30/7/13

Αυτοί είναι οι δυο "μαϊμού" Σύροι, που πήγαν να κάψουν τη Σάμο! Τουρκικός δάκτυλος;

ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΣΥΛΟ
ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν σήμερα, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Σάμου, οι δύο "Σύριοι" που κατηγορούνται για εμπρησμό από πρόθεση στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής, στη Σάμο, όπου κάηκαν 600 στρέμματα δασικής έκτασης αλλά ντόπιοι τα υπολογίζουν σε πάνω από 2000. Αρχικά οι δύο Σύροι, που είχαν βρεθεί στο εκκλησάκι του 'Αη Γιαννάκη το οποίο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή, είχαν δηλώσει ότι έβαλαν την φωτιά το βράδυ του Σαββάτου για να ζεσταθούν και να στεγνώσουν τα ρούχα τους.
Ωστόσο όταν τους ζητήθηκε να υποδείξουν το μέρος που έβαλαν τη φωτιά, διαπιστώθηκε ότι ήταν τουλάχιστον 1500 μέτρα πιο μακριά από εκεί που εκδηλώθηκε η πρώτη εστία της φωτιάς. Την επόμενη ημέρα είχε βρεθεί άλλος ένας ομοεθνής τους ο οποίος δήλωνε ότι είχε μαζί του μια γυναίκα με δύο παιδιά, όμως η ομάδα διάσωσης δεν βρήκε κανέναν στις έρευνές της στην περιοχή. Άρα ο ισχυρισμός ήταν παραπλανητικός. Από την ώρα εκείνη άρχισαν οι συνειρμοί για "συμμετοχή" τουρκικών δάχτυλων στην υπόθεση.
Η δίκη έχει οριστεί για τις 7 Αυγούστου για τον έναν και στις 12 Αυγούστου για τον δεύτερο κατηγορούμενο.
fotiaq3
Σύμφωνα με το i-samos.gr του Γιώργου Γαρυφάλλου, την Κυριακή "ενημερωθήκαμε πως εντοπίστηκαν 2 άντρες λαθρομετανάστες κοντά στο μέτωπο της φωτιάς που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι και στη περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής. Έτσι επιβεβαιώνεται η εφημερίδα μας πως υπήρχε αναφορά για 4 αγνούμενους λαθρομετανάστες που είχαν ειδοποιήσει μέσω του 112, ότι κινδυνεύουν. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συλληφθέντων άλλη μια γυναίκα και ένα παιδί είναι κοντά στη φωτιά και ήδη αναζητούνται από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής, προκειμένου να εντοπιστούν διότι κινδυνεύει η ζωή τους!". Όμως οι ισχυρισμοί ήταν ψεύτικοι. Πάνω τους έχει εντοπιστεί μεγάλο χρηματικό ποσό. Με την υπόθεση ασχολείται η ΔΑΕΕ της Πυροσβεστικής(αντιπύραρχος Αυγουλέας)εώ έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική. Με την υπόθεση ασχολείται από την πρώτη ώρα κλιμάκιο της ΕΥΠ στο νησί.
ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟ
tourkoivolta2
Δεν έχει όρια για άλλη μια φορά το θράσος των Τούρκων, αφού ακόμη και την ώρα (15:00) που ξεσπούσε η πυρκαγιά σε δύσβατο σημείο στη περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής, αυτοί θέλησαν να προκαλέσουν!
Σε απόσταση 2 ναυτικών μιλίων και μέσα στα Ελληνικά ύδατα ένα μεγάλο τουρκικό αποβατικό γεμάτο με άρματα μάχης,συνοδευόμενο από μία (1) φρεγάτα έκαναν προκλητική πορεία από την περιοχή Κασονήσι και ενώ πέρασαν πολύ κοντά από το Μακρονήσι στη περιοχή της Αγίας Παρασκευής στο Νησί, συνέχισαν με κατεύθυνση τη περιοχή της Σμύρνης.
Στις 4 περίπου το απόγευμα κοντά στη περιοχή ανοιχτά του Κοκκαρίου, ένα περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου Σάμου ερχόμενο από το Βαθύ, ''μάγκικα'' έβαλε πλώρη κατά πάνω τους, αναγκάζοντας τους Τούρκους να παρεκλίννουν την πορεία τους στα δικά τους ύδατα!
Αξίζουν συγχαρητήρια στους άνδρες του Λιμεναρχείου Σάμου που παρόλο ότι είχαν κόντρα τους βορείους ανέμους δεν υπολόγισαν ούτε τα τουρκικά πολεμικά σκάφη και έφτασαν σε απόσταση 50 μέτρων δίπλα τους, αναγκάζοντάς τους να ''υποχωρήσουν''!
i-samos.gr

4 σχόλια:

  1. Ελπίζω το ερώτημα να είναι ρητορικό, γιατί τι άλλο να κάνουν δηλαδή μας είπαν σας καίμε και εμείς δεν τους πιστεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αρχαιοτερος εχθρος των Ελληνων ειναι οι Ουγουροι Τουρκοι και συνεχιζουν να ειναι. Αυτη η φυλη δεν παιρνει απο λογια και με μικρες ποινες, μονο στο λεπιδι καταλαβαινουν τι θα πει τιμωρια. τους δινεις χειραψια φιλιας και αυτοι απλωνουν το αλαταπιπερο στο χερι σου για να το φανε. Δεν μιλαω με κακια αλλα ουτε και με ρατσισμο, μιας και το τελευταιο παραδειγμα το εδωσε ο Νικηταρας πριν 190 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο τετοιους το γαλανολευκο μπορδελισταν, ειναι φισκα. Για αυτο φροντισε η πασοκικη ακριδα, αυτο το πρασινο σκατο που πλημμυρισε την χωρα. Ολα γινανε μπιρδα γιαλα. Απο κοντα και τα πολιτικοποιημενα ατομα με ειδικες αναγκες, που γενικως χαρακτηριζονται αριστεροι, λες και ειναι στον ραφτη τους. Πολυ μαλακισμενα ολες αυτες οι αριστεραντζες. Οτιδηποτε νομιζουν οτι κανει κακο στο ελληνικο κρατος και τεινει στην διαλυση του, λενε ναι, φωναχτα, κραδαινοντας τις γροθιες τους για αρση οποιαδηποτε αμφιβολιας. Αυτοι ειναι κλινικα περιστατικα του τομεα ψυχιατρικης.
    Ετσι φιλτατε ελληνα πολιτη, γενικως την εχεις βαψει. Ισως η χρυση αυγη να αποτελει λυση, συμπεραινοντας απο τον τροπο που την αντιμετωπιζουν, οι περιγραφομενοι παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....
    Έρευνες πραγματοποιούνται επίσης σε κατοικίες σε Θεσσαλονίκη και Κόρινθο. Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για «ενδεχόμενη μεταφορά όπλων από ενοπλη οργάνωση της γειτονικής χώρας -πιθανόν το Μέτωπο Επαναστατικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Κόμματος (DΗΚΡ-C) ή το PKK - προς την Τουρκία με σκοπό να πραγματοποιηθούν ένοπλες επιθέσεις σε τουρκικό έδαφος, πιθανότατα στη Σμύρνη».
    Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν φόβους ότι «αν επαληθευθεί το σενάριο αυτό, η ελληνική κυβέρνηση θα δεχθεί πιέσεις και κατηγορίες από την τουρκική και την αμερικανική πλευρά ότι υποβοηθά κούρδους εξτρεμιστές και ότι επιτρέπει εκπόρευση επιθέσεων προς την Τουρκία από το ελληνικό έδαφος».

    Ας σημειωθεί ότι μέσα στο σκάφος εντοπίστηκαν δύο αντιαρματικές ρουκέτες, τεσσάρες χειροβομβίδες, δύο πιστόλια, μεγάλος αριθμός εκρηκτικών μηχανισμών και σφαιρών.Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν την προέλευση του οπλισμού ενω ερευνα έχει ξεκινήσει κι από στρατιωτικές υπηρεσίες για περίπτωση κλοπής τους από ελληνικό στρατόπεδο. Χωρίς όμως μέχρι τώρα να επαληθευθεί αυτό το σενάριο...

    Καλώς ήρθες τρελό Καρναβάλι.Αντε Μαέστρο έναν Καλαματιανο-Eυχαριστώ, κύριε μαέστρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.