20/1/19

Ας σπάσει και το τελευταίο ταμπού: «Αυτή η βουλή δεν είναι των Ελλήνων αλλά των προδοτών»

Σταύρος Καλεντερίδης
Η λέξη προδότης είναι ένας ιδιαίτερα βαρύς χαρακτηρισμός. Ένας χαρακτηρισμός ο οποίος μόλις έναν χρόνο πριν μας ήταν σχεδόν άγνωστος και σίγουρα ακραίος για την πολιτική ρητορική της Ελλάδας. Η απεχθής και νοσηρή προδοσία των Πρεσπών όμως φαίνεται πως ξεγύμνωσε για τα καλά το πρόστυχα ανθελληνικό πολιτικό σύστημα. 
Είναι γνωστό πως από το 1904 μέχρι το 1913, σύγχρονοι ήρωες υπερασπίστηκαν την Μακεδονία μας και με τον αγώνα και τις θυσίες τους εξασφάλισαν την ελληνικότητα της. Από το 1991 μέχρι και σήμερα σύγχρονοι εφιάλτες «διαπραγματεύονται» την παράδοση, τον διαμελισμό και το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Ιστορική προδοσία η αρχική διαχείριση του θέματος το 1991 από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και η τελική αποδοχή των Σκοπίων με το όνομα ΠΓΔΜ στον ΟΗΕ, το 1993.

Διαχρονική προδοσία η Ενδιάμεση Συμφωνία της κυβέρνησης Παπανδρέου το 1995 η οποία εκχώρησε στα Σκόπια το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα ιστορικά και πολιτιστικά σύμβολά της Ελλάδας ως δικά τους, ενώ αφαίρεσε από την πατρίδα μας το δικαίωμα άσκησης αρνησικυρίας στην ένταξη των Σκοπίων σε διεθνείς οργανισμούς, με επακόλουθο την καταδίκη της χώρας μας στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης το 2011.

Κεκαλυμμένη προδοσία η θέση της κυβέρνησης Καραμανλή το 2008 όπου και δημιουργήθηκε η δυσώδης «εθνική θέση» των προδοτών που ονομάζονται πολιτικοί, περί σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό και συνεπώς ξεπούλημα του όρου «Μακεδονία» και της ιστορίας του.

Κορυφαία προδοσία όλων η συμφωνία των Πρεσπών το 2018, όπου οι αρχιπροδότες Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος, παραχώρησαν εθνική κυριαρχία, όνομα, γλώσσα και εθνότητα, λες και η χώρα μας βγήκε ηττημένη από κάποιο πόλεμο, παρακαλώντας να συνθηκολογήσει.

Πρόστυχη προδοσία η στάση της ΝΔ η οποία συνεχίζει να υποστηρίζει τη δυσώδη «εθνική θέση» των προδοτών για ξεπούλημα του ονόματος, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο πρόεδρός της, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούν με ύπουλο και βρώμικο τρόπο να καπελώσουν την αντίδραση των ελευθέρων πολιτών, για ψηφοθηρικούς λόγους.

Μοντέρνα προδοσία του Ποταμιού οι οποίοι στο βωμό της πολιτικής μόδας, της δήθεν πολιτικής αισθητικής και της ψευτοκορεκτίλας (αλλά και της ωμής αμάθειας), ξεπουλάνε την πατρίδα τους με τον χείριστο τρόπο.

Συνεπής προδοσία του ΠΑΣΟΚ το οποίο συνεχίζει να ακολουθεί την ΝΔ στη δυσώδη «εθνική θέση» των προδοτών περί σύνθετης ονομασίας, erga omnes, και λοιπά ξεφτιλίκια. Την ίδια προδοτική θέση υποστηρίζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου.

Τι άλλο περιμένουμε λοιπόν για να βροντοφωνάξουμε την αλήθεια; Τι άλλο πρέπει να κάνουν και τι άλλο μένει να ξεπουλήσουν οι προδότες του έθνους που αποκαλούνται πολιτικοί για να τους πούμε με το όνομά τους;

Ήμουν από τους πρώτους που είδα την προδοσία που ετοίμαζαν οι Συριζαίοι και δεν δίστασα να την πω με το όνομά της, ακόμα και όταν οι υπόλοιποι κρατούσαν τις αποστάσεις τους, και στο βωμό της πολιτικής ορθότητας με παρακινούσαν να κάνω το ίδιο μήπως αυτό μου στοιχίσει. Ας είμαι λοιπόν και από τους πρώτους που θα πουν και την ιστορική πολιτική αλήθεια για σύσσωμο το πολιτικό σύστημα, και για τη βουλή που βρίσκεται στο Σύνταγμα, στην Αθήνα.

Η βουλή δεν είναι των Ελλήνων, αλλά των προδοτών. Η συνταρακτική αλήθεια είναι πως στο Σκοπιανό, όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου, ανεξαρτήτως ιδεολογικής απόχρωσης, είναι προδοτικά, και οι υποστηρικτές τους να γνωρίζουν ότι υποστηρίζουν τους προδότες της πατρίδας μας.

Ο Αισχύλος στην περίφημη τραγωδία του είχε γράψει πως «έχω μάθει από πάντα να μισώ τον προδότη, και άλλη καμιά σαν αυτή δε φοβάμαι χειρότερη αρρώστια» (Προμηθέας Δεσμώτης 1068-1070).

Καιρός να καταλάβουμε όλοι πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την προδοσία παρά μόνο τιμωρία, πως η προδοσία δεν αποτελεί συμβιβασμό, πως είναι το χειρότερο πολιτικό έγκλημα, πως πρέπει να σταματήσουμε να υποστηρίζουμε τους προδότες ανεξαρτήτως κόμματος, και πως πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Αντισταθείτε.

47 σχόλια:

  1. Έχεις απόλυτο δίκιο !!! Προδότης Ένας χαρακτηρισμός ο οποίος μόλις έναν χρόνο πριν μας ήταν σχεδόν άγνωστος και σίγουρα ακραίος. ..... Βόδια καταλάβατε ποιοι είστε ? Σκατανθρωποι , αυτοί είστε !! Και να φαντασθείτε κατάγομαι από αριστερή οικογένεια !!!!! Σας καταλάβαμε !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευριπίδης Μπίλλης
      ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ. Γιατί:
      Α. Είναι πατριωτισμός η αποδοχή της διατήρησης στο νέο σύνταγμα των σκοπίων (Κοτζιά-Τσίπρα), της «Διακήρυξης της Πρώτης Συνεδρίασης της ASNOM προς τον μακεδονικό λαό για την πραγματοποιηθείσα συνεδρίαση της ASNOM»;
      Όχι. Δεν είναι πατριωτισμός.
      Τότε τι είναι όπως δείχνει το περιεχόμενο της;;
      Δείτε κατωτέρω τη τροποποίηση του συντάγματος τους και τη διατήρηση της συμφωνίας αυτής του ΑΣΝΟΜ. Και δείτε κατωτέρω και το περιεχόμενα της. Που είναι το α και το ω για την Μακεδονία του Αιγαίου.
      Το πλήρες κείμενο των τροπολογιών για το Σύνταγμα της ΠΓΔΜ και η διατήρηση της «Διακήρυξης της Πρώτης Συνεδρίασης της ASNOM προς τον μακεδονικό λαό για την πραγματοποιηθείσα συνεδρίαση της ASNOM»
      Α1) Το πλήρες κείμενο των τροπολογιών για το Σύνταγμα της ΠΓΔΜ
      http://www.kathimerini.gr/993172/article/epikairothta/politikh/to-plhres-keimeno-twn-tropologiwn-gia-to-syntagma-ths-pgdm
      Τροπολογία XXXIV
      Στο Προοίμιο του Συντάγματος της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας" οι λέξεις "οι αποφάσεις της ASNOM" αντικαθίστανται με τις λέξεις "η Διακήρυξη της Πρώτης Συνεδρίασης της ASNOM προς τον μακεδονικό λαό για την πραγματοποιηθείσα συνεδρίαση της ASNOM". Μετά την λέξη "έτος" προστίθενται οι λέξεις "και της Συμφωνίας-Πλαισίου της Οχρίδας", ενώ διαγράφονται οι λέξεις "αποφάσισαν να".
      Α2) Η αλυτρωτική διακήρυξη του ΑΣΝΟΜ για την "Αιγαιακή Μακεδονία"
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7:%CE%91%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE_%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1
      Η πρώτη αναφορά γίνεται στην ίδια την ιδρυτική διακήρυξη του ΑΣΝΟΜ, όπου τέθηκε ως πρωταρχικός στόχος η ενοποίηση της Μακεδονίας με βάση το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού.

      «Είναι αναγκαίο να ενώσουμε όλο τον μακεδόνικο λαό και από τα τρία τμήματα της Μακεδονίας μέσα σε ένα μακεδονικό εθνικό κράτος... οι Μακεδόνες από την ελληνική και τη βουλγαρική Μακεδονία πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Μακεδόνων στη γιουγκοσλαβική Μακεδονία».

      Διαγραφή
  2. Μια μονο γραμμη χωριζει την χωρα τωρα..Στην μια πλευρα της δεκα εκατομμυρια αδελφια ....και στην αλλη μια δρακα λιγων αδυναμων δεκαδων παλιανθρωπων χωρις πατριδα...Ειναι αδιανοητο να πιασουν κοροιδα τα αδελφια αυτοι οι λιγοι....οι δουλοι ξενων ..και ντροπη πελωρια....που δεν θα σβηνει εκατονταετιες.....Θα σηκωθουν απ τα μνηματα ολοι οι παππουδες μας....Δεν παει αλλο αυτη η κολασμενη περιοδος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bravo. Mr. Kalenteridi.
    Someone had to say it publically but unfortunately these betrayers will move forward ignoring the Greek people. I am afraid if the agreement is voted we will enter a long period of uncertainty.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι προδότες, πλήν ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής.

    Σοβαρολογούμε ή απλώς νάχαμε να λέγαμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν ξέρω γιατί σέν αναλύει τήν στάση τους αλλά νομίζω ότι μάλλον τούς προσπερνά γιά τό ότι καί τά δύο αυτά κόμματα (γιά τούς δικούς του τό καθένα λόγους) δέν έχουν ανιδιοτελή θέση.

      Διαγραφή
    2. Γιά τήν ὥρα καί κατά τά φαινόμενα, πράγματι πλήν ΚΚΕ καί Χρυσής Αυγής, ἀλλά κυρίως καί πλήν Λεβέντη.

      Διαγραφή
    3. Για Λεβέντη δείτε εδώ: https://youtu.be/2ap4yAcooKw

      Για τα αλλά δύο κόμματα (;) που αναφέρατε δεν χρειάζονται πολλά διότι σε αυτά τα χώματα το μαύρο και το κόκκινο είναι προδοσία από μόνα τους.

      Διαγραφή
    4. θα έχετε σπουδάσει ....χρωματογραφία..σα δε ντρέπεσαι παιδαρέλι...την ώρα της μάχης να διχάζεις τον κόσμο.....

      Διαγραφή
    5. Ποιά είναι τα επιχειρήματα κατά της Χρυσής Αυγής? Για να μιλάμε ακομμάτιστα με νούμερα και αριθμούς. Τα επιχειρήματα κατά των κλεφτών και των προδοτών τα έχει κάθε Έλληνας αποτυπωμένα στο πετσί του. Και στο δικό μου πετσί και τα άσπρα μαλλιά μου από παιδί μέχρι σήμερα οι ίδιες προδοσίες.

      Διαγραφή
    6. Κύριε Καλεντεριδη συγχαρητήρια!
      Δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος συμπολιτών μας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ. ΔΕΝ ΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΚΌΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΑΠΡΟΚΆΛΥΠΤΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ , ΛΟΙΔΟΡΟΎΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ή ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ.
      Όσον αφορά τις χρωματικές επιλογές περί μαυροκοκκινου, πέρα από προδοσία μπορεί να δείχνουν και ανοησία.

      Διαγραφή
    7. Το βίντεο για τον Λεβέντη είναι απόσπασμα χωρίς αναφορά σαφή! Είναι αυτά τα πασοκογεννη μοντάζ! Γι αυτό μην γελιέστε! Ο Λεβέντης είναι και ήταν ο ΜΟΝΟΣ διαχρονικά αμετακίνητος για το Σκοπιανό ζήτημα! Ούτε ΜΙΑ το τονίζω ούτε μια φορά δεν έχει αλλάξει! Όποιος έχει ξεκάθαρη, αλλά ξεκαθαρη δήλωση να την βγάλει! Αυτά με τα βίντεο αυτού του τύπου τα ξέρουμε! Είναι στο περιθώριο των ανταλλαγμάτων που λέει πάντα ο Λεβέντης να δώσουμε στους Σκοπιανούς ως αντικίνητρα όπως οικονομικά ανταλλάγματα αλλά ΟΧΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ! Στο βίντεο δεν φαίνεται τίποτα περί ονόματος με σαφήνεια! Θα μπορούσαμε να πούμε χίλια δυο για τις απόψεις του Λεβέντη για την οικονομία και για άλλα για αυτό όμως όχι! Τελεία και παύλα! Σε ότι αφορά τα άλλα δυο κόμματα κι αυτό είναι αλήθεια δεν είναι υπερ της συμφωνίας των Πρεσπών! Τώρα τα λάθη τους και τι άλλο πρεσβεύουν ή τι κρύβεται πίσω από αυτό είναι αλλη δουλειά εδω λέμε ποιός είναι υπερ και κατα! Τώρα περί χρώματος αγαπητέ Σταύρο ( μαύρο -κόκκινο) μ όλον τον σεβασμό δεν είναι απάντηση σοβαρή ούτε επιχείρημα! Άλλο πράγμα να ασπάζεσαι ένα κόμμα κι άλλο να σου φταίνε τα RGB καιCMYK χρώματα! Μη φτάσουμε να είναι επιλήψιμο και ότι έχουμε όραση και μπορούμε χωρίς αχρωματοψία να απολαμβάνουμε τον κόσμο! Αλλιώς να ποινικοποιήσουμε κάποια των χρωμάτων και να βγάλουμε με κάποιον τρόπο από την ζωή μας...αυτή είναι η φτωχή αποψή μου και σίγουρα πρέπει να σκεφτείς πως δεν είναι ώρα να διχάζεις! Αλλιώς να μας προτείνεις την ώρα της κάλπης με αυτά τα δεδομένα τι να κάνουμε! Δυστυχώς δεν είναι όλα θεωρε7α αλλά και προστυχιά και προδοσία στην πολιτική...

      Διαγραφή
  5. Δυστυχώς αξιότιμε Κ. Καλεντερίδη έχετε δίκιο. Τι πόνος, τι παράπονο , τι οργή . Το κράτος των Αθηνών έδωσε την καρδιά μας , την ψυχή μας. Όμως οποίος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες. Με εκτίμηση , Νίκος Ισπικούδης , Σέρρες, Βερολίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύγε! Αυτός είναι λόγος πατριωτικός καί εθνικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βάζουν τόν Λαό νά διαλέγῃ ἐπί 36 χρόνια τώρα, μεταξύ Σκύλλας καί Χάρυβδης.
    Πῶς νά μήν εἶναι τελικά Βουλή τῶν προδοτῶν,
    μιά Βουλή τῆς ὁποίας οἱ βουλευτές ἐξελέγησαν ἐρήμην τῆς ἐλεύθερης γνώμης τοῦ Λαοῦ, μόνο ἀπό κομματικές λίστες,
    καί 50 ἀπό δαύτους μέ "μπόνους" σέ ἴδιες λίστες,
    ἐνώ ἐπί 36 χρόνια ἤδη,
    μόνο μέ μέσο τήν ἐλεγχόμενη ἔξωθεν "χούντα" τῶν καναλαρχῶν μπορεῖ νά ἱδρυθῆ "νέο" κόμμα ὅπως ἔγινε μέ τό "Ποτάμι";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σάββα, εσύ είσαι παιδί μου? Αυτά τα οποία ορθά γράφεις φαντάζομαι θα τα ισχυριστείς και στον Χατζηνικολάου ή μήπως τα κρατάς για εσωτερική κατανάλωση? Παραήσουν για μεγάλο διάστημα 'πολιτικά ορθός' και καθωσπρέπει, τι σου συμβαίνει? πλησιάζουν εκλογές? μην έχεις αγωνία για το δέλτα, θα πατώσει και αυτό από την πολύ έγνοια για τη δημοκρατία. Να γνωρίζουν οι πάντες εδώ μέσα ότι οι έννοιες της δημοκρατίας και της πατρίδας δεν είναι ούτε ταυτόσημες ούτε αλληλοσυμπληρούμενες. Το σωστό και καλό και δίκαιο και ωφέλιμο για μια ισχυρή Πατρίδα δεν περνά μέσα από κανένα συγκεκριμένο πολιτικό σύστημα εξουσίας, γιατί κανένα από αυτά δεν αποτελεί πανάκεια. Χρειαζόμαστε αληθινούς ηγέτες και έναν ενεργό και πρόθυμο και συνειδητοποιημένο λαό με υψηλά ιδανικά. Στην Ελλάδα του σήμερα δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο, επομένως R.I.P. Ελλάς. Όσοι νομίζουν ότι με την απλή τους παρουσία στο συλλαλητήριο κάτι κάνουν θα τους απογοητεύσω. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Η συμφωνία αποτελεί μη αναστρέψιμο ΓΕΓΟΝΟΣ. Ξεπούλημα της Μακεδονίας, παλιότερα και τώρα της Κύπρου, τα τελευταία χρόνια της Θράκης, πρόσφατα της Β.Ηπείρου, από το 1996 και πάλι μπροστά μας το ξεπούλημα του Αιγαίου και τράβα κορδέλα. Οι δειλοί διαδηλωτές αύριο αν πράγματι θέλουν αποτελέσματα πρέπει να 'παρελάσουν' μέσω της Βουλής και του 'Μαξίμου', να τα κάνουν αμφότερα διαμπερή και να αποκλείσουν για λίγες μέρες τις οικίες των προδοτών του Σάββα. Τη ψήφο του στις εκλογές ας τη βάλει ο καθένας εκεί που ξέρει, πιο χρήσιμη θα είναι. Αλλά όταν ένας ολόκληρος λαός ψηφίζει σαν αγράμματο, ανιστόρητο και εγωιστικό ιδιοτελές γίδι ή πρόβατο όλη του τη ζωή τι να περιμένεις να καταλάβει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επισης ασ μην ξεχναμε και τον Προεδρο της Δημοκρατιας ο οποιος παραμενει Ενοχα σιωπηλος σε αυτην την προδοσια. Μπορει να μην εχει εκτελεστικη εξουσια αλλα φερει και αυτος ενα μεγαλο μερος της ευθυνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://twitter.com/omadaalithias/status/1085592432090206208

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ok.einai prodotes..
    Den einai mono simera prodotes.
    Prodotes otan upografane Mnimonia,
    Prodotes otan ekxorousane Etniki Kuriarxia,
    Prodotes sta PSI,
    Gia na min ksexname oti to Egklima einai diaries kai exei omomateponumo:
    POLITIKO PROSOPIKO tis ELLADAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ππιν λίγες μέρες, σε αντίστοιχο άρθρο, πρότεινα να κατατεθείαγωγή ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ενάντια σε όσους θα υπερψήφιζαν την προδοτική συμφωνία της παραχώρησης της Μακεδονίας στους Σλαβοσκοπιανούς. Τα έξοδα, γι αυτή την κίνηση, είναι μεγάλα και μόνος μου δεν μπορούσα να ανταποκριθώ. Κανείς από κείνους που στα λόγια κάνουν τον πατριώτη, δεν ανταπκρίθηκε να μαζευτούμε καμιά εικοσαριά και να βάλουμε από 100 ευρώ. Αποτέλεσμα οι προδότες να πολλαπλασιάζονται
    Και καλά, ο ρόλος του Θεοδωράκη ήταν εμφανής με σκοπό να διαλύσει τον κεντροαριστερό χώρα και να αποδυναμώσει το ΠΑΣΟΚ. Ο ΓΑΠ όμως;Δικαίωσε όσους τον κατηγορούσαν για ηλήθιο.
    Αν κάποιος αισθάνετε προδομένος από τις ενέργειες αυτών των ρεμαλιών του κοινοβουλίου ας σπεύσει να ενώσουμε τη φωνή και τις περαιτέρω ενέργειές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς από κείνους που στα λόγια κάνουν τον πατριώτη, δεν ανταπκρίθηκε να μαζευτούμε καμιά εικοσαριά και να βάλουμε από 100 ευρώ.
      Μιχάλη, το άρθρο σου είναι πολύ καλό αλλά αυτό που έγραψες, αυτό το κομμάτι, δεν με βρίσκει σύμφωνο γιατί δεν είναι μόνο τα 100 € ,κάτι που ζορίσει πάρα πολλούς Έλληνες, αλλά και τα παρακάτω τρεξίματα και έξοδα !!! Υπάρχουν άτομα που μόνο με το όνομα τους μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω !!! Όπως εσύ έτσι κι εγώ θα είμαι δίπλα τους !!! Ας ξεκινήσουν αυτοί και εμείς κοντά τους !!!!

      Διαγραφή
  13. ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

    Εάν Υ-Π-Ο-Θ-Ε-Τ-Ι-Κ-Α αύριο Κυριακή 20 Ιαν 2019 γινόταν εκλογές και ο Alexis είχε τάξει μαζικές προσλήψεις στο Δημόσιο / ΔΕΚΟ κλπ, φοροελαφρύνσεις / φοροαπαλλαγές, κατάργηση ΕΝΦΙΑ, κατώτατο μισθό €2500, διακοποδάνεια - με λίγα λόγια «εποχές παχιών αγελάδων ΠΑΣΟΚ»… αλλά οι Σκοπιανοί να ονομαζόταν «Μακεδόνες», ειλικρινά δεν είμαι απολύτως βέβαιος εάν τα συλλαλητήρια θα είχαν απήχηση στο ευρύ κοινό. Λυπηρή σκέψη βέβαια, αλλά ο συλλογισμός δεν είναι εντελώς άστοχος, αφού για παράδειγμα ο Σιμήτης επί των ημερών του οποίου ΧΑΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ (αλλά υπήρχε ακόμη «λίπος» να μοιράσει στο πόπολο για να εξαγοράσει ανοχή), όχι μόνο δεν εκδιώχθηκε πυξ λαξ, αλλά ξανακέρδισε τις εκλογές πανηγυρικά - άρα εφόσον το χρήμα έμπαινε στην τσέπη, τι μας νοιάζει τώρα για «βραχονησίδες». ΑΥΤΟΙ είμαστε αδέρφια! Δυστυχώς! Λυπάμαι αλλά ικανή κι αναγκαία συνθήκη για να σκεφτεί πατριωτικά ο Έλληνας, είναι πρώτα να πέσει λόρδα, διότι καθώς φαίνεται την εποχή των «παχιών αγελάδων» δεν τον πολύ-απασχολούσαν τέτοιου είδους λεπτομέρειες και ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου να υποστεί τις συνέπειες της αμέλειας του παρελθόντος. Ταμείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και μαζί με τους 300 προδότες και ο ΠτΔ, ονόματι Πάκης....αρχιπροδότης κι αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε παρακολουθω χρόνια τώρα και πιστεύω βαθιά στην Πατριωτικη καρδιά και φωνή σου.Να ξέρεις πλέον οτι μπορείς να υπολογιζεις σε εναν ακομη φιλο και συνοδιπορο. Μαζί σου σε αυτα που πιστευεις και θέλεις να πραγματοποιήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Parliament

    The Show Must Go On (Official Video)

    https://www.youtube.com/watch?v=t99KH0TR-J4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για ποιο κρατος Αθηνων ρε ασχετε μιλας ? Αυτο που εχει Πρωθυπουργο καταγωμενο απο Μακεδονια ? Ποιος ειναι Αθηναιος στη Βουλη ? Ποσοι ειναι οι Αθηναιοι στην Αθηνα ? Κοψτε αμορφωτοι την καραμελα που σας σερβιρουν δυο δεκαετιες τωρα ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ στην ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ....κοιταξτε να μην βγαζετε ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ τυπου Ζουραρη (εσωσε με την αποστασια του την προδοτικη κυβερνηση) τυπου Μπουταρη κλπ και μετα μιλατε. Μηπως και ο χοντροΚαραμανλης απο την Θεσσαλονικη Πρωθυπουργος 7 χρονια ηταν και αυτος Αθηναιος ? Δεν καταλαβαινετε κρετινοι ΠΟΙΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ τα λεφτα και ΜΕΣΩ ΠΟΙΩΝ προσπαθουν να διχασουν την Ελλαδα ? Δεν φτανει που εχουμε 45 χρονια τωρα ενα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ εχουμε και εσας τους προθυμους ηλιθιους αθελα σας να ριχνετε νερο στον μυλο ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ που εργαζονται για της αποσχιση της Βορειου Ελλαδος.
    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΕΛΕΟΣ ! ΜΙΑ βΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΧΑΙΟΥΣ-ΚΡΗΤΕΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΗΝΑΙΟ μας την μοστραρετε για κρατος των 'αθηνων' ? Πατε καλα ρε ? Ξερετε ποσοι βορειοελλαδιτες ειναι στην Αθηνα ? ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 'ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ'...
    Κοιταξτε να βαλετε πλατη να σωσουμε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ και αφηστε τις βλαχιες και τις ψευτο-εξυπναδες σας ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ειτε μενουμε εδω ειτε πιο Βορεια ειτε πιο Νοτια ειτε στα Νησια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστος ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ.Οι Θεσσαλονικεις με τους Ανθιμο και Μπουταρη επικεφαλης ελαμψαν δια της απουσιας τους απο το μεγαλο συλλαλητηριο της Θεσσαλονικης.Το ποσοστο των ανθρωπων της επαρχιας ηταν κατα την εκτιμηση πολλων ανω του 90%.Ειμαι κατοικος της Θεσσαλονικης εδω και σαραντα χρονια αυτο δεν περιμενα να το ζησω.

      Διαγραφή
  18. “Ένα έθνος μπορεί να επιβιώσει με τους άφρονές του. Ακόμη και με τους υπέρμετρα φιλόδοξους.

    Αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει με την προδοσία που προέρχεται από το εσωτερικό του.

    Ο προ των πυλών εχθρός είναι λιγότερο φοβερός, αφού υψώνει το λάβαρό του ανοιχτά και γίνεται αντιληπτός. Όμως, ο προδότης κινείται ελεύθερα ανάμεσα σε κείνους που βρίσκονται εντός των τειχών, με τους ύπουλους ψιθύρους του ν’ ακούγονται σαν σούσουρο σε όλα τα σοκάκια, ακόμη και μέσα στις αίθουσες αυτών των κυβερνώντων.

    Γιατί ο προδότης δεν εμφανίζεται ως προδότης. Στα θύματά του μιλά σε τόνους οικείους και γνωστούς, κάνει τους ίδιους μορφασμούς και χρησιμοποιεί τα ίδια επιχειρήματα. Απευθύνεται στην ευτέλεια που κρύβεται στις καρδιές όλων των ανθρώπων.

    Σαπίζει κι αποσυνθέτει την ψυχή του έθνους. Εργάζεται με μυστικότητα, κι αθέατος μέσα στο σκοτάδι υποσκάπτει τα θεμέλια του κράτους. Δηλητηριάζει το σώμα των πολιτικών, ώστε να μην προβάλλουν αντίσταση.

    Ένας δολοφόνος προξενεί λιγότερο φόβο. Ο προδότης είναι η αληθινή μάστιγα.”

    Marcus Tullius Cicero

    (Roman Lawyer, Writer, Scholar and Orator, 106 BC - 43 BC)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. H oλη κατασταση θα ξεκαθαρισει μετα την διαλυση του κρατους των σκοπιων, (που δεν θα αργησει)
    Τοτε θα φανουν ολα.
    Δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει οτι εαν οι Αμερικανοι θελουν να ενταξουν μια χωρα στο νατο , θα ζητησουν αδεια απο λοιπα μελη, και νυν απο ελλαδα.
    Το παιχνιδι ειναι βαθυ, στημενο και σε τελικη οι ιθυνοντες εχουν σκεφθει την δεουσα λυση που παντα πιανει τοπο. δηλ διαιρει και βασιλετυε.
    Απο την αλλη , αφου απο το 1974 εως και σημερα. δεν εχει διασαφηνισθει εαν και ποιος επροδωσε την κυπρο, πως περιμενετε αγαπητοι να διευκρινιστει οτι η ανωτερω συμφωνια ειναι προδοτικη σε λιγωτερο χρονο(και χωρις εμαφανεις εχθροπραξιες και θανατους )
    Η αοριστια και η ασαφεια προς χαριν δηθεν αδελφωσυνης μεταξυ δεξιων αριστερων εφερε την χωρα σε αυτην την κατασταση.
    Αφου λοιπον οι συγκεκριμενοι χαρακτηριζονται προδοτες,τιθεται το ερωτημα.Ποιος τελικα πταιει ?το πολιτικο συστημα?και τι πρεπει να γινειι?μα οτι κι αν γινει , θα ειναι αντιθετο με το συνταγμα.Δηλ εαν αυριο καταληφθει η εξουσια απο ανθρωπους που θα ακυρωσουν την συμφωνια των πρεσπων, υποχρεουμεθα να τους αποδεχθουμε .η θα ερωτωμε εαν εξελγησαν νομιμα η και με μπονους.
    Ετσι λοιπον,
    ο καθεις ας λειτουργησει κατα συνειδηση.
    Για τους προδοτας προβλεπονται τα δεοντα απο αρχαιοτατων χρονων.
    Ιδου λοιπον η Ρόδος.
    Ιδου και η Προδοσια.
    Παντως απορω εαν παραγματικα αυτοι που θα ψηφισουν την συμφωνια, διατι το κανουν?
    Απο μισος η φοβο?
    Πραγματικα απορω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ολο το εσωτερικο τους συστημα αξιων ειναι ...ξεφτηλισμενο...Γιαυτο...

      Διαγραφή
    2. Για τα μπικικινια φιλε μου.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

      Διαγραφή
  20. Αυτή η βουλή είναι αυτών που τήν ψήφισαν …
    Αν αυτοί που ψηφίσαν είναι προδότες ή χαζοί τότε και οι βουλή αναγκαστικά θα είναι προδότες. Με άλλα λόγια
    Tο πεπρωμένο φυγείν αδύνατον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΑΝ 70 βουλευτές παραιτούνταν, θα έριχναν τη Βουλή και θα σταματούσε η διαδικασία για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.
    Το γεγονός πως ούτε καν συζητούν το ενδεχόμενο, αλλά το κρατάνε κρυφό, αποδεικνύει
    το πόσο πατριώτες είναι οι βο(υ)λευτές μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βουλευτές ἐκλεγμένοι ἀπό λίστες στίς ὁποῖες περιλαμβάνονται κατ' ἐπιλογή κομματικῶν ἡγεσιῶν, δέν ἐκπροσωποῦν τούς Ἕλληνες, ἀλλά τίς ἡγεσίες τῶν κομμάτων τους.
    Δέν συγκροτεῖται ἄρα κατά τό Σὐνταγμα νόμιμα Βουλή, πού ἀποτελεῖται ἀπό τέτοιους βουλευτές.
    Τό χωνέψατε; Πᾶμε παρακάτω:
    Ὅταν ἀποφασίζῃ λοιπόν μιά τέτοια Βουλή, δηλαδή Βουλή πού δέν εἶναι συνταγματικά συγκροτημένη ἔτσι ὥστε νά ἐκπροσωπῆ τόν Λαό, ἀλλά πού ὑπάρχει μόνο ὡς de facto "Βουλή",
    ἡ ἀπόφασή της δέν ἰσχύει παρά μόνο στόν βαθμό πού δέν ξεπερνᾶ τήν τρέχουσα διαχείριση.

    Διότι, ἰσχύουν οἱ ἀποφάσεις της μόνο ὡς ἀποφάσεις de facto ὀργάνου τοῦ Κράτους,δηλαδή ὡς δίκαιο τῆς ἀνἀγκης καί ὡς πράξεις τρεχούσης διαχειρίσεως.
    Καί ἄρα ουσιαστικά ἰσχύουν ὅσα ἀποφασίζει, μόνο ὅταν, καί καθ' ὅσον, συμφωνοῦν μέ τήν βούληση τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ.
    Ὁ Λαός κρίνει πότε συμφωνοῦν καί πότε ὄχι, αὐτά πού μιά τέτοια Βουλή ἀποφασίζει, μέ τήν βούλησή του.
    Καί ὁ Πρόεδρος τῆς Δημοκρατίας, ὅπως καί τά Δικαστήρια, ἐνεργώντας ὑπεράνω τῶν κομμάτων, δηλαδή ὑπεράνω καί τῶν ἐπιλεγμένων ὑπό τῶν ἡγεσιῶν τῶν κομμάτων βουλευτῶν (τούς ὁποίους θέλοντας καί μή, ἀναγκαστικά, ψήφισε ὁ Λαός),
    ὀφείλουν νά διαγιγνώσκουν
    κάθε προφανῆ δυσαρμονία τῆς βουλήσεως τοῦ Λαοῦ πρός τήν Κυβέρνηση τήν ὁποία στηρίζει μιά τέτοια παράνομη Βουλή, ἤ πρός ἀπόφαση τῆς Κυβερνήσεως ἤ τῆς παράνομης Βουλῆς,
    καί νά ἀκυρώνουν, στά πλαίσια τῶν ἁρμοδιοτήτων τους, τίς σοβαρές ἀποφάσεις μιᾶς τέτοιας Βουλῆς, στίς ὁποῖες κατά πρόδηλο τρόπο διαφωνεῖ ὁ Λαός.
    Ὁ πρόεδρος τῆς Δημοκρατίας ἔχει τό βέτο, τά διαγγέλματα καί τήν παραίτηση, καί ὁ Λαός τό ἄρθρο 120 τοῦ Συντάγματος καί τήν ἀντίσταση στήν παράνομη Βουλή ἤ σέ σοβαρές ἀποφάσεις της με τίς ὁποῖες διαφωνεῖ .
    Δέν ἔχουμε σήμερα νόμιμα συγκροτημένη Βουλή
    πού ἀντιπροσωπεύει τούς Ἕλληνες,
    ἀλλά Βουλή μέ βουλευτές κομματικῶν ἡγεσιῶν πού δέν ἀντιπροσωπεύουν παρά μόνον αὐτές τίς ἡγεσίες καί τόν ἑαυτούλη τους.
    Τόν δέ Ἑλληνικό Λαό τον ἀντιπροσωπεύουν μόνο, ἐάν καί ἐφ' ὅσον αὐτός ὁ Λαός, ὁ Ἑλληνικός Λαός, ἀνέχεται αὐτούς καί τίς ἀποφάσεις τους.
    Μέ αὐτήν τήν ἔννοια, ἔχουμε Βουλή ἀνοχῆς - τήν ἀνέχεται ὁ λαός. Ἤ, δέν τήν ἀνέχεται, καθ'ὅ ἔχει δικαίωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. We love the drama and feeling weak unable to take control of our future.
    TAKE OVER BOULE tomorrow for as long as it is nessessary! Don't expectvtraitors to change last minute. ACT!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επίτιμος και πρώην ανώτατο εκτελεστικό στέλεχος με παρουσία στo Βερολίνο το 89 Μόσχα 91 ... κλπ ... Κύπρο 74 μου ανέφερε επί προσωπικού:

    - Ο Προδότης μπορεί να είναι αποτέλεσμα πλύσεως εγκεφάλου.

    Είναι γεγονός ότι το πρόγραμμα που τρέχουν είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο πλανητής.

    - Ο Προδότης μπορεί να είναι αποτέλεσμα δωροδοκίας.

    Είναι γεγονός ότι αν δωροδοκηθούν μια, είναι έρμαια.

    - Ο Προδότης μπορεί να είναι αποτέλεσμα εκβιασμού.


    Στην περίπτωση του Ανθελληνικού Κυνοβουλίου Προδοτών δεν εξετάζουμε σε πια κατηγορία ανήκουν οι προδότες.

    Καταχωρούνται ως προδότες σε κάθε περίπτωση.


    Τους προδότες τους ακολουθεί στίγμα, τόσο για αυτούς όσο και για το γένος τους. Εκτός αν εξαφανιστούν (και ο Εφιάλτης βρέθηκε) ή αν αλλάξει η χώρα από Ελλάδα σε κάτι άλλο (που την αλλάζουν). Παράδειγμα Έλληνες μισθοφόροι ως επί το πλείστον στην υπηρεσία του μωάμεθ άλωσαν την Πόλη και τόσο αυτοί όπως και οι Γενίτσαροι μετέπειτα δεν κινδύνευαν μέσα στην νέα τζιχαντιστική χώρα της τουρκιάς.

    Οι προδότες που μας κυβερνούν έχουν όφελος να μετατρέψουν την χώρα σε γενιτσαριο ώστε να προστατευτούν τόσο αυτοί όσο και το γένος τους.

    Εμείς θα επιτρέψουμε σε προδότες να μας κυβερνάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολὺ ἀργὰ γιὰ δάκρυα!!! Οἱ φρουροὶ τῆς Πατρίδας ἀκόμη σκέφτονται καὶ εἶναι

    Πολιτικὰ Ὀρθοί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ένα με εκπλήσσει διαχρονικά. Γιατί η διεθνής κοινότητα διαχρονικά πιέζει εμάς για το όνομα και όχι αυτούς; Μήπως γιατί ξέρουν πόσο προδότες είναι οι πολιτικοί μας "ταγοί";
    Κανείς δεν είχε το ανάστημα να ξεστομίσει την ιστορική αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Διεθνής κοινότητα ποτέ δεν έχει αμερόληπτη στάση για την Ελλάδα σε όλα τα σημαντικά θέματα. Μάς θεωρούν κατώτερους. Αυτό οφείλεται στους πολιτικούς που ψηφίζουμε. Στέλνουμε έξω τους ίδιους και τις ίδιες οικογένειες, αμόρφωτους διεφθαρμένους και πολλές φορές γλοιώδεις τύπους που δεν πείθουν κανέναν. Άτομα που υποκλίνονται ευχαρίστως στον κάθε ξένο για να μπορούν να εξουσιάζουν συμπατριώτες τους.

      Διαγραφή
  27. Η προδοσία της Πατρίδας μας ολοκληρώθηκε όταν έγιναν νόμος του Κράτους οι ρυθμίσεις της απόφασης της συνόδου των αρχηγών των κρατών – μελών της Ευρωζώνης της 12-7-2015, δηλαδή με τον νόμο 4334/2015 (Φ.Ε.Κ. 80/16-7-2015 Τ.Α.) στην οποία χαρακτηριστικά αναφέρεται επί λέξει: «Η κυβέρνηση πρέπει να συσκέπτεται και να συμφωνεί με τους θεσμούς για όλα τα σχέδια νόμου στους σχετικούς τομείς, με επαρκές χρονικό περιθώριο πριν την υποβολή τους για δημόσια διαβούλευση ή το κοινοβούλιο....." Από τότε ότι γίνεται είναι αυτό που μας επιβάλλεται από τους Γερμανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ας σπάσει και το τελευταίο ταμπού: «Αυτή η βουλή δεν είναι των Ελλήνων αλλά των προδοτών Εβραιο-Μασώνων της Δεξιάς & της Αριστεράς»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.