2/12/11

Το ΥπΕξ βάζει ΦΡΕΝΟ στον Δήμο Σάμου και λοιπούς!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΨΕYΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕNΚΤΑΣ!
Mια αυτονόητη εξέλιξη ήρθε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, με την απάντηση που δίνει το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών (και υπογράφει ο ίδιος ο Υπουργός κ. Σταύρος Δήμας) στη σχετική ερώτηση που έκανε ο Βουλευτής κ. Κωστής Αιβαλιώτης σχετικά με την Διεθνή Τουριστική Έκθεση στις 8 Δεκεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί στη Σμύρνη τηςΤουρκίας.

Το Υπουργείο Εξωτερικών και ο Υπουργός ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ αναφέρουν πως άτομα και ΦΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μετέχουν σε ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ που διοργανώνει η Τουρκία και επιδιώκεται η προβολή αντίστοιχων φορέων του ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ και των ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ, με απώτερο σκοπό την ΕΜΜΕΣΗ αναγνώριση τουΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ στα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ.

Μάλιστα το Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως έχει ενημερώσει και τα άλλα εμπλεκόμενα Υπουργεία επισημαίνοντας την ανάγκη τήρησης των πάγιων θέσεων της χώρας μας που συμβαδίζουν με τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και ιδιαίτερα για την Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης!

Αυτή η εξέλιξη ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ και τον ΔΗΜΟ ΣΑΜΟΥ και το Επιμελητήριο Σάμου, αλλά και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να ξεχάσουν όποιαδήποτε συμμετοχή (ακόμα και με την μορφή χρηματοδότησης ιδιωτών επιχειρηματιών) σε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ από την στιγμή που ΕΠΙΣΗΜΑ το Τουρκικό κράτος έχει ανακοινώσει ότι θα συμμετέχει και το Ψευδοκράτος του Ντεκτάς!
http://www.tanea-london.net





ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ
http://taxalia.blogspot.com/2011/12/blog-post_2320.html#more 

 ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:Χωρίς σημαία η Ελλάδα στη Σμύρνη, λόγω παρουσίας του ψευδοκράτους

9 σχόλια:

  1. Επιτέλους...!
    Να γράψω μόνο, οτι αν είναι για τα λεφτά που κόβουν το θέμα-ανάρτηση, σπεύδουν να σχολιάσουν οι φίλοι για το κομπόδεμα.Για τούτη τη μάνα πατρίδα, για τα χώματα.... πέρα βρέχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου φαίνεται σαν ψέμματα.
    Αναρωτιέμαι πως θα αντιδράσουν τα ορφανά του ΓΑΠ-Δρούτσα-Ντόρας στο ΥΠΕΞ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oinomaou71

    Το έχουμε γράψει πολλές φορές,πολλοί εδώ μέσα,η αξία μιας ανάρτησης δεν έχει σχέση με τα σχόλια.

    Συγχαρητήρια στο κο Δήμα,μπράβο του.

    Σάββα

    Δεν παύει να εκπλήσει αυτό το πολιτικό σύστημα,η πολιτική γραμή που ακολουθεί μοιάζει με του σεισμογράφου την ώρα ενός μεγάλου σεισμού.

    Δεν είναι τυχαίο που μας στούκαραν στα βράχια,το γνωρίζεις αυτό,αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν τριάντα χέρια πιάνουν το τιμόνι,και όλοι τραβάνε πρός διαφορετική κατεύθυνση.

    Είναι μοναδικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oinomaou71, η παρούσα ανάρτηση θα είχε ενδιαφέρον προς σχολιασμό αν συμπληρωνόταν με το επίσης αυτονόητο:
    "Ο ΥΠΕΞ ζήτησε από τον αρμόδιο Εισαγγελέα την παρέμβασή του για την εφαρμογή τού Ποινικού Κώδικα."

    Αλλά έχουμε μάθει να πετάει ο καθείς μια δήλωση {ποινικά κολάσιμων}/{εθνικά επικίνδυνων} προθέσεων και, αν τού κάτσει, θα ονομαστεί πρωτοπόρος, αν δεν τού κάτσει, θα βρίζει το σύστημα που τον πολέμησε / να γιατί δεν πάει μπροστά ο τόπος / κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο στον Δημα και αρα στον Σαμαρα. Τηρει αυτα που υποσχεθηκε . Τα καλα να λεγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Anaconda, είναι -και αυτή- μια ευχάριστη είδηση.Καταλαβαίνω το σκεπτικό που το λές.Χρήστο, δεν τα διαβάζουμε αυτά κάθε μέρα!!! Σάββα, το πρωϊ που το διάβαζα στη δουλειά, δεν άντεξα απο τον ενθουσιασμό, είπα θα το σχολιάσω(απ το κινητό)!! Αντε λοιπόν και σ΄ ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πρωϊ το διάβαζα, το απόγευμα το σχολίασα... ήθελα να πώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς, όποιος ψάξει το τι γίνεται στους δήμους θα δει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

    Αν υπήρχαν σήμερα σκλαβοπάζαρα, οι πρώτοι που θα πουλούσαν τα παιδιά τους, τις γυναίκες τους και τους γονείς τους θα ήταν οι δήμαρχοι και μετά οι τοπικοί επιχειρηματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά, είναι το ίδιο να λες:"...δεν πρέπει να μετέχουν..."με το "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μετέχουν";
    Και...γράμματα γνωρίζω, που λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.