22/3/10

Τούρκοι διαδηλωτές έκαψαν σημαίες του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη

Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε μαζικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κωνσταντινούπολη κατά των ισραηλινών για την επίθεση εις βάρος του μουσουλμανικού τεμένους Al-Aqsa,έναν από τους ιερούς τόπους του Ισλάμ..Με την επέκταση των οικισμών που σχεδιάζει το Ισραήλ το τέμενος Al-Aqsa θα κατεδαφιστεί

Οι ομιλητές κάλεσαν όλες τις μουσουλμανικές χώρες να υπερασπιστούν την Ιερουσαλήμ και το τζαμί Al-Aqsa ,σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό και ιδίως των Παλαιστινίων που ζουν στην κατεχόμενη απο τους Ισραηλινούς πόλη της Ιερουσαλήμ.

Κατηγόρησαν επίσης το Ισραήλ ότι διαπράττει σοβαρές παραβιάσεις τόσο εναντίον των Παλαιστινίων όσο και εις βάρος των ιερών μουσουλμανικών τόπων.

Το πλήθος φώναζε συνθήματα όπως "θάνατος στο Ισραήλ", "Al-Aqsa είναι τιμή μας", "Η συνεργασία με το Ισραήλ είναι έγκλημα" και έκαψε ισραηλινές σημαίες. Ανάλογες διαμαρτυρίες υπήρξαν και σε άλλες μουσουλμανικές χώρες.

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι "Το Ισραήλ πρέπει να απέχει από ενέργειες που θα αλλάξουν τις συνθήκες ζωής στην Ιερουσαλήμ και θα παρεμποδίζουν την ειρηνευτική διαδικασία," και οτι "Είναι μια προσπάθεια να ξεριζώσουν την Παλαιστίνη".

*Σημείωση*Το πανίσχυρο Ισραηλινό λόμπυ στις ΗΠΑ στο παρελθόν είχε ταχθεί στο πλευρό της Τουρκίας και αρνητικό στην προσπάθεια για αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας.

Εξαιτίας όμως της καταδίκης της πολιτικής του Ισραήλ έναντι των Παλαιστινίων απο τη Τουρκία, το Ισραηλινό λόμπυ άλλαξε στάση, και πολλοί το θεωρούν ως τον βασικό παράγοντα που επέδρασε θετικά στην έγκριση του ψηφίσματος της αναγνώρισης της αρμενικής γενοκτονίας του 1915 από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ στις 4 Μαρτίου
news.am,worldbulletin.net

40 σχόλια:

  1. ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ- ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ 3ου ΝΑΟΥ- ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΡΜΜΑΓΕΔΩΝ
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα τί σχέση έχει το ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ Ramat Shlomo με το τέμενος του αλ-ακσά (το οποίο είναι χτισμένο στη θέση του μοναδικού Ιερού Ναού του Ιουδαϊσμού)
    μόνο το αρρωστημένο μυαλό του αμόρφωτου, απολίτιστου και βάρβαρου τούρκου μπορεί να το συλλάβει.

    Εδώ ο χάρτης που δείχνει τα ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ της απόστασης:

    http://www.daylife.com/photo/02jZ1FR3KO2CW?q=Map+locates+Ramat+Shlomo+in+Jerusalem

    Κατά τα άλλα, πόνεσε πολύ το ότι πέρασε το ψήφισμα για την αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "*Σημείωση*
    Το πανίσχυρο Ισραηλινό λόμπυ στις ΗΠΑ στο παρελθόν είχε ταχθεί στο πλευρό της Τουρκίας και αρνητικό στην προσπάθεια για αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας.
    Εξαιτίας όμως της καταδίκης της πολιτικής του Ισραήλ έναντι των Παλαιστινίων απο τη Τουρκία, το Ισραηλινό λόμπυ άλλαξε στάση, και πολλοί το θεωρούν ως τον βασικό παράγοντα που επέδρασε θετικά στην έγκριση του ψηφίσματος της αναγνώρισης της αρμενικής γενοκτονίας του 1915 από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ στις 4 Μαρτίου".

    Οτι πουν τα παμφτωχα, αθωα και μονιμα θυματα του "Παγκοσμιου αντισημιτισμου", δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 'ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ- ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ 3ου ΝΑΟΥ- ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΡΜΜΑΓΕΔΩΝ
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ'

    Με τετοια μυαλα δεν ειναι να απορει κανεις γιατι η Ελλας παει κατα διαολου. Απο τη μια ολων των ειδων κομμουνια, απο την αλλη βουτυρομπεμπεδες πρασινομπλε και απο κοντα ορθοδοξοι σκοταδιστες και τσιφτετελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γι αυτους που με περισσο θρασος και υποκρισια (τιποτε το καινουργιο εδω) προσποιουνται οτι δεν συμπαθουν τους Τουρκους ενω ατρανταχτα αποδεικτικα στοιχεια μας αποδυκνειουν οτι για χρονια ειναι κωλος-βρακι με τους Τουρκους και εχουν επιφερει τεραστιες ζημιες στον Ελληνισμο, διαβαζω στην εφημεριδα της Ρωμιοσυνης.


    ....Το Ισραήλ στο πλευρό του Αττίλα το 1974

    Του Μ. Μιχαήλ

    Ο Ιλκέρ Μπασμπούγ, αρχηγός του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου Στρατού, είναι εβραϊκής καταγωγής(!).

    Αυτές τις μαύρες μέρες του Ιουλίου, οι Ελληνοκύπριοι θυμούνται τον δραματικό εφιάλτη που έζησαν τον Ιούλιο του 1974, το δίδυμο έγκλημα σε βάρος του νησιού μας, το προδοτικό πραξικόπημα και την βάρβαρη εισβολή. Αλλά κανένας δεν καταγγέλλει τον ρόλο του Ισραήλ εκείνες τις μέρες.

    Όμως, γεγονότα, που ήλθαν στο φως της δημοσιότητος, μαρτυρούν ότι το Ισραήλ, όχι μόνο γνώριζε για το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, αλλά συμμετείχε ενεργά και στη τουρκική εισβολή.

    Το γερμανικό περιοδικό «DER SPIEGEL» της 19ης Αυγούστου 1974, απεκάλυψε ότι «… πίσω από την υπόθεση αυτή (δηλ. την τουρκική εισβολή) κρύβεται το Ισραήλ» και ότι «… το τηλεφωνικό κύκλωμα Λευκωσίας – Τελ-Αβίβ είχε δεσμευθεί δύο ημέρες πριν από το πραξικόπημα και μόνο η πρεσβεία του Ισραήλ ή οι Ισραηλινοί δημοσιογράφοι μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν» (εφημ. ‘Η Καθημερινή’, 20-4-1975).

    Πράγμα, που σημαίνει, ότι το Ισραήλ και η εδώ πρεσβεία του, ήταν ενήμεροι για το πραξικόπημα εναντίον του Μακαρίου.

    Οι Εβραίοι με μια σειρά «λαθών» και «συμπτώσεων» βρίσκονταν συνεχώς, κατά την τουρκική εισβολή, παρά το πλευρό του ΑΤΤΙΛΑ.

    Η αθηναϊκή εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» (27-2-1975) δημοσίευσε ότι, ισραηλινά αναγνωριστικά αεροπλάνα, στις αρχές του Ιουλίου 1975, παραβίασαν «κατά λάθος» τον ελληνικό εναέριο χώρο της Κύπρου, καθώς και δύο φορές κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής του Ιουλίου 1974.

    Εξωφρενιστικό, όμως, μπορεί να θεωρηθεί το εξής γεγονός που προβλήθηκε ως «συμπτωματικό»: Σκάφος του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού συνέπεσε (!) να βρεθεί σχεδόν μέσα στην τουρκική αρμάδα εισβολής. Και, μάλιστα, συνέλεξε τους ναυαγούς τουρκικού αντιτορπιλικού, που βομβάρδισε κατά λάθος η τουρκική αεροπορία. (Εφημ. «Ελληνικό Θάρρος», 15-12-1979).
    Οι 42 διασωθέντες ναυαγοί του τουρκικού αντιτορπιλικού «Κοτζάτεπε», το οποίο προηγουμένως ανήκε στο Αμερικανικό Ναυτικό, μεταφέρθηκαν με το ισραηλινό σκάφος στη Χάϊφα!
    Κατά το τέλος του 1972, οι Μυστικές Υπηρεσίες του Ισραήλ πούλησαν στην ΕΟΚΑ Β΄ «καλασνίκωφ» «κατ΄ εντολήν της C.I.A.». Γράφει σχετικά, ο Κύπριος δημοσιογράφος Σπύρος Παπαγεωργίου στο βιβλίο του «Ο Αττίλας πλήττει την Κύπρο», στη σελ. 27: «Εν σχέσει με την αγοράν των ‘καλασνίκωφ’, εγράφη ότι ταύτα παρεχωρήθησαν υπό των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών, ενεργουσών κατ΄ εντολήν της CIA. Πάντως, δύναται να λεχθή μετά βεβαιότητος, ότι ο διαπραγματευθείς την αγοράν των όπλων της Βηρυτού, ηγετικός παράγων της ΕΟΚΑ Β΄, Κίκης Κωνσταντίνου, είχε την εντύπωσιν ότι συνηλλάττετο με λαθρεμπόρους όπλων. Ουδείς δύναται μετά βεβαιότητος να είπη εάν, ενδεχομένως, εκρύπτετο οιαδήποτε κατάστασις όπισθεν των λαθρεμπόρων…».
    Βέβαια, ο αναγνώστης της εφημερίδος μας είναι σε θέση να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, γιατί, νομίζουμε, ότι, μετά από τόσα χρόνια, δεν τρώει «κουτόχορτο»!
    Η στάση του Ισραήλ κατά την τουρκική εισβολή του 1974, δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως «κεραυνός εν αιθρία», γιατί ήταν η αναμενόμενη. Την ίδια «συμπτωματική» στάση τήρησε και κατά την εισβολή της Τουρκίας το 1963-64.

    2009-07-18
    ISSN 1986-0307 ....

    Διαβαστε και σεις για να ξεχωριζετε τους προπαγανδιστες απο αυτους που πραγματικα αγαπουν την Ελλαδα και καμμια αλλη χωρα, σ' αυτον τον ιστοχωρο.

    Omadeon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Omadeon

    Μάλλον αρκούντως βλάκας πρέπει να είναι κανείς, για να μην μπορεί να ξεχωρίσει δυο γαϊδάρων άχυρα.

    Ποιος αγαπά πράγματι την Ελλάδα και δεν θα ήθελε να είναι ένα μικρό μεν, αλλά στρατιωτικά ισχυρό κράτος, ΟΠΩΣ το Ισραήλ, ώστε να μην του κουνιέται κανείς;

    Ποιος αγαπά πράγματι την Ελλάδα και δεν θα ήθελε να έχει ένα ισχυρό λόμπυ, ΟΠΩΣ το Ισραήλ, στις ΗΠΑ και όχι μόνον, ώστε να μπορεί να αναγνωρίζεται π.χ. η Γενοκτονία των Ποντίων από την Υπερδύναμη και όχι μόνο;

    Όποιος δεν καταλαβαίνει γιατί κάποιοι φέρνουν παράδειγμα το Ισραήλ, που αντί να κωλώνει, όπως εμάς, έκανε τους Άραβες του αλατιού μέσα σε 6 ημέρες και γενικά δεν σηκώνει "μύγα στο σπαθί του" και αισθάνεται θλίψη για την κατάντια του δικού μας κράτους, αυτός κάθεται και γράφει τις βλακείες που γράφεις εσύ παραπάνω και δεν ξέρω τι νόημα έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο «εμφύλιος» των λόμπι

    * Οι δηλώσεις Ετζεβίτ περί γενοκτονίας των Παλαιστινίων προκάλεσαν την οργή των μέχρι πρότινος συμμάχων της Αγκυρας εβραϊκών οργανώσεων

    ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

    Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν μιλάει σε διάσκεψη των εβραϊκών οργανώσεων στο Σικάγο. Ο Ετζεβίτ φαίνεται ότι κατέστρεψε 80 χρόνια συστηματικής προσπάθειας που κατέβαλαν εβραίοι υπέρ της Τουρκίας

    Χρειάστηκε μία μόνο φράση του γηραιού τούρκου πρωθυπουργού για να τιναχθεί στον αέρα η στενή σχέση του φιλοϊσραηλινού λόμπι στις ΗΠΑ με την Αγκυρα. Ο Μπουλέντ Ετζεβίτ δεν είναι βέβαιο πως συνειδητοποιούσε τι ακριβώς ξεκινούσε όταν στις 4 Απριλίου ονόμασε «γενοκτονία» την ισραηλινή επιχείρηση εναντίον των Παλαιστινίων. Λίγες ημέρες μετά εννέα από τις ισχυρότερες εβραϊκές οργανώσεις έστελναν μια σκληρή επιστολή προς τον κ. Ετζεβίτ στην οποία τόνιζαν ότι «οι ενέργειες του Ισραήλ είναι ευθέως ανάλογες με τις ένοπλες επιθέσεις της Τουρκίας εναντίον Κούρδων». Με άλλα λόγια τού υπενθύμιζαν ότι αν το Ισραήλ διέπραξε γενοκτονία, το ίδιο έχει κάνει πριν η Αγκυρα. Η ειρωνεία του πράγματος είναι ότι λίγους μήνες πριν οι ίδιες ακριβώς οργανώσεις είχαν στείλει επιστολή προς τον πρόεδρο Τζορτζ Μπους με την οποία του ζητούσαν να αυξήσει τη βοήθεια προς την Τουρκία με το επιχείρημα πως «η στρατιωτική, πολιτική και οικονομική συνεργασία της Αγκυρας με το Ισραήλ συνεχίζεται ακλόνητη».
    Η οργή των εβραϊκών οργανώσεων μετά τις δηλώσεις Ετζεβίτ ανάγκασε τον πρόεδρο της Αμερικανικής Ενωσης Εβραίων Φίλων της Τουρκίας να γράψει επιστολή προς τα μέλη της στην οποία έθετε το ερώτημα «κατά πόσον έχει νόημα η συνέχιση της λειτουργίας της Ενωσης», τονίζοντας ότι «χρησιμοποιώντας τον όρο γενοκτονία ο Ετζεβίτ κατέστρεψε 80 χρόνια συστηματικής προσπάθειας που κάναμε εμείς οι σεφαρδίτες εβραίοι υπέρ της Τουρκίας... Αγωνιστήκαμε εναντίον των λόμπι των Αρμενίων, των Ελλήνων και των Αράβων. Γράφαμε επιστολές σε αμερικανικές εφημερίδες κάθε φορά που δυσφημούσαν την Τουρκία. Παρελάσαμε στις τουρκικές παρελάσεις με αμερικανικές, τουρκικές και ισραηλινές σημαίες... Μας πονάει να ακούμε τον όρο γενοκτονία από τον πρωθυπουργό κ. Ετζεβίτ, ειδικά όταν εκείνος δήλωσε επανειλημμένα στο παρελθόν πως η λέξη αυτή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται παρά μόνο σε σχέση με το ολοκαύτωμα του εβραϊκού λαού!».
    Οι τούρκοι διπλωμάτες έκαναν ό,τι μπορούσαν για να περιορίσουν τη ζημιά από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού τους. Ο ίδιος ο κ. Ετζεβίτ επιχείρησε να διορθώσει τα όσα είπε και ο τούρκος πρεσβευτής στην Ουάσιγκτον Φαρούκ Λευλόγλου κάλεσε σε συνάντηση την ηγεσία του φιλοϊσραηλινού λόμπι, η οποία όμως δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις που έδωσε. Παρ' όλα αυτά η εμπιστοσύνη ανάμεσα στην Αγκυρα και στο φιλοϊσραηλινό λόμπι έχει υποστεί σημαντικό πλήγμα. Βετεράνος ισραηλινός διπλωμάτης υπογράμμιζε χαρακτηριστικά: «Ολα μπορεί να ξεχασθούν αλλά η δήλωση περί γενοκτονίας, όχι. Από εδώ και πέρα θα πλανάται το ερώτημα αν και κατά πόσον η Τουρκία είναι αξιόπιστος σύμμαχος».

    (συνεχεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. (συνεχεια)

    ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ
    Τα καλά και συμφέροντα
    Τα συμφέροντα που συνδέουν το Ισραήλ και την Τουρκία είναι βεβαίως μεγάλα και γι' αυτό πιστεύεται ότι η τωρινή κρίση μπορεί να ξεπερασθεί. Το Τελ Αβίβ ανησύχησε για το μέλλον του ύψους 668 εκατ. δολαρίων συμβολαίου για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό 170 τανκς τύπου Μ-60 που υπογράφηκε στις 29 Μαρτίου, ενώ ξεκινούσε η επιχείρηση των Ισραηλινών στη Ραμάλα. Τούρκοι πολιτικοί και οργανώσεις έχουν ζητήσει το πάγωμα της συμφωνίας, η οποία έχει μεγάλη σημασία για την ισραηλινή αμυντική βιομηχανία. Η κυβέρνηση Ετζεβίτ έχει αντισταθεί στις πιέσεις αλλά παράλληλα δηλώνει ότι δεν θα μπορέσει να ανακοινώσει καμία νέα παραγγελία από το Ισραήλ ώσπου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή.
    Οι δύο άνθρωποι που ανέλαβαν εργολαβικά να κτίσουν τη σχέση του φιλοϊσραηλινού λόμπι με την Τουρκία ύστερα από έκκληση του Τουργκούτ Οζάλ τη δεκαετία του '80 συνεχίζουν να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην Ουάσιγκτον. Ο ένας, ο Νταγκ Φάιθ, είναι ο αρχηγός της φράξιας των «ιεράκων» της κυβέρνησης Μπους από τη θέση του υφυπουργού Αμυνας. Ο άλλος, ο Ρίτσαρντ Περλ, παίζει τον ίδιο ρόλο εκτός κυβερνητικού σχήματος. Και οι δύο καταβάλλουν προσπάθειες για να ξεπερασθεί το σοκ από την επίμαχη δήλωση Ετζεβίτ και επιχειρούν να πείσουν την ηγεσία του φιλοϊσραηλινού λόμπι ότι πρέπει να αγνοήσει τις δηλώσεις «ενός πρωθυπουργού που δεν φημίζεται πλέον για την πνευματική του διαύγεια» και να επικεντρωθεί στα «πολύ πραγματικά συμφέροντα που συνδέουν τα δύο λόμπι». Οπως και να έχει το πράγμα, η δήλωση Ετζεβίτ κλόνισε τη σχέση αυτή και για πρώτη φορά ανάγκασε το Ισραήλ να αναρωτηθεί πόσο φερέγγυος σύμμαχος είναι η Τουρκία.


    ΤΟ ΒΗΜΑ , 28-04-2002
    Κωδικός άρθρου: B13549A331
    ...........................

    Προσεξτε την ημερομηνια εκδοσης του αρθρου και μετα προσεξτε την φραση του προεδρου της "Αμερικανικης ενωσης Εβραιων φιλων της Τουρκιας" στο σημειο που λεει "χρησιμοποιώντας τον όρο γενοκτονία ο Ετζεβίτ κατέστρεψε 80 χρόνια συστηματικής προσπάθειας που κάναμε εμείς οι σεφαρδίτες εβραίοι υπέρ της Τουρκίας... Αγωνιστήκαμε εναντίον των λόμπι των Αρμενίων, των Ελλήνων και των Αράβων..."

    "80 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΕΦΑΡΑΔΙΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ"

    Αν αφαιρεσετε 80 χρονια απο την χρονολογια 2002(χρονιά κατα την οποια συνεβη αυτο το "αποκαλυπτικό" περιστατικο),τι χρονολογία εμφανίζεται;


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Omadeon Σε ευχαριστούμε για την παρέμβαση σου

    Από το Γιομ Κιπούρ στον Αττίλα

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/07/blog-post_7231.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τετοια μυαλα δεν ειναι να απορει κανεις γιατι η Ελλας παει κατα διαολου. Απο τη μια ολων των ειδων κομμουνια, απο την αλλη βουτυρομπεμπεδες πρασινομπλε και απο κοντα ορθοδοξοι σκοταδιστες και τσιφτετελληνες.

    ΦΙΛΕ ΦΩΤΑΔΙΣΤΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΣΤΕΣ ΑΝΗΚΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Όποιος δεν καταλαβαίνει γιατί κάποιοι φέρνουν παράδειγμα το Ισραήλ, που αντί να κωλώνει, όπως εμάς, έκανε τους Άραβες του αλατιού μέσα σε 6 ημέρες και γενικά δεν σηκώνει "μύγα στο σπαθί του"


    "ΜΑΚΑΚΑ" 22 Μαρτίου 2010 6:17 μ.μ.,ΜΕ ΤΙΣ "ΠΛΑΤΕΣ" ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΧΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ!
    ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Ο,ΤΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ("ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ)!ΟΘΕΝ Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΣΟΥ "ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ"!
    ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ "ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ" ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για το θέμα της Κύπρου θα πω μόνο μια φράση:
    Οι ίδιοι που πρόδωσαν την Κύπρο, κατηγόρησαν μετά το Ισραήλ.

    Το ίδιο έργο το ξανα-είδαμε σε επανάληψη μετά από δεκαετίες:
    Οι ίδιοι που πρόδωσαν τον Οτζαλάν,
    κατηγόρησαν μετά το Ισραήλ.

    Και κάποιοι πιστεύουν ακόμα τους Προδότες! Συγχαρητήρια για το IQ σας! Αυτά να τα πείτε, όμως, στους Κύπριους αδελφούς μας και στους Κούρδους που ένιωσαν την προδοσία των ελλήνων πολιτικών στο πετσί τους...

    Και τώρα η σειρά μου, να ευχαριστήσω τον Omadeon. Ο οποίος είναι ή πράκτορας ή ανόητο φερέφωνο πρακτόρων.

    Διότι του ξέφυγε μια λεπτομέρεια:
    Μας μετέφερε με χαρά και πρώτα-πρώτα, ότι ο Ιλκέρ Μπασμπούγ, αρχηγός του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου Στρατού, είναι εβραϊκής καταγωγής.

    Και τί με νοιάζει εμένα εάν είναι και Ζουλού ο Τούρκος αρχηγός; Που δεν είναι βέβαια, αλλά ξαναρωτώ: Θα διαμαρτυρηθώ εγώ για την καταγωγή του Τούρκου; Εσύ βρε δήθεν Ελληναρά, γιατί στενοχωριέσαι για τον Basbug; Προφανώς, διότι δεν είσαι και τόσο Ελληναράς...

    Και επειδή δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα,
    ο Omadeon μας αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα:

    http://www.youtube.com/watch?v=kuPQ1HbMjdc
    http://www.youtube.com/watch?v=HHNh9pBEGJc&NR=1

    Θα βρείτε και άλλα ανάλογα υβριστικά για τον τούρκο αρχηγό στρατού. Και όλα έχουν κοινή αφετηρία: τους ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ της Τουρκίας. Και τον Omadeon.

    Κατακαημένη Ελλάδα, τί φίδια τρέφεις στον κόρφο σου!

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Κατακαημένη Ελλάδα, τί φίδια τρέφεις στον κόρφο σου!"


    "MADAME VETO", ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ(ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ), ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΥΧΤΟΒΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "... ΜΕ ΤΙΣ "ΠΛΑΤΕΣ" ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΧΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ! ..."

    Μινω, εαν πραγματι ειναι ετσι οπως το καταλαβαινεις, τοτε μπραβο στους μαγκες Εβραιους που εχουνε τα κοτσια και τις ικανοτητες (πες το και "αξιες") να στηριζονται σε τετοιες "πλατες".

    Εσυ τις εχεις; Και εαν οχι, πως θα τις κατακτησεις;

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Galia, περί ανοήτων πρόκειται. Όταν και εάν θα μάθουν, θα αλλάξουν. Τώρα ξέρουν πολλά λάθος και πολλά ψέματα. Προσωπικά γνωρίζω σοβαρά λάθη τα οποία έχουν κάνει Ισραηλινοί εναντίον Ελλήνων, χωρίς να είμαι πράκτορας. Αυτά δεν τα λένε οι παραπάνω ανεγκέφαλοι. Γνωρίζω όμως και σοβαρά λάθη τα οποία έχουν κάνει Έλληνες εναντίον Εβραίων. Αυτά επίσης δεν τα γνωρίζουν οι παραπάνω ανεγκέφαλοι. Αυτό που καταλαβαίνω μέσα από την ιστορία είναι ότι σαν λαοί έιμαστε πάρα πολύ κοντά σε πάρα πολλά θέματα, και έχουμε ένα μεγάλο κοινό εχθρό, τον Ισλαμοφασισμό. Εάν δεν ενωθούμε Αρμένιοι, Εβραίοι, Έλληνες και Κούρδοι, θα μας εξαφανίσουν κοινοί εχθροί. Αυτά πιστεύω. Επίσης πιστεύω πως πολλά από όσα λέμε στην Ελλάδα εναντίον Εβραίων είναι μία τεράστια απάτη, και αυτό θα αλλάξει εάν ο κόσμος μάθει ιστορία. Βέβαια, εδώ δεν μαθαίνουμε την αλήθεια για πάρα πολλά δικά μας, όπως το ότι Ναζιστές Έλληνες ξέσκισαν την Ελλάδα για δεκαετίες, και της έκαναν πλύση εγκεφάλου και λοβοτομή. Εγώ μόλις εχτές έμαθα ότι τον μεγάλο Μανώλη Χιώτη το 1970 τον δολοφόνησε η Χούντα. Πέθανε μετά απο βασανιστήρια. Δείτε και τα βίντεο στο ellinikesaxies.blogspot.com και θα φρίξετε για το τι έκαναν οι Ναζιστές ενάντια σε Έλληνες. Βασανιστής της Γκεστάπο, Έλληνας, έγινε μετά μεγαλόβαθμος στρατιωτικός. Ο ίδιος ο Ιωαννίδης ήταν βασανιστής στην Μακρόνησο, και ο Παπαδόπουλος ήταν Ταγματαλήτης. Τέτοιο τύποι ρήμαξαν τον τόπο μου, αλλά κάποτε ελπίζω θα τα μάθουμε για αυτούς που έσφαξαν την Λέλα Καραγιάννη και τόσους άλλους, τους καλύτερους όλων των Ελλήνων. Το όλο θέμα είναι να μάθουμε από την ιστορία, διότι διαφορετικά είμαστε χαμένοι, όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καυκάσιε, βέβαια και ο Κίσινγκερ είναι πίσω από το έγκλημα της Κύπρου. Κατα την άποψή μου η πολιτική του, αν και ήθελε να στηρίξει το Ισραήλ, τελικά το έβλαψε, όπως έβλαψε η πολιτική του και τις ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ είχαν τον πλανήτη στο πιάτο το 1991, όταν ο Ρωσικός λαός έπινε νερό στο όνομα των Αμερικανών σωτήρων τους. Μέσα σε λίγα χρόνο κάτι τύποι σαν τον Κίσιγκερ έσπασαν το πιάτο, και έκαναν τους πάντες και πάλι εχθρούς τους. Τι φταίνε όμως οι Εβραίοι όλοι επειδή ένας άνθρωπος με Εβραϊκή καταγωγή έκανε τόσο κακό. Ο δικός μας ο Άγκνιου, τι στο καλό κατάφερε για το καλό της Ελλάδας; Όταν εμείς είμαστε άχρηστοι, πάντα οι άλλοι θα φταίνε για την αχρηστία μας; Και γιατί δεν βρέθηκε ένας Έλληνας αξιωματικός να εκτελέσει τον βασανιστή της Μακρονήσου, τον Ιωαννίδη, η τον παλαβό Παπαδόπουλο, τον βιαστή της Ελλάδος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν ειμαι διαθετιμενος να ανοιξω συζητηση με οιονδηποτε παπατζη τυπου "Galia" και λοιπων συνοδοιπορων. Γιατι αποδεδειγμενα χαλαω και τα λογια μου η μαλλον φθειρω το πληκτρολογιο μου.
    Στις 19 Μαρτιου εγραφα:
    >Οταν θελετε να δειτε απο κοντα εστω και με απεχθεια εναν αρουραιο, βαλτε σε μια γωνια λιγο τυρι.
    Θα βγη απ' την τρυπα του τροχαδην να τ' αρπαξη σαν παρασιτικο τροκτικον που ειναι.
    Τωρα αν η φακα ειναι καλη και τον αρπαξει (διοτι βεβαιως-βεβαιως το τυρι ΔΕΝ ειναι δικο του-ποτε δεν ητανε) τι λετε οτι θα αρχιση να φωναζη;
    Χίτλερ, νεο-ναζί, Φασιστα και απο κοντα βεβαια τα γνωστα κοσμητικα λογω "αστειρευτης αγαπης του" για τον νεο-Ελληνα (κατα το νεο-Ναζι): "Αναίσθητος", "ατιμώρητος", "άρπαξ", "αεριτζής", "λαμόγιο", "φοροφυγάς και δεν συμμαζευεται.<

    Ημουν απολυτα ακριβης με το σχολιο μου αλλα παρελειψα, οτι οταν η φακα πιασει για τα καλα τον αρουραιο τον ξεκοιλιαζει. Ετσι ειναι φυσικο να ανεχωμεθα το αηδες φαινομενο οταν τα περιττωματα εκβραζονται και απο τα οπισθια του και απο το ...στομα του.(Του αρουραιου)


    Omadeon

    ΥΓ.
    Ενα εργο κινουμενων σχεδιων ειναι το εχον τιτλο "Αμερικανικη Ιστορια" του επισης Χολυγουντιανου αρουραιου και Νεο-Ναζι, Στηβεν Σπηλμπεργκ. Αν και παλαιο σας το συνιστω. Θα γελασετε με τα καμωματα πληθους αρουραιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Γιώργος Σιδηρούντιος/κλπ.

    Γιατι υβριζεις τους χουντικους;
    Αυτοι εξεδωσαν Προεδρικο Διαταγμα βασει του οποιου το ΚΙΣ σου εγινε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.
    Εκτοτε αρχισε τις μηνυσεις.


    ΓαβΓαβΓαβνελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
    προς τον Ιστολόγο.

    Αυτός ο κύριος που υπογράφει σαν "Omadeon"...
    1) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ.
    2) ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ τους άλλους, ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ εμένα.

    Δυστυχώς μόλις κανείς γίνει ΕΛΑΧΙΣΤΑ πιο γνωστός και πει 4-5 αλήθειες, υπάρχει αυτός ο κίνδυνος, της πλαστοπροσωπείας.

    Και... (ναι μεν) ΕΛΠΙΖΩ ότι... δεν καβάλησα καλάμι, αλλά ο κύριος αυτός το καβάλησε... ΑΝΤΙ εμού.΄Πολύ φοβούμαι ότι το καλάμι είναι και... κάθετο. Οχι βολικό και οριζόντιο! χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οπως είπα... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. εκείνος που υπογράφει σαν “omadeon” σε ΟΛΑ τα σχόλια του ποστ εδώ.

    Το ψευδώνυμο "Omadeon" δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ, σε κανένα λεξικό, καμμία γλώσσα, κανένα μέρος στο διαδίκτυο ή αλλού, και το ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΑΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΛΕΞΗ, με βάση τη διαπίστωση αυτή, ότι είναι λέξη 100% ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.

    Επομένως αυτό το άτομο ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ με πλαστοπροσωπεί. Ακόμη δεν έχω καταλάβει τους λόγους (αν είναι πλάκα ή κακοήθεια ή πολιτική σκοπιμότητα…) και... συγνώμη για την ενόχληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διάβασα στα γρήγορα το ποστ και τα σχόλια. Προς τον ιστολόγο (ΕΠΕΙΓΟΝ)...
    Υπάρχει ενδεχόμενο να έγινε HACKING στη σελίδα αυτή. ΕΡΕΥΝΗΣΕ το θέμα σε παρακαλώ. ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΝΟΗΜΑ από την αναφορά του ΔΙΚΟΥ μου ψευδωνύμου σε σχόλιο της Galia. Αλλιώςο σχολιαστής "Omadeon" ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΕΙ !

    Τώρα... όσον αφορά το ποστ, δεν καταλαβαίνω τον πολύ ντόρο και... αλληλο-σπαραγμό. Προσωπικά είμαι εναντίον των παραβιάσεων ανθρώπινων δικαιωμάτων, ΥΠΕΡ της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των
    Αρμενίων και των Ποντίων και επίσης κατά των νεοναζί και αντισημιτών. Το Ισραήλ δρα με βάση το συμφέρον του, όπως πάντα. Ομως η κατεδαφιση τόπων λατρείας κατεχόμενου λαού είναι μορφή
    ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ και σίγουρα την καταδικάζουν και ΟΛΟΙ οι σκεπτόμενοι αντι-σιωνιστές Εβραίοι του κόσμου.
    Εμείς, σαν Ελληνες και... ΜΗ-εμπλεκόμενοι στη διαμάχη, ας σταθούμε στο ύψος της αντικειμενικότερης κρίσης μας με ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, όχι με βάση το συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Μίνως

    >"ΜΑΚΑΚΑ" 22 Μαρτίου 2010 6:17 μ.μ.<

    Οι ύβρεις σου έμειναν μόνο, γραφικέ. Ο μακάκας, είδος πιθήκου, ταιριάζει μάλλον σ' εσένα και σ αυτούς που σε γέννησαν. Εκτός κι αν είσαι ... υβρίδιο, πράγμα καθόλου απίθανο.

    Κατά τα άλλα, την απάντηση σού την δίδει ο Δημόκριτος, 22 Μαρτίου 2010 11:25 μ.μ.

    Άλλωστε, τσαμπουνάς τι ίδιες ανοησίες που λένε όλοι στα καφενεία, των οποίων τα επιχειρήματα και την γλώσσα χρησιμοποιείς. Διότι οι Αμερικανοί αποφάσισαν να κλίνουν οριστικά προς το το Ισραήλ, μόνο μετά τον πόλεμο των 6 ημερών και αφού είδαν την ισραηλινή επιτυχία. Μέχρι τότε, μάλλον με τους Άραβες ήταν, διότι είναι πολυαριθμότεροι και τα πετρέλαια έχουν. Όμως, ο πόλεμος των 6 ημερών τους έδειξε ποιος αξίζει να είναι σύμμαχός τους στην περιοχή.

    Για να ξεστραβωθείς, διάβασε το άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη Ο ΔΑΒΙΔ, Ο ΓΟΛΙΑΘ ΚΑΙ ΟΙ Η.Π.Α.

    Άντε να πλύνεις τα πόδια σου τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ Γαβνέλ, τα είδες τα χάλια του 1974 και τα ντοκιμαντέρ με τα βασανιστήρια, τα άγνωστα για την χούντα στο μπλόγκ μου; Οι Εβραίοι σου φταίνε για το 1974 και όχι οι χουντικοί; Αν η Ελλάδα παραμέινει στα χέρια χουντικών Παγκαλανθρώπων και Καραμαναλανθρώπων, θα πάθουμε και άλλες ζημιές. Στην Ελλάδα δεν σου φταίνε οι Παγκαλάνθρωποι και οι Καραμανλάνθρωποι αλλά οι Εβραίοι; Δικάιωμά σου να μιλάς σκυλάδικα. Είμαι σίγουρος ότι τέτοια μουσική ακούς. Μάθε ότι δεν είμαι Εβραίος, αλλά περισσότερα κοινά έχω με ένα Εβραίο που πιστεύει σε πανανθρώπινα ιδανικά και αξίες, παρά με έναν Παγκλάνθρωπο ή Καραμανλάνθρωπο, και ας είμαστε από το ίδιο χωριό ή συγγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εδω μέσα οι πάντες φοβούντε να μιλήσουν με το όνομά τους.
    Ένα έχω να πω, ότι πολλά πράγματα δεν είναι όπως νομίζουμε. Ορισμένοι χρησιμοποιούν πολύ άσχημη γλώσσα, με αποτέλεσμα η κριτική που θέλουν να κάνουν να χάνει την αξία της. Ή θα μάθουμε να συζητάμε, να ακούμε και να μιλάμε, ή θα έχουμε πάντα πάνω από το βάρβαρο κεφάλι μας Παγκαλάνθρωπους και Καραμανλάνθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητέ αληθινέ Ομαντέον, δεν τα διάβασες όλα τα σχόλια. Η Γκάλια έδωσε απάντηση για το ότι το τουρκοάρθρο λέει ψέματα σχετικά με την κατεδάφιση του τεμένους. Είναι ντροπή ορισμένοι να την βρίζουν χωρίς να διαβάζουν και να ακουν τι λέει. Πιστέυω ότι εδω μέσα γράφουν και Ισλαμοφασίστες και Ναζιστές. Η γλώσσα αυτή διώχνει από το ιστολόγιο, δεν φέρνει αποτέλεσμα. Το ιστολόγιο παραείναι ανεκτικό. Θα μπορούσε ίσως να βάζει μία σημείωση κάτω από σχόλια με άσχημη γλώσσα ότι τα καταδικάζει, ή να τα επιστρέφει στον σχολιαστή με παράκληση για διόρθωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Διότι οι Αμερικανοί αποφάσισαν να κλίνουν οριστικά προς το το Ισραήλ, μόνο μετά τον πόλεμο των 6 ημερών και αφού είδαν την ισραηλινή επιτυχία."


    Αυτο αγόρι μου που το διάβασες;Στον "καζαμία" ή στην Torah;Η μηπως σε κανενα "ειδικο εντυπο" που ασχολειται με θεματα αμυνας και διπλωματίας(εξ ου και το ομώνυμο);Διοτι εχει παρατηρηθει οτι σε ολα τα εντυπα αυτου του τυπου, παντα υπάρχει ενα εμβόλιμο αρθρο που εκθειαζει την πολιτικη του Ισραήλ(και οπωσδήποτε τον "ανίκητο" στρατο του)!Διαβαζει η "ψωναρα" με τα στρατιωτικα ζητηματα αυτα τα εντυπα και χαφτει, ως βλαξ, την προπαγανδα!Και το κυριοτερο, την αναμασά οπως συμβαινει σ'αυτο το ιστολόγιο!Και αυτο το γνωριζω "απο πρωτο χερι", καθοτι στο παρελθον υπηρξα και εγω αναγνωστης τετοιων εντυπων!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ Omadeon

    Χαίρομαι που δεν είσαι εσύ αυτός που έκανε αναπαραγωγή της προπαγάνδας των τούρκων ισλαμιστών.
    Και κάποιοι μιλάνε για φάκες και τυριά, τελικά όμως αποδεικνύεται ότι οι αρουραίοι-θύματα είναι οι ίδιοι.

    Και έχω την απορία εάν και ο "Νοσφεράτος" είναι ο γνωστός "Νοσφεράτος"... Ή αν πρόκειται για ακόμα ένα μεταμφιεσμένο ισλαμοφασίστα μογγολάκι...

    Συμφωνώ απόλυτα με τη θέση σου.
    Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με μαζική διάδοση ενός ψέματος.
    Κάνε έναν κόπο και πριν μιλήσεις για "καταστροφή" του αλ-ακσά, δες έναν χάρτη. Ο οικισμός που εγκρίθηκε αφορά 1600 σπίτια στη συνοικία Ramat Shlomot, βόρεια και όχι ανατολικά της παλιάς πόλης της Ιερουσαλήμ. Δες πόσο μακριά (σε χιλιόμετρα) είναι με τα μάτια σου:

    http://www.daylife.com/photo/02jZ1FR3KO2CW?q=Map+locates+Ramat+Shlomo+in+Jerusalem

    Σε ευχαριστώ

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @Γιώργο Σιδηρούντα, πράγματι... διάβασα τα σχόλια ΠΑΡΑ πολύ βιαστικά. Την είδηση για το τέμενος ΕΔΩ την έμαθα όμως! Αδυνατώ να κρίνω ΑΝ αληθεύει, προς το παρόν.

    Γενικά, είμαι ΠΟΛΥ επιφυλακτικός με δημόσιες δηλώσεις κρατών γνωστών για παραποιήσεις αλήθειας, όπως η Τουρκία και το Ισραήλ.

    Ας σημειωθεί ότι στην Ελλάδα ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ οι προοδευτικές φωνές σκεπτόμενων Εβραίων που είναι ΚΑΤΑ της εθνοκάθαρσης των Παλαιστινίων, όπως οι συντάκτες του διάσημου βlog http://mondoweiss.net/

    Αλλά... μου κάθησε ΑΣΧΗΜΑ στο ΣΤΟΜΑΧΙ το κατηγορητήριο της Γκάλια κατά του ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΟΥ "Omadeon". Εγώ στη θέση του ιστολόγου θα ΑΛΛΑΖΑ το όνομα π.χ. σε "1madeon". Διότι ο επόμενος... αναγνώστης μέσω google είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα το επικαλεστεί μια μέρα σαν "στοιχείο" εναντίον μου! α χα χα....,

    Εεεεμ, ΔΕΝ ειναι ευχάριστο ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να ακούω ότι είμαι... "πράκτορας ή ανόητο φερέφωνο πρακτόρων"... που "του ξέφυγε η λεπτομέρεια ότι ο Ιλκέρ Μπασμπούγ, αρχηγός του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου Στρατού, είναι εβραϊκής καταγωγής..." (Και τί με νοιάζει εμένα εάν είναι και Ζουλού ο Τούρκος αρχηγός; -λέει ΕΥΛΟΓΑ η Γκάλια -χαχαχα) και... ΑΔΥΝΑΤΩ να κατανοήσω ΠΩΣ τα κάτωθι βίδεο αποκάλυψαν την... πραγματική μου ταυτότητα
    http://www.youtube.com/watch?v=kuPQ1HbMjdc
    http://www.youtube.com/watch?v=HHNh9pBEGJc&NR=1
    (μπλιαχ... για τα βίδεο) ενώ ΑΔΥΝΑΤΩ να βρω και... άαααλλα ανάλογα υβριστικά για τον τούρκο αρχηγό στρατού, με κοινή αφετηρία τους ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ της Τουρκίας, και... εμένα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "Σιδηρούντιε", υπαρχουν δυο τασεις στο παρον ιστολόγιο.Αυτη που υποστηριζει με κλειστα ματια την πολιτική του Ισραήλ(καλη ωρα εσυ και οι ομοιοι σου)και η αλλη που στεκεται απεναντι της!Και αυτο οφειλεις(οφειλετε)να το δεχτεις, ειτε σου αρέσει ειτε δεν σου αρέσει!Δεν γινεται οοοολοι να συμφωνουμε μαζί σου!Εσυ για παραδειγμα, περιφερεις απο post σε post το link του προσωπικου σου ιστολογιου, με το οποιο προσπαθεις να μας πεισεις οτι οι Γερμαναραδες την περιοδο που χτυπουσαν τα οχυρα του Ρουπελ(Απριλιος 1941), ειχαν οργανωσει "5η φαλαγγα" στην Θεσσαλονίκη αποτελουμενη απο 15-30000(!!!) συνεργατες τους, οι οποιοι στην συνεχεια "υπεξαιρεσαν" τις περιουσίες αντίστοιχων Εβραιων αυτης της πολεως και οτι θα πρεπει οπωσδήποτε οι απογονοι αυτων των Εβραιων(οι οποιοι σημερα ζουν στο Ισραήλ)να παρουν τις περιουσίες τους πίσω, ενω εμεις εχουμε το δικαιωμα να αμφισβητούμε τα στοιχεια που παραθέτεις!Τόσο απλα ειναι τα πραγματα!Και παρα τις -περι του αντιθέτου-"φιλότιμες" προσπάθειες που καταβάλλετε εσυ και τα "αδελφάκια" σου, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ αποτελει την πεμπτουσια της δημοκρατίας(η μήπως όχι;)!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ Μίνως, τώρα μιλάς καλύτερα, αλλά το μπλόγκ μου δεν το είδες. Άλλα αντί άλλων λες. Διάβασε τι έχω αναρτήσει και πες μου που νομίζεις ότι κάνω λάθος. Στείλε μου ιμειλ, πες μου, εδώ και εδώ τα λές στραβά και ανάποδα, δώσε μου στοιχεία. Εδώ μέσα δεν υπάρχουν δύο τάσεις, αλλά πολλές. Τα πράγματα δεν είναι μόνο άσπρα και μαύρα, υπάρχουν και πολλά άλλα χρώμματα. Συμφωνώ μαζί σου για την ελευθερία της άποψης. Προτείνω εσύ και η Γκάλια να βγείτε για ένα καφέ και να τα λέτε ο ένας στο άλλο με ψυχραιμία. Όλοι μας μαθαίνουμε, και όλοι μας πρέπει να σεβόμαστε τον άλλο. Έτσι θα βγάλουμε νόημα. Με βρισιές τι θα καταφέρουμε. Το θέμα είναι να μάθουμε να ζούμε όλοι μαζί, όχι σκοτώνοντας ο ένας τον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε παιδια με κεινη τη συναγωγη στα Χανια τι εγινε; Βρηκανε τους αντισημιτες εμπρηστες;


    Π1+1 = Π2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ OMADEON

    1) Βρίσκω κάπως υποκριτική την επιλεκτική σου ευαισθησία: Σου "κάθησε στο στομάχι" αυτό που έγραψα εγώ για τον κλώνο σου (τί αλήθεια έγραψα που σε ενόχλησε;)
    και δεν σε ενόχλησαν καθόλου οι βάρβαρες απειλές που έγραψε ο κλώνος σου για το ότι οι Εβραίοι θα ξανα-αντιμετωπιστούν ως "αρουραίοι". Κάτι που λένε σήμερα οι ισλαμοφασίστες:
    http://www.flickr.com/photos/ajopringue/210070263/
    Κάτι που έχει μείνει στην Ιστορία από την ναζιστική αντι-σημιτική ταινία που γυρίστηκε επί υπουργείας Γκέμπελς, με τίτλο "Ο αιώνιος Εβραίος":

    "οταν η φακα πιασει για τα
    καλα τον αρουραιο τον
    ξεκοιλιαζει. Ετσι ειναι
    φυσικο να ανεχωμεθα το αηδες
    φαινομενο οταν τα περιττωματα
    εκβραζονται και απο τα οπισθια
    του και απο το ...στομα του.
    (Του αρουραιου)


    Omadeon

    ΥΓ.
    Ενα εργο κινουμενων σχεδιων
    ειναι το εχον
    τιτλο "Αμερικανικη Ιστορια"
    του επισης Χολυγουντιανου
    αρουραιου και Νεο-Ναζι,
    Στηβεν Σπηλμπεργκ"

    Αυτές, λοιπόν, οι απειλές είναι νορμάλ για σένα, ε;

    2) Ποιόν περιμένεις να σε διαφωτίσει για τα 1600 σπίτια και το τέμενος; Εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις χάρτη;
    Δεν μπορείς να δεις με τα μάτια σου ότι το Ramat Shlomo απέχει χιλιόμετρα από το αλ-ακσά;

    Ή μήπως δεν έχεις ξανα-ακούσει αυτό το ψεύδος ότι δήθεν οι Ισραηλινοί γκρεμίζουν το αλ-ακσά;
    Για να δεις λοιπόν πόσες φορές έχουν πει το ίδιο ψέμα, μπορείς να ψάξεις στο διαδίκτυο. Και αν βαριέσαι να ψάχνεις, δες εδώ για τον επαναλαμβανόμενο από το 1998 λίβελλο:

    http://www.palwatch.org/main.aspx?fi=390&page=1

    3) Έχεις ακούσει να συζητείται παγκοσμίως ή έχεις διαβάσει σε διεθνή ΜΜΕ για την δήθεν "εβραϊκή" καταγωγή του İlker Başbuğ;
    Έχει πέσει στην αντίληψή σου, να παραπονείται έστω ΕΝΑΣ στην Ελλάδα για την "καταγωγή" του Τούρκου αρχηγού; Γιατί λοιπόν, δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν είναι δυνατόν ΈΛΛΗΝΑΣ να μεταφέρει αυτήν την πληροφορία σε ένα ελληνικό ιστολόγιο και μάλιστα κάτω από άσχετη ανάρτηση;
    --------------

    Επίσης, το ζήτημα δεν είναι τί κάνει το Ισραήλ. Το ζήτημα είναι αν θέλουμε να σώσουμε τη χώρα μας. Σε ένα παλιότερο σχόλιό μου είχα εξηγήσει σε τί διαφέρει ο πολιτισμένος από τον απολίτιστο:
    Και αυτό είναι το ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ. Εάν θέλουμε να προοδεύσουμε πρέπει να μάθουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και να διορθώνουμε τα λάθη μας. Και να μην κατηγορούμε την κακή διαιτησία, τους κακούς Γερμανούς, τους κακούς Εβραίους, τους κακούς Ανδρομεδιανούς και τον κακό μας τον καιρό.

    Ας αναλάβουμε επιτέλους τις ευθύνες μας!

    -----------------
    Ευχαριστώ ξανά το ιστολόγιο για το ελεύθερο βήμα που μας προσφέρει.
    Και ευχαριστώ τον κο Σιδηρούντιο και τον κο Βούλγαρη και κάποιους άλλους που γράφουν ανώνυμα, κυρίως επειδή είναι άνθρωποι μορφωμένοι, ευγενείς και ευφυείς. Νιώθω τυχερή που οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν και μπόρεσα να εμπλουτίσω τις απόψεις μου, με τις δικές τους γνώσεις, γνώμες και ευαισθησίες.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ 3:44 μ.μ.

    Kι αυτούς βρήκαν και τους άλλους που χαράκωσαν την κοπέλα με τον αγκυλωτό σταυρό.

    @ Galia

    παραπάνω υπάρχει μία εξίσωση, αλλά εσύ βρήκες άλλη μία: "Omadeon = Νοσφεράτος". Ο "φρούραχος", που μας έχει πρήξει με την ηλιθιότητά του, δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι ο τελευταίος που δικαιούται εδώ μέσα να μιλά για φασίστες. Με ύφος χωριατόμαγκα και τσαμπουκά καφενείου προσπαθεί να φιμώσει κάθε αντίθετη άποψη, λες και΄πρέπει να τού ζητήσει κανείς την άδεια για να γράψει. Εμ, ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΣ είναι αυτός, όχι παίξε γέλασε. :-))

    Παντού υπάρχουν αυτοί οι τύποι. Κι εγώ έμαθα από σένα πολλά και μ' αρέσει που υποστηρίζεις τις απόψεις σου με επιχειρήματα και παρρησία.
    Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ 23 Μαρτίου 2010 3:44 μ.μ.

    Tι θα γίνει, ρε γελοίε, με τις πλαστοπροσωπίες εδώ μέσα; Ξέχασες να βάλεις την "υπογραφή" σου, "Νοσφεράτος", που βέβαια καμμία σχέση δεν έχει με τον γνωστό ιστολόγο. Πας να εκθέσεις ανθρώπους, αλήτη και ο λόγος είναι προφανής.

    Οι διαχειριστές ας τα βλέπουν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. παραπάνω υπάρχει μία εξίσωση, αλλά εσύ βρήκες άλλη μία: "Omadeon = Νοσφεράτος". Ο "φρούραχος", που μας έχει πρήξει με την ηλιθιότητά του, δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι ο τελευταίος που δικαιούται εδώ μέσα να μιλά για φασίστες. Με ύφος χωριατόμαγκα και τσαμπουκά καφενείου προσπαθεί να φιμώσει κάθε αντίθετη άποψη, λες και΄πρέπει να τού ζητήσει κανείς την άδεια για να γράψει. Εμ, ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΣ είναι αυτός, όχι παίξε γέλασε. :-))
    KΛΑΣΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ "FESTUGS- KOMMANDANT" (ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ) ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ Α) ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ (ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΗΣ 2 ΦΕΩΡΟΥΑΡΙΟΥ)Β) ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Galia, σε πολλά μας ανοίγεις τα μάτια, ενώ άλλοι προσπαθούν να μας τα κλείσουν με ύβρεις. Καλή δύναμη και υπομονή. Λυπάμε που δεν μπορώ να παρακολουθώ όλα τα ποστς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "KΛΑΣΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ "FESTUGS- KOMMANDANT" (ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ) ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ Α) ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ (ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΗΣ 2 ΦΕΩΡΟΥΑΡΙΟΥ)Β) ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ"



    ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ LEXOTANIL(ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ "ΓΕΝΝΑΙΕΣ" ΔΟΣΕΙΣ)!ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ "ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΗΣ" ΙΣΤΟΡΙΑΣ;ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΙΔΗΡΟΥΝΤΙΟ";


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οι αρουραίοι βγήκαν παγανιά. Πρέπει νάχει πέσει πολύ κεφαλογραβιέρα στην πιάτσα αδερφάκι μου. (Κι αν είναι Κρητικιά; ετοιμάστε τις φάκες).
    Κοιτάτε τους πως τρέχουν δαιμονιωδώς.


    Νοσφεράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ο πραγματικος Νοσφερατος ΠΟΤΕ δεν εγραψε σε αυτο το ιστολογιο .Η αλητικη προβοκατσια ειναι προφανής ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.