29/3/10

Μουσουλμάνοι στην Ευρώπη: "Η δημογραφική ωρολογιακή βόμβα αλλοίωσης των λαών της Ευρώπης"

Ενώ στην Ελλάδα οι πολιτικές ελιτ συγχαίρουν αλλήλους για την ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία, προσφέροντας μάλιστα αφειδώς νομιμότητα, ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου στους πάλαι ποτέ παράνομους μετανάστες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, καθηγητές αλλά και γιατροί ανά τον κόσμο, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη μουσουλμανική ωρολογιακή βόμβα που θα αλλοιώσει ανεπανόρθωτα τους λαούς της Ευρώπης..

Η ΕΕ αντιμετωπίζει μια εποχή μεγάλης κοινωνικής αλλαγής, αυτά αναφέρει στις εκθέσεις του ο Adrian Michaels, ενώ μέχρι τώρα λίγοι είναι οι πολιτικοί που δείχνουν να κατανοούν αυτή την προειδοποίηση. Στην Βρετανία μα και στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση αγνοούν την δημογραφική ωρολογιακή βόμβα: Η πρόσφατη ταχύτατη εισροή μεταναστών στην ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων των εκατομμυρίων μουσουλμάνων, θα αλλάξει την ήπειρο μας ολοκληρωτικά κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο δεκαετιών, ενώ σχεδόν κανένας από τους υπεύθυνους για την χάραξη πολιτικής, δεν μιλάει για αυτό.

Οι αριθμοί είναι εκπληκτικοί.
Το 1998, μόνο τα 3,2% του πληθυσμού της Ισπανίας ήταν από γεννήσεις αλλοδαπών . Το 2007 το ποσοστό αυτό ανήλθε στο 13,4%. Ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Ευρώπης έχει υπερδιπλασιαστεί τα τελευταία 30 χρόνια και θα έχουν υπερδιπλασιαστεί ξανά μέχρι το 2015.Στις Βρυξέλλες, τα επτά συνήθη κορυφαία ονόματα των νεογέννητων πρόσφατα αγοριών, ήταν Mohamed, Adam, Rayan, Ayoub, Mehdi, Amine και Hamza.

Τα χαμηλά ποσοστά γεννήσεων των λευκών ευρωπαίων, σε συνδυασμό με τον ταχύτερο πολλαπλασιασμό των μεταναστών, θα αλλάξουν ριζικά με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό, τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και την ευρωπαϊκή κοινωνία όπως τη γνωρίσαμε μέχρι σήμερα.

Ευρώπη «Ευρωπαίων» Μουσουλμάνων
Αυτή η ραγδαία εξέλιξη πρόκειται να αλλάξει το πληθυσμιακό μείγμα της Ευρώπης έχοντας εκτεταμένες συνέπειες στην εκπαίδευση, τη στέγαση, την ευημερία, την εργασία, τις τέχνες, στα πάντα. Θα μπορούσε επίσης να έχει αποφασιστική επίδραση στην εξωτερική πολιτική: μια μελέτη που υποβλήθηκε στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, σχετικά με τη σχέση της Αμερικής και της Ευρώπης, αναφέρει ότι μπορεί από αυτή την εξέλιξη και μόνο να αλλάξουν ριζικά οι μέχρι τώρα παραδοσιακές σχέσεις. Ωστόσο, οι αξιωματούχοι της ΕΕ παραδέχονται ότι το ζήτημα αυτό δεν έχει την προσοχή που του αξίζει.

Ο Jerome Vignon, αρμόδιος για την απασχόληση και τις κοινωνικές υποθέσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δήλωσε ότι το επίκεντρο της εν λόγω λειτουργίας στην ΕΕ ήταν για τους αιτούντες άσυλο και για τον έλεγχο της μετανάστευσης. Στην ίδια δήλωση συνεχίζοντας μας λέγει. "Το θέμα έχει στα σίγουρα υποτιμηθεί - υπάρχει μια γενική ρητορική σχετικά με την κοινωνική ένταξη των μεταναστών και πως θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη σημασία." Τέλος συμπληρώνοντας είπε. «Αυτή η ρητορική σπάνια οδήγησε σε εφαρμογή πολιτικής λύσης».

Οι χώρες της ΕΕ έχουν μακρά ιστορία στην υποδοχή των μεταναστών, αλλά τα τελευταία χρόνια, δύο νέες σημαντικές τάσεις έχουν προκύψει. Οι μετανάστες έρχονται από το εξωτερικό όλο και περισσότερο με επιταχυνόμενους ρυθμούς στις αναπτυγμένες οικονομίες αλλά ο πληθυσμός τους έχει φτάσει πλέον σε υπερβολικούς αριθμούς.

Ο διαρκώς αυξανόμενος μουσουλμανικός πληθυσμός έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι αυτοί είναι οι μόνοι μετανάστες που εισέρχονται στην ΕΕ σε μεγάλο αριθμό! Υπάρχουν και παρά πολλοί άλλοι προερχόμενοι από κάθε σημείο του ορίζοντα. Πλην όμως οι μουσουλμάνοι είναι γεγονός πως είχαν προκαλέσει στο παρελθόν πληθώρα φρικαλεοτήτων στη Δύση και όλα αυτά στο όνομα του Ισλάμ.

Στο Αμερικάνικο PEW φόρουμ του ερευνητικού ανεξάρτητου κέντρου PEW, που δραστηριοποιείται ως οργανισμός για θέματα Θρησκείας & δημόσιου βίου, στην σχετική έκθεση του αναφέρει: « Οι χώρες της Ε.Ε. διαθέτουν βαθιές ιστορικές, πολιτιστικές, θρησκευτικές και γλωσσικές παραδόσεις. Η εισροή εκατοντάδων χιλιάδων, και σε ορισμένες περιπτώσεις εκατομμύριων, από ανθρώπους που αναζητούν, μιλούν και ενεργούν με διαφορετικό τρόπο, θα οδηγήσει σε ένα δύσκολο και αταίριαστο κοινωνικό περιβάλλον. "

Πώς έχουν μέχρι σήμερα οι δραματικές πληθυσμιακές αλλαγές;
Ο καθένας γνωρίζει ότι σε ορισμένες συνοικίες πόλεων της Ευρώπης, είναι περισσότεροι οι μουσουλμάνοι και ότι αυτή η μεταβολή είναι διαρκώς αυξανόμενη. Ωστόσο οι πρώτες λεπτομερείς διαπιστώσεις είναι δύσκολο να βρεθούν, εφόσον τα προσωπικά δεδομένα θεωρούνται στην Ε.Ε. ευαίσθητα: πολλές χώρες της ΕΕ συστηματικά αποφεύγουν να συλλέγουν στατιστικά πληθυσμιακά στοιχεία με βάση την θρησκεία.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι αριθμοί για τη μετανάστευση μας περιγράφουν την πραγματικότητα αν και με «θολές» μεθόδους.

Οι 27 χώρες της Ε.Ε. προσέλκυσαν μισό εκατομμύριο περισσότερους ανθρώπους το χρόνο από ότι την εγκατέλειψαν παντοιοτρόπως. " Ωστόσο, από το 2002, " στην τελευταία έκθεση της η Ε.Ε. αναφέρει ότι , "η καθαρή μετανάστευση στην ΕΕ έχει σχεδόν τριπλασιαστεί ανάμεσα σε 1,6 εκατομμύρια και δύο εκατομμύρια άτομα ετησίως."

Αυτές οι μετρήσεις και οι αναμενόμενοι ρυθμοί αποδεικνύεται πως δεν ήταν τίποτε άλλο παρά αποτέλεσμα προχειρότητας και ανοησίας των προηγούμενων προβλέψεων.
Το 2004 η Ε.Ε. θεωρούσε ότι ο πληθυσμός της θα μειωθεί κατά 16 εκατομμύρια έως το 2050. Τώρα όμως πιστεύει ότι θα αυξηθεί κατά 10 εκατομμύρια μέχρι το 2060. Η Βρετανία βάσει αυτών των προχειροτήτων αναμενόταν να γίνει η πιο πυκνοκατοικημένη χώρα της Ε.Ε. μέχρι το 2060, με 77 εκατομμύρια κατοίκους μόνο. Αυτή τη στιγμή έχει 20 εκατομμύρια λιγότερους ανθρώπους από τη Γερμανία. Ο πληθυσμός της Ιταλίας αναμενόταν να μειωθεί δραστικά! Τώρα προβλέπεται να μείνει σταθερός.

Και από τις ΗΠΑ μας κρούεται ο κώδωνας κινδύνου.
Μία μελέτη για την πολεμική αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής από τον Leon Perkowski που έγινε το 2006, διαπίστωσε ότι υπήρχαν πλέον των 15 εκατομμυρίων μουσουλμάνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση με την ανώτατη εκτίμηση να φτάνει τα 23 εκατομμύρια. Και βεβαίως, αυτός ο πληθυσμός δεν διανέμεται ομοιόμορφα. Σύμφωνα με τη υπηρεσία μετανάστευσης των ΗΠΑ (Policy Institute), οι κάτοικοι μουσουλμανικής πίστης θα αντιστοιχούν σε περισσότερο από το 20% του πληθυσμού της ΕΕ έως το 2050, όμως ήδη αυτό είναι γεγονός τώρα σε αρκετές Ευρωπαϊκές πόλεις. Ένας έγκριτος Αμερικανός δημοσιογράφος, ο Christopher Caldwell μας ενημερώνει ότι οι λευκοί Ευρωπαίοι θα αποτελούν μειοψηφία στο Μπέρμιγχαμ από το 2026 και νωρίτερα στο Λέστερ. Μια άλλη πρόβλεψη υποστηρίζει ότι οι μουσουλμάνοι θα μπορούσε να υπερτερούν αριθμητικά των μη μουσουλμάνων στη Γαλλία και ίσως σε όλη την Δυτική Ευρώπη από τα μέσα του αιώνα μας (2050). Στην Αυστρία στον 20ο αιώνα οι κάτοικοι ήσαν κατά 90% καθολικοί στο θρήσκευμα, πλην όμως οι Ισλαμιστές, θα είναι η πλειοψηφία των Αυστριακών κάτω των 15 ετών μέχρι το 2050, μας λέει ο Κάλντγουελ.

Τα προβλεπόμενα ποσοστά αύξησης είναι αμφιλεγόμενα. Τα ποσοστά των γεννήσεων μπορεί να είναι δύσκολο να προβλεφθούν και οι αριθμοί των μεταναστών μπορεί να μοιάζουν σαν την παλίρροια. Αλλά ο Karoly Lorant, Ούγγρος οικονομολόγος ο οποίος συνέγραψε ένα έγγραφο για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υπολογίζει ότι οι μουσουλμάνοι έχουν ήδη ξεπεράσει το 25% του πληθυσμού στη Μασσαλία και το Ρότερνταμ, 20% στο Μάλμε, 15% στις Βρυξέλλες και το Μπέρμιγχαμ και το 10% στο Λονδίνο, το Παρίσι και την Κοπεγχάγη.


Οι περίφημες δεύτερες και τρίτες γενιές αποδεικνύονται χειρότερες στην ένταξη τους
Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις έτειναν να δείχνουν ότι η επικίνδυνη ριζοσπαστικοποίηση των μουσουλμάνων της Ευρώπης δεν έχει ακόμη συμβεί. Αυτό δίνει την ελπίδα ότι αυτοί θα ενταχθούν με επιτυχία. Παρ 'όλα αυτά, οι δεύτερης και τρίτης γενεάς των μουσουλμάνων δείχνουν σημάδια ότι είναι πιο δύσκολο να ενσωματωθούν από ότι οι γονείς τους. Μια βρετανική ομάδα μελέτης, διαπίστωσε ότι πάνω από το 70% των μουσουλμάνων άνω των 55 ετών θεώρησαν ότι είχαν πολλά κοινά με μη-μουσουλμάνους. Ωστόσο αυτό μειώθηκε στο 62% μεταξύ των 16 και 24 ετών.

Οι μεταβολές του πληθυσμού κινούν έντονη ανησυχία σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες με τι συνεχείς δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι αντίθετη στους μετανάστες, ωστόσο οι πολιτικοί αποφεύγουν σε μεγάλο βαθμό αυτή τη συζήτηση.


Ο στρουθοκαμηλισμός των κατεστημένων πολιτικών ελίτ, αναδεικνύει ακροδεξιά πολιτικά σχήματα
Η Γαλλία απαγόρευσε τη χρήση της μαντίλας (χιτζάμπ) στα σχολεία ενώ το ίδιο έκανε και για την αντίστοιχη χρήση των χριστιανικών συμβόλων, καθιστώντας έτσι δυσκολότερη την υποστήριξη ότι ο νόμος απευθυνόταν αποκλειστικά σε μουσουλμάνους. Η Βρετανία έχει ενισχύσει τη νομοθεσία της περί θρησκευτικού μίσους. Αλλά αυτά είναι μεμονωμένα γενικά νομοθετήματα (ευχολόγια).

Στο ενδιάμεσο πολιτικό-ιδεολογικό κενό έχει ενισχυθεί η ανακάμπτουσα ομάδα των ακροδεξιών πολιτικών σχημάτων, μεταξύ των οποίων και το βρετανικό Εθνικό Κόμμα, το οποίο απέκτησε δύο έδρες στις πρόσφατες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο Ολλανδός πολιτικός Geert Wilders, μιλάει εναντίον του Ισλάμ και πρόσφατα είχε απαγορευτεί η είσοδος του στην Βρετανία, ωστόσο αυξάνει συνέχεια και σημαντικά τα ποσοστά του στις σφυγμομετρήσεις κοινής γνώμης στην Ολλανδία.

Το PEW Forum προσδιόρισε τα κύρια σημεία για το 2005: "Το γεγονός ότι [ακραία κόμματα] αυξάνουν την επιρροή τους κατέχοντας πλέον σημαντική πολιτική θέση, οφείλεται στην υποκρισία και την έλλειψη ειλικρίνειας από τους κατεστημένους πολιτικούς φορείς στο θέμα της μετανάστευσης. Οι μελετητές υποστηρίζουν ότι η ευρωπαϊκή ελίτ έχει πολύ δρόμο ακόμη να διανύσει σε ότι αφορά τα ευρύτερα κοινωνικά θέματα της φυλής και ταυτότητας γύρω από τους μουσουλμάνους και άλλες ομάδες, και αυτό το σφάλμα το κάνει από φόβο μήπως και θεωρηθεί ως μη πολιτικά ορθό. "

Επιτακτική η ανάγκη οι ελίτ να «ξυπνήσουν» από τον επιτηδευμένο λήθαργο τους
Όμως είναι επιτακτική η ανάγκη να ξεκινήσει μια μεγαλύτερη και ειλικρινής συζήτηση για την λεγόμενη ένταξη των μεταναστών. Έχει σημασία σε όλα; Ναι, υποστηρίζει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Vignon. Δεν είναι, πόλωση κάτι τέτοιο και μπορεί να οδηγήσει σε γκέτο. "Είναι κακό γιατί δημιουργεί ανταγωνισμούς. Ανταγωνίζονται μεταξύ τους φτωχοί άνθρωποι ενάντια σε άλλους φτωχούς ανθρώπους: τα άτομα αυτά αισθάνονται ότι απειλούνται," λέει.

Η Ευρωπαϊκή ένωση μας ενημερώνει πως τα ποσοστά απασχόλησης των μη υπηκόων της είναι χαμηλότερα από ό, τι για τους υπηκόους της, πράγμα που όπως λένε, συγκρατεί την οικονομική πρόοδο. Ένας σημαντικός λόγος για αυτό είναι η έλλειψη γλωσσικών δεξιοτήτων. Το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής επίσης αναφέρει ότι το 2007 το 28% των παιδιών που γεννήθηκαν στην Αγγλία και στην Ουαλία είχαν τουλάχιστον έναν αλλοδαπό γονέα. Αυτό το ποσοστό μετρήθηκε στο 54% για το Λονδίνο. Συνολικά το 2008, το 14,4% των παιδιών στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είχε μια γλώσσα και αυτή ήταν διαφορετική από την Αγγλική ως πρώτη γλώσσα τους.

Οι μουσουλμάνοι, οι οποίοι αποτελούν μια εξαιρετικά ανομοιογενή ομάδα, έχουν δείξει μέχρι σήμερα ελάχιστη διάθεση να οργανωθούν πολιτικά σε μαζικές συναθροίσεις φυλής ή θρησκείας. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι παραβλέπονται οι φωνές τους. Η Γερμανία ήδη άρχισε με την μεταρρύθμιση εκλογικών νόμων πριν από 10 χρόνια, χορηγώντας ορισμένα δικαιώματα για το μεγάλο τουρκικό πληθυσμό στην επικράτεια της. Θα ήταν παράξενο αν αυτό δεν μετέβαλε –αρνητικά- τη στάση της χώρας σχετικά με την αίτηση της Τουρκίας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μελέτη του Perkowski λέει: "Η αντιμετώπιση του ραγδαία αναπτυσσόμενου φαινομένου , να στερούνται πολιτικών δικαιωμάτων οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί εντός των συνόρων της Ε.Ε. που είναι από τους παλαιότερους και ισχυρότερους συμμάχους, οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να βρεθούν αντιμέτωπες με όλο και ισχυρότερες προκλήσεις για την εξωτερική πολιτική της Μέσης Ανατολής.."

Η Δημογραφική αλλοίωση θα αναγκάσει τους πολιτικούς να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα το συντομότερο δυνατόν. Πρόσφατα, ορισμένοι έχουν αρχίσει να ωθούν τη συζήτηση ως κεντρικό ζήτημα. Ο Angel Gurría, γραμματέας του ΟΟΣΑ, τον Ιούνιο είπε: «Η μετανάστευση δεν είναι μια βρύση που μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά βούληση. Χρειαζόμαστε άμεσα δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές μετανάστευσης και ένταξης. Οι πολιτικές που θα εφαρμοστούν πρέπει να είναι προς την κατεύθυνση να προσαρμόσουν τόσο την ευνοϊκή πρόσκαιρη οικονομική συγκυρία αλλά και τα κακά που η ίδια η μετανάστευση φέρει.

Μεταφράση: HellasOnTheWeb.com
Πηγη: Telegraph UK

16 σχόλια:

  1. Αυτά τα λέγαμε πριν 20 χρόνια. Δυστυχώς το παιχνίδι χάθηκε για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "...Η πρόσφατη ταχύτατη εισροή μεταναστών στην ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων των εκατομμυρίων μουσουλμάνων, θα αλλάξει την ήπειρο μας ολοκληρωτικά κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο δεκαετιών, ενώ σχεδόν κανένας από τους υπεύθυνους για την χάραξη πολιτικής, δεν μιλάει για αυτό..."

    Εχει συστημα βλεπεις η πολιτικη της ΕΕ:
    "6. Islam has, however, suffered and is still suffering from misrepresentation, for example through hostile or oriental stereotypes, and there is very little awareness in Europe either of the importance of Islam's past contribution or of Islam's potentially positive role in European society today. Historical errors, educational eclecticism and the over‑simplified approach of the media are responsible for this situation."
    8. [...] It must be recognised that intolerance and distrust unfortunately exist on both sides, Islamic and non‑Islamic.
    9. The Assembly is aware [...] of the need for a better knowledge of the past so as better to understand the present and prepare the future, and of the valuable contribution that Islamic values can make to the quality of fife through a renewed European approach on an overall basis to the cultural, economic, scientific and social fields."
    (EU recommendation 1162/1991, http://www.funci.org/en/1991/issues/recommendation-1162-19911/)

    Μονο καθυστερημενες αποψεις τυπου "προοδευτικοεθνομηδενιστων" θα μπορουσαν να υποστηριξουν τετοιου ειδους διαστρεβλωση.


    "I have decided to fight Islam; please pay attention to my statement; to fight Islam, not the political Islam, not the militant Islam, not the radical Islam, not the Wahhabi Islam, but Islam itself...Islam has never been misunderstood, Islam is the problem....(Muslims) have to realize that they have only two choices: to change or to be crushed."
    (Wafa Sultan, http://www.youtube.com/watch?v=up3yuQDAWKQ)

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. h allios to krufo sxedio tou n.a.t.o. gia feoudarxia

    kai omogenopoihsei ths aytokratorias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SAN MOUMIES SAMOURAI MIAZOUN.

    H EUROPI DEN EXEI MELLON AFOU EXEI EGATALIPSEI TOUS ELLINES POU EINAI O STILLOS.
    KALIMERA ELLADA, KALINIKTA EUROPH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικα ποιος εκανε την προβοκατσια (που μασησατε ΟΛΟΙ) με την Παρελαση της 25ης Μαρτιου;
    Αυτοι που θελουν να την καταργησουν ή αυτοι που μισουν την Ελλαδα, ομως εδω κι εκει το παιζουν Ελληναραδες;

    Ρωταω γιατι υπαρχουν πολλοι προβοκατορες δω μεσα.


    Omadeon


    "Λογοκριτη" Καυκασιε μην σε κανει η πολυ αγαπη σου στους Ιουδαιους να σβησης κι αυτο το σχολιο ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Omadeon δεν είναι λογοκρισία το να μην επιτρέπεις τις βρισιές.Δεν είναι λογοκρισία το να διαφυλάττεις ένα τέτοιο Ιστολόγιο σαν του Κου Σάββα στο οποίο έχω την τιμή να είμαι συνδιαχειριστής.

    Οσο για το δόλωμα σου, καλό αλλά ατύχησες έπεσες σε πελαγίσιο όχι σε ιχθυοτροφείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι λεγόμενοι προοδευτικοί Έλληνες

    που υποστηρίζουν ποικιλοτρόπως, την είσοδο Ασιατών και Αφρικανών στην Ελλάδα, και μάλιστα, την παροχή σ'αυτούς, ελληνικής υπηκοότητας κρατώντας τη δική τους παράλληλα,

    αν θέλουν να δουν πως θα είναι

    το άμεσο μέλλον της Ελλάδας και της ΕΕ

    με όλους αυτούς "τους καημένους", "που ήρθαν στη χώρα μας για ένα καλύτερο αύριο"

    - το ρεπορτάζ συνοδεύεται από ορχηστρική λυπητερή μουσική ,έτσι για την "αντικειμενική" παρουσίαση του θέματος στον τηλεθεατή -


    ας μιλήσουν και ας δουν πως ζουν και αισθάνονται σήμερα, οι δυτικού τύπου Τούρκοι της Κωνσταντινούπολης και άλλων πόλεων.

    Ζουν και αναπνέουν με τον φόβο της πλήρους ισλαμοποίησης της κοινωνίας τους.Και σκεφτείτε ότι αυτοί,τουλάχιστον τυπικά, είναι μουσουλμάνοι,κι όμως δεν τους αντέχουν! Δεν αντέχουν ούτε τον ιμάμη που βγαίνει και φωνάζει τους πιστούς,ούτε τη νηστεία τους, ούτε τη μαντήλα τους,ούτε την μπούργκα τους! Ούτε τα πολλά τους παιδιά δηλ.τον μεγάλο τους πληθυσμό!

    Η εμπειρία τους αυτή, ας φανεί χρήσιμη στους Έλληνες και σε όλους τους Ευρωπαίους (πολλοί από τους οποίους έτσι κι αλλιώς,τα ζούνε,έχουν πάρει αρκετά μεγάλη γεύση κι αρχίζουν να αντιδρούν είτε ως πολίτες είτε ως κράτη).

    Μόνο οι Έλληνες ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, είναι αρκετά αφελείς ή κομπλεξικοί και δεν βλέπουν σε τι μπελάδες μας βάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχως ολα προχωρουν βασει σχεδιου.

    Παραδειγμα το κακοφημο πλεον 'Δικαστηριο' της Χαγης που ενω δολοφονει το Μιλοσεβιτς και αλλους Σερβους και καταδικαζει πλειαδα αλλων σε βαρειες ειρκτες για να καμψει το φρονημα του Σερβικου λαου και να τον εκδικηθει για την αντισταση του,
    την ιδια ωρα απολυει και δινει τεκμηριο αθωοτητας σε γνωστους αιματοβαμμενους εγκληματιες οπως ο Νασερ Οριτς της Βοσνιας και ο Ραμους Χαραντιναι απο το Κοσοβο!!!

    Γυρω απο τετοια δραματικα τεκταινομενα συνωστιζεται πληθος μορφωμενων ανθρωπων -πολιτικων, δικαστικων, δημοσιογραφων κλπ- και κανεις δεν μιλαει...γιατι ολοι κατανοουν οτι ολα γινονται βασει σχεδιου.....ανοιγοντας ετσι το λακο του Ευρωπαικου πολιτισμου.

    Οι Ευρωπαικοι λαοι δεν εχουν καμμια ελπιδα μεσα στα πλαισια του σαπιου και διαβρωμενου Δυτικου συστηματος εξουσιας οπως αυτο εχει διαμορφωθει σημερα.

    Η χειραφετηση και απεξαρτηση της Ευρωπης απο την Αγγλο-Αμερικανικη κηδεμονια και την επικυριαρχια των λεγομενων 'αγορων' ειναι βασικη προυποθεση για την επιβιωση των ευρωπαικων λαων και του πολιτισμου τους.

    .....μπορουν βεβαια και να αυτοκτονησουν συνεχιζοντας τα ιδια. Ειναι θεμα επιλογης.....

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Καυκασιος 30 Μαρτίου 2010 6:52 π.μ..........

    Ο κυριος Ομηρος Φωτιαδης σε σχολιο του στην αναρτηση σου "Video ΝΤΡΟΠΗ απο τη χθεσινή παρέλαση" (3/26/2010) μεταξυ αλλων ειπε:
    ...ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ" ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ, ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ,ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ,ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ,ΧΡΥΣΟΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ...ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΔΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΣΑΠΙΟ...ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΆΚΑΣ ΣΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ...
    ΜΑΘΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΠΟΡΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΆΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΚΑΙ Ο....
    αλλα και σε προηγουμενο σχολιο (19 Μαρτίου 2010 1:12 μ.μ.) ενος ελεεινου ελληνοφωνου προβοκατορα εβραιου εναντιον μου (ενα απο τα πολλλα ψευδωνυμα του σ΄αυτο το ιστολογιο ειναι το ξενικο Galia) εξεφρασε τρισαθλια υπονοουμενα για την μητερα μου η οποια παρεπιπτοντως εχει γεννηθει το 1947 οποτε οι βρισιες του
    (...."Κράτα, λοιπόν, γερά το vernis à ongles μη σου φύγει και παρηγόρησε τους νεο-ναζί φίλους σου, με τον ίδιο τρόπο που η μάνα σου παρηγορούσε τους ναζί τότε"')
    μη εχοντας τιποτε αλλο να πει πιπτουν στα μουτρα του.

    Αν και συμφωνω μερικως με τα ανωτερω λογια του Φωτιαδη, σε προκαλω "Καυκασιε" να βρης εστω και ενα σχολιο μου που να περιεχει εστω και μια βωμολοχια.
    Το οτι δεν ανεβαζεις ολα τα σχολια μου ειναι αυταποδεικτο οτι ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ οταν κατακεραυνωνω τους οβριους παντα με αποδειξεις και οχι με λογια του αερα διοτι στα "κατεχομενα που ζω" τους εχω σπουδασει. (Παλι Ελληνες παππαδες φτυνανε χθες στην Ιερουσαλημ).
    Εχω επανειλημενως διατυπωσει εδω μεσα οτι ΔΕΝ μπορει να γινει σοβαρη συζητησις για οποιοδηποτε θεμα με συζητητες απεναντι σου αυτους που θελουν αν σε πεισουν ντε και καλα οτι "πανω=κατω", "σκοταδι=φως" "πολεμος=ειρηνη" "ψεμμα=αληθεια" κοκ. Αλλα αυτος ειναι και ο ορισμος του εβραιου.
    ("Perfidious Jew" λενε οι Αγγλοφωνοι. Πουθενα αλλου δεν χρησιμοποιειται η αγγλικη αυτη λεξις "ρerfidious" παρα μονον οταν ακολουθειται απο την λεξη "Jew").
    Οποτε αναγκαστικα τους ειρωνευσαι και τους ξεβρακωνεις. Υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις.
    Γιαυτο πρεπει να αναρτης παντα την συμβουλη μου προς εβραιους να επισκεπτονται εδω κι εκει την
    "ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΠΕ" προς οριστικην ιασην τους.

    Μαθηματικως λοιπον σου αποδεικνυω οτι εκεινα του πισινου οπως ..."Omadeon δεν είναι λογοκρισία το να μην επιτρέπεις τις βρισιές. Δεν είναι λογοκρισία το να διαφυλάττεις ένα τέτοιο Ιστολόγιο σαν του Κου Σάββα στο οποίο έχω την τιμή να είμαι συνδιαχειριστής" ειναι ....Καυκασιακες μπαρουφες.

    Και για 'κεινες τις φτηνες αττακες καφενειου που ριχνεις εδω κι εκει, θα σου πω το εξης: Οταν οι αλλοι κυνηγουσαν κανα "ζουλαπι" για να φανε, εγω ειχα χοληστερινη.


    Omadeon
    (ο οχι και τοσο διασημος)
    Κατεχομενη Παλαιστινη

    ΥΓ
    Οι Πελαγισιοι αρπαζουν το δολωμα. Τους του Ιχθυοτροφειου τους μαζευουν με την αποχη. Ασε που τους ταϊζουν και χημικα για καλυτερο χρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ομαδεόν
    όσον αφορά το σχόλιο του Όμηρου, ο Όμηρος είναι σνυδιαχειριστής και δεν του εγκρίνει κανείς τα σχόλια, τα βάζει μόνος του.
    Όσον αφορά τα δικά σου σχόλια, σου δηλώνω με ειλικρίνεια ότι είσαι ευπρόσδεκτος στο ιστολόγιο.
    Απλά, σε παρακαλώ προσωπικά, τα σχόλιά σου να περιορίζονται στην ανάρτηση και η κριτική σου να είναι καθαρά πολιτική.
    Εκτός των άλλων, πρέπει να κρατήσουμε το ιστολόγιο ανοικτό στο ευρύ κοινό.
    Και ζητούμε τη βοήθειά σου γι' αυτό.

    φιλικά

    Σάββας

    υγ τον Καυκάσιο πρέπει να τον τιμούμε, γιατί έχει καλό πολιτικό κριτήριο και μαζί με τον Ανδρέα, τον Όμηρο και τη Χριστίνα, χύνει ιδρώτα για το ιστολόγιο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ομαδεόν
    όσον αφορά το σχόλιο του Όμηρου, ο Όμηρος είναι σνυδιαχειριστής και δεν του εγκρίνει κανείς τα σχόλια, τα βάζει μόνος του.
    Όσον αφορά τα δικά σου σχόλια, σου δηλώνω με ειλικρίνεια ότι είσαι ευπρόσδεκτος στο ιστολόγιο.
    Απλά, σε παρακαλώ προσωπικά, τα σχόλιά σου να περιορίζονται στην ανάρτηση και η κριτική σου να είναι καθαρά πολιτική.
    Εκτός των άλλων, πρέπει να κρατήσουμε το ιστολόγιο ανοικτό στο ευρύ κοινό.
    Και ζητούμε τη βοήθειά σου γι' αυτό.

    φιλικά

    Σάββας

    υγ τον Καυκάσιο πρέπει να τον τιμούμε, γιατί έχει καλό πολιτικό κριτήριο και μαζί με τον Ανδρέα, τον Όμηρο και τη Χριστίνα, χύνει ιδρώτα για το ιστολόγιο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Ευρωπη βιωνει πλεον την εσχατη παρακμη της.Το ισλαμικο καρκινωμα ειναι πολλαπλα μεταστατικο και το αποτελεσμα,με τις υπαρχουσες μεθοδους,μη αναστρεψιμο.
    Ας μην κρυβομαστε,δεν προκειται περι θρησκειας αλλα για την νομιμοποιηση του εγκληματος της παιδοφιλιας του μισογυνισμου της ψυχικης και σωματικης ρυπαροτητας.
    Το διλημμα για μετριοπαθες ισλαμ ειναι πλαστο γιατι δεν υπαρχει μετριοπαθες κορανι.
    Οι Ευρωπαικες κυβερνησεις με πρωτοφανη ανευθυνοτητα προσπαθησαν να ενταξουν σε πολιτισμικες αξιες λαους που φυλετικα δεν διαθετουν τα προσοντα.
    Τι εκπληξη λοιπον και ενω ολοι πιστευαμε περι του αντιθετου τελικα το γουρουνι δεν εμαθε Πλατωνα!
    Εκτος απο τους εκπροσωπους μεγαλων οικονομικων συμφεροντων,στην προσπαθεια αλωσης της Ευρωπης,οι θηρευτες της ανθρωποτητας εχουν ως στυλοβατες και τους αριστερους διεθνιστες.
    Ο λογος ειναι απλος και εχει να κανει με τη διαστροφη της λανθανουσας (και οχι μονο) ομοφυλοφιλιας που διεπει τους αριστερους διεθνιστες.
    Ειναι η βρωμια και η χυδαιοτητα των ισλαμιστων ανατολιτων υπανθρωπων που ελκει την κιναιδο αριστεροδιεθνιστικη μαζοχιστικη ψυχη.
    Επειδη ομως ο χρονος ειναι εις βαρος των ανθρωπων η αμεσοτητα της αντιδρασης γινεται επιτακτικη.
    Κανενας συνηθης τροπος αντιμετωπισης δεν μπορει να ειναι αποτελεσματικος εκτος απο την συνειδησιακη επανασταση του λευκου Ευρωπαιου μεσα απο τις μεγαλες αξιες του Φυλετισμου ακομα και με το τιμημα του αιματος.

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητε skal

    Πρωτα απ' ολα δεν ξερω γιατι δεν μου απαντησε ο Καυκασιος και επενεβης εσυ.
    Ας ειναι ομως μιας και εισαι ο ιδιοκτητης της Σελιδας σου απαντω τα εξης:
    Μιας και δεν τον ξερω προσωπικα τον "Κ" δεν εχω λογους να τον υποτιμησω η ακομα και να σκεφθω αρνητικα για το ατομο του.
    Αλλα και αυτος ΔΕΝ πρεπει να υποτιμα την νοημοσυνη ανθρωπων που δεν γνωριζει.
    Τελειωνω με τον "Κ" εδω.

    Τωρα μου ζητας τα σχολια μου και η κριτικη μου να συναπτονται με καθαρα πολιτικα κριτηρια.
    Σου απαντω το εξης: Παντα σχολιαζω και κριτικαρω βασει κανονων της Ηθικης, αλλα λογαριαζω και τι κινητρα εχει καποιος οταν "εκμυστηρευεται" κατι. Δεν λογαριαζω ουτε Θρησκειες αλλα ουτε και πιστευω σε πολιτικες ιδεολογιες και κομματα. Αυτα τα κομματα οπου Γης εχουν αποδειχθη απατη.
    Ειμαι ανθρωπος που βλεπω την αληθεια καταμουτρα και οπως ξερεις η αληθεια (για το καθε τι) ειναι μονο ΜΙΑ.
    Δεν χρησιμοποιω διπλωματια οταν αναφερομαι στην Αληθεια.
    Τα λεω χυμα και "φορα-παρτιδα" που λενε και μερικοι μαγκες. Δεν θα ανεχθω τσογλανους οποιοασδηποτε Θρησκειας η πολιτικης αποχρωσης (ανεξαρτητως ηλικιας) να μου "παιζουν τον παπα". Ειναι καταπτυστοι και τους το λεω στα μουτρα. Μονο ετσι πολεμας το κακο. Το ξεριζωνεις.
    Για να σε διευκολυνω να καταλαβης τι εννοω, αν ρωτησης καποιον να σου δωση τον ορισμο του "Χριστιανου", του "Μουσουλμανου" η του "Εβραιου" (προ παντος αυτουνου) μαλλον θα ατυχηση να δωση οποιον ορισμο.
    Στην εκκλησια που εκκλησιαζομαι καθε Κυριακη μετα την Θεια Λειτουργια των Βαϊων πιναμε καφε σε παρακειμενη αιθουσα και μεσω
    200+ ατομων που μολις ειχαν εκκλησιαστει, διεκρινα την Παπαδια και την καλεσα στο τραπεζι μου.
    Οταν πλησιασε και μετα τα καθιερωμενα "χρονια πολλα" την ρωτησα μεγαλοφωνα: "Δειξε μου 5 Χριστιανους μεσα δω". Η παπαδια χαμογελασε, κοκκινησε και μου απαντησε:
    "Σσσσσσσσ μη μας ακουσει κανεις".
    Μας ειχαν ηδη ακουσει μερικοι στα τριγυρω τραπεζια και κοιτουσαν με συγκαταβαση προς το μερος μου σα να συμφωνουσαν με την ερωτηση μου.
    Καταλαβαινεις λοιπον πουθενες ερχομαι.

    Omadeon
    (ο οχι και τοσο διασημος)
    Κατεχομενη Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητε Persea

    καταλαβαινω την οργη σου αλλα θελω να σε ρωτησω: με την Ωλμπραιτ, το Χολμπρουκ, το Σορος, τους Κλιντον και τους 'παγκοσμιοποιημενους' Τραπεζιτες που επιδιωκουν μετα μανιας την αλωση της Ευρωπης απο ισλαμικους πληθυσμους τι θα κανεις ?
    Μηπως δεν ειναι αυτοι και ολοι οι white Anglo-Saxon protestants που μαγειρευουν τα φρικτα επερχομενα δεινα των λαων της Ευρωπης απο την εκτος τοπου και χρονου προσπαθεια αλοιωσης των εθνικων φυσιογνομιων των λαων μας??
    Μηπως πρεπει να στρεψεις την οργη σου κατα των πραγματικων υπαιτειων της σχεδιασμενης ισλαμικης πλυμηριδας???
    ....αλωστε χωρις την εμπνευση και τη βοηθεια των προαναφερομενων, η ισλαμικη εξαπλωση στην Ευρωπη δεν θα ειχε καμμια τυχη.
    Ας μην το ξεχναμε.

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς ομαδεον¨ανθρωπος ο οποις οχι μονο δεν γραφει με το ονομα του αλλα κανει λαθροχειρια στο ψευδονυμο αλλο απο που και ως που εχει το δικαιωμα να εγκαλει τουσ αλλουσ για προδοτικη συμπεριφορα?
    Και εγω που νομιζα οτι ο παρτιωτισμος πορυποθετει πανω απο ολα ΕΝΤΙΜΟΜΤΗΤΑ!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. MIA EINAI H LYSI TOU PROBLHMATOS PAIDIA MOU.
    GAMATE GIATI XANOMASTE,ARKETA ME TIS TSONTES!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.