31/3/10

Διαμαρτυρία Αρμενίων,Ελλήνων και Κυπρίων ακτιβιστών

“Είμαστε πεπεισμένοι ότι αν η Τουρκία είχε τιμωρηθεί για τις αγριότητες που διέπραξε εναντίων των Αρμενίων, η εισβολή στην Κύπρο, και τα εγκλήματα τα οποία διεπράχθησαν εναντίων των Ελληνοκυπρίων δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί ποτέ.

Αρμένιοι και Έλληνες ακτιβιστές διαμαρτύρονται εναντίον του Γερουσιαστή Michael McMahon’s και μελών του Τουρκικού Διπλωματικού Σώματος

Ο Γερουσιαστής Michael McMahon’s στον έρανο της 27ης Μαρτίου κυκλώθηκε από ομάδες της Αρμενίων και Ελλήνων ακτιβιστών (μέλη της τοπικής κοινωνίας) οι οποίες και διαδήλωσαν εναντίον του για το σκάνδαλο της αποδοχής των δωρεών από ομάδες συμερόντων που υποστήριζαν την πρόσφατη αρνητική του στάση του στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων.Αυτό αναφέρει σε δελτίο τύπου η Εθνική Επιτροπή Αρμενίων της Αμερικής (ANCA).

Σύμφωνα με το ANCA, μέλη του Τουρκικού διπλωματικού σώματος ήταν επίσης παρόντα στο στην διαμαρτυρία των Αρμένιων, Έλληνων και Κύπριων ακτιβιστών

Δεδομένου του χρόνου που έγινε ο έρανος, είναι πασιφανές ότι ο Γερουσιαστής McMahon εξαργυρώνει την πρόσφατη ψήφο του εναντίον της αναγνώρισης της Αρμένικής Γενοκτονίας.Οι εκπρόσωποι του Κογκρέσου δεν θα πρέπει να ανταμείβονται για την συνενοχή τους στην άρνηση της γενοκτονίας ή για την υποστήριξη της Τουρκικής επιθετικότητας εναντίον των μειονοτήτων’’είπε ο Paul Saryian μέλος του ANCA και ακτιβιστής.

“Είμαστε πεπεισμένοι ότι αν η Τουρκία είχε τιμωρηθεί για τις αγριότητες που διέπραξε εναντίων των Αρμενίων, η εισβολή στην Κύπρο, και τα εγκλήματα τα οποία διεπράχθησαν εναντίων των Ελληνοκυπρίων δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί ποτέ. Με την πρόσφατη ψήφο του και τις εισφορές που δέχεται από την Τουρκική κοινότητα , ο McMahon είναι συνένοχος σε αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ‘’’ είπε ο Nικόλαος Τανέρης μέλος του ANCA , ιδρυτής και ανώτερος υπάλληλος του Δικτύου για την Κυπριακή Δράση στην Αμερική (CANA)
http://news.am/en/news/turkey/17891.html
Ευχαριστώ την Κα Χριστίνα για την ανεκτίμητη βοήθεια της στην μετάφραση

1 σχόλιο:

 1. “Είμαστε πεπεισμένοι ότι αν η Τουρκία είχε τιμωρηθεί για τις αγριότητες που διέπραξε εναντίων των Αρμενίων,

  η εισβολή στην Κύπρο, και τα εγκλήματα τα οποία διεπράχθησαν εναντίων των Ελληνοκυπρίων

  δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί ποτέ.

  Με την πρόσφατη ψήφο του και τις εισφορές που δέχεται από την Τουρκική κοινότητα , ο McMahon είναι συνένοχος σε αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ‘’’  ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ, συγχαρητήρια σε όλους εσάς Αρμενίους,Κυπρίους και Ελλαδίτες της διασποράς, για τη δράση σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.