29/1/19

Η Τουρκία είναι χορηγός του ριζοσπαστικού Ισλάμ παγκοσμίως


Η Τουρκία είναι σήμερα, ό,τι ήταν η Σαουδική Αραβία τις δεκαετίες πριν την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, δηλαδή ο χορηγός των ριζοσπαστικών ιδεών παγκοσμίως.

Στην αποκάλυψη – παραδοχή για την προώθηση των ριζοσπαστικών ιδεών του Ισλάμ από την Τουρκία, προχώρησε ο Michael Rubin για το National Interest.

Στο άρθρο αναφέρεται πως στις 18 Δεκεμβρίου του 2018 οι Αρχές της Λιβύης προχώρησαν στην κατάσχεση 3.000 πιστολιών Τουρκικής κατασκευής στη πόλη Khoms περίπου 60 χιλιόμετρα ανατολικά της Τρίπολης. Οι Τουρκικές Αρχές δήλωσαν άγνοια για το περιστατικό που παραβιάζει το εμπάργκο όπλων που έχει επιβληθεί από τον ΟΗΕ στη Λιβύη.

Το ένα από τα τρία φορτία που κατασχέθηκαν, αναφερόταν στα παραστατικά ως τρόφιμα. Οι Λιβυκές Αρχές κατάσχεσαν επίσης ένα Τουρκικό φορτηγό πλοίο που μετέφερε τουλάχιστον 4 εκατομμύρια σφαίρες

Ο Στρατηγός Ahmad al-Mismari του Εθνικού Λιβυκού Στρατού, διέταξε πλήρη έρευνα σε συνεργασία με την Τουρκική κυβέρνηση και τον Fayez al-Sarraj, τον πρωθυπουργό της Λιβύης, που ανήκει στους Ισλαμιστές.

Ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός θεωρεί πως για την αύξηση των επιθέσεων και των δολοφονιών στην Τρίπολη, ευθύνονται τα φορτία όπλων που έρχονται από την Τουρκία.


Για τη συνέχεια Cosmostatus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.