30/3/10

Συνάντηση Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ με τους ηγέτες του κουρδικού Κόμματος BDP

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αγκυρα η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ συναντήθηκε χτες λίγο μετά την άφιξη της στην Αγκυρα με τους ηγέτες Selahattin Demirtas και Gultan Kisanak του Κουρδικού κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας (BDP) Ειρήνης και Δημοκρατικού Κόμματος,
(το μόνο κουρδικό κόμμα που εκπροσωπείται στο Tουρκικό Κοινοβούλιο). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη γερμανική πρεσβεία στην Τουρκία.Σύμφωνα με τους ηγέτες των Κούρδων οι αξιωματούχοι συζήτησαν επείγοντα θέματα
/news.am/

1 σχόλιο:

  1. Ο κ. Δρούτσας στην επίσκεψή του στην Τουρκία σκοπεύει να συναντηθεί με το Κουρδικό κόμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.