29/1/19

Πώς η συμφωνία των Πρεσπών, κατέστησε τη χώρα μας Σοβιετία

Ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε σήμερα την ομάδα που κανόνισε τις κρίσεις ως "γιάφκα του ΣΥΡΙΖΑ" - Εδώ ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας κ. Ρήγας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
Σταύρος Καλεντερίδης*
Η χώρα μας είναι η γενέτειρα της δημοκρατίας. Είναι όμως και γενέτειρα των προδοτών του κοινοβουλίου. Έχει γίνει πλέον αντιληπτό ακόμα και σε όσους δεν ασχολούνται με την πολιτική ζωή πως η συμφωνία των Πρεσπών και η ψήφισή της από τους εθνοπροδότες στη βουλή την αποφράδα εκείνη ημέρα, αποτελεί εθνική καταστροφή, εσχάτη προδοσία, είναι λόγος διάλυσης της βουλής, και σύστασης ειδικού δικαστηρίου κατά των βουλευτών που ψήφισαν και της δυσώδους κυβέρνησης που τόλμησε να συνάψει αυτή τη συνθηκολόγηση. Ωστόσο, σκοπός του παρόντος άρθρου είναι να δοθεί φως και σε μια άλλη οπτική της άθλιας συμφωνίας, η οποία μάλιστα αναδεικνύει το πραγματικό πρόσωπο της κυβερνώσας αριστεράς και της ιδεολογίας της.
Η συμφωνία λοιπόν από τις 25 Ιανουαρίου είναι νόμος του κράτους. Διαβάζοντας την, κάθε νουνεχής πολίτης αντιλαμβάνεται ότι την ίδια μέρα πέθανε και η δημοκρατία αλλά και η ελευθερία στη χώρα μας. Η συμφωνία – λαιμητόμος, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, απαγορεύει τις διαμαρτυρίες, εφόσον αυτές δεν εγκρίνονται από τους μηχανισμούς της κυβέρνησης! Με άλλα λόγια δεν μπορείς να διαμαρτυρηθείς εάν δεν το επιθυμεί το Μαξίμου! Και αν το πράξεις είσαι πλέον παράνομος!
Συγκεκριμένα, διαβάζουμε στη συμφωνία ότι Ελλάδα και Σκόπια δεν θα ανέχονται δραστηριότητες ιδιωτών μη φιλικού χαρακτήρα κατά του άλλου κράτους (άρθ. 3§4), αλλά μάλιστα θα τις αποθαρρύνουν και θα τις αποτρέπουν (άρθ. 6§2 και 6§3)!

Ο ολοκληρωτισμός στο μεγαλείο του. Ο κάθε προδότης υπουργός μπορεί να αποφασίζει κατά το δοκούν ποια εκδήλωση είναι φιλικού ή μη φιλικού τύπου και να την ακυρώνει όπως έπραξαν σήμερα με την εκδήλωση η οποία τόλμησε να φέρει τον τίτλο «Μακεδονία μία και Ελληνική» αλλά κρίθηκε ως «μη φιλική» από τις δυνάμεις κατοχής της κυβέρνησης.

Προφανώς και αυτό το κατάπτυστο προδοτικό κείμενο των Πρεσπών αντιβαίνει στο Σύνταγμα (άρθ. 11) και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (άρθ. 11) τα οποία εξασφαλίζουν και προστατεύουν ως αναφαίρετο δικαίωμα των ανθρώπων το δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Βάσει αυτής και μόνο της παραβίασης του εν λόγω γενικώς παραδεδεγμένου κανόνα του διεθνούς δικαίου, η συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ακυρωθεί μονομερώς και άμεσα από τη χώρα μας.

Αυτό βέβαια είναι το πρώτο μέρος της κάθαρσης, γιατί εκτός από την προδοτική ψευτοσυνθήκη, πρέπει να απαλλαγούμε και από τη χούντα του Μαξίμου και τους ανθέλληνες προδότες που την υποστήριξαν στις 25 Ιανουαρίου. Διότι με αυτήν την εκτροπή, το επόμενο βήμα είναι να βαφτίζεται κάθε αντικυβερνητική εκδήλωση ως «μη φιλικού τύπου για τα Σκόπια» και να απαγορεύεται! Ή ακόμα χειρότερα να μας παρουσιάσουν νέο νόμο απαγορεύοντας ρητά κάθε διαμαρτυρία ή ενέργεια «μη φιλικού τύπου για την κυβέρνηση». Να μπορεί δηλαδή το κυβερνών κόμμα, να επιτρέπει μόνο φιλικές προς αυτό εκδηλώσεις! Ο ναζισμός στη σύγχρονη εποχή, γεννιέται δυστυχώς στην πατρίδα μας.  

Από την καραμπινάτη προδοσία στις Πρέσπες, στο καραμπινάτο πολιτικό πραξικόπημα στη βουλή, και τώρα στην καραμπινάτη χούντα του Σύριζα. Η κυβέρνηση αυτή πρέπει πλέον να συγκρίνεται μόνο με τα μαύρα δικτατορικά και απολυταρχικά καθεστώτα που πέρασαν από τη χώρα.

Η ελευθερία μπορεί να πέθανε στη χώρα, αλλά όχι και στις ψυχές μας. 

Αντισταθείτε με όλες σας τις δυνάμεις αδέρφια.

*Ο Σταύρος Καλεντερίδης είναι διεθνολόγος, επικοινωνιολόγος

25 σχόλια:

  1. Ας κάνουμε έναν απολογισμό διαχρονικό.

    Τόσο στην ένταξη της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ το 2009 χωρίς να έχει επιλυθεί επί της ουσίας καμιά διαφορά με την Ελλάδα όσο και στο ονοματολογικό με τα Σκόπια, η Ελλάδα ενήργησε αντίθετα προς το συμφέροντά της. Εξυπηρέτησε συμφέροντα άλλων θυσιάζοντας τα δικά της.

    Έκπληκτοι περιμένουμε κάποιο αντίτιμο για αυτή την προδοτική πολιτική και δεν βλέπουμε κανένα. Που είναι τα 30 αργύρια;

    Ο ελληνικός λαός ορθά ανησυχεί και στο ζήτημα της Τουρκίας (Κυπριακό, ΑΟΖ, 12 μίλια, κοκ.), διότι πολύ πιθανόν και εδώ η Ελλάδα να θυσιάσει τα συμφέροντα και τα δίκαιά της για να εξυπηρετήσει και πάλι άλλες δυνάμεις.

    Το πρόβλημα λοιπόν ξεπερνά κόμματα και είναι πολύ πιο βαθύ. Έχει σχέση με την έλλειψη εθνικής ανεξαρτησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ.
      ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

      Διαγραφή
  2. A)Kübler-Ross model
    From Wikipedia

    The Kübler-Ross model is popularly known as the five stages of grief, though more accurately, the model postulates a progression of emotional states experienced by terminally ill patients after diagnosis. The five stages are chronologically: denial, anger, bargaining, depression and acceptance.

    Stages of dying in terminal illness

    The stages, popularly known by the acronym DABDA, include:

    1.Denial – The first reaction is denial. In this stage, individuals believe the diagnosis is somehow mistaken, and cling to a false, preferable reality.

    2.Anger – When the individual recognizes that denial cannot continue, they become frustrated, especially at proximate individuals. Certain psychological responses of a person undergoing this phase would be: "Why me? It's not fair!"; "How can this happen to me?"; "Who is to blame?"; "Why would this happen?".

    3.Bargaining – The third stage involves the hope that the individual can avoid a cause of grief. Usually, the negotiation for an extended life is made in exchange for a reformed lifestyle. People facing less serious trauma can bargain or seek compromise. Examples include the terminally ill person who "negotiates with God" to attend a daughter's wedding or an attempt to bargain for more time to live in exchange for a reformed lifestyle.

    4.Depression – "I'm so sad, why bother with anything?"; "I'm going to die soon, so what's the point?"; "I miss my loved one; why go on?"
    During the fourth stage, the individual despairs at the recognition of their mortality. In this state, the individual may become silent, refuse visitors and spend much of the time mournful and sullen.

    5.Acceptance – "It's going to be okay."; "I can't fight it; I may as well prepare for it."
    In this last stage, individuals embrace mortality or inevitable future, or that of a loved one, or other tragic event. People dying may precede the survivors in this state, which typically comes with a calm, retrospective view for the individual, and a stable condition of emotions.

    In a book co-authored with David Kessler and published posthumously, Kübler-Ross expanded her model to include any form of personal loss, such as the death of a loved one, the loss of a job or income, major rejection, the end of a relationship or divorce, drug addiction, incarceration, the onset of a disease or an infertility diagnosis, and even minor losses, such as a loss of insurance coverage.

    B)H συμφωνία των Πρεσπών, παραχωρεί το όνομα, την εθνότητα και την γλώσσα, "Μακεδονία", στούς αλβανο-σλάβους Σκοπιανούς.

    Η Ελίζαμπεθ Κιούμπλερ-Ρος (Elisabeth Kübler-Ross) περιέγραψε πέντε φάσεις, από τις οποίες περνάει ο άνθρωπος για να αποδεχτεί τελικά κάποια σημαντική απώλεια:
    1)Άρνηση, 2)Θυμός, 3)Διαπραγμάτευση, 4)Κατάθλιψη, 5)Αποδοχή.

    Ο Ελληνικός λαός φαίνεται ότι ακολουθεί, σε γενικές γραμμές, το άνω μοντέλο.
    Κάποιοι προφανώς περιμένουν με την πάροδο του χρόνου, όπως δυστυχώς φαίνεται και με την κατεχόμενη Κύπρο αλλά και με τα Μνημόνια χωρίς τέλος, ο Ελληνικός λαός σταδιακά θα αποδεχθεί και αυτήν την συμφωνία και τις απώλειες που προκύπτουν από αυτήν. Άς τους διαψεύσουμε.

    Γ)Το μέλλον της Ελλάδος διαγράφεται σκοτεινό.
    Οι εθνομηδενιστές φαίνεται ότι δεν θα σταματήσουν τα καταστροφικά τους έργα, προτού αφήσουν πίσω τους όσα περισσότερα ερείπια μπορούν.

    "Ενός κακού μύρια έπονται", Σοφοκλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ στους παρακρατικούς μηχανισμούς, του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
    " 29/01/2019 ΓΝΩΜΕΣ
    ΠΡΟΣΟΧΗ στους παρακρατικούς μηχανισμούς,
    του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ «ΕΓΧΩΡΙΩΝ» ΚΑΙ ΕΞΩΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΕΡΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ «ΔΕΞΙΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ» ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ’15.
    ΗΤΑΝ ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΛΩΤΟ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΟΒΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
    Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
    polis-agora.blogspot.com " .

    [ από https://cognoscoteam.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83/ ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το άρθρο αυτό θυμίζει έναν πατριώτη Καλεντερίδη. Οι ποιοί αριστεροί, (αν ήταν όλοι οι αριστεροί σαν και τους συριζαίους!!!) γνωρίζουν μόνο μια γλώσα, τη δική τους. Σήμαρα, με το άρθρο αυτό, τους μίλησες στη γλώσα που καταλαβαίνουν. Κάποιος πρέπει να ξεσηκώσει τον κόσμο και ευτυχώς ή δυστυχώς για σένα, εσύ έχεις τα μέσα για να το κάνεις. Μην σταματήσεις. Υπάρχουν πολλοί, ίσως οι περισσότεροι που αισθάνονται προδομένοι, αγανακτισμένοι και επιθζητούν εκδίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή αν δεν υπήρχε η σημερινή κυβέρνηση και πρωθυπουργός ήταν ο Κούλης, και οι Σκοπιανοί αποφάσιζαν να συμβιβαστούν, την ίδια συμφωνία δεν θα υπέγραφαν οι "φωνασκούντες" ;

    Που σημειωτέον την είχαν και έτοιμη στο ψυγείο εδώ και δεκαετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι. Είπαμε η βουλή είναι των προδοτών, όχι των Ελλήνων.

      Διαγραφή
    2. @Διμιτρι
      Οι της ΝΔ έκαναν πολλές υποχωρήσεις αλλά ποτέ δεν υπέγραψαν μία τόσο προδοτική-ανόητη συμφωνία ειδικά τώρα που τα Σκόπια είναι έτοιμα να διαλυθούν.

      Η προδοσία των Πρεσπών έχει πλατιά φαρδιά την υπογραφή της 1ης φοράς αριστεράς του Κοτζιά & Τσίπρα που γαλουχήθηκαν από τους original προδότες της Μακεδονίας το ΚΚΕ.
      Δηλαδή επειδή μπορεί να υπάρχουν και άλλοι προδότες τότε η ‘ηθική’ αριστερά δικαιολογείται? Έχεις δεί δηλώσεις Φίλη και Χριστοδουλοπούλου και σία?

      Σταματήστε τις δειλές υπεκφυγές ότι δήθεν και οι άλλοι τα ίδια κάνουν - ΝΤΡΟΠΗ πιά κοιτάξτε την αριστερόστροφη εφιαλτική καμπούρα σας επιτέλους. Γιατί με κάτι τέτοιες υπεκφυγές γίνατε ΠΡΟΔΟΤΕΣ από ιδεολογία και βλακεία και ούτε καν το έχετε πάρει πρέφα.

      Διαγραφή
    3. @Stavros Kalenteridis: Οταν κάποιος ψηφίζει προδότες τότε τί είναι αυτός που ψηφίζει?

      Διαγραφή
    4. Αν όλη η Βουλή είναι προδότες, που εξελέγησαν με ψήφους του Ελληνικού λαού, τότε ποιοί είναι αυτοί που δεν είναι προδότες ; Πολύ αεράτος ισχυρισμός.

      Ας μην ξεχνάμε ότι και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ είναι υπέρ της επίλυσης του θέματος και διαχρονικά, και μάλιστα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπέρ της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό.

      Εκείνο που όμως δεν ζήτησαν ήταν η συνταγματική κατοχύρωση των αλλαγών που υπεγράφη τώρα. Βάσει ποιάς λογικής η παλιά διαπραγμάτευση σαν σύνολο φυσικά είναι χειρότερη της σημερινής ;

      Απλώς το θέμα φουσκώθηκε σε ανεπίτρεπτο βαθμό απλά για αντιπολιτευτικούς λόγους, με κύρια ευθύνη των ακροδεξιών στοιχείων της ΝΔ, μπάς και πέσει η κυβέρνηση. Αφέλειες.

      Διαγραφή
    5. Είσαι θύμα και εσύ της προπαγάνδας. Και αυτό το λέω προσπαθώντας να είμαι καλόπιστος. Βουλή των προδοτών όπως ακριβώς το είπα. Αυτά τα περί συνταγματικών κατοχυρώσεων είναι προδοτικές αθλιότητες. Καμία διαπραγμάτευση των προδοτών από το '91 μέχρι και σήμερα δεν δέχεται ο κυρίαρχος λαός, και γι' αυτό και δεν τον ρώτησαν ποτέ. Από φόβο για την οργή του λαού. Δεν δίνουμε ούτε όνομα, ούτε γλώσσα, ούτε ιθαγένεια - εθνότητα, και όποιος τα διαπραγματεύεται είναι είτε άχρηστο κορόιδο είτε στυγνός προδότης. Οι προσκυνημένοι συμβιβασμοί δεν είναι πολιτική μόδα, διαπραγματευτικός νεωτερισμός και διπλωματική πολιτική ορθότητα. Είναι απλά ξεφτίλα. Τελειώσαμε με τις γελοιότητες του κάθε ανθέλληνα Εφιάλτη.

      Διαγραφή
    6. Δηλαδή όλα αυτά τα κατεβατά ότι όλη η Ελλάδα είναι προδότες είναι απλή έκφραση γνώμης, αλλά όποιος έχει άλλη αποψη είναι θύμα προπαγάνδας. Ενδιαφέρον, αλλά πολύ Γκαιμπελικό.

      Τώρα το άν ερωτήθηκε ο λαός, να υπενθυμίσω ότι οι βουλευτές (ναι οι προδότες) εκλέγηκαν με τις ψήφους του Ελληνικού λαού και εν γνώσει του τι έλεγε ο καθένας για την λύση του θέματος με τα Σκόπια.

      Κανονικά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ διότι διαχρονικά υποστήριζαν την λύση που υπεγράφη, και συνεπώς κορόιδεψαν τους ψηφοφόρους τους.

      Το να παίρνουμε την γραφίδα και να τους χαρακτηρίζουμε όλους προδότες είναι γραφικό και θυμίζει παιδική χαρά. Πόθεν η φώτιση ; Εκ θεού ;

      Διαγραφή
    7. Αν δεν ειναι...προδοτες...τοτε τι ειναι ? Πατριωτες ? Ευεργετες ? Μεγαλοψυχοι ? Αντρες ? Ηρωες ?Χρηστοι κυβερνητες ? Αγιοι ? Εθνικες περιφανειες ? Μεγαλοι ηγετες ? Τι ακριβως ειναι ? Πρεπει ναμαστε υπερηφανοι κι...ευγνωμωνες σ αυτους ? Και πως ..."δεν πηραν κατι για την πατριδα τους κι εδωσαν μονο ?? Μας περισευε η ...Μακεδονια ?? Γιατι δεν εκανε "δωρο" στα Σκοπια την γυναικα του κι εκανε την Μακεδονια ? Πως πηρε ευσημα απο Γερμανια ...Αμερικη ....για ...Ελληνικο εθνικο συμφερον ? Εμεις δινουμε ευσημα σ αυτους για δικα τους συμφεροντα ?? Κλπ....κλπ... Δεν εβαλες μπαταρια το πρωι ??Εχεις πτωση τασεως.....Το συννεφο εφερε βροχη ...η ...η βροχη το συννεφο ??

      Διαγραφή
    8. Οσοι εχετε εταιριες δικες σας ...μην κανετε ποτε ..μισθωτο διευθηντη τον ...Δημητρη. ..και τον Τσιπρα..Θα σας ...πουλησουν τις εταιριες ...χωρις να σας ρωτησουν ...διοτι τις θεωρουν δικες τους ....επειδη ...τους διορισατε να τις διευθηνουν για 4 ...χρονια !!!!!

      Διαγραφή
    9. Δεν έχεις ιδέα για το θέμα Dimitri. Καμία πλειοψηφία, ούτε δημοψηφισματική δεν είχε δικαίωμα να διαπράξει αυτό το ανοσιούργημα. Όπως δεν μπορεί κανείς να παραχωρήσει τη Ρόδο και τον Παρθενώνα και κάθε άλλο στοιχείο εθνικής κυριαρχίας που καθιστά την Ελλάδα ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος. Αν και αυτό δεν μπορείς να το αντιληφθείς, ψάξε να βρεις ποιος μπορεί να σου κάνει μαθήματα εθνικής συνείδησης, διότι εγώ δεν διατίθεμαι.

      Διαγραφή
    10. Ευχαριστώ πολύ κ. Καλεντερίδη για το ενδιαφέρον σας ώστε να αποκτήσω εθνική συνείδηση, αλλά αντιλαμβάνεσθε και ο ίδιος βεβαίως ότι επί του προκειμένου δεν έχετε να μου διδάξετε τίποτε, ως αγνοών τα στοιχειώδη της λειτουργίας του πολιτεύματος.

      Διαγραφή
    11. Αυτοί που ψηφίζουν συνειδητά εθνομηδενιστές και φίλο-σκοπιανούς, σάν τον Φίλη και την Χριστοδουλοπούλου, είναι 100% προδότες. Εκτός και αν είναι Βουλγαρικής/Τουρκικής καταγωγής οπότε είναι ακραιφνείς Εθνικιστές αλλά για κάποιο άλλο έθνος. (βλ. Ουράνιο Τοξο)

      Οι υπόλοιποι που ψήφισαν Σύριζα αλλά τώρα δεν συμφωνούν με την προδοσία των Πρεσπών είναι απλά βλάκες. Τους κορόιδεψε με την παγίδα του ΕΝΦΙΑ ο πρώην Κνίτης ...

      Αυτοί που ψήφισαν ΑΝΕΛ εμπιστεύτηκαν μία αλλοπρόσαλλη και διεστραμμένη προσωπικότητα όπως αυτή του Καμμένου και τώρα το πληρώνουν. Δηλαδή είναι και αυτοί αφελείς και ανόητοι που ψήφισαν τα φρούτα των ΑΝΕΛ.

      Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
      Οι Ελληνες ψηφοφόροι παρασύρονται από τον κάθε λαοπλάνο που τους υπόσχεται προσλήψεις, μεταθέσεις, …, επιδόματα πείνας αντί αξιοπρέπειας.

      Αυτός είναι καί ο λόγος που θα συνεχίσουμε να έχουμε μαύρα χάλια (αν επιβιώσουμε) γιατί η κυβερνήσεις μεν φεύγουν αλλά οι δε ψηφοφόροι που δεν έχουν ούτε αξιοπρέπεια ούτε μόρφωση ούτε αίσθημα δικαίου παραμένουν οι ίδιοι.


      Να πούμε και του στραβού το δίκαιο όμως δεν είναι εύκολο να βγεί ένας ηγέτης δημοκρατικά. Οι ψηφοφόροι των ΗΠΑ, για παράδειγμα, στις προηγούμενες εκλογές είχαν να διαλέξουν ‘δημοκρατικά’ μεταξύ μίας σκύλας Χίλαρι και ενός υπερφίαλου Τράμπ.

      Διαγραφή
  6. Εύχομαι κάποια μέρα να αξιωθεί ο Ελληνικός λαός και να αποδεσμευτεί από την προδοτική πράξη του Τσιπρα, βέβαια θα ήθελα πολύ και την τιμωρία του !!
    Η συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ακυρωθεί μονομερώς και άμεσα από τη χώρα μας , θα είναι μεγάλη νίκη του λαού αν γίνει αυτό, εγώ θα ελπίζω !!! Σίγουρα όχι με αυτά τα σκυβαλα που κυβερνούν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. DEMOCRACY AT WORK

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/747215_ede-se-daskala-poy-milise-gia-kata-tis-symfonias-ton-prespon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σοβιετια επειδη θα αποθαρυνονται κ τ λ. Παρομοιες εκδηλωσεις εμπρος στην πρεσβεια των ΗΠΑ δεν αποθαρυνονται δεοντως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου ξαναγράφω εδώ ό,τι γράφει το άρθρο αλλά και η συμφωνία για τις εν λόγω εκδηλώσεις, διότι μάλλον δεν διάβασες λεπτομερώς κανένα από τα δύο: «θα τις αποτρέπουν» (άρθ. 6§2 συμφωνίας)

      Διαγραφή
  9. Σοβιετια η ...Μπαρ του Τεξας ?? Απλα ο πιστολερο ειναι αριστεροχειρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Fotis mentioned the Kübler-Ross model and if we analyze the comments we will see each one of us is experiencing one of its faces and that explains the conflict of opinions when we all agree we have been fucked by traitors.

    It is evident no institution works in Greece to protect the interests of Greece and the people. It is also evident that some decisions are taken elsewhere so why don't we take our battle to where we have a chance of winning? International Courts of Human Rights. Let them decide who deserves to be called Macedonian.
    Think for a second, ALL GREEK MONUMENTS ARE CONSIDERED WORLD CULTURAL HERRITAGE AND ARE PROTECTED AS SUCH. WHY NOT THE CULTURE ITSELF?

    Starvo, I applause your initiative and hopefully in our life time you or someone like will have the chance to implent the changes you are envisioning. But first, the battlefield awaits us. Can we get 100,000 people to sue the government? If yes, I will start looking for legal representation of imternational caliber.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από όσα έχω ακούσει από ανθρώπους που γνωρίζουν και έχουν διαβάσει το Σύνταγμα και με βάση
    ορισμένα άρθρα λένε πως παραβίασαν το Σύνταγμα βέβαιος και είναι προδότες , Με όλα αυτά τα συλλαλητήρια δείχνουν πως ο κόσμος έχει δίκιο και τους βλέπει σαν προδότες ,εάν λοιπόν οι βουλευτές αυτοί δηλώνουν πως κατόρθωσαν να πετύχουν κάτι καλό για την Ελλάδα ας βγουνε στους δρόμους να τους χειροκροτήσει ο κόσμος ,τότε θα με πείσουν και μένα πως δεν είναι προδότες ,7



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.