29/3/10

Όλοι εμείς μπορούμε να κάνουμε αυτό που αδυνατεί να πράξει το ελληνικό κράτος!


Όλοι εμείς, μπορούμε να κάνουμε αυτό που αδυνατεί να πράξει το ελληνικό κράτος. Μπορούμε να νικήσουμε τη μισαλοδοξία και τον κεμαλικό φασισμό που επιβάλλεται με τη βία και με τον πιο βάρβαρο τρόπο στους Πομάκους, τους Ρομά και στους τουρκόφωνους μουσουλμάνους της ελληνικής Θράκης, μέσω της τρομοκρατικής-παρακρατικής δράσης του Γενικού Προξενείου της Κομοτηνής από το καθεστώς της Άγκυρας.
Οι Πομάκοι της θράκης, σπάζοντας τα φασιστικά δεσμά της κεμαλικής τρομοκρατίας, εκδίδουν την εφημερίδα ΖΑΓΑΛΙΣΑ, η οποία μάλιστα, προς μεγάλη ευχαρίστηση των τρομοκρατικών-φασιστικών κύκλων του τουρκικού προξενείου, αποκλείστηκε, προφανώς με εντολή του αρμόδιου υπουργού κ. Πεταλωτήαπό την Ημερίδα με θέμα «Ελληνική Επικαιρότητα-Στοχευμένες Δράσεις», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τρίτη 16 Μαρτίου 2010.
Για το θέμα η εφημερίδα Ζαγάλισα εξέδωσε ανακοίνωση, την οποία παραθέτουμε στη συνέχεια αυτούσια.
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΑΓΑΛΙΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΏΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ.
«Τουρκικοί λεονταρισμοί καταγράφηκαν στην Κομοτηνή, όπου κάποιοι κομπάζουν, ότι υποχρέωσαν τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Γιώργο Πεταλωτή, να διαγράψει την Ζαγάλισα και ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ από όλα τα έντυπα της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, προκειμένου να μην συμμετάσχει στην Ημερίδα με θέμα «Ελληνική Επικαιρότητα-Στοχευμένες Δράσεις», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τρίτη 16 Μαρτίου 2010.
Για την ΖΑΓΑΛΙΣΑ είναι βέβαια τιμή να την ξεχωρίζουν οι τουρκόφρονες ως μοναδική απειλή για τον Τουρκικό εθνικισμό, σε σχέση με τις υπόλοιπες εφημερίδες της περιοχής.
Για την Ελλάδα όμως είναι ντροπή και για άλλη μια φορά τίθεται το ερώτημα «ποιός πραγματικά έχει τον πρώτο ρόλο σε αυτά τα θέματα στην περιοχή, η Ελλάδα ή η Τουρκία
Εάν το ερώτημα σας φαίνεται υπερβολικό, τότε απαντήστε μας γιατί ακολουθήθηκε μεθόδευση με στόχο να αποκλειστεί η μοναδική Πομάκικη εφημερίδα;
Ποιό μήνυμα τελικά στέλνει μια τέτοια κίνηση στους Πομάκους της Ελληνικής Θράκης και ποιό μήνυμα στους καταπιεστές τους;»

================================

<<Αγαπητοί πατριώτες,
Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την Πομάκικη εφημερίδα των αδελφών μας Πομάκων!
Για όσους δεν γνωρίζουν η Ζαγάλισα (Αγάπη) υπήρξε η πρώτη εφημερίδα των Πομάκων. Η φωνή όλων αυτών που αντιστέκονται στον τουρκικό επεκτατισμό.
Πολεμήθηκε με οργή και φανατισμό από τους τουρκόφρονες μουσουλμάνους.
Ενέδρες στους ταχυδρόμους που την μοίραζαν στα χωριά της Θράκης, δημόσια καταστροφή της εφημερίδας, ύβρεις και απειλές στους συντελεστές της εφημερίδας.
Υπήρχαν όμως και αυτοί που δεν υποχώρησαν και συνέχισαν να διαδίδουν την εφημερίδα χέρι με χέρι.
Η πολεμική ενάντια στην εφημερίδα ανάγκασε τους συντάκτες της να διακόψουν την κυκλοφορία το 2001.
Όμως το πνεύμα της παράδοσης, της αντίστασης και του αγώνα ενάντια στον τουρκικό επεκτατισμό συνεχίζεται σήμερα με την νέα έκδοση της εφημερίδας μετά από αρκετά χρόνια.
Φέρνει το μήνυμα της ελπίδας σε όλους εκείνους που αντιστέκονται στην Νέα Τάξη.
Στηρίξτε την Πομακική εφημερίδα διαδώστε την φωνή των αδερφών μας Πομάκων ενισχύστε το μέτωπο της αντίστασης στον τουρκικό επεκτατισμό.
Για επικοινωνία με την εφημερίδα Ζαγάλισα :Email : kepoer@yahoo.gr
Η αύξηση των συνδρομητών, είναι πραγματικά σημαντικό για μας, γιατί από αυτό εξαρτάται η οικονομική αυτοτέλεια μας και κατά συνέπεια η επιβίωση μας στον αγώνα που δίνουμε εναντίον του τουρκικού εθνικισμού. Αν μπορείτε να μας βρείτε συνδρομητές, θα μας βοηθήσετε πολύ.
Η συνδρομή στην εφημερίδα μας είναι μόλις 20 ευρώ το χρόνο, εκείνος που θέλει να γραφτεί συνδρομητής θα πρέπει να μας δώσει το ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο. Έχουμε 3 τραπεζικούς λογαριασμούς:
Τράπεζα Κύπρου 15755815
Εθνική 378/365735-37
Eurobank 0026 - 0464 - 32 - 0100056534
Οταν κάποιος καταθέτει τη συνδρομή του, καλό είναι να μας ειδοποιεί είτε στο μέιλ μας (kepoer@yahoo.gr), είτε στο τηλέφωνο 6988 448 432.
Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για το ενδιαφέρον σας.
Ιμάμ Αχμέτ

3 σχόλια:

  1. Χαίρομαι από τα βάθη της ταπεινής μου καρδιάς που είδα σε ένα από τα αγαπημένα μου blog άρθρο αφιερωμένο στην Δράση της Εφημερίδας ΖΑΓΑΛΙΣΑ για την δράση της οποίας έχω αναφερθεί πριν δυο τρείς εβδομάδες σε σχολιασμό μου για την Θράκη μας. Kaykasie σε ευχαριστώ που είστε πραγματικοί πατριώτες και έχετε ξεφύγει από τον κλασικό αγώνα πολλών να κάνουν μόνο δηλώσεις και τίποτε άλλο!!!!! Επιτέλους πολλές παλιό καταστάσεις έχουν ονοματεπώνυμο, ας βγούνε όλα στην φόρα μη και σώσουμε κάτι…. τουλάχιστον την τιμή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ.....ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....

    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΦΙΛΑΝΕ ΚΑΡΑΟΥΛΙ ΜΥ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ Η ΩΡΑ ΕΡΘΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ:

    Κάποιος πρέπει να μαζέψει την γ.γ του υπουργείου παιδείας που προφανώς δεν γνωρίζει ποια είναι η Χαρά Νικοπούλου. Η δασκάλα από τον Έβρο που έχει ξυλοκοπηθεί και λινσταριστεί από Τούρκους που δεν την θέλουν να μαθαίνει Ελληνικά τα παιδιά στα πομακοχώρια.
    Στο διάλειμμα της εκδήλωσης η κυρία Νικοπούλου δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση της ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας για...
    τα όσα δημόσια δήλωσε για την εκπαίδευση των Πομάκων από το βήμα. Οπως δήλωσαν στο «ΘΕΜΑ» αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, η κυρία Δραγώνα επέπληξε την εκπαιδευτικό κατηγορώντας τη για «άσκηση εξωτερικής πολιτικής στον χώρο του σχολείου», ενώ την απείλησε ευθέως πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μετατεθεί μια ώρα αρχύτερα από τον Εβρο όπως η ίδια έχει ζητήσει. «Δεν είσαι σωστή δασκάλα», της είπε, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της κυρίας Νικοπούλου, η οποία της υπενθύμισε πως λίγο νωρίτερα βραβεύτηκε για το έργο της από την ίδια την υπουργό Παιδείας.

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ (ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΡΟΧΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛ@@@ΚΕΣ ΝΑ ΜΑ ΚΥΒΕΡΗΝΣΟΥΝ) ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.