31/3/10

Μετέφερε οπλοστάσιο από την Τουρκία

Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο μετέφερε από την Κωνσταντινούπολη μέσω της χώρας μας με τελικό προορισμό την πατρίδα του, ένας Αλβανός υπήκοος που συνελήφθη από τους υπαλλήλους του Τελωνείου Κήπων στον Έβρο, μετά από έλεγχο που έκαναν στο μίνι- βαν που οδηγούσε!

Ο Αλβανός, που θεωρείται μέλος κυκλώματος το οποίο εκβιάζει ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων στην γειτονική χώρα, είχε επιμελώς κρυμμένα σε ειδική κρύπτη του φορτηγού τρεις καραμπίνες, 500 σφαίρες και έναν μηχανισμό εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Όπως αποκάλυψε, τα είχε προμηθευτεί από άγνωστά του άτομα στην Τουρκία και είχε πληρωθεί για να τα μεταφέρει στην Αλβανία.

Το παράνομο εμπόρευμα κατασχέθηκε, ενώ ο μεταφορέας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης που του απήγγειλε κατηγορίες για λαθραία εισαγωγή στην χώρα και διακίνηση όπλων και πυρομαχικών.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

2 σχόλια:

  1. Μήπως ο τελικός προορισμός ήταν η Ελλάδα?
    Μήπως μεταφέρουν όπλα στην Θράκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι καλά, για την Αλβανία προοριζόταν τα όπλα για να ληστέψουν οι ληστές τους ληστές.
    Για την Ελλάδα ήταν αυτά και άλλα πολλά που βλέπουμε και που δεν βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.