31/1/19

Εδώ πούλησε τη Μακεδονία, δεν θα πουλούσε εσένα; Καμμένος: Ο Τσίπρας μας πούλησε γι’ αυτό θα πίνουμε γκαζόζα στη Βουλή

«Ο Τσίπρας μας πούλησε 100 φορές για αυτό θα πίνουμε γκαζόζα στη Βουλή» σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.
Παράλληλα σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ συμπλήρωσε πως εκείνος είπε στον κ. Φωκά να πάει να πιει γκαζόζα επιδεικτικά για να καταλάβουν ότι «δεν μπορούμε να απειλούμαστε εμείς με διάλυση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας».
Την ίδια ώρα θέλησε να στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως «εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά, θα έχουμε πόλεμο».
Για τη συμφωνία των Πρεσπών

Όσον αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι δεν θα εφαρμοστεί ποτέ. Εκτίμησε ότι θα υπάρξει προσφυγή της Ρωσίας στον ΟΗΕ. «Δεν έχουν υπολογίσει τη θέση της Βουλγαρίας που δεν δέχεται το θέμα της γλώσσας αυτή τη γλώσσα δεν πρόκειται να την παραχωρήσουν», υποστήριξε.
Υπογράμμισε ότι είναι ανέντιμος ο όρος της κυβέρνησης που στηρίζεται σε αποστασίες έναντι ανταλλαγμάτων. Γνωστοποίησε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός ξεκίνησε επαφές και πρόσφερε υπουργικές θέσεις με Κουντουρά και Κόκκαλη. «Η κυρία Κοντουρά, μου είχε πει ότι ευχαρίστως θα έφευγε από την κυβέρνηση και δεν θα ψήφιζε ποτέ τη συμφωνία των Πρεσπών».
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επανέλαβε ότι ο κ. Τσίπρας του πρότεινε να καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών και να συνεχίσουν μαζί μέχρι το τέλος της τετραετίας και μάλιστα του είπε αν φοβάσαι έλα στο επικρατείας εσύ και οι ΑΝΕΛ ή να κάνουμε μια νέα σύμπραξη.
«Εμείς είμαστε που θα διαμορφώσουμε και την επόμενη κυβέρνηση. Πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές για να ανατρέψουμε αυτήν την κατάπτυστη συμφωνία», τόνισε ακόμη, μεταξύ άλλων.
Επίθεση σε Κοτζιά
Για τον κ. Κοτζιά υποστήριξε ότι θα προφυλακιστεί για τις βίζες και πως από πίσω του είναι ο Σόρος. «Θα τον καθίσω στο σκαμνί γιατί έχει παρανομήσει. Τον περιμένω να μου κάνει μήνυση. Ο Κοτζιάς έχει κάνει παράνομες ενέργειες έχω έτοιμους φακέλους για τη δικαιοσύνη», υποστήριξε.
Για το καλοκαίρι του 2018 είπε ότι δεν είχε τη δυνατότητα να ανατρέψει την κυβέρνηση και ότι ακόμα και αν την έριχνε και με τον Μητσοτάκη βόρεια Μακεδονία θα λεγόταν πάλι. «Ό,τι και να γινόταν θα πέρναγε το βόρεια Μακεδονία».
Τέλος, αναφερόμενος στις πρόσφατες αποστρατείες που προέκυψαν από τις έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις σημείωσε ότι αυτές έγιναν με κομματικά κριτήρια.
Καθημερινή

4 σχόλια:

  1. Ποιος αλλος σημερινός πολιτικος αρχηγός είναι σωστότερος από τον Καμμένο; Και ποιος άλλος έχει αντιμετωπίσει τοσο μίσος από κάθε κατευθυνση; Εφόσον υπηρετεί άδολα και με την ψυχή του την πατρίδα, ο Καμμένος έχει μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Λεβεντης λεει οτι θα κανει οτι μπορει να ακυρωσει τη συμφωνια των Πρεσπων.... και ο Θεοδωρακης λεει οτι πραττει με γνωμωνα το Εθνικο συμφερον αλλα ψηφιζει τισ Πρεσπες.... και η Φωφη το ιδιο λεει αλλα στηριζει το Γιωργακη και ο Κουλης εναντιωνεται στη συμφωνια αλλα ειναι ετοιμος να δωσει το ονομα Μακεδονια..... και 25% ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ
      Μηπως θα πρεπει να στειλουμε και τους 300 + ΠΔ σπιτι τους για αρχη.....

      Διαγραφή
    2. Εχεις πρόβλημα κατανόησης τακτικών καταστάσεων, όπως πχ της επικαιρότητας. Μην πάμε σε ψηλότερα επίπεδα, όπως πχ προιστορία και ιστορία καμενου.
      Αν λοιπόν δεν παίζεις το ρόλο του τρολ από olympia μεριά, πρέπει να το κοιτάξεις.

      Διαγραφή
  2. Ένα ερώτημα που προκύπτει από την παρατήρηση της Κωνσταντοπούλου.
    Αν δεν παραιτούνταν ο έτσι και αλλιώς, καμένος Καμμένος, σαν ΥΠΕΘΑ, θα υπέγραφε ή δεν θα υπέγραφε την συμφωνία για να πάει στην βουλή προς...ψήφιση; Αυτό, το ότι παραιτήθηκε και μπήκε στην θέση του αυτό ο ανώτατος αξιωματικός του ΕΣ μάλλον κατά την δικιά του πρόταση, και την υπέγραψε χωρίς την παραμικρή αντίρρηση, δεν μας βάζει σε σκέψεις ότι ο καμένος Καμμένος, μια χαρά συνεννοημένα με τα συντρόφια του πούλησε την Μακεδονία για να μπορεί να πουλάει μούρη πατριώτη στο μόνο θέμα που νομίζει ότι μπορεί να το κάνει, γιατι κανένα άλλο δεν του έμεινε για μούρη.
    Μια χαρά πήγε η συμπαιγνία Τσίπρα-Καμμένου κατά της Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.