9/12/11

ΣΥΡΙΑ –ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Να αποφεύγουν τα ταξίδια τους, προειδοποίησε το ΥΠΕΞ..

ΣΥΡΙΑ –ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣΣυνέχεια στις συγκρούσεις στην Συρία…
Έκρηξη σημειώθηκε σε ένα από τους πιο σημαντικούς πετρελαιαγωγούς της χώρας με κατάληξη η διοίκησης του Μπασαρ αλ Ασαντ να εκτοξεύσει κατηγορίες κατά των αντιπολιτευομένων.Επτά θύματαείναι οι απώλειες από τις συγκρούσεις στην πόλη της Χομς ανάμεσα στους διαδηλωτές και στους άνδρες του Συριακού στρατού.Το μέτωπο των αντιπολιτευομένων στην Συρία προετοιμάζονται για μέγα διαδηλώσεις που θα ακολουθήσουν μόλις μετά από την προσευχή της Παρασκευής , σήμερα.
Έκλυση απευθύνουν οι αντικαθεστωτικοί για την μεγαλύτερη διαδήλωση που την ονόμασαν «Τιμή» την οποία θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή .
«Θα άρουμε όλες τις κυρώσεις που επιβάλλονται στην Συρία» εκτίμησε στις δηλώσεις του ο Γενικός Γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου Ναμπίλ αλ Αραμπι εάν βέβαια η διοίκησης της Δαμασκού υπογράψει το σχετικό πρωτόκολλο αναφορικά με την αποστολή των ξένων παρατηρητών στην χώρα.
Και ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Αλέν Ζιπέ στις δηλώσεις του τόνισε ότι. Όπως οι υπόλοιποι ηγέτες των πιεστικών καθεστώτων έτσι και ο Ασαντ θα κατηγορηθεί για τα πταίσματα που διέπραξε κατά του Συριακού λαού.
Εντωμεταξύ το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας επανέλαβε για άλλη μια φορά την προειδοποίηση της στους τούρκους πολίτες « ένα δεν υπάρχει απόλυτη ανάγκη» να μην ταξιδεύσουν στην Συρία.
ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.