1/12/11

Να μπουν στη φυλακή εκείνοι που αποφάσισαν και εκείνοι που μαγείρεψαν τα στοιχεία για το έλλειμμα

Χαριστική βολή στον Παπακωνσταντίνου
Νέο «μαγείρεμα» στα δημοσιονομικά στοιχεία, που είχε ως αποτέλεσμα την εκτίναξη του ελλείμματος του 2009, το κλείσιμο των αγορών και την παράδοση της χώρας στις ορέξεις της τρόικας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ήρθε χθες στην επιφάνεια.
Εκθέτοντας τον τέως υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τους στενούς συνεργάτες του και τον επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για το τεχνητό φούσκωμα του ελλείμματος, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποκάλυψε ότι η ενσωμάτωση των οφειλών των συσσωρευμένων νοσοκομείων στο έλλειμμα του 2009 ήταν απόφαση όχι των κοινοτικών υπηρεσιών, αλλά της ίδιας της ελληνικής κυβέρνησης! Με άλλα λόγια, ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου έβγαλε τα μάτια της χώρας μόνο και μόνο για να φουσκώσει το έλλειμμα του 2009 και να ρίξει ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση για την καταστροφική δημοσιονομική πολιτική που ακολούθησε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του υπουργείου Οικονομικών.
Το νέο ζήτημα «μαγειρέματος» των στοιχείων μετά και το σκάνδαλο που προέκυψε με τις καταγγελίες του περασμένου Σεπτεμβρίου από στελέχη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής ήρθε χθες στην επιφάνεια. Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής έκανε ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τους λόγους για τους οποίους το έλλειμμα του 2009 «φούσκωσε» τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μετά τις εκλογές που έφεραν στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ) από το 5%, που είχε αρχικά προβλεφθεί, στο 12,75%. Στην ερώτηση ο ευρωβουλευτής σημειώνει ότι ένας από αυτούς τους λόγους ήταν η καταγραφή «μη επαναλαμβανόμενων δαπανών στο έλλειμμα του 2009». Και ρωτά την επιτροπή: «Υπήρχε σχετική υπόδειξη εκ μέρους της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας Eurostat; Ηταν υποχρεωμένη η ελληνική κυβέρνηση να συμπεριλάβει για εκείνο το έτος τις μη επαναλαμβανόμενες δαπάνες που αφορούσαν προμηθευτές νοσοκομειακού υλικού;»
Η απάντηση από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήρθε από τον αρμόδιο επίτροπο για θέματα Φορολογίας και Στατιστικής Αλ. Σεμέτα και ήταν αποκαλυπτική των αλχημειών που έγιναν από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Ο επίτροπος απάντησε ότι σύμφωνα με τους κοινοτικούς κανόνες «οι κρατικές δαπάνες πρέπει να καταγράφονται στη βάση αυτοτελών χρήσεων, όταν προκύπτει υποχρέωση πληρωμής από την παροχή εμπορεύματος ή υπηρεσίας και όχι κατά τη στιγμή του διακανονισμού». Με άλλα λόγια, η δαπάνη έπρεπε να γραφτεί στο έλλειμμα του κάθε έτους κατά το οποίο αποκτήθηκαν τα νοσοκομειακά υλικά και όχι σε ένα έτος, δηλαδή το 2009, όπως έκανε η κυβέρνηση. Ο επίτροπος όμως δεν μένει μόνο εκεί. Ξεκαθαρίζει με την απάντησή του ότι «η αρχική συμπερίληψη εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης ολόκληρης της έκτασης των οφειλών στις προβλέψεις του ελλείμματος για το 2009 δεν έγινε με παρότρυνση της επιτροπής». Λέει δηλαδή ξεκάθαρα ότι ήταν απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, δηλαδή του τότε υπουργού Οικονομικών και νυν υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Σημειώνεται ότι το θέμα του «μαγειρέματος» των στοιχείων έχει αποκαλυφθεί και από στελέχη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Συγκεκριμένα. πρώην μέλη του Δ.Σ. της ΕΛ.ΣΤΑΤ., όπως η Ζωή Γεωργαντά, είχαν αποκαλύψει ότι ο Α. Γεωργίου, επικεφαλής της υπηρεσίας και «κολλητός» του Γ. Παπακωνσταντίνου, είχε με τους χειρισμούς του «φουσκώσει» το έλλειμμα του 2009, με ό,τι αυτό σήμανε για τη χώρα, όπως το Μνημόνιο και την καταστροφική παράδοση στο ΔΝΤ. Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Γεωργίου κλήθηκε πρόσφατα από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη για να καταθέσει για την υπόθεση με την ιδιότητα του «υπόπτου». Επειτα από αυτή την εξέλιξη η κυρία Γεωργαντά δήλωνε χθες ικανοποιημένη.
Σπύρος Δημητρέλης

14 σχόλια:

  1. Θα παει κανεις φυλακη μετα απο αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ακομα ειναι υπουργος σε εξαιρετικα κρισιμο υπουργειο για την χωρα,
    και επισης
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ, δεν ειναι βουλευτης.
    αμαν πια, ξυπνηστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε εδώ έχομε πρωθυπουργό το αρχιμάγειρο του Σημίτη κι εσείς μιλάτε για φυλακές; Πού ζείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ο ιστορικός του μέλλοντος γράψει ότι οι πράξεις & παραλείψεις της τριετίας 2009-2012 αφορούσαν στην μεγαλύτερη εθνική απάτη, λαϊκή κοροϊδία & εξαπάτηση, μεγαλύτερες από όσες κατηγορούν την Δικτατορία, όλα θα έχουν παραγραφεί & τα περισσότερα θα έχουν λησμονηθεί.
    Ο Έλληνας διαθέτει κοντή μνήμη ακόμη & από εκείνη του ψαριού.

    Με θαλασσινούς χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Να μπουν στη φυλακή εκείνοι που αποφάσισαν και εκείνοι που μαγείρεψαν τα στοιχεία για το έλλειμμα"

    Χμμμ, να ένα ενδιαφέρον θέμα για την προεκλογική ατζέντα. Πιστεύετε όμως ότι θα το θέσει κανείς; Ίσως με λίγη πιεσούλα κι από κάτω; Από την "τιμημένη βάση" τών κομμάτων; Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν. Όσοι κομματικοί μιλάνε υπέρ τής κοινωνίας (και για πατριωτισμό κλπ κλπ) ας πιέσουν τα κόμματά τους, τούς άξιους εκπροσώπους τους, τούς πανάξιους πολιτευτές τους, και τις ακόμα πιο πανάξιες γραμματείς τών πολιτικών τους γραφείων. Και να το θέσουν σαν όρο πριν την πραγματοποίηση οποιασδήποτε προεκλογικής συγκέντρωσης (αλλοιώς αυγουλάκια και γιαουρτάκια). Και το ίδιο να γίνει και σε όλες τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Τι διάολο, τόσο δύσκολο είναι; (ή μήπως είναι;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα πάνε φυλακή. Θα δικαστούν και θα πάνε φυλακή. Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, ακόμα κι αν χρειαστεί να χιονίσει στην κόλαση, ότι κι αν κάνει το παρακράτος που ελέγχουν, όσα κόλπα κι αν σκαρφιστούν οι πρεσβείες της ντροπής και οι νταβατζήδες του συστήματος για να τους προστατεύσουν, ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.
    Για να αποκατασταθεί η βιασμένη αίσθηση του ΔΙΚΑΙΟΥ, για να το σκεφτούν πολύ καλά οι μελλοντικοί μιμητές τους πριν καν αποπειραθούν να κινηθούν ανάλογα.
    Επειδή έχουμε συνηθίσει να τους ανεχόμαστε ατιμώρητους, να ψηφίζουν Νόμους που τους γλυτώνουν από τις ευθύνες τους, κι εμείς να σκύβουμε το κεφάλι και να καταπίνουμε τα πάντα, επειδή είναι έτσι τα πράγματα τώρα, και ανέκαθεν φρόντισαν αυτές οι ανθρώπινες σκιές να είναι έτσι όλα, βολικά για την ασυδοσία τους, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει, ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή ουσιαστική.
    Ας μην ξεχνάμε, η ενέργεια ακολουθεί πάντα την πρόθεση, και οι σκέψεις και οι διαθέσεις μας είναι που επηρεάζουν την εξωτερική πραγματικότητα – άλλο αν ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ που διαχρονικά ασκούν πάνω μας, μας έχει πείσει για το αντίστροφο. Τίποτα δεν είναι μάταιο ΚΑΙ αρνούμαστε να αφεθούμε.
    ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΝΕ, γιατί το έγκλημα δεν μπορεί πλέον να ζήσει χωρίς την τιμωρία, ΚΑΙ γιατί θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Όσος καιρός κι αν περάσει, όποιες αλλαγές κι αν έρθουν, όσες κοινωνικές και πολιτικές ανακατατάξεις κι αν υπάρξουν, Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. Και το ξέρουν, είναι φανερό στο βλέμμα τους και στην έξαρση της ασυδοσίας τους. Στις μη ελεγχόμενες πλέον ύβρεις τους. Ξέρουν καλά ότι δεν θα μπορέσουν να κρύβονται πίσω από τα φουστάνια του διπλανού τους και των προστατών τους για πολύ ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιγκουίνε,

    Σε περίμενα πιο πρωτότυπο. Κάθαρση δεν υπόσχονται όλοι προεκλογικά; Είδες να γίνει ποτέ τίποτε; Σε τι διαφέρει, λοιπόν, να υποσχεθούν ότι θα στείλουν φυλακή αυτούς που μαγείρεψαν στοιχεία, όταν, όπως γράφω παραπάνω, έχουμε πρωθυπουργό αυτόν που τα μαγείρεψε για να μπούμε στην ΟΝΕ;

    Ρίκα,

    Πώς θα πάνε, μόνοι τους; Ποιος θα τους στείλει;

    Exantas,

    Γιατί περιορίζεσαι μόνο στην τριετία (διετία είναι ουσιαστικά) 2009-12;

    >στην μεγαλύτερη εθνική απάτη, λαϊκή κοροϊδία & εξαπάτηση, μεγαλύτερες από όσες κατηγορούν την Δικτατορία<

    Γιατί ποιες ακριβώς κατηγορούν την Δικτατορία, εκτός του Κυπριακού, που είναι συζητήσιμο αν είναι απάτη, ή απλώς βλακεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν θα πάνε μόνοι τους, Nativist, ή ίσως μπορεί να ειπωθεί σωστά ότι μπορεί και να πάνε «μόνοι τους», όταν η Συλλογική Ψυχή αυτής της κοινωνίας «αρνηθεί» να διαπραγματευτεί οτιδήποτε άλλο. Κάποιος είχε πει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό από μια Ιδέα που έχει έρθει η ώρα της να εκφραστεί.

    Δεν σου έχει τύχει ποτέ να είσαι φαινομενικά εγκλωβισμένος σε μια «αρνητική» κατάσταση, όπου δεν φαίνεται καμία διέξοδος, καμία «ελπίδα», αλλά και μόνο η επιμονή, η υπομονή και η πίστη σου σε ένα τελικό λυτρωτικό αποτέλεσμα, κυρίως η ακούραστη διατήρηση αυτής της λυτρωτικής εικόνας αποκατάστασης στο νου και στο συναίσθημά σου, να επιφέρει το τελικό αποτέλεσμα επανόρθωσης και συνέχειας των πραγμάτων ; Σκέψου να συμβεί αυτό σε ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ επίπεδο, τι δύναμη κρύβει και πως, τελικά, πάνε οι ληστές ακόμα και «μόνοι τους» στην φυλακή.

    Δεν ξέρω αν εκφράζομαι σωστά, προς επίρρωση αυτών που ισχυρίζομαι, θα κλέψω, με την άδειά του, μια φράση του Sterg από την προηγούμενη ανάρτηση : «Σε ενα κραδασμικο συμπαν, ρευστο και εναλλασομενο και μονο υποκειμενικα/αισθητηριακα "αντικειμενοποιημενο" σε "υλικη" βαση, αν πεισεις το υποσυνειδητο των μαζανθρωπων οτι κατι "ετσι ειναι" ε! τοτε θα ειναι......», το οποίο πιστεύω λειτουργεί και αρνητικά (βλ. νοητική προπαγάνδα και επηρεασμό των μαζών προς τον επιθυμητό στόχο της ολιγαρχίας), ΑΛΛΆ δύναται να λειτουργήσει και θετικά, με την έννοια πως όταν η ώρα της ΙΔΕΑΣ έχει έρθει (παράλληλα και κυρίως με τον βηματισμό της συλλογικής Ψυχής μιας κοινωνίας προς το επόμενο σκαλοπάτι εξέλιξης) τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει από το να εκφραστεί. Το πως, συνήθως, αποκαλύπτεται τότε.

    Γι’ αυτό και το Δόγμα του Σοκ επιδιώκει να εγκλωβίσει κραδασμικά την «μάζα» των ανθρώπων (όπου «μάζα» είμαστε εμείς, όπως μας βλέπουν, και όπως μας εκπαιδεύουν να φερόμαστε), στο χαμηλό επίπεδο του Φόβου, ώστε να μην αναρωτηθούμε για την πραγματική Δύναμη και Φύση μας, ώστε να μην αντιδράσουμε, ώστε να μην απειληθούν ποτέ τα σχέδιά τους, και κυρίως η επιβολή αυτών. Ίσως (στο εγχώριο μικρο-περιβάλλον) γι’ αυτό να εκφράζονται σήμερα τόσο απροκάλυπτα, να μην κρατούν ούτε τα προσχήματα ψευτο-σοβαρότητας και ψευτο-σεβασμού, βλ. πράσινα παπάκια και ηλίθια γέλια του πρώην πρωθυπουτγού, βλ. σχόλια για «φασίστες, κομμουνιστές και μ.....» του αντιπροέδρου μιας κυβερνητικής δομής, που και οι ίδιοι «φωνάζουν» πλέον με την συμπεριφορά τους, όσο κι αν το αρνούνται νοητικά, ότι καταρρέει. Θέμα χρόνου είναι να ακούσουμε τον εκπληκτικό θόρυβο της πτώσης τους, και, στο χέρι μας είναι, να μην πέσουμε μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Nativist, το πρόβλημα με αυτούς τούς τύπους είναι ότι τώρα πια έχει εξαντληθεί κάθε περιθώριο ανοχής. Και πιστεύω ότι όποιο και να είναι το διάδοχο σχήμα, όχι μόνο δεν θα έχει περίοδο χάριτος, αλλά κι οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τους θα τούς βλέπουν με καχυποψία. Η δε γενικότερη κατάσταση θα συνεχίσει να είναι επιδεινούμενη κοινωνικά. Σ' ένα τέτοιο περιβάλλον, κάποιος που θα θελήσει να κοροϊδέψει τον κόσμο προεκλογικά, σίγουρα θα πρέπει να το σκεφτεί δυό και τρεις φορές πριν το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρίκα + Πιγκουίνε,

    Εγώ δεν βλέπω τίποτε να άλλαξε ή ν' αλλάζει.

    Ρίκα, το σχόλιό σου είναι τόσο θεωρητικό, που σε βγάζει εκτός απτής πραγματικότητας.

    >Κάποιος είχε πει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό από μια Ιδέα που έχει έρθει η ώρα της να εκφραστεί. <

    Αν αυτή η ώρα έλθει μετά θάνατον, είναι ανώφελη πια. Έπρεπε να είχε ήδη έλθει προ πολλού.

    Πιγκουίνε,

    Κάθε φορά ελπίζομε και κάθε φορά τα ίδια. Το σύστημα δεν πρόκειται ποτέ να δικάσει, πολλώ δε μάλλον να καταδικάσει το εαυτό του. Πρέπει να φύγει συθέμελα και αυτό ήταν το θέμα μας πρι μερικές ημέρες. Υπάρχει καχυποψία, υπάρχει οργή, ίσως πρέπει όντως να το σκεφτεί αυτός που θα πει ψέμματα, όμως στο τέλος ψέμματα πάλι θα πούνε και ο "οργισμένος" λαός θα τους ψηφίσει. Ξέρεις, το σύστημα ζει και τρέφεται από το ψέμμα και όσο εμείς το ανεχόμαστε, τόσο αυτό θα μας εμπαίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Nativist, ίσως φαίνεται θεωρητικό το σχόλιό μου, έχει μάλλον να κάνει με το πως ορίζω αυτό που ονομάζεις «απτή πραγματικότητα», ποια είναι η πραγματική μας φύση και τι είναι αυτό που διαμορφώνει τον κόσμο των ορατών πραγμάτων. Αναφέρομαι στην δύναμη που έχουν οι σκεπτομορφές μας, πως επηρεάζεται από τις σκέψεις μας το κατά Ρούπερτ Σέλντρεϊκ «μορφογεννητικό πεδίο», ποια κοινωνική δύναμη έχει αυτό που ονομάζεται «κρίσιμη μάζα», όχι στην πυρηνική φυσική αλλά στην ενεργειακή σύνθεση μιας κοινωνίας ανθρώπων. Αναφέρομαι στην ενέργεια της σκέψης, στους κραδασμούς της επιθυμίας ενός Λαού, μιας ομάδας. Μιλώ για το πως ο εκάστοτε παρατηρητής μπορεί να επηρεάζει το παρατηρούμενο, σύμφωνα και με την σύγχρονη φυσική, ανάλογα με την οπτική γωνία από την οποία παρατηρεί τα πράγματα, και την αίσθηση δύναμης ή αδυναμίας που ορίζει και το πως αντιδρά απέναντί τους.

    Η ορατή πραγματικότητα, για εμένα, είναι το αποτέλεσμα της ενέργειας της σκέψης (όπως περικλείει και το σύνολο των συμπεριφορών) των ανθρώπων, που, αν το επιτρέψουμε, μπορεί να παίξει και τον βολικό ρόλο της αιτίας και της αναπαραγωγής μιας ίδιας κατάστασης, προς όφελος της εκάστοτε εξουσίας. Μέχρι να αναγνωρίσουμε τους κανόνες των πραγμάτων, και να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο.

    Είναι η «πραγματική» πραγματικότητα αυτή που γίνεται ορατή στα μάτια μας ;

    Είναι οι φυσικές αισθήσεις μας τόσο αξιόπιστες όσο πιστεύουμε ;

    Και αν ναι, γιατί έχουν σπαταλήσει οι ολιγάρχες δις δολλάρια, ή ευρώ, για να αναπτύξουν τεχνικές χειραγώγησής μας, μεθόδους νοητικής τρομοκρατίας, υποβολής, μαζικής ύπνωσης, πλύσης εγκεφάλου, περιορισμού της σκέψης μας ; Αν είμαστε τόσο αδύναμοι απέναντι στο εκάστοτε σύστημα, γιατί εκείνο ανησυχεί τόσο πολύ μήπως του ξεφύγουμε και γυρίσουμε την πλάτη στο μαντρί ;

    Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι καταδικασμένη να αποτύχει (μαζί με τους εντολοδόχους της) γιατί όρισε εμάς ως τα «πράγματα», γνωρίζοντας όμως καλά ότι δεν είμαστε, κι ας έχουμε φερθεί ανάλογα.

    Αυτές είναι οι απόψεις μου, δεν αναιρούν την δική σου θέαση της πραγματικότητας, ούτε θα επιχειρούσα να σε πείσω για κάτι. Έχω ξαναπεί ότι οι σημερινές μου απαντήσεις είναι οι αυριανές μου ερωτήσεις. Έτσι πορεύομαι και βασανίζομαι, εδώ διάλογο κάνουμε, με σκοπό την σύνθεση των «αληθειών» μας και την κατανόηση της ευρύτερης εικόνας, που φαίνεται απόλυτα καταστροφική σήμερα. Φαίνεται έτσι, είναι όμως ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Nativist, ψάξε αν βρεις χρόνο τα θέματα της «ψυχοτρονικής» και της «ψυχικής κατασκοπείας».
    Αν η πραγματικότητα είναι μόνο αυτό που είναι ορατό, αυτό που μπορούμε να γνωρίζουμε μόνο μέσω των «φυσικών» αισθήσεων, γιατί ασχολήθηκαν οι Μυστικές Υπηρεσίες της Ρωσίας και των ΗΠΑ και σπατάλησαν πολύτιμα κονδύλια προς την αναζήτηση των μυστικών της αόρατης πραγματικότητας με σκοπό την χειραγώγησή της ;

    Ενδεικτικά σε παραπέμπω στο :

    http://www.blackstate.gr/mind_control/psychotronics.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όχι Όχι και πάλι Όχι να μη πάνε φυλακή ..Σε καμία περίπτωση δεν τους αξίζει η φυλακή ….
    Η φυλακή είναι κάτι απλό άλλωστε θα τους έχουν όπως και τον Κοσκωτά με τα όλα τους άσε που θα έχουν και τις πληρωμένες βόλτες τους τα Σ/κ και τις εξόδους τους τις εθνικές εορτές και επετείους Πάσχα και Χριστούγεννα καθώς και φαγητό φως νερό και τηλέφωνο. Εμ και μας έκλεψαν έμ και θα τους πληρώνουμε
    ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ
    Νομίζω ότι καλύτερο θα ήταν:
    1. Δήμευση όλης της περιουσίας τους κινητής και ακίνητης αυτών και όλων των Α βαθμού συγγενών τους .
    2. Ανάκληση της άδειας εργασίας όποιου επαγγέλματος έχουν
    3. Ακύρωση του πτυχίου τους για όσους έχουν
    4. Επιστροφή στον Ελληνικό στρατό για όσους ‘’κατά τύχη’’ δεν έκαναν
    5. Διαπόμπευση τους στον λαό
    6. Απόφαση για την τύχη τους και μετά
    7. Δικαστήριο

    Ξέρω μετά θα ξυπνήσω διότι και μόνο στο άκουσμα ότι μπορεί λέω εγώ μπορεί να ξανα ξύπνησαν οι ‘’τρομοκρατικές’’ οργανώσεις χτύπησε συναγερμός και φυλάσσονται σαν τον αστακό οι υπουργοί μας οι βολευτές μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.