31/1/19

Άρον άρον γιατί φοβούνται τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού - Γ. Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ θα υπογράψει σύντομα το πρωτόκολλο ένταξης της πΓΔΜ

Γ. Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ θα υπογράψει σύντομα το πρωτόκολλο ένταξης της πΓΔΜ
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ανακοίνωσε σήμερα ότι η Συμμαχία θα υπογράψει σύντομα τα πρωτόκολλα ένταξης της ΠΓΔΜ, αναφέρει τηλεγράφημα του κινεζικού πρακτορείου 'Σινχουά'.
«Θα υπογράψουμε το ενταξιακό πρωτόκολλο σύντομα... Όταν όλοι, και οι 29 σύμμαχοι επικυρώσουν το πρωτόκολλο, θα είμαστε σε θέση να υποδεχτούμε τη Βόρεια Μακεδονία ως το 30ό μέλος του ΝΑΤΟ», είπε στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον πρόεδρο της Ρουμανίας Κλάους Ιοάνις, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα στο Βουκουρέστι.
Επαναλαμβάνοντας την πολιτική των «ανοιχτών θυρών», ο Στόλτενμπεργκ τόνισε ότι η επικείμενη ένταξη της βαλκανικής χώρας στο ΝΑΤΟ θα ενισχύσει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή και στην Ευρώπη.
Ο Στόλτενμπεργκ βρίσκεται στο Βουκουρέστι για την άτυπη σύνοδο των υπουργών Άμυνας των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η σύνοδος αυτή είναι η πρώτη σε υπουργικό επίπεδο που φιλοξενείται από τη Ρουμανία αφότου η χώρα ανέλαβε την προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις αρχές του έτους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Liberal
Φωτογραφία AP

3 σχόλια:

  1. Αυτά για εμάς είναι και ήταν γνωστά, το πρόβλημα φίλοι μου συνελληνες είναι ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο ; Γιατί δεν θέλουμε να καταλάβουμε τα αυτονόητα ; ώρες ώρες Παρακαλώ να έλθει η καταστροφή, μήπως και αναγεννηθούμε εκ νέου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Παρακαλεσε για την σωτηρια μας....τον Θεο...Γιατι τα αλλα δυο ...θα γινουν.

      Διαγραφή
  2. Δεν φοβούνται μόνον τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού αλλά και της Ελληνικής Πολιτείας, αμέσως μετά την αποκατάσταση της θεσμικής κανονικότητος και ευρυθμίας από την τρέχουσα συνταγματική εκτροπή: Οι φίλοι και σύμμαχοί μας (Η.Π.Α., ΝΑΤΟ κ.τ.λ.) γνωρίζουν πολύ καλά--καλύτερα και από την συντριπτική πλειονότητα τού ελληνικού λαού-- ότι την γελοία "Συμφωνία τών Πρεσπών" τήν (ψευδο)επικύρωσαν κάποιοι που ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ τους "βουλευτές" (αλλά βουλευτές ΔΕΝ είναι, σύμφωνα τουλάχιστον με το Σύνταγμα τής Ελλάδος):

    http://www.istorikathemata.com/2019/01/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.