31/3/10

O κ. Δρούτσας θα καταθέσει τον καθιερωμένο πλέον (!) στέφανο στο μαυσωλείο του 'Γκαζί' Μουσταφά Κεμάλ;


του Σάββα Καλεντερίδη
Κατά το εγγύς παρελθόν έλληνες αξιωματούχοι, επισκεπτόμενοι την Άγκυρα, κατέθεσαν στεφάνι και έγραψαν στο βιβλίο επισκεπτών σχόλια θαυμασμού στο πρόσωπο σφαγέα του Ελληνισμού, Μουσταφά Κεμάλ, ενός φασίστα που δεν επέτρεψε τη λειτουργία κόμματος μέχρι το θάνατό του.
Η επίσκεψη του κ. Δρούτσα στην Άγκυρα γίνεται σε μια εποχή που έλληνες και ξένοι που σέβονται τον εαυτό τους και τις αρχές της δημοκρατίας και του ανθρωπισμούδίνουν αγώνα εναντίον των κεμαλιστών της Άγκυρας και των 'συνοδοιπόρων' τους στην Αθήνα, τη Στοκχόλμη, την Ουάσιγκτον, τη Μαδρίτη και αλλού.
Στη Σουηδία, μάλιστα, εκείνοι που πάλεψαν για την αναγνώριση της γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και της Ανατολής, πολίτες και πολιτικοί της Σουηδίας, τα έβαλαν με την κυβέρνησή τους και κινήθηκαν εναντίον των υλικών συμφερόντων της ίδιας τους της χώρας και πέτυχαν την αναγνώριση της Γενοκτονίας από το Σουηδικό Κοινοβούλιο, θεωρώντας ότι είναι πιο επωφελές να μάχεσαι για τα ηθικά και όχι για τα υλικά συμφέροντα της χώρας σου.
Να δούμε λοιπόν αν οι έλληνας αναπληρωτής υπουργός, στη σκιά των αναχαιτίσεων που κάνουν τουρκικά ραντάρ σε ελληνικά ελικόπτερα που πετούν πάνω από ελληνικό κατοικημένο νησί, κινηθεί στη λογική του "σφάξε με πασά μου ν' αγιάσω" ή αν θα αρνηθεί να υποκύψει στην άθλια και ανέντιμη επιμονή των κεμαλοφασιστών της Άγκυρας να υποχρεώνουν τους απογόνους των σγαγιασθέντων να τιμούν τον σφαγέα τους.
Επίσης, να δούμε τί στάση θα κρατήσει ο οργανωμένος ποντιακός, μικρασιατικός και θρακικός χώρος, που έχει πάρει στις πλάτες του το βαρύ φορτίο του αγώνα για τη δικαίωση!

Συνάντηση με Νταβούτογλου
Επίσκεψη Δρούτσα στην Τουρκία στις 7 και 8 Απριλίου
Την ερχόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα στις 7 και 8 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα στην Τουρκία.
Ο κ. Δρούτσας θα μεταβεί στην Αγκυρα μετά από πρόσκληση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.
Στη συνάντηση των δύο υπουργών, που έχει οριστεί για τις 8 Απριλίου, αναμένεται να συζητηθούν θέματα διμερούς συνεργασίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της προγραμματιζόμενης επίσκεψης του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογκάν στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν, επίσης, θέματα περιφερειακής και διεθνούς συνεργασίας.
Την πρώτη ημέρα της επίσκεψής του στην Τουρκία, στις 7 Απριλίου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα γίνει δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.
Να σημειωθεί πως η επίσκεψη του κ. Δρούτσα στην Αγκυρα αρχικά είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, αλλά αναβλήθηκε μετά τη σειρά τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο.
Στην Τουρκία επρόκειτο να μεταβεί και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ακύρωσε την επίσκεψη, για τους ίδιους λόγους.
Newsroom ΔΟΛ

22 σχόλια:

  1. Hey tüm cehenneme gitme
    Μέρες που είναι κολάζομαι και δεν μπορώ .Και που ανέβαλε την επισκεψή του ίδρωσε το αυτί του του Τούρκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια μικρή αναδρομή:

    1)Κατάθεση στεφάνου απο Γεώργιο Παπανδρέου και Κωνσταντίνο Καραμανλή τον νεώτερο

    2)Ζεμπεκιά Γεώργιο Παπανδρέου μπροστά στον Ισμαήλ Τζέμ και Μπάλος της Κας Φάνης Πετραλιά με τον Τούρκο υπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού Αττίλα Κοτς.

    3) Βαρκάδα Μπακογιάννη στον Βόσπορο μετά τον θάνατο του Ηλιάκη με τον Γκιούλ

    4)Τηλεγράφημα Μπακογιάννη για τον Θάνατο στρατιωτών Τουρκων απο Κούρδους "τρομοκράτες"

    Να μην πάμε Οτσαλάν,Ιμια,Μαδρίτη

    Θα ήταν μια καλή αρχή η κίνηση του Δρούτσα αν γίνει σε μια παράδοση πολύ κακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΣΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ).

    NE MUTLU YUNAN DIYENE!!

    AZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Έλληνας που γονατίζει μπροστά στο μαυσωλείο του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.......είναι Τούρκος και δεν το ξέρει!

    Είναι η μεγαλύτερη διαδήλωση των αδυναμιών και το θάνατο του ελληνικού πνεύματος......

    Οι πραγματικοί "άνδρες" δεν το κάνουμε αυτό!

    Ο γνήσιος Έλληνας δεν θα μπορούσε να το κάνει, επειδή αντιπροσωπεύει τον θάνατο του με άνανδρες τρόπο.......

    Αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας!

    Ποιος θέλει να ζήσει αυτό το ψέμα;

    Πιστεύω ότι κανείς δεν θέλει.......Χίλιες φορές να παραδώσε ο κ. Δρούτσα τη θέση στον κ. Παπανδρέου, εάν έχει ψυχή των Ελλήνων.

    Ο κ. Παπανδρέου έχει δείξει ότι έχει ψυχή τουρκική!

    Από τον ουρανό.....

    Πρώτη Γραμμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί συνέλληνες το έχω πει και άλλη φορά αυτό το ελλεεινό Ελληνικό κράτος πρέπει να κάνει ένα αντίστοιχο μαυσωλείο σαν του ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ για τον ΘΕΩΔΟΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ και όχι να του έχει ένα ΤΑΦΟ στο πρώτο νεκροτάφειο ξεχασμένον μέσα σε δεκάδες άλλους τάφους που από ότι έχω διαβάσει είναι άδειος και τα οστά του ΗΡΩΑ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ έχουν μεταφερθεί στην πατρίδα του και να αναγκάζει τους ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ και όσους επισκέφτονται την πατρίδα μας να καταθέτουν στεφάνι στην μνήμη του ΗΡΩΑ που ελευθέρωσε την Ελλάδα.Αλλά θα μου πείτε ζητάω πόλλα από τα δρεσύδειλα ανθρωπάκια που μας κυβερνούν κατά καιρούς αλλά δεν φταίνε αυτοί αλλά όλοι εσείς που τους ψηφίζετε για να σας δώσουν μία θεσούλα στο δημόσιο και μετά το παίζετε και πατριώτες.ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,να κάνουμε ένα σύλλογο να μαζέψουμε λεφτά για να κάνουμε ένα μαυσωλείο στον ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και να τιμούμε αυτό το τιμημένο παλληκάρι που τόσα πρόσφερε στο ΕΘΝΟΣ παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανονείστε να σας δούμε σε αυτή την ΞΕΦΤΙΛΑ ΞΑΝΑ.

    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙ στο μαυσωλείο ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΡΑΣ ΑΥΤΗΣ! Μόνο για ροχάλες είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανονείστε να σας δούμε σε αυτή την ΞΕΦΤΙΛΑ ΞΑΝΑ.

    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙ στο μαυσωλείο ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΡΑΣ ΑΥΤΗΣ! Μόνο για ροχάλες είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οποιος ελληνας γονατιζει στο λακο του κεμαλ οταν θα επιστρεφει στην Ελλαδα να φοραει φουστανι.Παρτε το χαμπαρι ειμαστε ακομα ραγιαδες με τετοιες κυβερνησεις που εχουμε.Ανδρεικελα των αμερικανοεβραιων μας εξουσιαζουν,αλλα θα ξυπνησει η ελληνικη ψυχη και θα τρεμει η γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα φυσικά και θα καταθέσει στεφάνι!Μάλιστα θα του το ρίξει στο κεφάλι ένα Τουρκίκό F-16 που πρώτα θα έχει πετάξει πάνω από το Φαρμακονήσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,να κάνουμε ένα σύλλογο να μαζέψουμε λεφτά για να κάνουμε ένα μαυσωλείο στον ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και να τιμούμε αυτό το τιμημένο παλληκάρι που τόσα πρόσφερε στο ΕΘΝΟΣ παιδιά."


    Χρήματα μπορει να μαζέψουμε,αδεια όμως απο την πολεοδομία θα μπορεσουμε να πάρουμε;Α και να μην ξεχασω τους "οικολόγους" του Τρεμόπουλου που θα αρχισουν να διαμαρτυρονται μη τυχον και η σκια του μαυσωλειου εμποδισει την αναπτυξη των περιξ αυτου φυτων(ετσι ειναι!Τα φυτα πρεπει να ενδιαφερονται για τα φυτα)!Οπως βλέπεις, ΟΙ ΨΟΦΟΔΕΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα και ΦΥΣΙΚΑ δεν θα καταθεσει ...

    αυτο βεβαια για εσωτερικη δικη μας καταναλωση για να πανηγυριζουμε οτι και καλα σηκωσαμε αναστημα

    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ . ξερετε γιατι;

    οι τουρκοι πανε τον καθε Ελληνα στο μαυσωλειο;
    πανε τους γονους , τους εν δυναμει πρωθυπουργους και πρωθυπουργους

    και αν δεν καταθεσει οι δρουτσας τι εγινες ;

    χεστηκε η φοραδα στο αλωνι ;

    αφου προσκυναν οι αφεντες νοιαζει τους τουρκους τι κανουν οι κολαουζοι ;

    η μηπως θιχτηκαν που αναβληθηκε η επισκεψη για ΜΙΑ βδομαδα ;

    τι ψαχνουμε τωρα ; αφου οι τουρκοι φτιαχνουν το σεναριο να βουλωνουν τα στοματα εδω

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. >ενός φασίστα που δεν επέτρεψε τη λειτουργία κόμματος μέχρι το θάνατό του<

    Αν κρίνω από τα δικά μας κόμματα, δεν έκανε και άσχημα, εδώ που τα λέμε.

    Υπάρχει περίπτωση να επισκεφθεί επίσημος την Άγκυρα και να μην καταθέσει στεφάνι; Νομίζω ότι όλοι καταθέτουν. Μονάχα ο Αχμεντινετζάτ είχε αρνηθεί, διότι θεωρεί τον Κεμάλ εχθρό της θρησκείας του, ο οποίος προσέβαλε το Κοράνι.

    Ξέρει κανείς άλλη παρόμοια περίπτωση;

    @ Καυκάσιο (2:08 μ.μ.)

    Ξέχασες την κουμπαριά! Κακός ... ιερομνήμων είσαι :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 7:16 μια παράλειψη δεν με καθιστά κακό, σίγουρα το μπαλο δεν τον θυμόσουν όποτε αγαπητέ είμαστε Ισοπαλία έστω και στην παράταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καυκάσιο

    "Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!", που έλεγε και ο αείμνηστος Αυλωνίτης στην επίσης αξέχαστη Βασιλειάδου στο "Ο Κλέαρχος, η Μαρία κι ο κοντός" :-))

    Όντως, εκείνο τον μπάλο δεν τον θυμάμαι. Παίρνω πίσω την αδικία που σου έκανα!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχώς αγαπητοί μου, αν οι Τούρκοι θέλουν πράγματι να καταθέσει στεφάνι, θα καταθέσει. Το θέμα είναι να μην πάει καθόλου μετά τις συνεχείς προκλήσεις και να ανακαλέσει τον πρέσβη μας για διαβουλεύσεις, χα,χα,χα. μα τι λέω ε;
    Κι όμως αυτό θα έπρεπε να κάνουμε εδώ και χρόνια! όμως επειδή όλοι οι κυβερνώντες μας είναι εγκάθετοι και μιλημένοι, προδότες και πουλημένοι, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Και μετά μας φταίνε οι ΟΥΚάδες που υψώσανε φωνή. Μα αν δεν ήταν κι αυτοί θα μας είχαν πηδήξει ήδη όλους εδώ και πολυυύ καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ;Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σάββα
    η πρόταση του Βενιζέλου, αλλά και οι συμφωνίες της Άγκυρας ήταν καίρια λάθη του Βενιζέλου.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να τα αναπάργουμε αενάως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΕΥΣΤΡΟΦΟΣ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΟΛΑ ΗΣΑΝ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ.ΑΠΛΩΣ,ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΕΚΥΡΗΞΑΝ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΠΤΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΕΘΝΑΡΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ? ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ..ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αλλες εποχές εκείνες του Βενιζέλου. Ηταν ίσως και τα πρώτα βήματα για την προσπάθεια επίτευξης της Ελληνοτουρκικής φιλίας (εισήγηση Κεμάλ για Νόμπελ Ειρήνης στον Βενιζέλο και από Βενιζέλο για Κεμάλ..) Ομως τώρα έχουμε πια δοκιμάσει πόσο "εκτιμάνε" οι Τούρκοι τις προσπάθειες αμοιβαίας φιλίας και τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης σε στύλ "μοιρασιά του Καραγκιόζη".
    Οι Τούρκοι δεν πιάνονται φίλοι με τίποτα..Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Eχω βιντεάκι από παλαιά "Επίκαιρα", στό οποίο καί ο γέρος Καραμανλής καταθέτει στεφάνι στόν Κεμάλ. Ολοι οι πολιτικοί είναι προδότες καί οι τέως καί οι νύν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στην φωτογραφία κάνει κούνια ο λεγάμενος.
    Έχω ακούσει ότι το άρεσε ,γενικώς η κούνια...........
    Άντε να τιμήσετε τον κούνια μπέλα σφαγέα των Ελλήνων.
    Αυτόν που έδωσε τα φώτα του στον Χίτλερ για το πως γίνεται η σωστή εθνοκάθαρση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.