25/1/19

Το μεγάλο ξεπούλημα της Μακεδονίας και ο σκοτεινός ρόλος του βιαστικού Τσίπρα



Ακόμη και οι Σκοπιανοί που με τη Συμφωνία των Πρεσπών κερδίζουν το δικαίωμα να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες και να λένε την χώρα τους Μακεδονία, με την άδεια της Ελλάδας παρακαλώ, συζητούσαν επί μήνες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών τις οποίες ακόμη δεν έχουν κλείσει, περιμένοντας πρώτα από τους Έλληνες Εφιάλτες να επικυρώσουν τη ντροπιαστική συμφωνία.

Η Συμφωνία των Πρεσπών υπεγράφη από Κοτζιά και Ντιμιτρόφ στις 17 Ιουνίου 2018.  Οι Σκοπιανοί έκαναν το δημοψήφισμα-παρωδία στις 30 Σεπτεμβρίου 2018. Μετά από φουρτούνα, καταγγελίες για εξαγορά βουλευτών, φανερές συναλλαγές ανταλλαγής της ψήφου με την αποφυγή της φυλάκισης, οι Σκοπιανοί «ολοκλήρωσαν» τη διαδικασία συνταγματικής αναθεώρησης στις 11 Ιανουαρίου του 2019! 

Οι Σκοπιανοί χρειάστηκαν μήνες ολόκληρους για να φτάσουν στην αλλαγή του συντάγματος! Και αφού τροποποίησαν το σύνταγμά τους όπως-όπως στις 16 Ιανουαρίου του 2019 έστειλαν στην Αθήνα ρηματική διακοίνωση ενημερώνοντας ότι το νέο όνομά της FYROM θα ισχύσει μόλις η Ελλάδα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και κυρώσει το πρωτόκολλο ένταξης της χώρας τους στο ΝΑΤΟ!

Για τη συνέχεια ProtoThema

3 σχόλια:

  1. Οπως παει το πραγμα ...σε λιγο θα μας ζητησουν 10 νεους και 10 νεες ...να στελνουμε στα Σκοπια για θυσια στον Μινωταυρο... Προτεινω ναναι απ τον Συριζα τα παιδια...για ναχουν το κλιμα της ..θυσιας...για την σωτηρια του πλανητη...και.την αλληλεγγυη των λαων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόψεις, κάποιων ειδικών, για τους κινδύνους, που επιφυλλάσει το μέλλον, για την Ελλάδα.
    Ας ελπίσουμε, με την βοήθεια του Θεού, πως τους κινδύνους, αλλά και τα πιθανά δεινά που μπορεί να επακολουθήσουν, θα μπορέσουμε να αποφύγουμε:


    ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ
    Published on Feb 26, 2016

    https://www.youtube.com/watch?v=LfMZzXd8A6U

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I never came accross a religion with Gods saving traitors and walkimg dead. That's what we are. If we are not directly the traitors, we are the zombies.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.