26/7/17

Οι ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης δημιούργησαν καύσωνα στη Σαουδική Αραβία


Moon of Alabama
Ο πλούσιος αμερικανικός στρατός ονειρεύεται εδώ και πολύ καιρό και προσπάθησε να επηρεάσει τον καιρό . Δεν έχει επιτευχθεί πρακτικά αποτελέσματα.
Τώρα οι ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης, υπό συνεχείς βομβαρδισμούς λόγω του πολέμου των ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας στην Υεμένη και με πενιχρά μέσα, επέτυχαν αυτό το κατόρθωμα. Δημιούργησαν ένα νυκτερινό κύμα θερμότητας στη Σαουδική Αραβία.


Reuters, Khobar Κυριακή,  23 Ιουλίου 2017
Το σαουδαραβικό διυλιστήριο Aramco Mobile (Saudi Aramco Mobile Refinery, SAMREF) στο Yanbu λειτουργεί κανονικά μετά  από πυρκαγιά που έπληξε έναν μετασχηματιστή ισχύος  στην πύλη της εγκατάστασης το Σάββατο, δήλωσε εκπρόσωπος του κυβερνητικού σώματος της Σαουδικής Αραβίας, σύμφωνα με πληροφορίες του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων.
Οι επιχειρήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν έχουν επηρεαστεί από το περιστατικό  που συνέβη εξαιτίας του καύσωνα, δήλωσε ο Abdulrahman Al-Abdulqader, εκπρόσωπος της Βασιλικής Επιτροπής για το Jubail και τη Yanbu, η οποία διαχειρίζεται και εκμεταλλεύεται βιομηχανικές εγκαταστάσεις στη Σαουδική Αραβία. Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 21:22 τοπική ώρα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.

Εδώ είναι  (βίντεο) πως οι δυνάμεις της Υεμένης δημιούργησαν τον "καύσωνα".

 Τώρα από τις #Yemen ένοπλες δυνάμεις: "Εκτοξεύτηκε νέος βαλλιστικός πύραυλος" Burkan 2H " . Στόχος: # διυλιστήριο πετρελαίου της Saudi Aramco στο Yanbu. Εύρος: ≈1.300 χλμ."
---
#SaudiArabia | Πυρκαγιά μετασχηματιστή στο διυλιστήριο του Yanbu  εξαιτίας καύσωνα . [Οι επαναστάτες Χούθι ισχυρίστηκαν ότι χτύπησαν το διυλιστήριο με βαλλιστικό πύραυλο]. #OOTT
---
Η μετεωρολογική υπηρεσία της Υεμένης προβλέπει ότι άλλο κύμα καύσωνα θα φτάσει σύντομα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
---
# στρατιωτική αεροπορία της Υεμένης: "Βαλλιστικός πύραυλος Burkan-H2 χτύπησε # σουδαραβικό διυλιστήριο πετρελαίου στο Yanbu.  Αυτός ο πύραυλος έχει την εμβέλεια να χτυπήσει το Ντουμπάι " .

Δημοσιεύτηκε από b στις  04:02 PM  

Μετάφραση: Κριστιάν Ακκυριά
moonofalabama.org

1 σχόλιο:

  1. Οσον αφορα το HAARP θυμαμαι απο το 1974 σε ταξιδια μου στο Βανκουβερ οτι συζητειτο για τις εγκαταστασεις του συστηματος αυτου στο Ανκορειτζ της Αλασκας και τους σκοπους των πειραματων.
    Καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.