30/1/19

Κάλεσμα για την Μακεδονία - Ακυρώνουμε τη συμφωνία, τιμωρούμε την προδοσία, προβάλλουμε την αλήθεια, αναδεικνύουμε την ιστορία

Μία εβδομάδα μετά την πράξη εθνικής μειοδοσίας από τη βουλή των προδοτών, η Μακεδονία παραμένει ζωντανή. Και θα παραμένει ζωντανή όσο υπάρχουν Ελληνίδες, Έλληνες και Φιλέλληνες που αγωνίζονται γι’ αυτήν.           
Πολίτες που κατάγονται από τη Μακεδονία, πολίτες των οποίων οι πρόγονοι πολέμησαν και υπερασπίστηκαν τα Μακεδονικά εδάφη, αλλά και όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως γεωγραφικής καταγωγής οι οποίοι αναπνέουν ακόμα ελεύθερα και αγαπούν τη χώρα τους, οργανώνονται για να αντεπιτεθούν στους μαύρους προδότες που σκοπός τους είναι να αφανίσουν την Ελληνικότητα. 
Το παρόν κάλεσμα απευθύνεται σε ανθρώπους που επιθυμούν να απελευθερώσουν την πατρίδα τους από ολόκληρο το πολιτικό ανθελληνικό προσωπικό (μηδενός κόμματος εξαιρουμένου), το οποίο είναι σύσσωμο και συστρατευμένο εναντίον της πατρίδας μας.
Το κάλεσμα απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι δεν δέχονται τους εκφυλιστικούς δεσμούς με τις εξωγενείς δυνάμεις που επιβουλεύονται την Ελλάδα. 
Το κάλεσμα απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν παραδώσει τις κομματικές ταυτότητες και θέτουν εαυτόν στον ιερό σκοπό του Ελληνισμού. Έναν σκοπό για τον οποίο σκοπεύουν να εργαστούν σκληρά και εθελοντικά. Με ομόνοια και πνεύμα συνεργασίας και δίχως κανέναν απώτερο προσωπικό στόχο. 
Για την προώθηση του μακεδονισμού που είναι αποκλειστικά Ελληνικός.
Για τη δημιουργία ενός εθνικού αναχώματος απέναντι στις μελλοντικές προδοσίες.

Για έναν νέο Μακεδονικό Αγώνα. 
Οι πολίτες ήταν, είναι και θα είναι οι αποκλειστικοί προστάτες και υπερασπιστές του Ελληνισμού. 
Όσες και όσοι ενδιαφέρονται και είναι αποφασισμένοι, μπορούν να στείλουν email στο stavros.kal@gmail.com δηλώνοντας την πρόθεσή τους, το ονοματεπώνυμο και την πόλη τους, και τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε διαδικτυακές δράσεις και διαδικασίες.
Παράλληλα, θα διεξαχθεί συνάντηση το πρωί της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας για την εκκίνηση των δράσεων. Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στην ανωτέρω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα βιντεοκλήσης.

14 σχόλια:

  1. Ταύγέτη.

    Μὴ ξεχὰσετε· γυαλιὰ κολυμβήσεως καὶ μάσκες,γιὰ νὰ ἀντιμετωπίσουμε τὰ δακρυογόνα,τὰ ἀσφυξιογόνα ἤ ὅπως θέλετε ὀνομάστέ τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευγε για την οπτικη του θεματος...επιτελους κατι απολυτα λογικο...μεσα σε ενα τρενο παρανοικο !! Ευγε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε φίλε του άρθρου, ποιός είσαι, δεν έχεις ταυτότητα, γιατί να σε εμπιστευτούμε και οι τωρινοί και οι προηγούμενοι πρίν τις εκλογές παραμήθιαζαν το λαό. Γραψε λοιπόν τα στοιχεία σου, ανέβασε καλήτερα το βιογραφικό σου αν θέλεις η πρόταση σου να γίνει πιστευτή. Χορτάσαμε προτοβουλίες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου "Άγνωστε". Εγώ είμαι ο συντάκτης ωστόσο η προσπάθεια περιλαμβάνει πολλούς ανθρώπους. Δεν ψάχνουμε για ανθρώπους να πιστέψουν σε κάτι. Ανθρώπους να εργαστούν σκληρά για τη σωτηρία της Μακεδονίας ψάχνουμε. Εάν είσαι χορτασμένος όπως λες τότε σίγουρα δεν μπορείς να είσαι ένας από αυτούς.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε "Uknown", Ειναι σχημα οξυμωρον να ρωτας "ποιός είσαι, δεν έχεις ταυτότητα" καποιον που επωνημα υπογραφει ενα κειμενο οταν εσυ χρησιμοποιεις το "Unknown" για τα σχολια σου.
      Για σκεψου το λιγο αν ειναι λογικο.

      Διαγραφή
  4. Μην αποπαίρνετε τους δύσπιστους!!
    Να μην ξεχνάτε πόσους απατεώνες έχουμε δει μέχρι σήμερα. Είναι μοιραίο η μπάλα να παίρνει όλες τις πρωτοβουλίες. Βλέπετε άλλωστε το θέατρο του παραλόγου που παίζουν όλοι μπροστά στα μάτια μας, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας (Πρωθυπουργοί, Κομματάρχες, Πρόεδροι Δημοκρατίας κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελλάδα.
    Το μοναδικό κράτος στον κόσμο που ο λαός υπερασπίζεται τις επιβολές κατά της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας του, από την ίδια του την κυβέρνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Μακεδονία ηδη έχει πολίτες που την αγαπουν και την στηρίζουν.
    Και όχι μονο.
    Δεν θελουμε βοσκους,,που ψάχνουν προβατα.
    Λαός μη διχασμένος,,,ποτε νικημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σκεπτικό είναι και ο λόγος που μια χούφτα σλάβοι κατάφεραν και μας έκλεψαν ότι πιο πολύτιμο είχαμε. Επειδή όταν ηττήθηκαν βρήκαν το θάρρος, τη ταπεινότητα και τη νηφαλιότητα να κάνουν μια ριμάδα συνεννόηση για το πως θα ανατρέψουν την κατάσταση σε βάθος χρόνου, από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή. Κατάλαβες φίλε μου; Ενώ εμείς εν έτη 2019 και με ότι έχει προηγηθεί καθόμαστε και λέμε όχι σε κάποιον που πάει να μπει μπροστά. Αλήθεια πόσο κομπλεξικοί πρέπει να είμαστε για να λέμε όχι σε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Ορίστε βγες εσύ μπροστά να σε ακολουθήσουμε εάν έχεις καμία καλύτερη ιδέα...

      Διαγραφή
  7. Αγαπητοί Σταύρο και Πάνο καλησπέρα, δεν έχω κάτι να κρύψω, απλά έγραψα πρωτη φορά στο blog και πίστευα ότι θα εμφάνιζε το μαιλ μου. Ονομάζομαι Κουτσούκος Γιώργοσ, κάτοικος Πατρων και το μαιλ zeuschemicals@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ας αφήσουμε τα διάφορα σχόλια..και ας κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα...η κατάσταση είναι αυτή που γνωρίζουμε όλοι...ας οργανωθούμε γιατί μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι μαζί σας υπό έναν όρο, στους στόχους αυτής της προσπάθειας εκτός από την ακύρωση της συμφωνίας και την τιμωρία της προδοσίας, να περιληφθεί ως καταληκτικός στόχος ένα "Νέο Γουδί", ως διαρκές ανάχωμα σε μελλοντικές προδοσίες.
    Γιάννης Τσαγγαρίδης, από την κατεχόμενη Κερύνεια της Κύπρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.