31/1/19

Δημοκρατία-λάστιχο - Ετοιμάζουν νέα «συναλλαγή» για να κρατήσει ο Π. Καμμένος την Κ.Ο.

Ετοιμάζουν νέα «συναλλαγή» για να κρατήσει ο Π. Καμμένος την Κ.Ο.
«Κλείνει το μάτι» στον Πάνο Καμμένο το Μαξίμου που δια του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ανακοίνωσε πως θα ληφθεί πρωτοβουλία προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της διάλυσης της Κοινοβουλευτικής του Ομάδα.
Προανήγγειλε επίσης κινήσεις, στο «πλαίσιο πολιτικού διαλόγου», που δύναται να οδηγήσουν και σε αλλαγές του κανονισμού. Ταυτόχρονα διέψευσε ότι ο Αλ. Τσίπρας πρότεινε στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ κοινή κάθοδο στις εκλογές.
Η απειλή του Πάνου Καμμένου πως η κυβέρνηση δεν θα κάνει παρέλαση αν διαλυθεί η Κ.Ο. δείχνει να πιάνει τόπο αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε το θέμα της διαδικασίας που προβλέπεται  στη Βουλή, μιλώντας για ένα πολιτικό και ηθικό ζήτημα το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Και αυτό διότι σύμφωνα με την άποψη του Μαξίμου, που μεταφέρει ο κ. Τζανακόπουλος, δεν είναι «ηθικό» κόμματα που έχουν μπει στη Βουλή σε εκλογές να χάνουν τα προνόμια τους επειδή κάποιοι βουλευτές αποφασίζουν, ακολουθώντας τη συνείδησή τους, να αποχωρήσουν από αυτά.
Άλλωστε το μόνο που απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ευθεία απειλή του Π. Καμμένου περί παρέλασης ήταν πως «οι κυβερνήσεις δεν κάνουν παρελάσεις»...
Όλα δείχνουν πως το Μαξίμου σε συνεργασία με τη Βουλή αναζητεί τρόπους για να λύσει το πρόβλημα και να στηρίξει τον κυβερνητικό εταίρο και ταυτόχρονα να μη χάσει μια έδρα, η οποία με την παραίτηση του Θ. Παπαχριστόπουλου, όταν και αν αυτή γίνει, θα περάσει στα χέρια του Τέρενς Κουίκ.
Πάντως, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος διέψευσε τον Πάνο Καμμένο ως προς τα όσα έχει υποστηρίξει σχετικά με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για κοινή κάθοδο στις επόμενες εκλογές με την ένταξη του ιδίου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και όσων άλλων επιθυμεί από τους ΑΝΕΛ στα ψηφοδέλτια.
Πηγή: Λίμπεραλ

7 σχόλια:

  1. ΚΟ ΑΝΕΛ = ΨΗΦΟΣ ΑΝΕΛ για το Πρωτοκολο ενταξης.
    Δουναι και Λαβειν.
    Δωστε σανο στο λαο μπας και συνεχισει να κοιματε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαπιοκοιλιά, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι τα προνόμια.
    Ενώ δεν έχεις κόμμα (βάσει του Κανονισμού της Βουλής), με τους εκβιασμούς σου θα σου δώσουν την δυνατότητα.Φτού σου μασκαρά.Όταν δεν μας καλύπτουν οι νόμοι, εντάξει να τους αλλάζουμε.
    Φαντάζομαι και να πέφτει η χρηματοδότηση στο ακέραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρώμα και δυσωδία εκβράζει ο Καμμένος.

    Αυτή η μπόχα όμως δέν είναι από μία απλή γκαζόζα αλλά από τοξικά ψεκάσματα που έχει καταπιεί και τώρα αφοδεύει ακόμα και εντός βουλής.

    Στεφτείτε ότι αυτός ο μπουχέσας τσαρλατάνος ήταν και ΥΠΕΘΑ.

    Δηλαδή αναλογισθείτε του κινδύνους που πέρασε η Πατρίδα. ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή είσαι πιό ησυχος με τον νέο ΥΠΕΘΑ;

      Διαγραφή
    2. Και ο νέος ΥΠΕΘΑ είναι επιλογή Τσίπρα ... οπότε ο φόβος φυλάει τα έρμα

      Διαγραφή
    3. Ο νεος....χειροκροτουσε παλαβα στο ξεπουλημα της Μακεδονιας...Τον ειδα.
      Σκεψου τι θα κανει οταν πουλησουν την ...Αθηνα...Θαχει και 40 ....οργασμους.....!!!

      Διαγραφή
  4. Οι φάρες αυτές, που αποκαλούνται κόμματα, κάνουν τα πάντα προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία. Ακόμη και όνομα αλλάζουν .... Άλλωστε, απόκριες έχομε όπου νά 'ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.