2/12/11

Εγκώμια από ΛΑΟΣ για τον ηγούμενο Εφραίμ

"Δεν είναι η ώρα για ακραίες προδικαστικές φυλακίσεις όταν μάλιστα εξασφαλίζεται η παραμονή του κατηγορουμένου στη χώρα" κρίνει ο ΛΑΟΣ, όσον αφορά την υπόθεση του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ."Πολλώ δε μάλλον όταν οι εξεταστικές επιτροπές της Βουλής δεν βρήκαν ικανά στοιχεία απάτης για να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη τους αντισυμβαλλόμενους πολιτικούς" προστίθεται στην ανακοίνωση.

"Ο Ηγούμενος Εφραίμ τίμησε την Ελλάδα στη Ρωσία περισσότερο από κάθε άλλον Έλληνα ανεξαρτήτως ιδιότητας. Ο σεβασμός και η εκτίμηση του προέδρου Πούτιν λέει πολλά. Είναι η στιγμή που η Ελλάδα χρειάζεται όλους τους Έλληνες ενωμένους, δυνατούς και διαθέσιμους για τη σωτηρία της Πατρίδος" καταλήγει η ανακοίνωση.
http://www.nooz.gr

25 σχόλια:

  1. Ο καταγγελων του Βατοπαιδιου κανει (φυσικα) ακομα μια κωλοτουμπα. Τελικα για αυτην τη φτιαχτη υποθεση η οποια οδηγησε στην καταστροφη της χωρας (ως συνιστωσα της πτωσης Καραμανλη, της επικρατησης του Τζεφρυ και της σκανδαλωδους διογκωσης των ελειματων και εισοδου της χωρας στους "μηχανισμους" ) θα ζητησει κανεις συγνωμη; Θα παραδεχτει εστω κανεις το λαθος του; Βαρεθηκα απο την μια μερια τους πρακτορες να οργωνουν και απο την αλλη μερια τους χρησιμους ηλιθιους να καταλαβαινουν μονο τα μισα. Και στην μεση ο "Μανωλης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pro από Συμβασιλεύουσα,

    Μήπως αυτό που εσύ λες "κωλοτουμπα", άλλος θα το έλεγε "παραδοχή του λάθους"; Μήπως αυτή είναι η συγνώμη που ζητάς; Λέω, μήπως.

    Γιατί τόσο μίσος στον Κ.; Επειδή ο αρχηγός σου είναι μισός; Αντί να τον ξεσκουντήσετε, κατηγορείτε τους άλλους;

    Γ. Καρατζαφέρης: Παραιτούμαι αν δε γίνει δημοψήφισμα για τα Σκόπια

    Ούτε εδώ ακούσαμε τον Αντωνάκη να λέει τίποτε. Μόνον ο Παπαθεμελής, εκτός από τον Κ., επιμένει σταθερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλάκα μου κάνεις .
    Και βρήκες θέμα τώρα (το σκοπιανό)για να συγκρίνεις τον Σαμαρά , ο οποίος έχει δώσει δείγματα γραφής για το σκοπιανό , με τον καρατζαφέρη , ο οποίος ως πνευματικό παιδί του Μητσοτάκη , τον πρότεινε για πρόεδρο δημοκρατίας αντί του παπούλια .
    Τέλος πάντων αντί να ασχολούμαστε με τα παλιά , πες μας γιατί ο αρχηγός σου είναι αντίθετος με την δωρεάν παραχώρηση αμερικανικών οχημάτων και αρμάτων .
    Μια παραχώρηση η οποία έχει εγκριθεί και δεν δίνεται ως αντάλαγμα με τίποτα . Θα σου πρότεινα δε , να κάνεις και μια βόλτα στον ειδικό τύπο περί αυτού .
    Καλές κωλοτούμπες........στο διαδύκτιο εννοώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μονο για τον ΝΑΤΙΒΙΣΤ

    Η αποψη του δασκάλου
    http://www.youtube.com/watch?v=n9rb6A5s2LE

    Tα συμπεράσματα δικά σου
    http://www.youtube.com/watch?v=TCHyCv7kbMo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για οσους δεν το προλαβαν, δειτε το
    http://www.skai.gr/tv/show/?showid=65021

    και την επομενη κυριακη εχει και δευτερο μερος…

    (ειδες ο σκαι….δεν το περιμενα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Pro

    >γιατί ο αρχηγός σου<

    Εδώ είναι η διαφορά μας, εκτός κι αν δεν με παρακολουθείς εδώ μέσα. Εγώ δεν έχω αρχηγό, διότι απεχθάνομαι γενικώς τα κόμματα. Το έχω επανειλημμένως δηλώσει. Ρώτησα, λοιπόν, εσένα, που εξακολουθείς να πιστεύεις στα κόμματα και πολύ συγκεκριμένα σε ένα απ' αυτά. Και ρώτησα ένα κομματόσκυλο της ΝΔ, διότι εσείς κάνετε τον μεγαλύτερο πόλεμο στον ΛαΟΣ και προσωπικά στον Καρατζαφέρη. Απάντηση. ασφαλώς δεν πήρα.

    Η αναφορά μου στο Σκοπιανό έγινε επειδή πιστεύω ότι σ' ενδιαφέρει (από Συμβασιλεύουσα γαρ, όπως δηλώνεις) και επειδή είναι πολύ πρόσφατη η δήλωση.

    Κατά τα άλλα, αφού δεν καταλαβαίνεις, ή δεν "θέλεις" να καταλάβεις, ποιοι μάς έφεραν στα σημερινά χάλια, να χαίρεστε τα κόμματά σας και τους αρχηγούς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ BOB

    Δεν τους έπισε το φιλοτιμο ξαφνικά . Μην μπερδεύεσαι αδελφέ μου . Γιαυτούς όλα είναι συμφέροντα και χρήματα .
    Απλά με την ευκαιρία , βγαίνουν και οι αλήθειες που εμείς γνωρίζαμε και λέγαμε εδώ και 3 χρόνια , αλλά είχαμε μπροστά μας το τείχος της κατεστημένης πληροφόρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Rro

    Γιατί ρωτάς εμένα για τα άρματα και δεν διαβάζεις τις δηλώσεις του, που και αυτές έχουν να κάνουν με την Μακεδονία;

    Αλλά η ιστορία των αρμάτων δεν είναι καθόλου καινούρια. Ο κύριος λόγος που δεν τα παίρναμε, ήταν τα μεταφορικά.

    Και εδώ είναι και πάλι η διαφορά ανάμεσα στην δική σου, κομματική φιλοσοφία και στην ακομμάτιστη δική μου. Δεν μ' ενδιαφέρει τι είπε ο τάδε η ο δείνα, αλλά αν:

    α) Όντως τα άρματα είναι καλά
    β) Ο λόγος, για τον οποίο δεν τα παίρνομε

    Ένας κομματικά στρατευμένος δεν μπορεί να καταλάβει τον τρόπο του σκέπτεσθαι ενός αστράτευτου κομματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα σιγουρα μας επεισες κομματικα αστρατευτε . Με χαρακτηρισμους και με κωλοτουμπες δεν μπορεις να επιχειρηματολογησεις νατιβριστ. Λοιπον πες μας τελικα ο Καρατζαφερης τα ελεγξε τα αρματα η μηπως οι κατασκοποι του τον πληροφορησαν για την ατζεντα Μπαιντεν; Ο ανθρωπος σπαστηκε που δεν θα τον δει ο Μπαιντεν και λεει βλακειες οπως παντα.
    Και φυσικα με οκεμι βαζει στην μεση και την Μακεδονια για να ολοκληρωσει την βλακο-σαλατα.
    Για τους υπολοιπους χαρακτηρισμους σου επιφυλασομαι να απαντησω οταν θα βρεθω μπροστα σε υπολογιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οσο για τα αρματα (400) και τα λοιπα οχηματα (πανω απο 1100συνολο) δεν τα παιρνουμαι γιατι 1ον ηταν προφανως χαμηλα στις προτεραιοτητες της προηγουμενης κυβερνησης και 2ον υπηρξε αντιδραση των εταιρων μας. Για να τα μεταφερουμε εδω και για να τα λειτουργησουμε χρειαζοντε μερικες 10δες εκ € , τα οποια οι ευρωπαιοι δεν τα βλεπουν με καλο ματι (αν δεν τα παρουν οι ιδιοι.)
    Χαιρετισματα ακομματιστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανε μας την χαρη ακομματιστε και πες μας και την αποψη σου για τον Κωλοτουμπα. Οχι τιποτα μηπως σε παρεξηγησα ρε φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να περιμένουμε καλύτερα την άφιξη του Μπάιντεν,να δούμε τη θέση που θα πάρει ο Σαμαράς στο Σκοπιανό όπως και στα υπόλοιπα,και μετά εδώ θα είμαστε να τα πούμε.

    Το ανησυχητικό για εμένα είναι ότι απο τη μια ο Σαμαράς έχει ρίξει πολύ νερό στο κρασί του τελευταία και απο την άλλη ο Καρατζαφέρης συναγωνίζεται σε αναξιοπιστία μόνο τον Παπανδρέου.

    Συμφωνώ με τον nativist σε αυτό που γράφει για τα κόμματα,κανένα κόμμα δεν είναι πάνω απο την Πατρίδα μας την Ελλάδα,και δυστυχώς δεν υπάρχει κόμμα άμοιρο ευθυνών για την καταστροφή που βιώνουμε,όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους,άλλος πολύ άλλος λίγο αλλά εμένα το ίδιο μου κάνει.

    Το πόσο κλέφτης ήταν ο καθένας και το πόσο προδότης ας το αποφασίσει το στρατοδικείο.

    Δεν έχουμε άλλο την πολυτέλεια να διαλέξουμε τον λιγότερο μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ πάντως πολύ αμφιβάλω αν θα αναφερθούν κάν στο Σκοπιανό.

    Ο Καρατζαφέρης θα παίξει το ρόλο του μια χαρά,του δήθεν πατριώτη και ότι άλλο χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Ρro

    Το να ειρωνεύεσαι εσύ, που ζεις μέσα σε μάντρα σαν πρόβατο, εμένα, μου είναι παγερά αδιάφορο. Συν τοις άλλοις, φαίνεται ότι δεν διαβάζεις τα κατά καιρούς σχόλιά μου, άλλως σαφώς θα ήξερες ότι είμαι ακομμάτιστος. Π.χ. ο Χρήστος το ξέρει, διότι συμμετείχε πρόσφατα σε σχετική συζήτηση, μαζί με τον Anaconda.

    Δεν έχεις ποτέ διαβάσει τον ορισμό του Ροΐδη περί κομμάτων; Μήπως τρως κι εσύ, γι αυτό κόπτεσαι; Ή τρως, ή βλάκας είσαι. Μέσος όρος δεν υπάρχει.

    Περί αρμάτων τώρα και τελείωσα:

    Το κυβερνητικό φιάσκο με τα Μ1Α1 Αbrams - Πώς αφοπλίζουν τη χώρα

    Θα ευχόμουν να μην είναι αυτή η αλήθεια, αλλά πολύ φοβούμαι ότι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Bob τιν δεν περίμενες εκδοτικός πόλεμος γάρ.Για κάποιους δε μεγαλύτερης αξίας ακόμα και απο εθνικό πόλεμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να ξεκινήσω από τα άρματα . Ο σύνδεσμος που παρέθεσες , λέει ακριβώς τα ίδια με αυτά που έγραψα εγώ (άρα γιατί τον παρέθεσες?). Επιπλέον αφήνει και υπονοούμενα σχετικά με τα κίνητρα των ανθρώπων που εναντιώνονται σε αυτήν την προμήθεια (άρα και για τον Καρακωλοτούμπα) . Συμφωνείς?

    Κατά δεύτερον , επειδή προφανώς είσαι νεαρός σε ηλικία και δεν ξέρεις την διαφορά , σου γράφω τις εξής λεξούλες (και φρασούλες) για εργασία για το σπίτι . Βρες τις ένιες και γράψε μας μια μικρή εργασία . Κομματάρχης , Κομματάνθρωπος , Οπαδός κόμματος , Ψηφοφόρος . Επίσης μερικές ακόμα λεξούλες για να τις κρατήσεις για σένα . Υβριστής , ένδεια επιχειρημάτων , έλλειψη αντίληψης , γενίκευση .

    Στις ΧΑΖΑΜΑΡΕΣ σου δεν πρόκειται να απαντήσω λέξη προς λέξη , όχι γιατί δεν μπορώ να πέσω στο επίπεδό σου , αλλά κυρίως γιατί βαριέμαι .

    Απλά θα σε ρωτήσω για άλλη μια φορά , ποια είναι η άποψή σου για τον Καρατζαφέρη , γιατί δεν σε κόβω για πολύ ακομμάτιστο . Εν πάσει περιπτώσει μπορεί να κάνω λάθος .

    Αυτό το οποίο θα γράψω όμως εδώ , είναι το εξής .
    Υπάρχει λοιπόν ένα συγκεκριμένο μαντρί (όχι μάντρα-μεταξύ άλλων), το οποίο μαντρώνει πολλά προβατάκια , λόγω της αθωότητάς τους και το οποίο έχει για τσοπάνους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ή ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ .
    Αυτό το μαντρί ή καλύτερα σχολή σκέψης , λεέι ότι τα κόμματα είναι λάθος και ότι πρέπει να εναντιωθούμε σε αυτά ότι και να γίνει (όχι έχουν κάνει λάθος ή ότι θα μπορούσαν να λειτουργήσουν καλύτερα) . Οι υποστηρικτές αυτών των απόψεων επιτίθενται και κατά απλών ψηφοφόρων των κομμάτων με την πρώτη ευκαιρία , με ύβρεις και γενικεύσεις . Η αλήθεια είναι ότι τα κόμματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο , όσο υπάρχει ο Κοινοβουλευτισμός , έχουν δώσει πολλές λαβές για κριτική . Ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια είναι όμως , το γεγονός ότι ο κοινοβουλευτισμός άρα και τα κόμματα , θα είναι μαζί μας για πολλές δεκαετίες . Και το παραπάνω είναι κάτι το οποίο εμείς οι απλοί πολίτες δεν μπορούμε να αλλάξουμε . Είναι μέρος της ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που βιώνουμε και μέχρι αυτή να αλλάξει , το σύστημα , δεν μπορεί να αλλάξει . Μπορεί μόνο να βελτιωθεί . Δεν θα μπω καν στην διαδικασία να ασχοληθώ με τους ανθρώπους που ονειρεύονται δικτατορίες και λαϊκές επαναστάσεις . Αυτά δεν γίνονται και αν γίνουν , θα είναι από πίσω η CIA ή άλλοι συνάδελφοί τους και αφού πετύχουν αυτό που θέλουν , πάλι κοινοβουλευτισμό θα έχουμε και πιο ελεγχόμενο .
    Για να βελτιωθεί λοιπόν το σύστημα , πρέπει να ξεφύγουμε από το (άλλο) μαντρί του “όλοι ίδιοι είναι” και να αρχίσουμε να βλέπουμε τις διαφορές των κομμάτων και όχι τις ομοιότητές τους . Κάποιοι είναι καλύτεροι από τους άλλους και λόγω του γεγονότος ότι το μεγαλύτερο όπλο μας είναι η ψήφος (ακόμα και η λευκή) υπό τις παρούσες συνθήκες , δεν πρέπει να την πετάξουμε .
    Η ενεργή συμμετοχή , είναι η μόνη ελπίδα για την Ελλάδα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Mε αυτήν την λογική , η θέση μου είναι ότι η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά (όχι της Ντόρας και όλων των ορφανών), είναι η καλύτερη και μόνη λύση για την πατρίδα μας , υπό τις παρούσες συνθήκες .
    Αυτό δεν είναι κρυφό , το έχω γράψει ανοιχτά στο παρών ιστολόγιο και όλοι ξέρουν τις απόψεις μου . Έτσι έχω μάθει και έτσι κάνω πάντα στην ζωή μου . Σε αντίθεση με άλλους οι οποίοι έχουν μια πιο πλάγια προσέγγιση(δεν τους κατακρίνω- είναι και θέμα χαρακτήρα)
    Τα δείγματα γραφής , τα οποία δίνει λοιπόν το κόμμα που υποστηρίζω , όπως οι δηλώσεις Αβραμόπουλου , οι δηλώσεις και οι τελευταίες πράξεις Δήμα , αλλά και η συνολική στάση Σαμαρά (τα τελευταία 20 χρόνια) , μου δίνουν ακόμα μεγαλύτερες ελπίδες .

    Αυτά και η Παναγιά μαζί μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δύο τελευταία πραγματάκια .

    Νάτιβιστ , από εδώ και εμπρός θα παρακολουθώ τις απόψεις σου περισσότερο και θα τα..........λέμε

    Όποιος έχει άλλη άποψη για κάποιο άλλο σύστημα (εκτός κοινοβουλευτισμού) το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα χωρίς να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας , ας το ακούσουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Pro από Συμβασιλεύουσα

    Δεν ονειρεύομαι δικτατορίες,ήδη ζώ μια και μάλιστα με τη συνεργασία του κόμματος που υποστηρίζεις,σε συμβουλεύω να αναλογιστείς αν έχουμε πράγματι δημοκρατία ή κάτι άλλο.Κάνε τον κόπο.

    Επείσης,άσε για λίγο το τώρα και κάνε τη χάρη στον εαυτό σου να δείς λίγο τί έρχεται.

    Μακάρι να κάνω λάθος εγώ,αλλά αν δεν κάνω λάθος να είσαι σίγουρος ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εύχεσαι να είχε γίνει αυτό που πρότεινα,αναλαμβάνοντας ένα μεγάλο κόστος.

    Λυπάμαι που δεν σκοπεύω να ξαναφήσω τη μοίρα της Ελλάδας σε ένα διεφθαρμένο παραμάγαζο που ονομάζεται κόμμα,υπεύθυνο για την καταστροφή που βιώνουμε.

    Δεν θέλω να τα ισοπεδώνω όλα,λάθος το βλέπεις,η πατρίδα μας είναι το σπίτι μας και δεν είμαι άλλο διατεθιμένος να αφήσω κανένα κλέφτη να μπεί μέσα,λίγο κλέφτης ή πολύ για εμένα δεν έχει διαφορά.

    Οι δύο υπουργοί της ΝΔ έχουν δώσει πράγματι καλά δείγματα,προεκλογικά...

    Και ο Καρατζαφέρης άρχισε να παίζει το ίδιο κακοπαιγμένο έργο.

    Άν θέλεις να μας πείσεις ότι στα 6 χρόνια διακυβέρνησης της Ελλάδας απο τη ΝΔ δεν φαγώθηκε ή κατασπαταλήθηκε δημόσιο χρήμα,άδικος κόπος.

    Το ότι Δημοκρατία και κόμματα ταυτίστηκαν είναι ένα μεγάλο πρόβλημα το οποίο σιγά σιγά λύνεται.

    GAME OVER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όσο για τους υποκινούμενους απο τη CIA,όπως έγινε με τη Χούντα,καλύτερα να ψάξεις αλλού πλέον,στην ψευτοδημοκρατία που τόσα χρόνια ελέγχουν απόλυτα οι Αμερικανοί,με ένα μικρό διάλειμα επί Καραμανλή.Του το αναγνωρίζω αυτό,αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη,ολόκληρο το κόμμα του αποδείχτηκε βαρίδιο στον αγώνα του.

    Ο Ελληνικός λαός καταδυναστεύεται και η πατρίδα ξεπουλιέται απο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα,εγώ ζητώ μόνο να συμπαρασταθούν όλες οι θεσμικές δυνάμεις του τόπου στους Έλληνες,ακόμη και ο στρατός,αφού οι υπόλοιποι θεσμοί αδυνατούν ή δεν θέλουν να αποτρέψουν την καταστροφή.

    Όπως έγραψα πρίν λίγες ημέρες,και πυροσβέστης να σώσει τη χώρα εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.

    Μακάρι να κάνουν εκλογές.

    Εσύ τί προτείνεις; Αν και όταν διαλέξουν να κάνουν εκλογές,μετά το ξεπούλημα και όταν η κατάσταση θα είναι μή αναστρέψιμη; Είδες πολύ καλά πώς καταφέραν να φέρουν το Σαμαρά πρό τετελεσμένων γεγονότων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν θελω να πεισω κανεναν και για τιποτα. Την αποψη μου γραφω για να ακουστει και αυτη. Και εγω θελω εκλογες το συντομοτερο δυνατο και ελπιζω μεχρι τοτε να μην χειροτερεψουν τα πραγματα. Μονο εκλογες τιποτα αλλο. Απλα θεωρω τον Σαμαρα μερος της λυσης και οχι του προβληματος . Δεκτη και η αλλαγη στασης σου για τον Καραμανλη. Θα λες τα ιδια και για τον Σαμαρα αργοτερα.Απλα ευχομαι να μην ειναι παλι κατοπιν εορτης. Οχι τιποτα αλλο , απλα σε χρειαζομαστε ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν ξερω αν παρακολουθεις ειδησεις, αλλα ο παπαδημος στην διαπραγματευση για το κουρεμα δεν αποδεχεται την μεταβαση στο αγγλικο δικαιο. δεν πιστευω να υπαρχει κανεις που να πιστευει οτι το κανει απο μονος του η τον καθοδηγει ο τζεφρυ η ο κωλοτουμπας. εχουμε σημερα στην ελλαδα μια ευκαιρια με τον Σαμαρα.Αυτη ειναι η αποψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Pro από Συμβασιλεύουσα

    Τον Καραμανλή τον στήριξα μέχρι και την τελευταία στιγμή,αν και απογοητευμένος απο πολλούς χειρισμούς του στο εσωτερικό,και τη μεγάλη ανοχή που έδειξε στη διαφθορά.Η ΝΔ όμως ώς κόμμα,σίγουρα δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων,οι γαμημένες στελεχάρες του κόμματος είναι που δεν στήριξαν τον Καραμανλή,παρά μόνο κοιτούσαν να τον εκθέσουν ανεπανόρθωτα,και εκείνος τους άφησε.Το ίδιο και την αυλή του,γνωρίζω πολύ καλά τι λέω.

    Όσο για τον Σαμαρά,έχει θετικά στοιχεία αλλά δεν είναι ικανά να με πείσουν.

    Η εικόνα μου για τον Σαμαρά διαμορφώθηκε κατά την κατάθεση για ψήφιση του πρώτου μνημονίου απο τη Βουλή,όταν ο ΓΑΠ το έφερε πρός ψήφιση με 151 βουλευτές.

    Αυτό γιατί το έκανε; Αν ήταν πράγματι μονόδρομος το μνημόνιο και οι χρόνοι ήταν τόσο πιεστικοί που δεν επέτρεπαν ούτε τη συζήτηση του στη βουλή,τότε γιατί δεν το έφερε με 180; Τί θα έκανε τότε ο Σαμαράς; Δεν θα το ψήφιζε και θα χρεοκοπούσαμε όπως λέγανε και συνεχίζουν να λένε; ΟΧΙ. Αν ήταν έτσι τα πράγματα τότε ο ΓΑΠ είχε την ευκαιρία να στήσει στον τοίχο τον Σαμαρά και δεν το έκανε,ΓΙΑΤΙ;

    Είναι προφανές ότι υπήρξε συμφωνία μεταξύ Σαμαρά και Παπανδρέου,και τη συμφωνία την αθέτησε ο Παπανδρέου όταν έκανε πίσω το καλοκαίρι,και αρνήθηκε να παραδώσει τη σκυτάλη όπως είχε υποσχεθεί στο Σαμαρά,και ώς αντάλαγμα εξασφάλισε χαμηλούς πολιτικούς τόνους και ψήφιση των περισότερων νομοσχεδίων του μνημονίου απο τη ΝΔ. Μόνο τότε ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

    Ένας μόνο έχει κάκαλα στη ΝΔ και αυτόν τον διαγράψατε,αν και θα έπρεπε να διαγράψει εκείνος όλους τους υπόλοιπους.

    Όσο για τον Παπαδήμο,να τον χαίρεστε,προσωπικά έκανα θεραπεία και δεν πιστεύω τίποτα απο όσα λένε.Ούτε στο ΔΝΤ θα πηγαίναμε,όπως το ίδιο πειστικά έλεγαν τότε.

    Αν έφτασες στο σημείο να πιστεύεις και να εμπιστεύεσαι τον Παπαδήμο,καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δεν έδωσε σαφή απάντηση στο αν ή οχι το αποδέχεται το αγγλικό είπε ότι δεν είναι σκόπιμο να δημοσιοποιηθούν στοιχεία που αφορούν αυτές τις συζητήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.