29/7/13

Η νέα διαφήμιση της MARSOC…



Θυμάστε τη διαφήμιση που είχε δημιουργήσει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τη δεκαετία του ’90, για να προσελκύσει νέους στο θεσμό των Επαγγελματιών Οπλιτών (τότε ΕΠΥ);
Η έμφαση της πολιτικής ηγεσίας είχε δοθεί στην τήρηση του ωραρίου των δημοσίων υπαλλήλων, στα της ασφάλισης στο δημόσιο, σε λίγη εικόνα χαλαρής “μικροεκπαίδευσης”, στο να μην υπάρχει καμία νύξη για το πόσο αντικειμενικό ή σκληρή θα είναι η επιλογή… και στην έξοδο από το στρατόπεδο με τη λήξη του ωραρίου. Όχι ότι δεν πρέπει να τηρούνται, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα σε μια στρατιωτική οργάνωση από το να αποκαλείς κάποιον “στέλεχος” χωρίς να ξεκαθαρίζεις το τι συνεπάγεται και τι σημαίνει η στρατιωτική ζωή ή να γεμίζεις τις σειρές κατάταξης του ΠΝ και της ΠΑ με υπεράριθμους.
Σε αντίθεση με τις ηγεσίες των δύο γνωστών κομμάτων που έχουν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους τις τελευταίες δεκαετίες, οι σοβαρές πολιτικές και στρατιωτικές ηγεσίες άλλων χωρών δίνουν έμφαση στο πόσο δύσκολα θα είναι στις Ένοπλες Δυνάμεις, ειδικά όταν πρόκειται για μονάδες ελίτ. Ιδού το νέο διαφημιστικό της “Marines Special Operations Command”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.