22/3/10

Διαβήματα για εκπαίδευση Ελλήνων από τη «Χεζμπολάχ»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ
Δίκτυο ισλαμικών οργανώσεων φέρεται να έχει αναλάβει τους τελευταίους μήνες την εκπαίδευση δεκάδων νεαρών που κινούνται στις παρυφές του αντιεξουσιαστικού κόσμου, γεγονός που προκάλεσε τη διαμαρτυρία της ελληνικής κυβέρνησης σε Συρία, Λίβανο και Παλαιστίνη.ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με μαχητές οργανώσεων όπως η «Χεζμπολάχ», οι οποίοι λειτουργούν ως εκπαιδευτές, οι Ελληνες αντιεξουσιαστές φέρονται να έχουν μυηθεί στις βασικές αρχές του αντάρτικου πόλεων

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ από διπλωματικές πηγές, η κυβέρνηση έχει διαμαρτυρηθεί είτε επισήμως μέσω διαβημάτων είτε ανεπισήμως στις κυβερνήσεις της Συρίας, του Λιβάνου και στην Παλαιστινιακή Αρχή υποστηρίζοντας ότι μερικές δεκάδες Ελληνες αντιεξουσιαστές έχουν εκπαιδευτεί μυστικά από ισλαμικές εξτρεμιστικές οργανώσεις σε χώρες της Μέσης Ανατολής.

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ-Διαβήματα για εκπαίδευση Ελλήνων από τη «Χεζμπολάχ»
Δίκτυο ισλαμικών οργανώσεων φέρεται να έχει αναλάβει τους τελευταίους μήνες την εκπαίδευση δεκάδων νεαρών που κινούνται στις παρυφές του αντιεξουσιαστικού κόσμου, γεγονός που προκάλεσε τη διαμαρτυρία της ελληνικής κυβέρνησης σε Συρία, Λίβανο και Παλαιστίνη.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους οι ελληνικές αρχές ασφαλείας, οι υπηρεσίες πληροφοριών, αλλά και η κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, περίπου 25-30 Ελληνες πολίτες, διατηρώντας στενές σχέσεις με οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου, ταξίδεψαν τους τελευταίους μήνες σε χώρες της Μέσης Ανατολής, όπου το δίκτυο ορισμένων ισλαμικών οργανώσεων δεν θεωρείται ελεγχόμενο.

Κατά τις ίδιες πηγές στις χώρες αυτές οι νεαροί, που εκτιμάται ότι κινούνται από τον χώρο των αριστερίστικων οργανώσεων μέχρι τις αντιεξουσιαστικές παρυφές έχουν λάβει εκπαίδευση στη χρήση όπλων, καθώς και στις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι ισλαμικές ομάδες. Σε συνεργασία με μαχητές οργανώσεων όπως η «Χεζμπολάχ», οι οποίοι λειτουργούν ως εκπαιδευτές, οι Ελληνες αντιεξουσιαστές φέρονται να έχουν μυηθεί στις βασικές αρχές του αντάρτικου πόλεων.

Επίσης, οι Αρχές θεωρούν ότι έχουν διδαχτεί τη χρήση φορητών όπλων όπως τα καλάσνικοφ, αλλά και ρουκετοβόλα τύπου RPG, των λεγόμενων και μπαζούκας των φτωχών. Με μια αντίστοιχη ρουκέτα από RPG είχε χτυπηθεί το κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2007 από μέλη της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» επισημαίνεται αρμοδίως.

Οι πληροφορίες ότι Ελληνες αντιεξουσιαστές εκπαιδεύονται από ισλαμιστές μαχητές είναι σε γνώση αμερικανικών και υπηρεσιών ασφαλείας από ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες βρίσκονται σε συνεννόηση με τις ελληνικές αρχές.

Τα δεδομένα αυτά διασταυρώθηκαν με στοιχεία που εντοπίστηκαν σε χώρους όπου σημειώθηκαν επιθέσεις οργανώσεων όπως η «Σέχτα Επαναστατών», οι «Συνωμοσίες Πυρήνων της Φωτιάς» και ο «Επαναστατικός Αγώνας». Η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να κινητοποιηθεί, δεδομένου ότι δεν μπορεί να γνωρίζει τι σχεδιάζουν οι Ελληνες που φέρονται να εκπαιδεύτηκαν από ισλαμιστές μαχητές και σε πόσους ακόμη έχουν καταφέρει να μεταφέρουν τις γνώσεις που αποκόμισαν μυστικά.

Η απόφαση ήταν να ενημερωθούν οι χώρες που πιστεύεται ότι βρίσκουν καταφύγιο οργανώσεις όπως η «Χεζμπολάχ» και να υπάρξουν διαμαρτυρίες, προκειμένου να ληφθούν μέτρα για να σταματήσει η μεταφορά τεχνογνωσίας προς τους Ελληνες αντιεξουσιαστές.

Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες για να αποκαλυφθεί τι ακριβώς διδάχτηκαν οι Ελληνες «τουρίστες», από ποιες οργανώσεις και αν διατηρούν επικοινωνία με ομάδες ισλαμιστών εξτρεμιστών.

Στην Αθήνα έχουν φτάσει πληροφορίες προερχόμενες και από το Ισραήλ ότι σε κάποιες περιπτώσεις εμπορικά πλοία χρησιμοποιούνται ως προκάλυμμα για τη μεταφορά οπλισμού στη «Χεζμπολάχ».

Την προηγούμενη βδομάδα ανώτατο διπλωματικό στέλεχος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών μετέβη στο Τελ Αβίβ για συνομιλίες με την ισραηλινή πλευρά, όπου κατά πληροφορίες μεταφέρθηκαν δεδομένα ή ακόμη και ντοκουμέντα για εκπαίδευση Ελλήνων αντιεξουσιαστών από ισλαμιστές μαχητές.

Για το θέμα δεν κρύβουν την ανησυχία τους και οι Αμερικανοί. Στελέχη του Στέιτ Ντιπάρτμεντ εκφράζουν προβληματισμό για τις τελευταίες επιθέσεις, διότι θεωρούν ότι οι νέες μορφές πάλης εκδηλώνονται με περισσότερη βία. Κατά πληροφορίες, ακόμη και η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κυρία Χίλαρι Κλίντον στην πρόσφατη συνάντησή της με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου στην Ουάσινγκτον εξέφρασε την ανησυχία της για την επανάληψη επιθέσεων στην Ελλάδα, επισημαίνοντας μάλιστα ότι Αθήνα και Ουάσιγκτον έχουν κοινές εμπειρίες από την αντιμετώπιση του φαινομένου…

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στις εκθέσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την τρομοκρατία διεθνώς τα τελευταία χρόνια στο κεφάλαιο που αφορά στη χώρα μας υπάρχουν αναφορές στα εκτεταμένα θαλάσσια σύνορα της χώρας αλλά και στη γειτνίασή της με κράτη της Μέσης Ανατολής και με την Τουρκία, όπου ενδέχεται να βρίσκουν καταφύγιο ισλαμιστές τρομοκράτες ή να ταξιδεύουν Ελληνες αντιεξουσιαστές.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕΛ.50

46 σχόλια:

  1. Πόσους μήνες σας τα λέω; Το ANFO και η κατασκευή του, παρέπεμπε σε συγκεκριμένες οργανώσεις.
    Αλλά εγώ είμαι η κακιά σαγιάν που θέλει να πιει το αίμα σας.
    Τώρα τί παραπονείστε; Οι άραβες νεο-ναζί, οπαδοί του Αχμαντινετζάντ, είναι φίλοι μας.

    Και θα μας σφάζουν πολύ φιλικά σε λίγο καιρό... με αδελφοσύνη και αγάπη.
    Θα γλιτώσουν και τα λεηλατημένα ταμεία από τις μελλοντικές μας συντάξεις. Οπότε διπλή η χαρά: Και οι πολιτικοί μας θα είναι χαρούμενοι και οι ισλαμιστές θα είναι χαρούμενοι.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό γενικά συνέβαινε. Η τρομοκρατία, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύσεις του τύπου ήθιστε να είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

    Αυτά τα διαβήματα όμως, μήπως είναι και το διαβατήριο για κάποιου τύπου άξονα με το Ισραήλ; που τώρα τελευταία κάτι δείχνει να παίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα αυτα και δυο ντουζινες μανταλακια αμεταχειριστα.
    Ο Θέμας ζεύει και βρωμεί χειρότερα κι απο την "παιδεραστία" της Τάνιας Μυλωνούς.
    Για όσους δεν με πιστεύουν ας διαβάσουν προσεκτικά το "άρθρο".
    Ειπαν ακομα οτι "....στην Αθήνα έχουν φτάσει πληροφορίες προερχόμενες και από το Ισραήλ (απο που;) ότι σε κάποιες περιπτώσεις εμπορικά πλοία χρησιμοποιούνται ως προκάλυμμα για τη μεταφορά οπλισμού στη «Χεζμπολάχ»". (και λοιπόν;)

    Αφού δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια οι απανταχού εβραίοι να υποτάξουν με τα όπλα, τον οικονομικό και φυσικό αποκλεισμό τους Λαους της Παλαιστίνης και του Λιβάνου προσπαθούν τώρα με μια ενορχηστρωμένη εκστρατεία να πλήξουν με δυσφήμηση το ηθικο των τους λαών αυτών.
    Όχι οτι κόφτει τους πολεμιστές της λευτεριάς στην Μέση Ανατολή για το τι λενε και τι γραφουν ο καθε οβριος και τα Θεμοτσιρακια τους.
    Μερες πουναι σκεψου τι θαλεγαν και για τους Κολοκοτρωναιους το καιρο εκεινο που παλευανε να μας απελευθερωσουν. Το οτι οι οβριοι τους ρουφιανευαν στους Τουρκαλαδες "παλια μου τεχνη κοσκινο".
    Κι αν παμε στον Καραϊσκακη;
    "ΑΝ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΡΕΣΕ... ΕΑΝ ΨΟΦΗΣΩ ΚΛΑΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ"
    http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/03/blog-post_768.html

    Και αναρτηθηκε απ' τον....... Καυκασιον!!!!!

    Κόφτε την ρεεεεε!!!! Γλυστράμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα έλεγε ο Κυριάκος Βελόπουλος στην εκπομπή του στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ συχνά, αλλά έλεγα ότι είναι ενδείξεις...
    Τελικά είχε δίκιο! Δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1400 χρόνια πολεμάμε σχεδόν συνέχεια τον Ισλαμοφασιμό, τώρα θα φέρουμε και την σαρία στην Ελλάδα; Έλεος. Τελικά από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά έχουμε όλοι σοβαρό διανοητικό πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εαν επαληθευονται πραγματι τα λεγομενα του δημοσιευματος, τοτε το μονο συγουρο ειναι πως δεν πιανουμε συντομα πατο.

    Aντιθετως, μας περιμενουν και αλλα προοδευτικα δεινα τυπου αριστερο/αναρχο-ισλαμικων ιδεωδων!

    Τα spreads θα μας δειξουν και παλι τον δρομο (στην καλυτερη περιπτωση) - η ισχυ της οικονομιας επιβαλετε της πολιτικης, βλεπεις.

    "... Η Θουκυδίδεια παράδοση των αιτιών πολέμου[32] αναφέρει ως κύρια χαρακτηριστικά του διεθνούς συστήματος τα εξής:
    1. Οι κοινωνίες και οι ηγέτες τους αξιώνουν τα κράτη τους να είναι ανεξάρτητα και πολιτικά κυρίαρχα. Συνεπακόλουθα το διεθνές σύστημα είναι άναρχο, δηλαδή, απουσιάζει μια παγκόσμια νομιμοποιητική ρυθμιστική εξουσία επιβολής τάξης και απονομής δικαιοσύνης.
    2. Η άνιση ανάπτυξη –τεχνολογική, εδαφική, πληθυσμιακή, συμμαχική, πλουτοπαραγωγική, ιδεολογική, κτλ–, σε συνδυασμό με την διεθνή αναρχία δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης ηγεμονικών και αναθεωρητικών συμπεριφορών, γεγονός που οδηγεί σε διλήμματα ασφαλείας, φαύλο κύκλο εξισορροπήσεων, ανταγωνισμούς, εξοπλισμούς και συγκρούσεις.
    3. Ως συνέπεια της αξίωσης πολιτικής κυριαρχίας (ή, όπως ονομαζόταν στην κλασική εποχή, του «ιδεώδους της ανεξαρτησίας») η διεθνής αναρχία αποτελεί θεμελιώδες χαρακτηριστικό των διακρατικών σχέσεων[33] ..."
    (3. Παραδοσιακές ερμηνείες των αιτιών πολέμου, http://www.ifestosedu.gr/31DemocracyIR.htm#%D0%E5%F1%E9%E5%F7%FC%EC%E5%ED%E1)

    Για να δουμε εαν ειμαστε ικανοι να βαλουμε ταξη στο σπιτι μας, και ποσο γρηγορα, αντι να αυτοκαταστρεφομαστε.

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριε Σαββα αυτη η ιστορια δεν σας θυμίζει την Τουρκικη προπαγανδα της δεκαετιας του 90 που ελεγε οτι η Ελλαδα εκπαιδευε Κούρδους τρομοκρατες;Απο οποια πλευρα κι αν την δουμε, αυτη η "ειδηση" ειναι τουλάχιστον ΥΠΟΠΤΗ!Και δυστυχως υπαρχουν "καλοθελητές" όπως ο παραπάνω(για να μην γραψω "ιδιώτες" και παρεξηγηθώ)που σπευδουν να την υιοθετησουν ως αληθινή!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αληθεια και τα στρατοπεδα εκπεδευσεις κουρδων στην Ευβοια τι απεγιναν;Και τοτε πηγες απο Ισραηλ και Αμερικανων υπηρχαν.Δωσε εχρους στον ελληνικο λαο και παρτου την ψυχη.
    Διογενης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10:15 μ.μ. αν "βρείς" κατέβα, ο κατήφορος σταμάτησε.Καταλαβαίνω επίσης την δύσκολη θέση σου.
    Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, λυπάμαι βέβαια που την διάλεξες αλλά είσια τυχερός κατά βάθος γιατί ταιριάζει στην ψυχοσύνθεση σου και στην νοητική σου κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μίλησε και ο Μίνως!!!!!!
    χαχαχαχαχ

    Μιλάς και εσύ που υιοθετείς οτιδήποτε αντι-ισραηλινό αντι-εβραϊκό.....

    κατάντιας είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτή είναι μία θεωρία.Η άλλη είναι να έχουν τον ίδιο δάσκαλο που έχει και το τσιράκι τους ο αρχηγός του ΠΡΟ.ΠΟ.
    Για κοιτάξτε που έβαλαν βόμβα.Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής . Θυμάστε παλιότερες δηλώσεις του; Έχουν διαφορά ; Η κεντρική ιδέα είναι ίδια . Να σιωπήσουν φωνές(με κάθε τρόπο) που δεν ελέγχουν. Να σιωπήσουν όσοι μιλούν για Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τους νέους τρομοκράτες τους εκπαιδεύει όντως η χεσμπολάχ ή αυτοί νομίζουν ότι τους εκπαιδεύει η χεσμπολάχ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μακάρι αυτά να είναι ψέματα, αλλά η απελπισία μερικών δεν έχει όρια. Από άγνοια και παραπλάνηση ο καθένας μας μπορεί να κάνει πολλά και σοβαρά λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mπλα μπλα μπλα. Αναλύσεις επί αναλύσεων
    Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα απλά και δε θα έπρεπε να προβληματίζεστε ιδιαίτερα.
    Αυτός ο συρφετός αναρχοάπλυτων θα συμμαχήσει με οποιονδήποτε για να διαλύσει την Ελλάδα.
    Διαβάσατε μήπως τι είπε ο μετανοημένος αναρχικός Κουνταρδάς για τον αναρχικό χώρο; Μιλάει για χρηματοδότηση και εξοπλισμό του από Ισραήλ και Τουρκία.

    http://patras.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=7184

    http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3659:o-n-----q-&catid=87:epikairotita&Itemid=277

    Τώρα γιατί προβληματίζεστε που τους εκπαιδεύει η Χεζμπολά; Πρώτη φορά θα είναι που οι αριστεροί θα συμμαχούν με τους μουσουλμάνους τρομοκράτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Kaykasios
    Axx, ρε φουκαρα που κοιμασε!
    Βαζω στοιχημα οτι ψηφισες ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επειδή ΔΝΤ=λιμός και κατοχή, τη στιγμή που δεν έχουμε την κτηνοτροφία που έσωσε την Αργεντινή, αφετέρου ως και οι Times τώρα ΤΡΕΜΟΥΝ για ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ (από την Ισλανδία) χωρίς ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ*:
    http://www.youtube.com/watch?v=s13iwp317ok
    http://www.youtube.com/watch?v=E0ejUkvXVpk

    *Iceland prepares for second, more devastating volcanic eruption - Times Online

    The island's worst eruption in modern times was in 1783, when the Laki volcano blew its top. The lava shot to heights of 1.4 kilometres and more than 120 million tonnes of sulphur dioxide was released into the atmosphere.
    A quarter of the island's population died in the resulting famine and it transformed the world, creating Britain's notorious "sand summer", playing havoc with harvests in France — sometimes seen as a contributory factor in the French Revolution — and changing the climate so dramatically that New Jersey recorded its largest snowfall and Egypt one of its most enduring droughts.
    http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article7070239.ece

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΣΑΡΙΚΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΠΑΡΑ Η ΠΑΠΙΚΗ ΤΙΑΡΑ ή ΤΟ ΚΙΠΑΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. " ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΣΑΡΙΚΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΠΑΡΑ Η ΠΑΠΙΚΗ ΤΙΑΡΑ ή ΤΟ ΚΙΠΑΧ. "
    23 Μαρτίου 2010 6:56 π.μ.

    Ποιος πιστευει τετοιες ασυναρτησιες εκτος απο τους παντελως διαστρεβλωμενους, τυπου ισλαμο-αριστερων προοδευτικων;

    Εισαι ελευθερος να γυρισεις στο ισλαμοφασιστικο καθεστως, απο οπου ηρθες.

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ 6:56 π.μ.

    Παραμένω πιστός στο φέσι του τσολιά. Γιατί θεωρείς το εαυτό σου υποχρεωμένο να διαλέγει πάντα μεταξύ κάποιων; Πότε θα φύγει αυτός ο ραγιαδισμός από το αίμα/νοοτροπία μας;

    ΥΓ: Αν βέβαια επιμένεις στο σουλτανικό σαρίκι, εγώ δεν θέλω να επέμβω στα ... βίτσια σου. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μίλησε και ο Μίνως!!!!!!
    χαχαχαχαχ

    Μιλάς και εσύ που υιοθετείς οτιδήποτε αντι-ισραηλινό αντι-εβραϊκό.....

    κατάντιας είσαι!
    ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ! Ο FESTUGS-KOMMADΑNT UND FURHER DER IRRENANSTALT (KAI EΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ- ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ) ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΙΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑBΕΒΑΙΟΣΑΝ OTI ΑΥΤΕΣ OI ΠΛΗΠΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΙΕΣ (ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ)
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ Ο FESTUGS-KOMMADΑNT UND FURHER DER IRRENANSTALT ΔΙΑΡΥΓΝΥΕΙ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΛΑ ΩΣ ΕΙΔΗΜΩΝ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΤΕΧΝΗ" (ΟΠΩΣ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΦΥΓΟΣΤΑΤΟ , ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΔΡΑΓΟΝΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΟΓΗΣ ΧΟΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ.)ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ "ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ"
    ΑΛΙΘΕΙΑ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ FESTUGS-KOMMADΑNT UND FURHER DER IRRENANSTALT ΜΠΟΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΡΩΤΙΣΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ (ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΒΡΙΟ) Η ΑΚΟΜΑ ΟΙ "ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΕΣ" ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ "ΤΑΒΑΚΙΕΡΑ" ΤΟΥ ΖΗΤΥΗΜΑΤΟΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥ)
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ (ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ FESTUGS-KOMMADΑNT UND FURHER DER IRRENANSTALT ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Vre magkes, manoules oi peritetmhmmenoi kata thn evdomh mera re, stis "false flag operations", ksypnate re enapomeinanta ZWA - h kalytera tourkisti: XAIBANIA - entos tou Ellhnikou plh8ysmou!!!

    Swstos de 100% o prolalhsas: "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΣΑΡΙΚΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΠΑΡΑ Η ΠΑΠΙΚΗ ΤΙΑΡΑ ή - poly mallon - ΤΟ ΚΙΠΑΧ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 'ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΣΑΡΙΚΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΠΑΡΑ Η ΠΑΠΙΚΗ ΤΙΑΡΑ ή ΤΟ ΚΙΠΑΧ.'

    ΟΥΣΤ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διαβήματα για εκπαίδευση Ελλήνων από τη «Χεζμπολάχ»
    Τι τρομοκρατία και πράσινα άλογα
    ψάχνουν στα σοκάκια ?
    Που είναι ο τρομοκράτης?
    Που είνα ο Μπιν Λάντεν?
    Που είναι οι εξωτερικοι κίνδυνοι για τη χώρα? ΟΕΟ?
    Μια απλή ερώτηση έχω.
    Οι υποτειθέμενοι τρομοκράτες δρούν
    στη χώρα μας εδω και 20 τουλάχιστο χρόνια.
    Γιατί δεν έχουν σκοτώσει κάποιον
    πραγματικό εχθρό της Ελλάδας,
    για παράδειγμα κάποιον που χρηματήστηκε είς βάρος των χώρας
    και περοιρίζωνται σε τυφλά χτυπήματα σε πρεσβείες,λες και οι
    Αμερικάνοι είναι οι υπαίτιοι για την κατάντια μας?
    Τώρα μας φταίει ο Λίβανος.
    αυτοι εκει κάτω που ακουν τον
    Αχματινετζάντ τον κακό άνθρωπο΄
    Σα δε ντρέπονται λέω γω, αντί να
    στρώσουν τον κόλο τους κάτω και
    να δουλέψου μήπως και βρούν καμία λύση που η χώρα μας παει κατά διαόλου ψάχνουν τον Μπιν Λάντεν στον Λίβανο και στη Γάζα.
    Μας έχουν φτάσει σε σημείο να ντρε-
    πόμαστε για τη φυλή μας κι αυτοί
    παπαρίζονται.
    Τι άλλο θα ακούσουμε και θα δούν τα μάτια μας.....
    ευχαριστω για τη φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δὲν γνωρίζω πιὰ ἀπὸ τὰ παραπάνω στοιχεῖα εἶναι ἀληθινὰ καὶ πιὰ ψευδῆ. Ὅμως τὸ πρόβλημα ὑπάρχει καὶ πολλοὶ θὰ σπεύσουν νὰ τὸ ἐκμεταλλευθοῦν. Προτείνω μία μακροπρόθεσμη ἀντιμετώπιση τοῦ προβλήματος ὡς ἑξῆς:
    Στράτευση στὰ 18 γιὰ ὅλους. Θὰ βοηθήση πολλὰ παιδιά, νὰ μὴν ἀκοῦνε ὅτι λέει ὁ καθένας.
    Ἡ ἱστορία ἔδειξε τὶ κατόρθωσαν οἱ ἀναρχικοὶ στὴν Ἰσπανία τὸ 1936.
    Κάποιοι πρέπει νὰ μελετήσουν σὲ βάθος τὸν ἰσπανικὸ ἐμφύλιο τοῦ 1936, ὥστε νὰ ὑπάρχουν καὶ ἱστορικὰ ἐπιχειρήματα.
    Τέλος, νὰ ὑπάρξη καὶ ἕνα καλύτερο σύστημα ἀξιῶν, ὄχι ὅμως ἔξω ἀπὂ τὴν δημόσια σφαίρα. Ὁ νέος ἄνθρωπος χρειάζεται ὄραμα, ὄχι πῶς θὰ βολευτοῦμε καλύτερα καὶ ἄσε τοὺς ἄλλους νὰ πνιγοῦν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝΟΗΣΙΕΣ!
    Ανοησίες κατασκευασμένες από την Πρεσβεία ή από δήθεν "πατριωτικές" δεξαμενές σκέψης που ελέγχονται από αυτήν με στόχο να δημιουργήσουν ομάδες "αγανακτισμένων πολιτών" οι οποίοι θα σταθούν έμπρακτα δίπλα στα όργανα καταστολής του ΓΑΠ σε περίπτωση κοινωνικής ανάφλεξης.

    Ο Πάγκαλος δεν είχε εξάλλου πρόσφατα καλέσει όσους πολίτες αντιδρούν στις κινητοποιήσεις της Αριστεράς, να κατέβουν στους δρόμους εναντίον της;

    Αρχίζουν λοιπόν τα εντεταλμένα παπαγαλάκια να κατασκευάζουν το ιδεολογικό υπόβαθρο και τη δαιμονοποίηση ανθρώπων και πολιτικών χώρων, (προυποθέσεις απαραίτητες για τη δημιουργία των παγκαλικών ταγμάτων εφόδου) με πλαστές ειδήσεις πασπαλισμένες με αντιμουσουλμανική αμερικάνικης υφής προπαγάνδα με στόχο τα ανακλαστικά των εθνικοφρόνων/νεοναζιστών/ακροδεξιών/απολίτικων & πλανημένων, Καρατζαφέριων και μη πατριωτών.

    Εσείς λοιπόν που ανήκετε σε κάποια από αυτές τις παραπάνω κατηγορίες, μπορείτε κι εσείς να συγκροτήσετε το δικό σας τάγμα εφόδου με περιβραχιόνιο τη φάτσα του ανθρώπου που "έδωσε" τον Οτσαλάν στους Τούρκους και να κατεβείτε στην επόμενη πορεία για να τσακίσετε "κομμούνια" κι αναρχικούς δήθεν εκπαιδευμένους από ισλαμιστές τρομοκράτες, πεπεισμένοι πως έτσι υπηρετείτε την "Πατρίδα" ενώ στην πραγματικότητα θα εξυπηρετείτε τα συμφέροντα του ΓΑΠ, του Παγκάλου και της εγχώριας πλουτοκρατίας και φυσικά της... Αμέρικα (Πρεσβεία γαρ)!

    ΥΓ.Σε λίγο θα πουν τα παπαγαλάκια των πρεσβειών ότι κι αυτοί οι Αριστεροί που πηγαίνουν με καίκι και σπάνε το ναυτικό αποκλεισμό της Γάζας από το Ισραήλ, πηγαίνουν εκεί για να εκπαιδευτούν στα όπλα από τη Χαμάς!!!
    Κι εσείς οι άφρονες "πατριώτες" της Δεξιάς θα τους πιστεύετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Κάποιοι πρέπει νὰ μελετήσουν σὲ βάθος τὸν ἰσπανικὸ ἐμφύλιο τοῦ 1936, ὥστε νὰ ὑπάρχουν καὶ ἱστορικὰ ἐπιχειρήματα."


    Τι σχεση εχουν οι Αναρχικοί του Ισπανικού εμφύλιου πολέμου,με τους "επαναστατες χωρις αιτια" κηφηνες των "βορειων προαστειων"(το χρονικο των συλληψεων τους κατι τετοιο καταδεικνύει);ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!Εχω την εντυπωση οτι ο συνειρμος σου ειναι λιγο out!

    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. περι του φαινομένου ισλαμοαναρχίας 1 made in Al Mossaida

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΔΟΛΙΟ ΓΕΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΥΣΚΕΛΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ BARACK OBAMA ΗΤΟΙ ΤΟΥ "ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΩΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΗΠΑ ...... Ή ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΓΧΙΟΝΑ (ENOTHEISTIC ILLUMINATI LUCIFERIAN SOCIAL GAIA ECOLOGY POLITICAL RELIGION SUN WORSHIP MAITREYA AGENDA) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΩΝ ΝΑΪΤΙΚΟΥ ΣΟΥΦΙΣΜΟΥ ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΚΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ KAI ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΡΑΚΤΩΡΩΝ TOY ΑΦΓΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΗΔΗ ΕΝΕΡΓΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΘΗΛΑΚΩΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΑΓΧΙΟΝΕΣ ΤΗΣ [ΤΩΝ ΚΑΤ΄ΕΠΙΦΑΣΗ ΑΘΕΪΣΤΙΚΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ] ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΤΑΧΥΤΑΤΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΕΝΩΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΩΣ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΥΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΚΙΝΗΤΡΟΥ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΝΑΤΟΪΚΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΚΡΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΄Η ΛΙΒΑΝΟ, ΕΝΩ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

    περί ισλαμοαναρχίας 2

    .... ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΤΑΧΕΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΦΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΗ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΚΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ Ε.Α ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΙΟΤΙ ΑΦΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΥΨΗΛΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΗΣ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η "Στρατηγικη της Εντασης"

    Στην πραγματικοτητα η "στρατηγικη" αυτη σκοπευει να σπειρη στις ανθρωπινες μαζες το φοβο σε υψιστον βαθμο.
    "Ενταση" ενοειται η ψυχικη και ψυχολογικη εξαθλιωση ενω "Στρατηγικη" η τεχνικη που χρησιμοποιηται για να πετυχη αυτος ο σκοπος του απολυτου φοβου των πολιτων. Μια τρομοκρατικη πραξη σε δημοσιο χωρο οπως ενας σιδηροδρομικος σταθμος, ενα σχολικο λεωφορειο, η ενα εμπορικο κεντρο ειναι μια τυπικη ενεργεια να εφαρμοστη η Στρατηγικη της Εντασης. Μετα την τρομοκρατικη ενεργεια οι πρακτορες που την εξετελεσαν- και αυτο ειναι βασικωτατον-κατηγορουν ασχετους ή τους πολιτικους αντιπαλους τους ενω ταυτοχρονα τοποθετουν ή αποσυρουν ενοχοποιητικα στοιχεια. Πρεπει να σημειωθη οτι ο στοχος της τρομοκρατιας ΔΕΝ ειναι οι νεκροι ή οι τραυματιες, αλλα ο απλος κοσμος ο οποιος πρεπει να αρχιση να φοβαται. (Βλεπε 11/9/01-ΗΠΑ).
    Εχουμε πλειστα οσα παραδειγματα που σχετιζονται με την "Στρατηγικη της Εντασης" η οποια χρησειμοποιηται και εναντιον κρατων.
    Το 1954 στρατιωτικες μυστικες υπηρεσιες του Ισραηλ εβαζαν βομβες σε Βρετανικων και Αμερικανικων συμφεροντων κτιρια, στην Αιγυπτο με σκοπο να αμαυρωσουν τις σχεσεις της Αιγυπτου και της Βρετανιας καθως και των ΗΠΑ.
    Αυτη η τρομοκρατια ηταν υπο την επιβλεψη του εβραιου συνταγματαρχη Benjamin Giivi, των μυστικων υπηρεσιων του Ισραηλινου Στρατου μα την συνεργασια των Moshe Dayan και Simon Peres.
    Απεδειχθη επεισης οτι ηταν μπλεγμενος στην τρομοκρατια αυτην και ο τοτε υπουργος αμυνης του Ισραηλ, Pinhas Lavon, ο οποιος μετεπειτα αναγκαστηκε να παραιτηθη αλλα η τρομοκρατικη ενεργεια αυτη πηρε το ονομα του.
    (Lavon affair). Αργοτερα το 1970 και 1980 οι εβραιοι της Μοσσαντ στρατολογησαν Παλαιστινιους προδοτες και Βορειο-Αφρικανους στην τρομοκρατικη οργανωση του Αμπου Νινταλ με στοχους να δολοφονησουν Παλαιστινιους ηγετες και να εκτελουν τρομοκρατικες ενεργειες εν ονοματι της Φαταχ με σκοπο να δυσφημησουν τον Παλαιστινιακο αγωνα και την Παλαιστινιακη αντισταση. Η Μοσσαντ εφευρε τοτε το καινουργιο "φρουτο της τρομοκρατιας" βαφτιζοντας μεσω των διεθνων εβραϊκων ΜΜΕ ολους τους Παλαιστινιους αγωνιστες για την ελευθερια τους, "τρομοκρατες".

    Συνεχιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συνεχεια

    Παραλληλισμοι μπορει επιπελον να γινουν με τις αρχες της δεκαετια του 1960 επι προεδριας του Τζων Κεννεντυ. Επισημα εγγραφα του 1962, τα οποια αποχαρακτηριστικαν μολις το 2001, μας αποκαλυπτουν οτι ο αρχηγος των ενοπλων δυναμεων των ΗΠΑ, στρατηγος Lyman Lemnitzer εκανε προταση να χρησιμοποιησουν Κουβανους εξοριστους για να εκτελεσουν τρομοκρατικες βομβιστικες ενεργειες εναντιον των αμερικανων πολιτων σε αμερικανικες μεγαλουπολεις ωστε να δικαιολογησουν μια στρατιωτικη εισβολη στην Κουβα. Ουτως θα δυσφημηζαν τον Κουβανικο Λαο και τον Καστρο ιδιαιτερως ενω ταυτοχρονα θα καθυσηχαζαν την Δυση οτι ενας ακομα ασταθης παραγων για την διεθνη ειρηνη ειναι παρελθον.
    Αντικαθεστωτικοι Κουβανοι εκπαιδευοντο σε εκρηκτικα και υποθαλασσιο "σαμποταζ" στο Harvey Point Defense Testing Activity, στρατοπεδο της CIA στην Βορεια Καρολινα.
    Ευτυχως ο Κεννεντυ δεν πεισθηκε.
    Απο το 1960 χιλιαδες Κουβανοι αντικαθεστωτικοι, Ισραηλινοι, Νικαραγουανοι Κοντρας, αλλα και Αραβες περασαν απο τα στρατοπεδα εκπαιδευσης τρομοκρατων της CIA μαθαινοντας πως να κατασκευαζουν και να χρησιμοποιουν βομβες με αγροτικα χημικα, αυτοσχεδιες Ναπαλμ, Μολοτοφ κοκτειλς και πλαστικα εκρηκτικα.
    Θα αναφερθω επισης και στην τρομοκρατια απο "τριτο μερος" False Flag Terrorism η οποια γινεται για να ενεπλεξη σε πολεμο δυο αλλα κρατη. Γνωστοτατο παραδειγμα η βομβα στην Ντισκο του Βερολινου Le Belle στις 5 Απριλιου 1986, οπου συχναζαν αμερικανοι στρατιωτικοι. Η επιθεση τραυματισε 230 ατομα ενω φονευσε δυο αμερικανους και μια εκδιδομενη Τουρκαλα. Αμεσως ο δυτικος τυπος κατηγορησε τον "τρομοκρατη" Κανταφι. Δεκα μερες αργοτερα οι ΗΠΑ επεδραμαν αεροπορικα και βομβαρδισαν σε μεγαλη κλιμακα την Λιβυη με αρκετα θυματα συμπεριλαμβανομενου και ενος μωρου, θυγατερα του Κανταφι.
    Αργοτερα ομως ηλθε στης επιφανεια η αληθεια οτι η βομβα τοποθετηθηκε απο την ισραηλινη Μοσσαντ με πρακτορeς τους Mohammed Amairi, "Mahmoud" Abu Jaber και Musbah Eter ο οποιος ηταν ο ρουφιανος της CIA στην Λιβυκη Πρεσβεια. Η τρομοκρατικη πραξη αυτη εγινε ενα μηνα μετα που πρακτορες του ισραηλινου Ναυτικου τοποθετησαν συσκευη "Δουρειο Ιππο" σε επικοινωνιακο δυκτιο μεσα σε Λιβυκο εδαφος. Αυτη η συσκευη μετεδιδε πλαστα σηματα τα οποια οι δυτικες υπηρεσιες κατασκοπιας μετεφραζαν σαν αληθινα ωστε να πεισουν το ηθοποιο Ρηγκαν και να δικαιολογησει τον βομβαρδισμο της Λιβύης.
    Τρανταχτο και ποιο προσφατο παραδειγμα οι αποκαλυψεις για την βομα στην Παν-Αμ που εξεραγη πανω απ' το Λοκερμπι.

    Αυτα λοιπον ναχουμε στο μυαλο μας οταν διαβαζουμε η βλεπουμε προπαγανδα του καθε καλοπληρωμενου Αλαφουζου, Θεμου Λαμπρακη, Μακη, Μπομπολα, Κοκαλη κλπ. κλπ. που εχουν σαν αποκλειστικο γνωμωνα το κερδος.

    Παναγιωτης Κορωναιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Господин Профессор, δεν ξερεις ποσο μου κακοφαινεται που σε διαβαζω στα Ελληνικα(ο Θεος βεβαια να τα κανει Ελληνικα, αλλα τελος παντων)!Ειχα συνηθισει ολο αυτο το διαστημα να διαβαζω τα "αλαμπουρνεζικα" Greeklish που εγραφες και τωρα νομιζω οτι απεναντι μου εχω καποιον αλλον(εννοειται απο την ιδια chutzpah)!
    Να σε καλωσορίσω λοιπον που ηρθες στην Ελλαδα(ελπιζω για να σπασεις την σταμνα στο χωριο σου την ημερα της Ανάστασης-μιας και διατεινεσαι οτι εισαι "Ορθόδοξος Χριστιανος-και οχι για να "οργανωσεις το δικτυο σου" το οποιο τελευταια εχει ξεσυντονιστει)και να σου ευχηθω "ΚΑΛΗ ΦΩΤΗΣΗ"!
    Σαφως και εχω απαντησει σε αρκετα απο τα θεματα που εθεσες απο τον Δεκεμβριο και εντευθεν(ξεφυλλισε τις σελιδες του ιστολογιου προς τα πισω για να το διαπιστωσεις).Τουναντιον εσυ εισαι αυτος που κανει "τουμπέκα ψιλοκομμενη" σε ορισμενα θεματα που δεν συμφερουν την "κολεγιά" σου(π.χ."διακηρυξη Μπάλφουρ")!
    Σου ευχομαι λοιπόν καλη διαμονη και αν δεν σου κανει κοπο, ελα μια βολτα και στα Χανια.Ολο και καποιο kosher meat θα βρουμε να σε "τρατάρουμε"!


    Μίνως(η αν προτιμας,"FESTUGS-KOMMADΑNT UND FURHER DER IRRENANSTALT",ασχετως αν-λογω μακρας παραμονής εις την αλλοδαπήν- ο "τιτλος" του διοικητού ενος τετοιου "ευαγους ιδρυματος" μαλλον ανήκει σε σενα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Όποιος το διαβάσεις και το ξαναδιαβάσει παρατηρεί ότι το άρθρο αποτελεί ΚΛΑΣΣΙΚΟ δείγμα ψευγους χειραγώγησης και προπαγάνδας:

    Δοκιμασμένη συνταγή: Γραφεις Ο,τι θελεις, οποιοδήποτε ευσεβή πόθο σου και πετας ένα... "συμφωνα με πληροφορίες"

    Αν θεσ να το κανεις και πιο έγκυρο "συμφωνα με πηγές από διπλωματικούς παράγοντες"

    Μπλα μπλα μπλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. El Carnicero Rojo, συμπαρατασσομαι απολυτα μαζι σου!Διαθέτεις "πολιτικο λογο" κατι που σημερα αποτελει ειδος εν ανεπαρεία!Ειδικά σε ατομα της ηλικίας σου!Συγχαρητηρια και παλι!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 23 Μαρτίου 2010 12:35 μ.μ, Η ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!
    ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΣΟΥ;


    Σ Ο Β Α Ρ Ε Υ Τ Ε Ι Τ Ε!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ El Carnicero Rojo

    Είναι δείγμα φασίζουσας νοοτροπίας, να ισοπεδώνεις την αντίθετη με εσένα άποψη.

    Άλλο η τρομοκρατία και άλλο η λαϊκή αντίδραση, η λαϊκή κατακραυγή, η λαϊκή εξέγερση.

    Τί δουλειά έχουν οι διαδηλώσεις και η αντίσταση στην κρατική οικονομική τρομοκρατία με το ANFO, και τις χύτρες και τις άνανδρες επιθέσεις σε μεροκαματιάρηδες αστυνομικούς;

    Τί δουλειά έχει ο εργαζόμενος με τα πλουσιόπαιδα που πιάνουν κατά καιρούς ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ και όχι στην Αριστερά!!!

    Τί δουλειά έχει η Αριστερά που βγαίνει διεκδικώντας στο δρόμο ΦΑΝΕΡΑ και ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, και παρά τις όποιες μεταξύ τους διαφωνίες, είτε είναι ΠΑΜΕ, είτε ΣΥΡΙΖΑ, είτε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είτε ό,τι άλλο θες με την τρομοκρατία;

    Ποιός είσαι εσύ που θα ταυτίσεις με την Τρομοκρατία και θα αμαυρώσεις τους αγώνες ανθρώπων που θυσιάζουν τουλάχιστον τον προσωπικό τους χρόνο για να διεκδικήσουν κάτι που αφορά όλους μας;

    Είναι τρομοκρατία να αντιδράς σε μια Κυβέρνηση που υφάρπαξε με ΨΕΜΑΤΑ την ψήφο του ελληνικού λαού;
    Είναι τρομοκρατία να απαιτείς να πληρώσουν για την κρίση αυτή που τη δημιούργησαν;

    Τελικά, απόψεις σαν και τις δικές σου, όντως ρίχνουν νερό στο μύλο του κομμουνιστοφάγου Πάγκαλου.

    Και κάτι άλλο: Το Free Gaza είναι παρακλάδι του ISM. Το οποίο το ίδρυσαν τρεις άραβες (δυο άντρες και μια αμερικανίδα αραβικής καταγωγής) και ένας αμερικανός εβραίος. Και όντως μερικά μέλη του έχουν μια λατρεία στα όπλα, όπως θα δεις στις φωτογραφίες:
    http://www.israellycool.com/2006/09/17/responding-to-more-ism-lies/

    Αυτό για να μην τα ισοπεδώνεις όλα και για να δεις ότι τίποτα σε αυτήν τη ζωή δεν είναι άσπρο ή μαύρο

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ El Carnicero Rojo

    όσο για την σχέση Ριζοσπαστικού Ισλάμ και Δυτικής Τρομοκρατίας, μάλλον σου έχει διαφύγει αυτό:

    http://www.amazon.fr/Lislam-r%C3%A9volutionnaire-Carlos/dp/2268044335

    Εκτός και αν θεωρείς ότι και ο Κάρλος ήταν φτωχός και λαϊκός αγωνιστής...

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ FESTUGGS- KOMMANDANT "KRETA" UND FUHRER DER IRRENANSTALT (2)
    ΕΧΟ ΑΠΑΝΤΥΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΛΦΟΥΡ (ΑΠΟ ΤΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ). ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ (ΚΑΤΑΣΤΣΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΟΥ) ΤΙΣ "ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΠΛΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΖΑΧ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΟΡΑΤΕΣ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΩΣ "ΑΠΑΝΤΗΣΗ" ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ " Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑΒΗ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΜΟΝΟΝ Ο ΙΩΣΙΠΟΣ" ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ Η GALLIA ΓΙΑ ΣΕΝΑ)
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΕΠΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟ ΤΗΝ (ΜΑΤΑΙΑ) ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .(ΩΣ ΧΡΗΣΤΙΑΝΟΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΜΟΥ)
    1. ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΝΑΒΗΣ (ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΝΟΣΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΡΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΠΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΩΣ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ "ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ"ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕUROBOOKS 2008, ΑΘΗΝΑ, ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕΛ. 270-322)
    2. ( ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΟΙΥ) ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΦΤΗ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΜΕ ΤΑ WAFFEN-SS KAI ME TON REICHFUHRER HIMLER ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
    3.ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ (Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ) ΑΡΑΦΑΤ ΕΧΕΙ ΚΑΤΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΩΤΟΥ ΜΟΥΦΤΗ ΕΡΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ (ΒΛΕΠΕ 13 GEBLINJAGER DER SS "HADASCHAR")
    4. ΠΟΣΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
    5.ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΔΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΣΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΘΡΚΙΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΑΣ ΝΑ ΠΣΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
    6.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ,ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΕΣ, ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ
    7.(ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ)ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 3 ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ 1825
    ΤΕΛΟΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ ΞΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟ!
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. η φόρμα υποβολής σχολίων για το συγκεκριμένο άρθρο δεν παρέχει ασφάλεια,πρόβλημα στην κρυπτογράφηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. El Carnicero Rojo, μην "τσιμπάς" καθοτι η madame veto "ανοιξε τον σακκο με τα καλούδια" που της προμηθευει η πρεσβεία της!ΕΙΝΑΙ ΜΑΕΣΤΡΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΑΣΠΡΟ!Σου θυμιζω την προσφατη πομφολυγα που εξαπελυσαν εναντιον της Χαμας με την οποια την κατηγορουσαν για "θεσμοθετημενη παιδεραστια"!Μεχρι και φωτογραφιες παρουσιασαν οι ρουφιανοι για να ειναι πιο πειστικοί!ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ!

    Κρατα ψηλα τις επαλξεις του αγωνα και μην ξεχνας!

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "Βλακα με άποψη" 23 Μαρτίου 2010 8:06 μ.μ.(βλεπω οτι ξαναγυρισες στον "λουγκρομαχαλά" σου)να τι ειχα παραθέσει για τον μουφτη σου το οποιο πηρα απο τον "Αντιφωνητή"

    "Στίς 23 Ἰουλίου ὁ (γνωστός φασίστας) ἰσραηλινός ΥΠΕΞ Λίµπερµαν διέταξε νά ἀναρτηθεῖ σέ ὅλες τίς πρεσβεῖες τῆς χώρας του ἡ φωτογραφία τοῦ Χίτλερ µέ τόν µετέπειτα Μεγάλο Μουφτή τῆς Ἱερουσαλήµ, Χάτζ Ἀµίν ἀλ Χουσεϊνί (Βερολῖνο, Νοέµβρης 1941). Ὁ µουφτῆς ἀντιδροῦσε στόν ἑβραϊκό ἐποικισµό τῆς Παλαιστίνης ὑπό τίς εὐλογίες τῶν Βρετανῶν τότε κυρίαρχων. Αὐτό κατά τόν σιωνιστή λογοκριτή τοῦ Χάρβαρντ, Ἄλαν Ντέρσοβιτς (Jerusalem Post, 26/7) συνιστᾶ συνευθύνη τῶν Παλαιστινίων γιά τό «Ὁλοκαύτωµα»!»! Γιά τή συνεργασία ναζί - σιωνιστῶν (ὥς τό 1943), µέ στόχο τή µεταφορά τῶν Ἑβραίων στήν Παλαιστίνη, οὔτε λέξη οὔτε φωτογραφία…"

    Ιδου και το σχετικό link
    http://antifonitis.gr/online/?p=1647

    Και ιδου τι ειχα παραθέσει για τον Νάβη.
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%AC%CE%B2%CE%B9%CF%82

    Εσυ και τα "κοπέλια" σου ομως εξακολουθειτε να χρωστατε καποιες απαντησεις για τα παρακατω τα οποια ως συνηθως τα "γκουρλώσατε"!

    Πως ξεκίνησαν όλα: Ο σιωνιστικός εποικισμός της Παλαιστίνης
    http://www.ardin.gr/node/207

    Η ιδεολογία της απολυτρωμένης γης
    http://www.ardin.gr/node/202

    Μια κλειστή ουτοπία;
    http://www.ardin.gr/node/201

    Οι ρίζες του σιωνιστικού φονταμενταλισμού
    http://www.ardin.gr/node/197

    Προκαταλήψεις και παραποίηση της αλήθειας
    http://www.ardin.gr/node/203

    Η εξαπάτηση συνεχίζεται
    http://www.ardin.gr/node/205

    Από τον σιωνισμό στον εβραϊκό φονταμενταλισμό
    http://www.ardin.gr/node/2019

    Ο άγνωστος σιωνισμός
    http://archive.enet.gr/online/
    online_fpage_text/dt=28.04.2002,
    id=56971556,64857764,78908452,
    86807972,92797732

    Στόχος της σφαγής: η συντριβή κάθε αντίστασης
    http://archive.enet.gr/online/
    online_fpage_text/id=78948700

    Σιωνισμός: Η σοσιαλιστική προοπτική στην Παλαιστίνη περνά από την καταστροφή του κράτους του Ισραήλ.

    http://www.ks-ee.org/?q=node/84

    Και τι θα γινει με εκεινη την "Συνθηκη της Αδριανουπόλεως"; Σκοπευεις να δωσεις καποια απάντηση τα επόμενα 100 χρόνια;

    Και για να μην ξεχνιωμαστε
    ΖΗΤΩ Η منظمة التحرير الفلسطينية
    ΖΗΤΩ Η حماس
    ΖΗΤΩ Η حزب الله

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

    Αντε τωρα να παιξεις με την Galia!

    Μίνως(επιπλεον χρωστας μια απαντηση για το που υπηρετησες την στρατιωτικη σου θητεια!Στην Ελλάδα, ή αποσπασμένος σε καποια Ελληνικη πρεσβεια της Ευρωπης;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μίνω,

    δεν είπαμε ότι θα κόψεις τα ψέματα; Είπα εγώ για το γάμο των γαζιανών;;; Ο γαζιανός είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι του αρέσει. Αρκεί να μην πετάει ρουκέτες, όλμους, πυραύλους, οβίδες στο Ισραήλ.
    Βέβαια, πρέπει να παραδεχτείτε ότι η Γάζα είναι ένα καθεστώς Apartheid. Αφού δεν υπάρχει ούτε ένας Εβραίος. Και οι Χριστιανοί δεινοπαθούν. Ή μάλλον υπάρχει ένας Εβραίος: Ο Gilad Shalit, ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ-ΘΥΜΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ!

    Και επειδή με τέτοιους κατά συρροήν ψεύτες, είναι αδύνατη κάθε συζήτηση, από εδώ και εμπρός ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ να μου απευθύνεσαι.

    Και επειδή μίλησες για "Παλαιστίνη"
    Να ποιά είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ:
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:BritishMandatePalestine1920.png

    -----------------
    Jordan occupies 77% of the original Palestine Mandate (originally promised to the Jewish people). The population density of Jordan is less than 61 people per square mile leaving lots of room to absorb many more of their brethren and cousins.

    http://christianactionforisrael.org/isreport/janfeb04/jordan.html
    ------------------------------

    Όσο για την συγκεκριμένη ανάρτηση, θα έπρεπε να καταλάβετε ότι για να φτάσει στο σημείο η Ελλάδα, ΕΝΑ ΠΟΡΩΜΕΝΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΚΡΑΤΟΣ, να κάνει επίσημες διαμαρτυρίες, σημαίνει ότι η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη.

    Αλλά αυτή είναι η ξεφτίλα κάποιων: Αγαπούν τους ιρανοκινούμενους ισλαμοφασίστες τρομοκράτες περισσότερο από τη χώρα τους!
    Αλλά, ξέχασα! Το Ιράν είναι σύμμαχος της Τουρκίας. Και εσύ έχεις συνήθως φιλο-τουρκικές απόψεις...

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Aγαπητέ Μίνωα, δεν είμαι τόσο μικρούλης όσο νομίζεις!
    Τα έχω τα χρονάκια μου!

    Όσον αφορά στο θέμα μας, οφείλω να παραδεχθώ πως η εν λόγω κυρία είναι άρτια προετοιμασμένη με διαδικτυακές παραπομπές και ξένη, ακαδημαική βιβλιογραφία απευθείας από το Άμαζον, κάτι "πολύ συνηθισμένο" (!!!) για το μέσο Έλληνα φορολογούμενο πολίτη.

    Α! Ξέχασα επίσης πως κάνει και χρήση γκαιμπελικών επικοινωνιακών μεθόδων του τύπου "σου πετάω μια ρετσινιά και την επαναλαμβάνω μπας και μείνει κάτι".

    Αυτά να τα βλέπουν οι πατριώτες της Δεξιάς που είναι τόσο μα τόσο ευάλωτη στην πρακτόρικη, συλλήβδην αντιμουσουλμανική προπαγάνδα.

    π.χ. μουσουλμάνοι είναι και οι Σύροι, μουσουλμάνοι και οι Πέρσες, μουσουλμάνοι οι περισσότεροι Παλαιστίνιοι, μουσουλμάνοι και οι Πακιστανοί.
    Δεν νομίζω όμως να μας απειλεί ως έθνος κι ως χώρα ο αριθμός και οι συνήθειες των Σύρων και των Ιρανών μεταναστών στη χώρα μας, ενώ αντίθετα ξενίζει και μοιάζει απειλητικός ο όγκος των Πακιστανών.

    Όταν όμως καταφέρεται ο δεξιός πατριωτικός χώρος εναντίον των "μουσουλμάνων" συλλήβδην, βάζει στον ίδιο "κουβά" όλες τις μουσουλμανικές εθνότητες.

    ΤΙΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ από αυτό;;;
    Την απάντηση την έδωσε τις προάλλες ο κ. Καρατζαφύρερ λέγοντας πως οι Παλαιστίνιοι που θα ελληνοποιηθούν είναι δημογραφική απειλή επειδή θα φέρουν εδώ και τις πολυμελείς οικογένειές τους...

    Τα σχόλια δικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. El Carnicero Rojo, κοιτα μεχρι ποιο σημειο εχουν φτασει για να "περασουν την γραμμη" τους!Μεχρι και οι δεξιοι δεν τους αντεχουν πλεον(διοτι το συγκεκριμενο ιστολογιο που εβγαλε στη φορα την μαυρη τους προπαγανδα, σαφως και δεν ανηκει στην αριστερα)!

    http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_6013.html

    Οσο για αυτα που γραφεις για τους δεξιους, δυστυχως εχεις δικιο και σ'αυτο!Βλεπεις εχουν απωθημενα απο την δεκαετια του 80, τοτε που ο συχωρεμενος ο Ανδρεας αγκαλιαζε τον Αραφατ και το Παλαιστινιακο κινημα!Και με την πρωτογονη λογικη τους κατεληξαν να υποστηριζουν-"για το γαμωτο"- το αλλο ακρο!
    "Παλαιστίνιους ο Ανδρεας(και κατ'επεκτασιν το ΠΑΣΟΚ),Ισραήλ εμεις"!Τους "τρωμε στη μαπα" τακτικα εδω μεσα και τους εχουμε "σπουδασει"!Ολοι τους "εκλεκτοι κυριοι" και αρτια κατηρτισμένοι περι τα στρατιωτικά ζητηματα(ως φανατικοι αναγνωστες των λεγομενων "ειδικων εντυπων")!Και το κυριωτερο, θαυμαστες της "πολεμικης αρετης" και των οπλικων συστηματων του Ισραήλ!Αλλα τι περιμενεις απο την δεξια της εξαρτησης και της υποτέλειας;"Παλια της τεχνη κοσκινο"!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Όλες αυτές οι ισλαμοφασιστικές οργανώσεις είναι κατευθυνόμενες από το Ιράν. Δεν μου κάνει εντύπωση που εκπαιδεύουν και τα αποβράσματα της ελληνικής κοινωνίας, για να τα χρησιμοποιήσουν όποτε δει. Σας θυμίζω τον ρόλο που είχε παίξει μία άλλη ανάλογη οργάνωση, η Αλ Κάιντα, στην περίπτωση των "πυραμίδων" στην Αλβανία και ξάφρισε τις ελάχιστες οικονομίες του κοσμάκη εκεί.
    Αδίστακτοι είναι όλοι δαύτοι, διαφορετικά θα ενδιαφέρονταν για τον παλαιστινιακό λαό, τους αμάχους και δεν θα πέταγαν ρουκέτες στο Ισραήλ, που με μαθηματική ακρίβεια θα πληρώσουν οι άμαχοι από τα αντίποινα των Ισραηλινών. Πιστεύω ότι και οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι είναι κατά βάθος όμηροι στα χέρα της "Χεζμπολάχ". Τολμούν, όμως, να μιλήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @ 24 Μαρτίου, 12:29 μ.μ.

    Δε νομίζω, αγαπητέ, ότι οι αντιφρονούντες τολμούν να μιλήσουν.
    Όπως δεν τολμούν να μιλήσουν και οι σύγχρονοι δούλοι που μας κουβαλάνε οι δουλέμποροι εδώ. Που τους κρατάνε να ζουν σαν τα ζώα, μόνο και μόνο για να πέσει το βιοτικό επίπεδο, επομένως και το ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ του Έλληνα. Και για να πάρουν τη μίζα τους από τον δουλέμπορο.

    Και το παίζουν και ευαισθητούληδες, οι γλείφοντες τον δουλέμπορο. Τόσα χρόνια που οι μετανάστες έμπαιναν με τα ποδαράκια τους από τα σύνορα, τους βασάνιζαν και για να δει πράσινη κάρτα ο ταλαίπωρος έπρεπε να τα ακουμπάει παντού. Να τους ακουμπάει δηλαδή.
    Τώρα που έρχονται από μακριά και δεν μπορούν να έρθουν με τα πόδια τους, ούτε να περάσουν το Αιγαίο κολυμπώντας... Τώρα έπιασε τους ευαισθητούληδες η ψυχοπονιά να τους ελληνο-ποιήσουν.
    Ε, αφού ρήμαξαν τα ταμεία, από πού να τα πάρουν πλέον; Το δουλεμπόριο και ο "χρηματοπιστωτικός οίκος" έμειναν για να τους δίνουν μίζες...

    Και έχουμε και το παχύδερμο με IQ ραδικιού, να σου λέει ότι η Αριστερά είναι οι γόνοι πλουσίων αντι-εξουσιαστές με τις χύτρες...
    Και να σου κάνει μάθημα ανθρωπισμού, λες και έδωσε ο ίδιος το σπίτι του στον Ιρανό ή τον Σύρο. Και δεν βρίσκει λέξη διαμαρτυρίας για το ότι η χώρα μας δεν ανταποκρίνεται στην υποχρέωσή της να παρέχει εγκαίρως άσυλο σε όσους το δικαιούνται...
    Δηλαδή, ΜΟΝΟ όπου πέφτει η μίζα υπάρχει και "ευαισθησία" και "ανθρωπισμός"

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Eξισωσαρα, ή κοινώς Galiaς κερνάει και Galiaς πινει.

    G=(24 Μαρτίου 2010 12:29 μ.μ. +24 Μαρτίου 2010 1:57 μ.μ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.