέτες μας, σε όλα τα επίπεδα,  επιτρέπουμε   σε όλους τους προηγούμενους ξένους,  να κερδίζουν έδαφος σε βάρος μας, λειτουργώντας ως πέμπτη φάλαγγα και Δούρειος Ιππος .


·         Ας σταματήσουμε να απλώνουμε το χέρι προς το «αμαρτωλό» μήλο συναγωνιζόμενοι ποιός θα το κόψει πρώτος.
·         Ας διδαχθούμε απο την ιστορία η οποία χωρίς εξαιρέσεις επαναλαμβάνεται και διδάσκει:
Ø      ΟΙ Λαοί, μικροί ή μεγάλοι ,  σκλαβώνονταν,  μόνο αφού κάποιοι άνοιγαν απο μέσα την πόρτα σε κατακτητές.
Ø      Οι Λαοί σκλαβωνονται πάντοτε απο κάποιον πολύ πιο ισχυρό Λαό. Πάντοτε όμως οι σκλαβωμένοι  νικούσαν και αποκτούσαν την ελευθερία τους. Θα έλθει και η σειρά μας, φτάνει να μην ενδώσουμε και να αντέξουμε τη διαδρομή.
Ø      Λαοί οι οποίοι ενέδωσαν σε κατακτητή και δεν διεκδίκησαν την ελευθερία τους με την ψευδαίσθηση για ένα καλό αύριο, αφομοιώθησαν και αφανίσθησαν.
·         Ας μετατρέψουμε λοιπόν το 2015 σε έτος αντίστροφης μέτρησης, με επανατοποθέτηση και αναθεώρηση πολιτικής, στόχου  και στρατηγικής  διεκδίκησής του στόχου.
v     Ας το μετατρέψουμε σε Έτος αναθεώρησης της απόφασης για συμβιβασμό με την Τουρκική κατοχή, με παράλληλη καταγγελία όλων των υποχωρήσεων που εκάμαμε προς την κατοχή με ένα σωρό  αποκλίσεις μάλιστααπο το Διεθνές Δίκαιο και τις  αρχές του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ. Ουσιαστικά  να αποφασίσουμε τερματισμό της πορείας προς λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

v     Ας μετατρέψουμε το 2015 σε Ετος απόφασης για απελευθέρωση του τόπου και αποκατάστασης όλων των Κρατικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  μας που παραβιάσθηκαν απο την Τουρκική εισβολή και κατοχή. Το αίτημα για απελευθέρωση είναι οτι πιο ανθρώπινο και φυσιολογικό το οποίο κανένας δεν μπορεί να μας αρνείται.

Συμπατριώτες / Συμπατριώτισσες,
Μπορούμε, ενωμένοι σε μια γροθιά, ισότιμοι πολίτες και κυρίαρχα ισότιμο Κράτος στη Διεθνή Κοινότητα,  να φέρουμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Φτάνει να το αποφασίσουμε και να το επιδιώξουμε, με πίστη στο Θεό, το Δίκαιο  και εμπιστοσύνη στίς δυνάμεις , δυνατότητες και προοπτικές μας. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Απο το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.