26/7/17

Δημαγωγίες, ήτοι εξαπάτηση, εκ μέρους του Αναστασιάδη

Λάζαρος Μαύρος
Δ Η Μ Α Γ Ω Γ Ι Α (και δημαγωγοί) στην εποχή μας, πάει να πει, εξαπάτηση του λαού. Μεθοδευμένη επιχείρηση. Με τη συνδρομή «επιστημονικά» καταρτισμένων και αδρώς αμειβομένων με χιλιάδες ευρώ «επικοινωνιολόγων». Συγκροτούντων κι επιτήδειες χρυσοπληρωμένες εταιρίες. Οι οποίες… εκπονούν όλα όσα αναλαμβάνουν να εκφωνούν συστηματικώς και κάθε μέρα, από πρωίας έως νυκτός, στα ΜΜΕ, οι καθημερινώς εντεταλμένοι της εξαπάτησης κυβερνώντες. Μ’ επικεφαλής τον ΠτΔ κ. Νίκο Αναστασιάδη. Τους κυβερνητικούς άλφα και βήτα εκπροσώπους του. Τα κομματικά τσιράκια τους. Και τους προθυμότατους υποτελείς, γνωστές «τηλεοπτικές περσόνες», «δημοσιογράφους» τους.Α Π Ο  ΤΟ Δείπνο της 1ης Δεκεμβρίου 2016, με τον Ακιντζί του Ψευδοκράτους και τον Έιντε των ΗΕ, ο Αναστασιάδης, εγκαταλείποντας αίφνης την πολιτική όλων των προκατόχων του ΠτΔ, Μακαρίου, Κυπριανού, Βασιλείου, Κληρίδη, Τάσσου, Χριστόφια και όλων των προηγούμενων κομματικών ηγεσιών, με την φανατισμένα αδημονούσα υποκίνηση των Άντρου-ΑΚΕΛ και Αβέρωφ-ΔηΣυ (κατ’ ιδίαν συνομιλητών του Ακιντζί στα σκλαβωμένα από τον Αττίλα ελληνικά εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας και πρωτεργατών της Ψήφισης του Νόμου Ακιντζί από τους Τριάκοντα ΔηΣυ-ΑΚΕΛ της Βουλής 7ης Απρ. 2017), υποχώρησε στην παλαιόθεν επίμονη αξίωση των Τούρκων Κατακτητών (της Άγκυρας και του Ψευδοκράτους της) για συγκρότηση Πενταμερούς Διάσκεψης:
- Αναγνώρισης ως εισέτι ισχύουσας «Εγγυήτριας» της Τουρκίας Κατακτητή.
- Και ως ισχυουσών ακόμη των βρικολακιασμένων «Συνθηκών Εγγυήσεως».
- Τις οποίες είχε αποκηρύξει ως παράνομες από το 1965 η διασωθείσα από την Τουρκανταρσία του 1963-64 Κυπριακή Δημοκρατία.

Σ Τ Η Ν  ΚΑΤΑΛΗΞΗ των δύο Πενταμερών, 12ης Ιανουαρίου 2017 και 28ης Ιουνίου έως 7ης Ιουλίου 2017 στο Κρανς Μοντάνα, ο Αναστασιάδης, περιφρονώντας τη βούληση της πλειοψηφίας του κυπριακού λαού, περιφρονώντας και τη βούληση της πλειοψηφίας όσων απέμειναν ψηφοφόροι του ΔηΣυ και του ΑΚΕΛ, αποδέχθηκε (ως ρίψασπις, προσφέρων γην ντε και ύδωρ στους βαρβάρους κατά την Ηροδότου Ιστορίη) και την Τουρκική Εκ Περιτροπής Προεδρία. Την οποία ανέκαθεν απαιτούσαν οι Κατακτητές: Από Ραούφ Ντενκτάς έως Μουσταφά Ακιντζί. Τώρα την έχουν ενθυλακώσει. Την έχουν τσεπώσει. Την έχουν προσθέσει στα «κεκτημένα» τους οι Κατακτητές. Για όλες τις επόμενες «φάσεις», «στάδια» και συνέχειες των «διακοινοτικών» συνομιλιών…
Κ Α Ι  ΔΕΝ προέκυψε στο Κρανς Μοντάνα η «λύση» για τη  παράδοση της κρατικής υπόστασης της Κύπρου στην Ισότιμη Τουρκική Συγκυριαρχία (στη βάση των Κοινών Ανακοινωθέντων Χριστόφια- Ταλάτ 23ης Μαΐου 2008 και Αναστασιάδη-Έρογλου της 11ης Φεβρ. 2014), επειδή στην πραγματικότητα (διαχρονικά) η Άγκυρα, η Τουρκία Κατακτητής, το τουρκικό κράτος - με τις εκάστοτε όποιες κι αν είναι κυβερνήσεις του:
- ΔΕΝ εμπιστεύεται καθόλου τους όποιους νυν ή μέλλοντες… Τουρκοκύπριους υποτακτικούς κι εντεταλμένους του.
- Παρά μόνο απαιτεί να έχει το ίδιο, αυτοπροσώπως ως Άγκυρα, και να του αναγνωρίζεται εσαεί ο επικυριαρχικός του ρόλος στο οιονδήποτε μέλλον της Κύπρου.
Α Υ Τ Η  ΕΙΝΑΙ εν ολίγοις, η έως σήμερα κατάληξη της «πολιτικής» (κατάντιας) Αναστασιάδη - Άντρου - Αβέρωφ. Αλλά επειδή επίκεινται οι προεδρικές εκλογές του προσεχούς Φεβρουαρίου 2018, για τη συνέχιση λαφυραγώγησης της εξουσίας και συντρέχουν οι ανάγκες της επιχείρησης εξαπάτησης (των όσων προσφέρονται ακόμη για εξαπάτηση) ψηφοφόρων και οι μεθοδεύσεις της «επικοινωνιακά» μεθοδευμένης «επιστημονικά» δημαγωγίας, με προσφερόμενες αφειδώς προς τούτο καθημερινές και καθεβραδυνές «περσόνες» των ΜΜΕ, γι’ αυτό και… εξερράγη τώρα η περιβόητη στα ΜΜΕ «έκρηξη Αναστασιάδη εναντίον Έιντε»… Και οι επόμενοι μήνες, δυστυχώς - δυστυχέστατα, θα επαληθεύσουν και πάλι και αυτές τις … αθλιότητες που γράφει το «Ειρήσθω»….
ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ
Σημερινή

3 σχόλια:

  1. Ακριβώς ό,τι λέει παραπάνω ο Μαύρος!!!
    Τα ίδια λέει και ο Κωνσταντακόπουλος, δηλ. "λεφτά υπάρχουν", "σκίζουμε τα μνημόνια" κλπ, γιά να κάνουνε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ!!!
    Τώρα ενόψει εκλογών... ξεσκεπάζουν και καταγγέλλουν δήθεν τόν Αϊντα.....
    Κατάντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμήθηκε ο Αναστασιάδης τώρα που μείνανε 7 μήνες μέχρι τις εκλογές να καταγγείλει τον Άιντα. Καλά έκανε βέβαια αλλά οι ψηφοφόροι θα πρέπει να τον κρίνουν και για το τι έκανε τα προηγούμενα 4,5 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Αναστασδιαδης οψιμα εγινε παλι "πατριωτης" και περιφερεται απο μνημοσηνα και κηδειες αγωνιστων της ΕΟΚΑ και του 1974,σε μια προσπαθεια να ριξει σταχτη στα ματια των Ελληνων της Κυπρου για τις απαραδεκτες υποχωρησεις του στο Κραν Μοντανα προς τους Τουρκους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.