31/1/19

Ξεπούλημα Κυπριακού α λα Πρέσπες;

Ανάμεσα στους άλλους Ευρωπαίους που αδιαφορούν για την ελληνική Μακεδονία και είναι υπέρμαχοι της συμφωνίας των Πρεσπών, που εξυπηρετεί τα γεωπολιτικά και οικονομικά τους συμφέροντα, βρέθηκε και ο Κύπριος Πρόεδρος να συγχαίρει τον Έλληνα πρωθυπουργό για τη συμφωνία! Και κατάπιε με ευχαρίστηση τη δήλωση του κ Τσίπρα για συμφωνία- πρότυπο και για λύση του Κυπριακού. Συμφορά μας!
Δεν είναι οξύμωρο ότι ο άνθρωπος, ο οποίος κατηγορεί τους Έλληνες που διαφωνούν μαζί του ως ακροδεξιούς, συναγελάζεται και συμβαδίζει χέρι- χέρι με τον εκπρόσωπο της κυπριακής δεξιάς, ο οποίος υπερασπιζόταν το σχέδιο Ανάν, που οδηγούσε σε τουρκοποίηση της Κύπρου. Και για την υπεράσπιση του οποίου (σχεδίου) έπεσαν με κάθε τρόπο εκατομμύρια επί εκατομμυρίων δολάρια και ευρώ σε κόμματα, ΜΜΕ και πολιτικούς. Τα οποία εξαϋλώθηκαν χάρη στον τότε πρόεδρο Τάσσο. Τον οποίο ο τότε ΣΥΡΙΖΑ έβριζε ως ακροδεξιό!
Παρακολουθώντας την πορεία του κ Τσίπρα δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη η αγαστή συνεργασία με τον δεξιό κ Αναστασιάδη. Και ο αλληλοθαυμασμός στις δηλώσεις. Ο οποίος είναι αληθινός.

Για τη συνέχεια Liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.