18/3/10

Όργουελ εναντίον Χάξλεϋ

ORWELL versus HUXLEY

7 σχόλια:

  1. Ναι. Καλά.

    Τα έχω γραμμένα τα αριστερά τους αντιδόγματα, την αριστερά γενικότερα, και οτιδήποτε αριστερίζων και αριστερό, απο τον Κροπότκιν και τον Μπακούνιν μέχρι τον Τρότσκι κ` τον Λένιν.

    Σε ένα σημείο σχολιάζουν την ενασχόληση με τον αθλητισμό και το body building.

    Γράφουν:

    `Ο Χάξλευ φοβόταν ότι θα γίνουμε μια επιπόλαια κοινωνία απορροφημένη απο κάποιο ισιοοδύναμο του όρτζι πόρτζι, παγιδευμένη σε κάποια αποβλακωτική απόλαυση και ανόητα σπόρ`

    ------------->Οι αριστεροί κάφροι, φυσικά και δεν θέλουν τον άνδρα να σχολείται με τον αθλητισμό και το κτίσιμο ενός αρρενωπού σώματος.

    Το μόνο που θέλει ο αριστερός κάφρος, είναι να σε κάνει ένα αποβλακωμένο ζώο που παίρνει ναρκωτικά, λέει τους πάντες `φασίστες`, βγάινει τα βράδια και σπάει την περιουσία του σκληρά εργαζόμενου κοσμάκη, καταστρέφει τα Πανεπιστήμια, και γενικά αγωνίζεται να πάει την κοινωνία όσο δυνατόν πιο πίσω μέσα απο τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ.

    Χαίρομαι που είμαι Αθλητής και δεν είμαι Αριστερός. Χαίρομαι γιατί είμαι καλός πολίτης-στρατιώτης, γιατί δεν καπνίζω, δεν παίρνω ναρκωτικά, δεν πίνω και γιατί το σώμα μου είναι απο ατσάλι μέσα απο το Body Building.

    Τέλος χαίρομαι επειδή ζώ σύμφωνα με το Αρχαίο Ελληνικό Ιδεώδες του πολίτη-στρατιώτη, και χαίρομαι επειδή είμαι υγιής στο νού και στο σώμα μέσα απο τον Αθλητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι δύο αυτοί διανοητές έχουν γράψει μεγάλες αλήθειες.όποιος μελετήσει τά δύο αυτά έργα θά διαπιστώσει πώς μάλλον γνώριζαν πολλά γιά τά πραγματικά σχέδια τών πραγματικών εξουσιαστών τού πλανήτη μας.Ίσως γι'αυτό τά έγραψαν 'μυθιστορηματικώς'...πάντως η ιστορία πού ήδη βιώνουμε θαρρώ τούς δικαιώνει.Ο Θεός νά βάλει τό χέρι Του νά αποτραπούν αυτά πού μάς ετοιμάζουν.Διότι ΔΕΝ φαίνεται νά υπάρχει Ελπίς εξ ανθρωπίνων όντων.ζήτω οι ανά τούς αιώνας γραφικοί.

    γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγοράκι 18 Μαρτίου 2010 12:51 μ.μ.,αρχισε καλου-κακου απο τωρα να "ξεσκονίζεις" τον Μαρξ, διοτι αμα τη προσφυγη μας στο ΔΝΤ, ξεχνα δια παντός τις "αθλητικες κορμάρες" και τα σπορ αυτοκίνητα και γενικώς ξεχνα οτιδήποτε εχει να κανει με την παρασιτική σου ύπαρξη(διοτι απο αυτα που γραφεις,σε κοβω για γονο πλουτοκρατων που δεν εχει βγαλει ουτε μια δραχμη με τον ιδρωτα του προσωπου του και ως εκ τουτου δεν γνωρίζει τι θα πει ΙΚΑ ή ΦΠΑ)!Θα πουμε ολοι "το ψωμι, ψωμακι" και αυτοι που θα "βογγηξουν" περισσότερο, θα ειναι οι ανθρωποι του φυραματος σου που δεν εχουν μάθει στα λίγα!Οι υπόλοιποι, κουτσα-στραβά θα τα βολέψουμε!Εσας όμως σας κλαιω απο τώρα!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχαιε ούτε εγώ είμαι αριστερός και δεν συμφωνώ με τον Μαρξ αλλά αυτά που γράφεις είναι άλλ'αντί άλλων!έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ Achaean,
    ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΙΖΕΙΣ ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ.ΕΓΩ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ή ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΛΩΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.
    ΑΝ ΘΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ Η ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ. ΚΑΙ ΦΟΥΛΑΡΙΣΜΕΝΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΣ ΜΕ ΤΡΑΚΟΣΙΑ.ΘΑ ΄ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΝΤΩΣ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. RPOS ACHAEAN: ANTHROPOS XORIS FILOSOPHIA EINAI OUISIASTIKO ZOO OPOS I TOULAXISTON ANORIMH KRITIKI SOU (DEDOMENOU OTI ANALISKESAI SE AFORISMOUS ANTI NA EPISINMANEIS TA YPOTITHEMENA LATHI TA SIGRAFEON FILOSOPHON ) TO APODIKNUEI APO TIN ALLI STIN EPERXONMENI MEINE ME TO AMUALO BODY BUILDING SOU THA EISAI MIA XARA MRAVOS STIN EPERXOMENI KRISI, GIATI EXO TIN EIASTHISI OTI DEN EXEIS TO "NIONIO". GIA NA STIN LEEI MEXRI OGNOSTOS KRITIKOS FANTASOU POSO LATHOS EISAI!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Господин Профессор,"O GNOSTOS KRITIKOS" δουλευει σαν το σκυλί απο τα 22 του και δεν αντεχει πλεον να διαβάζει μαλακιες οπως του παραπάνω "άκαπνου" νεανία!Ας μπει και αυτος στην παραγωγή και θα δει μετα "ποσα απιδια πιανει ο σακκος"!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.